Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 27 Septembrie 2025 sunt:
Am pe un cont de paysafe cativa euro, dar nu am 5 sau mai mult, am mai putin, deci stiti cum pot sa ii bag in cont? pentru ca vreau sa imi iau p250 Mehdi(pentru cei care joaca CS:GO)
Voi ce jocuri m-ai stiti cu zombie sa aiba cerinte cat de cat m-ai mici.Cel ce imi spune cele m-ai multe jocuri primeste funda.
Salut, de curand mi- am instalat Gta 5 si am facut tot, numai ca, cand deschid crackul, adica launcherul acela nu se intampla nimic, nu se deschide jocul, nici o eroare nimic. As dori putin ajutor....? (mai mult)
Ce jocuri cu mijloace de transport in comun sunt? Numele
Am o intrebare, am o prietena foarte buna si tot incerc sa o, , cuceresc" dar tot dau esec.Ea spune ca ma place dupa ca nu ma place si tot asa. Sper sa gasiti o rezolvare. Scuzati ...? (mai mult)
Buna Tpu.Merge GTA 5 pe acest PC cu setarile la maxim si cu 50- 60 fps? Placa de baza Gigabyte H81M- S, Socket 1150 Procesor Intel® Core™ i5- 4460, 3.2GHz, Haswell, 6MB, Socket 1150 Placa video...? (mai mult)
Am instalat jocul Counter- Strike.eXtreme.Final.v16 nu e prima data cand am facut acest lucru. Problema este ca dupa ce instalezi cand incerci sa joci prima data acel joc iti cere un fel de parola si...? (mai mult)
Aveam un joc Dj... nu stiu cum, cand eram mic... faceam muzica, sau remixam o melodie. Avea diferite sunete din diferite instrumente. Numai stiu cum se numeste. Stiti jocuri de genu? dau funda...? (mai mult)
Scuzati categoria+ nerespectarea regulilor am o problema. vreau sa achizitionez un steam wallet de pe computergames... da nu merge cu telekom. mi- am dat seama tarziu stit vreun siti(sait) cu care as putea...? (mai mult)
Caut Administrator cu foarte mare experienta in domeniul Zm dau ftp ce trebuie sa stie. Sa le aiba foarte bine cu modul zm si sa stie sa stie cu pluginurile add me skype : sparkyrp
Buna ziua TPU! Caut un server de SA:MP pe care sa fiu CO- Owner, am 13 ani momentan nu pot sa bag bani in jic dar am mai fist pe alte servere de SA:MP acest grad(admin 6) si am mai avut si helper din ...? (mai mult)
Mai joaca cineva Gta San Andreas? De ce nu-mi merge modul Gta Bucuresti, imi da eroarea cu don't send.De ce? Ce trebuie sa fac?
Mai joaca cineva Gta Vice City?:))
Exista vreo solutie pentru a- mi merge GTA IV pe PC? Am 4 GB RAM, procesor amd athlon x3 2.7 ghz si placa nVIDIA geforce gt 430. Cand dau sa optimizeze automat imi baga toate setarile ...? (mai mult)
Ssalut TPU : Am o problema Mi se tot blocheaza la incarcare cand intru in cs se blocheaza la Parsing Game Info si joc cu OpenGL 600x800 dar tin sa mentionez ca am 2 fisiere numite Core.dll si Standard.ini ...? (mai mult)
Am fost banat pe NFS WORLD pentru ca am folosit acel cod care iti face cursele singur, dar banul nu este permanent deoarece scrie asa ( You are currently banned from playing the game. Please contact customer...? (mai mult)
Există cod în Gta San Andreas pentru a nu mai bufni mașinile /motocicletele? etc. Vă rog, ajutaţi-mă!
Cine vrea sa facem o breasla pe minecraft? Vreau doar seriozitate. Mapa o alegem impreuna. :)
As vrea sa imi spuneti sau sa imi dati un tutorial! Unde salvez ce fac in pawno la un Gm de sa-mp? Dau o funda cat casa!
Buna, Se poate juca Clash of Clans in modul offline? Exista o varianta a jocului offline? Stie cineva un joc gen Clash of Clans care se poate juca doar in modul offline pentru android? Funda!
spuneti-mi va rog ce jocuri ma pot juca pe leptopul meu slabut care are Intel Celeron de 2, 13 1 GB ram si placa video de 1GB(este integrata) Dau funda :D
Credeti ca imi va merge GTA V daca am urmatoarele componente? Placa video: AMD Radeon HD 8500M Series Intel(R) HD Graphics 4000 Procesor: Intel(R) Core(TM) i3- 3110M CPU @ 2....? (mai mult)
Cum sa joc cs mai bine (da-ti-mi un cfg bun )
Am si eu o problema cu pc, va las un link cu poza mai jos si dacă ma puteți ajuta sa îmi Spune-ți din ce cauza este aceasta problema. http://postimg.org/image/f5gmczzqp/ Multumesc
Exista un procesor care sa ruleze gta v(macar low) sub 500 lei?
Stiti ceva jocuri gen Sims,Imvu,Meez, etc...? Linke va rog! Cel cu cele mai multe jocuri in raspuns primeste funda :*
Astazi mi- am cumparat gta 5 pe pc l- am instalat toate bune si frumoase pana cand sa fac prima misiune. Stiti prima misiune cu jaful, chiar atunci cand ies din banca normal trebuie sa vina...? (mai mult)
Ma intrebam daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste jocuri gen Game Dev Tycoon, adica sa am o companie de jocuri video, sa creez console si chesti. Evident funda pentru cel mai bun raspuns!...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste jocuri MMORPG sau simulatoare cu cerinte... mici: -Video:NVIDIA GeForce 6800 -Procesor:Pentium 4 2.60 GHz -Ram:1 GB
Am IP dinamic si nu pot sa- mi deschid un server de Sa:Mp...am incercat pe no- ip.com dar nu stiu unde am gresit. Intrebarea mea este daca deschide cineva sau are deschis un server de SA:MP RPG si sa-...? (mai mult)
BUNĂ TPU! Laptopul meu are 4GB ram, 3 x Intel core i3- 3217 de 1.8. Și totuși când joc League of Legends mi se duce fps acela galben din colț la maxim și am lag. De ce? P.S. Dacă nu exista...? (mai mult)
Nu are nimeni clientul chinezesc cu mc.txt? Am cautat pe internet si nu am gasit nimic.
M-am apucat si eude 4story RO, am ajuns la lvl 11 se vad ca e din ce in ce mai greu sa fac lvl...Intrebarea este:Cine poate sa-mi dea un cont cu lvl mare si... daca se poate si cateva arme/armuri?
A descarcat cineva jocuri de pe softonic? Nu au virusi?
Vreau sa ma joc minecraft pe multiplayer, dar persoana cu care vreau sa ma joc nu se poate conecta la server.Ma puteti ajuta va roooog.
in GTA San Andreas, in desert, prin zona El Castillo del Diablo, am vazut o pestera si printr- o zona apropiata am mai vazut o fantana arteziana. Vreau sa stiu si eu daca prin aceasta pestera...? (mai mult)
uitati, am vazut in filmul acela "Bafta Charlie" jocul care se joaca Gabe "Galaxy of Death 2". Oare exista jocul ca mi- a placut mult si vreau sa il instalez si nu l- am gasit pe internet. ...? (mai mult)
Va implor datim coduri promotionale la howrse fundita
Hei,TPU! Cine stie sa instaleza,, The Sims 4"? Daca da, ma puteti ajuta, si daca imi trebuie cod, mi-l puteti trimite prin mesaj, va rog?! Funda+Vot
Ce se intampla, in Travian, daca targul este distrus/ demolat iar un transport este in curs?
Cum pot mari placa video la pc mai mare de 128? Adică să fie la maxim.
Cine imi da un server de MT2 cu Rate fierar 100%?
Salut.Cum pot descarca si instala modul Hot Coffee la GTA San Andreas ca eu habar n-am?
Hey, am o problema cu Dizzel...Cand intru pe el (il am pe Steam) imi apare :OGPlanet: Game is under maintenance.Pleasd check notices for more information...
Cine se mai joacă fifa 2010 şi în 2015?
Dacă am GTA V descărcat(nu cumpărat) mă pot juca online cu cei care l-au cumpărat?
Spuneti- mi si mie 20 jocuri PC lansate in perioada 2012- 2015 care merita jucate. Si daca se poate de unde pot cumpara din Romania GTA V cu mai putin de 50$. Cerintele mele : Procesor : ...? (mai mult)
cum sa fac rost de arme de Lv 30 pe metin2 ro, sunt un war de Lv 31 si la brutali nu am drop
Am nevoie de ajutor! Incerc de ceve timp sa descarc ninja classic hack dar nu merge. Daca aveti deja nija classic hack instalat, va rog frumos trimiteti 999999 de silver, gold si coupons pe contul...? (mai mult)
Cum se joaca American poker II?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
farcry444 întreabă:
Măli14 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?