Hei, imi poate da cineva idei de nume de ninja fata pe Metin2ro? Tnx. Dau FUNDA. :)
Nu stiu ce are de nu merge sa instalez Adobe flash player. L- am instalat de pe https://get.adobe.com/flashplayer/ si am asteptat sa se incarce si cand a ajuns la 100% am dat finalizare si a...? (mai mult)
Fury.nextgamer.ro / Caut adminii!
vreau si eu un cfg pentru Counter Strike 1.6 Sa va explic vreau un cfg pentru tinta; adica cand trag tinta sa se regenereze foarte repede ( sa se faca nau repede mica ) Si chiar sa mearga! ...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu daca un CD GTA V, daca e zgariat, poate da freeze sau crash, in cazul meu freeze!(ps3). Si cum pot rezolva zgarieturile, sa nu imi dati va rog metode cu pasta de dinti sau...? (mai mult)
Avand in vedere ca a aparut urmatoarea generatie de console sa mai merita sa- mi iau xbox 360? Intreab asta pentru ca as vrea o consola dar nu prea imi permit sa 1600- 1800 pe o consola.Sunt cateva...? (mai mult)
Am laptop HP i5, windows 8, stie cineva cum pot face un server daca am jocul counter strike 1.6 Romania v1.0?
Ziceti-mi si mie un Metin2 PvP(nu hammer si as vrea mai mult clasic) cu Lycan. Funda Plzz!
Pentru jucatorii de Dragon City va rog sa-ni dati un site pe care sa gasesc cum se face fiecare dragon, pentru ca sunt incepator si nu prea stiu cum se fac uni dragoni. Funda!
Am minecraft si uneori am lag la el! Am 6GB ramsi placa video de 2GB. Funda celui mai bun raspuns!
am luat Rust, care stie un server nonpremium sa ma pot juca?
AJUTOR TPU! Am o probleba cu GTA 5 pe xbox 360. Am jocul de aproape un an, am intors xbox- ul pe vertigal in timp ce jocul era in xbox. Iar acum cand intru in joc la inceput la faza in care iti apar...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare: Cum ar trebui repartizate punctele de atribuire si indemanare la jocul The West, clasa de caracter Aventurier? Multumesc!
ro! Vreau sa va intreb ceva, cum se face un forum.tk,.cf etc? am nevoie sa fac unul pentru o comunitate de cs si habar nam cum se face.Va rog datimi add pe skype al3xutzzu_time2play111
Salut tuturor am gta 5 si vreau sa intru online dar se incarca foarte mult. Ajutor
Pot să joc FIFA 15 ULTIMATE TEAM pe PS4 fără abonament la Playstation Plus?
uitati jocu acesta de pe ALTEX. Ce are in carcasa? si cum se instaleaza. Vreau sa inteleg,
Am un laptop Dell placa video AMD Radeon (Total available graphics memory 3272 MB procesor i5 1.6ghz, 4gb ram Win 8.1 acum, eu joc League of Legends si de un timp imi tot scade fps, eu joc la...? (mai mult)
Nu se mai deschide laptopul apare eroarea : Windows cannot repair this computer automatically. Startup repair. Dau finis si leptopul se restarteaza.Si nimic, o ia de la capat.
Am o intrebare.Mi-am luat un kinect de curand,dar intrebarea mea e daca pot juca orice fel de jocuri? Ex(GTA 5, Watch Dogs, ETC...
ce jocuri tari stiti pt calculatoare cum ar fi:metin2, minecraft,4story...dau FUNDA!
Ziceti-mi si mie va rog jocuri asemanatoare cu minecraft.
Vreau si eu mario forever v5.9, de unde il pot lua ( sau cel putin un mario bun. ) Dau fundita, multuuu
Hei. Imi poate explica cineva cum sa folosesc greasemonkey? parca asa se numea :) Vreau sa fac mai repede credite pe imvu, dar nu reusesc deoarece cand editez scriptul imi da eroare cand vreau sa il...? (mai mult)
Credeti ca o sa mearga GTA 5 pe pc- ul asta: Procesor Intel Pentium G3220 3.0 Dual Core Placa video Nvidia GeForce GT440 1GB 128 bit GDDR5 RAM 4GB HDD 500GB WINDOWS 7 X64 BIT? Macar pe...? (mai mult)
as dori sa imi dati si mie exemple de jocuri ca,,SAMP,MINECRAFT,CS,, etc dar alte exemple dau funda cu raspunsul cu cele mai multe jocuri.La revedere!
Pe origin/steam poti plati cu pay safe card in lei/ron?
Stiti vreun joc tare laptop/tableta/telefon? Ca mam cam plictisit si nu am ce face. Daca imi place jocul dau funda!
Cine joaca fifa 14, sa ma adauge la origin iancugabriel69
Vreau si eu sa utilizez switchbot pe NOUL METIN2 HAMMER 2015! sa mearga sau sa aflu cum sa fac se sparg protectia anti-hack ceva nu stiu orice ajutor please
Mi-am luat airmech de pe steam si cand vreau sa intru in el imi scrie:Lasarea jocului a esuat.(eroare necunoscuta). Va rog ajutamima! App am windows xp
Salutare tuturor! Am si eu o intrebare. Am un program de inregistrat jocuri pe pc (windows 7) si calitatea video- urilor este ff slaba, mai ales dupa ce le editez. Folosesc un ecran destul de vechi, ...? (mai mult)
..am si eu o problema la minecraft...nu am cont premiu si eu folosesc un nume de pe skinsearch.Cand intru pe un server oarecare, acolo unde apas E sa vad inventaru si toate alea unde imi e omuletul...? (mai mult)
Am un volan si pedale si vreau sa ma joc NFS pe pc. Stiu ca merge pentru ca m-am mai jucat dar tatal meu nu ma mai lasa. Intrebarea este: acest volan cu pedale afecteaza pc-ul in vreun fel?
Am o intrebare:Pot conecta PS 3 la ecranul de la laptop? Printr-un cablu HDMI? Dacă da cum? Țin să menționez că am Lenovo, cu windows 8.1 Fundaa
Va rog, cei online, daca va pricepeti:cum imi setez tastatura ca sa scriu cu diacritice romanesti? gen caciulita de la a sau virgulita de la s si t... dau funda! Si dupa cum le fac?
Sal TPU daca rootez un Alcatel Idol imi pot pune jocuri pe SD?
Am OBS si nu stiu cum sa fac rost de surse ca sa nu-mi mai apara ecranul negru! Va rog ajutati-ma! !
As putea cumpara cs go de pe steam cu un paysafecard de 50 de lei sau trebuie cu unu de 75?
Vreau sa fac un intro si l- am descarcat in rar sint aceste fisiere:1.AFTER EFFECTS PART.aep, 2.CINEMA 4D PART.c4d, 3.LIGHTNING OVERLAY.mp4, 4.THE BACKING.mp4, 5.THE SONG.wav, 6.FINAL .mp4.Cine...? (mai mult)
Am fifa 2005 in limba rusa! Cum fac sa o schimb in engleza?
Cum fac schema speciala la mortal kombat komplete edition aia cand ii rup oasele din corp.
Mi-am uitat contul de The West si nu stiu cum sa il aflu. P.S. :Stiu parola si inca am mail-ul cu care am facut contul dar nu mai stiu nick name-ul
Ce parola trebuie sa indroduc dupa ce am instalat counter strike 1.8
Vreau si eu niste servere minecraft 1.7.2 skypvp skyblock survival si parkour nonpremium!
Sunt jucator de Counter Strike si as vrea sa imi descarc un cod (aim- ul). Urmez toti pasii, mi se descarca si cand trebuie sa deschid codul imi apare ca nu s- a putut deschide si imi apare imaginea...? (mai mult)
Ce credeți despre acest laptop?: http://www.altex.ro/laptop- lenovo- ideapad- y50- 70- intel- core- i7- 4710hq- pana- la- 3- 5ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- 1tb- nvidia- geforce- gtx- 860m- 2gb- free- dos,...? (mai mult)
As vrea sa imi recomandati si mie niste jocuri First Persion Shooter precum Call of Duty Modern Warfare. Stiu ca este si Battlefield dar in afara de acestea doua mai este un shooter pe care ...? (mai mult)
Cine imi da servere 1.6.4 va rog!
Salutare TPU, stiti este un program care il descarcati, il puneti pe desktop dati pe al si cand se deschide ai tot felul de jocuri, CEVA GEN mobogenie/magazin play pe telefon doar ca vreau pentru calculator,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AnneM123 întreabă:
9PM întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Maria1609 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati