Slaut TPU stiti careva un joc misto in afara de (minecraft, metin2, fifa, S.K.I.L.L, transformice, sniper elite v2, saints row 3, gta.)... cu componente pc asa : placa video nVIDIA geforce 1 gb,...? (mai mult)
Cine se joaca metin 2 sa-mi lase un mesaj? Mrs
Vreau sa ma inregistrez cu bandicam cand joc cu un prieten samp si vorbim prin skype dar doar el se aude pe inregistrare
Salut ce sa aleg xbox 360 sa sau ps3 nu stiu are e mai bun. Ajutor. Pe langa asta stie cineva un site de jocuri video pentru plastation sau alte console?
Buna,cum pot sa fac sa apara bonusurile de la accesorii pe hungry shark evolution? a mers odata,dar acum nu mai apar, funda
Funda! Stiti ca in CS GO poti face bani din pustile cutiile primite la sfirsit de meci.Din ce jocuri mai pot face astfel bani dar sa fie tot de pe steam si gratuite?
Cum imi pun speed pe cs 1.6
SimPoints din Sims 3 costa bani adevarati sau cum se platesc? Dau funda! Raspuns cat mai rapid!
Cum sa imi fac mai multi bani la pou? cica este o aplicatie de pe Google Play. Ma puteti ajuta cu numele ei? Multumesc anticipat.
Am minecraft si uneori am lag la el! Va rog ajutati-ma urgent! Am 6GB RAM si placa video de 2GB
de ce se inchide farming simulator 2013 cand cumpar un mod?
Stiti unde mai pot gasi canale gen https://www.youtube.com/channel/UCU3V6u-NFi4TshSXiaWxQbA? Dau funda. Puteti da mai multe variante.
Vreau sa stiu daca imi va rula FIFA 15 pe urmatorul sistem: Procesor: Intel Pentium G2130 3.20 GHz Placa Video: NVIDIA Gainward GeForce® GT 630 2048MB RAM: 6 GB, dintre care 4 GB sunt...? (mai mult)
Cine are server de minecraft hostat sa lase in comentariu numele lui pe skype! Vreau un server care cauta staff! Daca este, fac o promovare, am 37 de abonati. Funda!
Salutare am nevoie de ajutor. Am luat mineways si am incercat sa salvez "ciotul" de lume pe care l- am selectat dar apoi imi da eroare si imi spune: error: cannot read your custom terrainExt.png file. ...? (mai mult)
La jocul Triviador, cum pot sa intru intr-un clan sau sa joc contra unor prieteni alesi de mine?
Hei, imi puteti spune daca spe poate sa rulezi IOS pe un device Android, am auzit ca se poate face cumva chestia asta dar nu stiu cum, daca stiti voi, va rog sa imi spuneti. URGENT
Care sunt jocurile Hidden Objects voastre preferate ( pe care le- ati si jucat )? Nu conteaza din ce categorie, doar sa nu se joace pe browser ci sa fie de descarcat! Multumesc...? (mai mult)
Ma joc SimCity 5 si ma enerveaza ca se polueaza foarte repede si spatiul de construit e foarte mic nu pot sa pun zona rezidentiala foarte departe de cea industriala! NU STITI CUMVA NISTE...? (mai mult)
Hey ....am 10 euro in steam wallet si as vrea sa cumpar CS:GO dar e 10.99 si nu pot baga mai putin de 5 euro.NUu as mai vrea sa mai bag 5 euro. vreau sa bag doar 1... exista vreo alternativa?
Salut tpu.Am luat de pe net un cfg pentru counter strke 1.6 care avea si dll.Am urmat instructiunile le- am pus unde trebuie am intrat in cs in consola am activat cu succes cfg- ul apoi am scris load aim.dll...? (mai mult)
Ce aplicatie sa imi descarc ca sa-mi iau jocurile cu bani din android?
Salut, am fost la un gsm de curand si mi- am instalat windows 7 32bit cu 50/60 lei, am citit ca, , de 60- 70 RON te alegi cu Windows ultra activat ilegal cu uneltele de pe net. Uneltele alea îți infectează...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa pot invata sa zbor cu,, montura" in wow(varianta light pe server pvp america latina vulcani)? PS:Am lvl 60 si 32 de galbeni!
Buna TPU ma ajutati va rog cu jocurile am 128 mb placa 2.8 procesoru ce jocuri imi merg anafara de delta force ami merge prototype 1 si tdu? Dau funda la cel mai bun raspuns
Am o problema la pc. Imi apare o eroarea (The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction) si nu pot face nimic. Am mare nevoie de ajutor. Funda!
Am o problema cu samp: atunci cand incerc sa intru pe un server imi spune ca trebuie sa bag cd-ul.De ce? Ce sa fac?
Avand in vedere ca a aparut urmatoarea generatie de console sa mai merita sa- mi iau xbox 360? Intreab asta pentru ca as vrea o consola dar nu prea imi permit sa 1600- 1800 pe o consola.Sunt cateva...? (mai mult)
Cine are un cont de transformice care nu ii mai trebuie Daca e trimiteti mesaj
Cine imi poate spune si mie jocuri care le pot juca cu volanu?
stiti cumva de ce nu imi merge un plugin de counter-strike 1.6? l-am pus fiecare unde trebuie si tot nu imi merge :(
Care joc este mai misto atat in multiplayer, cat si in singleplayer.Call of Duty Advanced Warfare Sau Battlefield Hardline care tocmai a aparut? Care joc este cel de care nu te vei plictisi niciodata ...? (mai mult)
Ajutor. am o consola ps3 si vreau sa stiu si eu cum pot inregistra jocurile pe care le joc, pentru youtube, cu ce program? (PS:nu imi folo$€$c ra$pun$uril€/VIDEOCLIPURILE cu cabluri /calculator) ...? (mai mult)
De curand mi- am reinstalat toate lucrurile de la calculator, dar am o mica/mare problema. Poate ca am uitat sau poate ca e o problema de la joc. Joc world of tanks si dupa cum stiti la fiecare...? (mai mult)
vreau niste jocuri pentru tableta mea.Sugestii?
Se merita Darkness II?! Pe steam. http://store.steampowered.com/app/67370/. De la 28 E la 5.50 E. Adica e frumos in game? Gameplay-urile? Ca de Grafica sunt sigur ca e fain.
Buna din nou TPU! De vreo luna joc clash of clans si m- am gandit sa am hack. Am cautat peste tot si n- a functionat... Mi- ati putea da va rog un link de descarcat (pentru telefon) ori hack tool ( pc...? (mai mult)
Cum fac sa ma pot vedea pe omegle doar cu romanii pe telefon? Ca nu îmi apare nicăieri unde sa dau. știți voi?
Tocmai am instalat CS:GO ( counter strike global ofensive ) dar nu imi merge. Stiti cumva de ce? Laptop : Sony VAIO, model : SVF152C29M, Windows 8.1. Va rog daca stiti de ce nu merge spunetimi!...? (mai mult)
Am si eu o problema la calculator' mai exact la hard disk. Mi l- am formatat si nu mai am windows pe el. Cand incerc sa bootez un windows xp pe el imi arata mesajul; A problem has been detected...? (mai mult)
Salut imi poate da cineva Salvarea de la GTA SAN ANDREAS? Cu Toate Misiunile terminate.? pls Funda
Sall TPU, merge GTA liberty city pe windous 8.1 Pro 64bit? Si daca da, cum pot rezolva eroarea : xlive.dll?
Cum modific o mapa cu MTA:SA si sa salvez si dupa sa nu se vada pe gta san andreas singalplayer? ajutati- ma va rog dau funda+ vot ID- foltutmarian55 Skype- Criminal69c numele imi este VinDiesel ...? (mai mult)
am o problema cu minecraft-ul apas play. se incarca... dupa nu se intampla nimic. si daca dau play face din nou asa. Ce sa fac ca sa-mi mearga? pls help :'(
Salut Joaca cineva -VirtConomix-?,as vrea sa ma apuc si eu insa am nevoie de o cerere cine vrea sa ma ajute ma poate contacta pe mes:iry_badboy, skype:silviuirinel
Am o intrebare: Stiti vreun joc MULTIPLAYER cu impuscaturi in care poti conduce si masini? Inafara de Battlefield si APB Reloaded. Funda!
Am o intrebare legata de The Sims 2 : mai exista vreo cale pentru a deschide bara unde bagi codurile in afara sa apesi : Ctrl+ Shift+ C? Daca mai stiti una va rog sa mi- o ziceti! Multumesc anticipat!...? (mai mult)
imi puteti spune niste jocuri care cresti in lvl de exemplu cum este the simpson care sa functioneze si pe android.va multumesc dau funda :*
Cine vrea boot camp in combat arms eu?
Are cineva un paysafe card de 0.32 euro am nevoie urgent sa cumpar cs:go va rog mult...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AsgaardSephiroth întreabă:
Maria1609 întreabă:
Gigi718 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?