Intrebarea mea este relativ simpla : Cum este mai bine sa "tin" un desktop - in ce mod : adormit, hibernat sau oprit? Stau cam 9 ore zilnic la el si il deschid de 2 ori pe zi : la pranz - ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre specificatiile urmatorului calculator: AMD A8 6600k/6 GB pe RAM/frecventa de 3, 9/placa video AMD HD 8570D integrata? Ce jocurii ruleaza pe acest PC?
Imi merge GTA V pe PC? Procesor-Intel i3 -4160-3.6GHz Placa video - Nvidia GeForce 730 2gb 1TB 6 GB de ram Dau funda! Va multumesc!
Intrebarea este adresata celor care se oaca Stardoll! Contul meu se numeste : xxoxogirl. am nivelul 19! Am ajuns la o misiune care arata asa: Viziteaza cel putin 10 suite- uri(am finaliza), si ...? (mai mult)
Stiti vreun site sau vreo aplicatie cu hack pentru Dragon City? Dar pentru Kim Kardashian : Hollywood? Stiu, pare penibil, dar chiar ma enerveaza, nu prea mai am resurse. Si daca ati incercat...? (mai mult)
Ce pot sa fac imi da intruna TXD Corrupt.
Bun TPU! As vrea sa-mi spuneti niste programe de Counter Strike pentru tinta mai buna.(va rog sa nu-mi dati aim ca il stiu big grin) Dati-mi linkul de unde pot downloada acest program. DAU FUNDA!
Salut, daca se poate si daca vreti sa imi dati si mie un cont de metin2 ro sv apollo cu sa fara itm dar sa fie functionabil, daca se poate sa fie si de lv 30. P.S:rapari sa stea in banca loc, ok.multumesc...? (mai mult)
Cum fac un vampir în Sims 2 Complet?
Dati-mi un metin fara 6-7, pvm-pvp in care sa poti cumbara adaugatoare si schimbatoare de bonusuri de la magazin si sa nu coste mult
Cine are un cont Drakensang (peste lv 42 sau sa fie bun in lupte, cu rang mare) mi- l poate trimite prin mesaj privat? Chiar daca nu mai aveti nevoie de el nu il stric, vreau doar un cont mai bun decat...? (mai mult)
Ce rezolutie trebuie sa aiba un monitor ca sa se vada cat mai bine la xBox?
Mi-am blocat contul de steam si ca sa il deblochez imi trebuie cd-key-ul si nu stiu unde il gasesc. Mentionez ca l-am cumparat de pe computergames prin sms. Raspuns urgent, va rog.
Am nevoie de cineva ce se pricepe la calculatoare alea alea vreau sa creeze un site (am incercat dar tot imi da crash la instalarea unui program de creeat) pe categorii si cu descriere culoarea si...? (mai mult)
Salut, am un iPad 2, si cand il deschi imi zice sa aleg limba, tara, ma conectez la wi- fi si imi zice sa scriu ID Apple si parola, mi- a dato cineva si zicea ca- mi da un cod DNS, stiu unde sa...? (mai mult)
Credeti ca o sa imi mearga macar pe low Far Cry 2 pe urmatorul sistem : Processor:Intel Pentinum Dual Core T4400 2.20 ghz, DIrectx11, Placa Video : Intel(R)4 Serries Express( 796 mb) Adapter ...? (mai mult)
Mi- ar merge GTA V pe PC daca am urmatorul sistem?: GPU:AMD Radeon HD 7750 Sapphire 1GB DDR5 CPU:Intel Pentium G2020 2, 90 ghz RAM:8GB Windows:Windows 7 Ultimate ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri cu arme. Funda la cel mai bun!
Salutari tuturor! Mi- am instalat si eu un joc mai vechisor, Mafia 2. La capitolul 7, dupa ce iese de la puscarie si trebuie sa- l duca pe un tip cu masina, impreuna cu Joe, dupa o petrecere la ...? (mai mult)
Vreau niste conturi de imvu. Daca aveti trimitetile pe privat.Ps:Funda! si Multumesc anticipat!
Cine imi da si mie un cont de imvu? Va rog :\ am fost furata >.<
Cum sa pun bot in Garry's Mod?
Am achizitionat recent un volan cu pedale Genius Speed Wheel 5. L- am instalat si am facut comenzile la Euro Truck Simulator 2. Am jucat fara nici o problema, totul a decurs...? (mai mult)
Am un pc slab si vreau si eu niste jocuri pentru pc-uri slabe...Dar nu Counter-Strike 1.6 sau Metin2
Ma puteti ajuta? La 4story cand ma inscriu imi merge dar nu imi vine email cu parola.Imi puteti face un cont? Messenger:timofeiantoni.Skype:tony.montana4620
Vreau sa fac bani pe imvu cu meetme dar nu imi apare! Ce sa fac? Am vazut multe filmulete despre cum sa faci bani cu meetme dar la mine nu apare casuta aia (am dat la credits>earn credits dar cand...? (mai mult)
Salut, acum un an nu stiu cum am facut de m- am conectat la google cu un cont de yahoo, pe care acum am salvat un cont de clash of clans, si nu stiu cum sa ma conectez cu contul de yahoo pe google ...? (mai mult)
Sall TPU stie cineva niste jocuri pe 2 gb ram procesor Intel duo de 2.0 ghz placa video Intel GMA 4500 as dori ceva horoor, actiune, fotbal sau ori ce altele vad eu daca imi plac multumesc astept ...? (mai mult)
Un link de unde pot cumpara cs go cu un paysafecard de 50 de lei.
Cine imi da un server de SAMP Roleplay cu factiuni tot ( va rasplatesc real) sau daca nu sa imi arate cum sa fac unul ( am luat eu unul dar nu merge nimic pe el ) PS dati sv si n veti regreta :))))
Am si eu o problema. Acum un an, pe telefon, m- am logat la google cu un cont de yahoo.com si nu stiu cum am facut. Problema este ca eu joc Clash of Clans si am un cont destul de mare, lv 75 ...? (mai mult)
Hey :D, de vreo 2 saptamani ma tot chinui sa gasesc un joc, dar n- am avut pic de noroc.l- am jucat mai demult, iar dupa o perioada m- am lasat si acum vreau sa ma apuc din nou pe un cont nou, ideea ...? (mai mult)
Imi puteti spune jocuri free de pe app store?
Cum construiesc un vampir în Sims 2 Complet?
Am o problema cu Counter- Strike'ul. Mă puteţi ajuta? Deci problema este : 1) Umblam la setări la minimalizari; 2)Am dat pe toate, sa vad cum este; 3)Cand am dat pe ultima s- a inchis...? (mai mult)
Am instalat un mod pe cs si cand am intrat in joc nu se mai vede hud-ul si tinta! Ce pot face sa se vada la loc?(apropo cand apas TAB apare intr-un colt o sigla pe care scrie evil mod)
as vrea sa stiu ce sa fac la cities skylines ca imi da eroare si zice ca windows nu e compatibil, eu am windows de 32 bit, ce sa fac
imi puteti spune un joc gen warcraft 3 si starcraft 2 adica de strategie in care ma pot alia.
Cum pot face in Roblox robux si sa fiu in builders club?
Ar merita un wi u pentru jocuri gen super smash brothers sau mario kart 8?
Buna tuturor vreau sa va intreb ceva:ieri mi- am bagat winsows xp si cand deschid gta Romania 2 imi apare asa::::::grand teft auto vc ne disposepasde suffisamment de memoire graphique dau funda! dar nici...? (mai mult)
Pacanele. explicati mi si mie cum se joaca la pacanele.pas cu pas pt ca nu inteleg. (singura chestie pe care o stiu e ca bagi bani)
Salut tuturor! Caut server de samp pe care sa fiu pus ca admin sau ca helper2+ la schimb facand incetul cu incetul serverul mai popular. Am sa invit prieteni sa joace si o sa fac si filmulete cu serverul...? (mai mult)
Ma ajuta cineva sa fixez eroare don't send la metin2 singapore SG va rog. Funda
Vreau si eu un server de GTA SAMP romanesc si sa iti dea la inceput o suma de bani mare ca de exemplu 2kk.
eu am mafia 2 cumpărat însă atunci când mă joc îmi iese cam pe la jumătatea misiunii nu știu de ce inainte nu îmi făcea așa :( Vă rog sa mă ajutați FUNDA; 0)
Heei TPU! De curând am observat ca nu pot trimite mesaje (cartela Vodafone) centrul de mesaje este scris bine (+40722006000) și nu pot folosi nici internetul de pe cartela. Scuzati categoiria!
Cine îmi oosferă da va rog un cont sau mai multe de transformice? De peste level 20
Am un creat un server de cs dar de fiecare data cand intru in el imi iese din cs si imi apare : Mod_LoadBrushModel: models/player/zombie_source.mdl has wrong mersion number (o should be 30 ) ce trebuie...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum pot dezactiva parola de pe un Sony Experia E 1? Menționez ca imi scrie ca aceasta functie ete dezactivata de administrator, de functia de criptare sau de stocarea acreditarilor....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AnneM123 întreabă:
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)