De ce imi apare asa de mic Jocul farming Simulator 2015? http://postimg.org/image/aqi54zqql/ Funda
Salut, am un pc mai vechi pe care am reinstalat windows- ul XP sp2 si toate bune si frumoase am instalat steam- ul, cs 1.6 si cand intru in cs imi arata 50 fps.? Inainte aveam 100 am intrat in setarile...? (mai mult)
De unde as putea sa gasesc niste coduri de alea care se scriu la Redeem codes in http://pluscheats.com/ pe gratis online, ca si conturile Clash of Clans Cheats, as vrea sa gasesc niste ...? (mai mult)
Are cineva din intamplare. Un paysafe pe care sa mai fi ramas 6 lei? Sau mai multe care sa aiba in total 6 lei? Va rog fumos!
Stie cineva un joc online super tare? care sa nu necesite download.
Vreau si eu un server privat de metin2 PVM dar bine gandit, sa fie populat, sa nu fie replica, ceva original. Multumesc!
Cine imi zice si mie un metin 2 PVP 2015? PVP sa fie. Dau funda. P.s: fara nobii
Salut gamerilor! Auziti, vreau si eu un server MTA 1.4.1 de drifturi englezesc, dar sa aiba si moduri pentru masini si alte alea... sa nu se incarce greu va mai zic. Mersi!
Caut prieteni pe steam care sa ofere cadouri, cine ma aduga si imi ofara ceva funda! DarkFilip numele.
Exista un gta San Andreas pentru android dar sa fie mai mic la spatiu, adica eu am doar 4gb si ca sa-l descarc ami trebuie 4, 5 gb, dar funda celui care ami da un link unde sa fie mai mic
Mai sunt jocuri pe Facebook ca Suburbia, Sims Social, Disney City Girl?
Am descarcat si eu Adobe flash sa ma pot juca transformice pe tableta dar cand intru pe el ma pot juca cu tastatura dar imi apare o bara albastra cu niste sageti pe ea. In stanga sunt doua(stanga...? (mai mult)
cine ma poate ajuta sa imi zica cum pot sa activez optiunea ca sa-mi apara pozele acolo sus la instagram(acel colaj cu poze, deasupra numelui). Dau funda, multumesc!
Dati-mi si mie niste servere de SAMP calumea Role Play sa fie smechere si modate daca se poate ( nu RPG, RP ).
Pe un ecran de laptop (foarte bun la gaming ) functioneaa daca pui GTA 5 pe xbox conectat la el? si o alta intrebare, un xBox se poate conecta la calculator sa te joci pe el?
Am o intrebare:Pe Playstation2 se pot juca jocuri pentru. Playstation4 sau jocuri mai noi, gen Gta 5, Fifa2015? Dau Funda!
Cum pun parola la o sala de pe Heromice?
Cand intru pe Minecraft imi cere sa ma loghez cu cont sau sa incep demo. Mi-am facut cont dar nu-m merge, va rog ajutati-ma! FUNDA!
este vorba despre un telefon Allview a5 duo. Problema este ca nu trimit nimic, iar la mesaj imi apare ca este unul in curs de desfasurare dar nu este, atunci cand dau click imi spune "nu...? (mai mult)
Isi aminteste cineva cum se numeste jocul ala vechi din pachetul de jocuri de pe vechiul windows 97 parca? Era un joc cu bile si doar dadeai click pe bila apoi ea se ducea unde dadeai click. Va rooooog....? (mai mult)
:)! vreau si eu niste jocuri frumoase dar... pentru pc mai slab am 1 gb ram etc v-ati prins... pentru pc-uri slabe. mersi :P
Ce serii ar merge facute pe youtube?
Salut, as dori sa aflu si eu daca sunt servere de samp care cauta admini / helperi cu experienta... Am fost admin lvl 5 pe un server foarte cunoscut de RPG si as dori sa incerc si alte servere sa le dau...? (mai mult)
Eu mi-am instalat World Of Tanks si cand intru in el ma loghez si mi se blocheaza la Updating Interface, ce pot face sau de ce face asta URGENTTTTT
Imi poate da cineva un steam de 5euro! Dau 50kk pe samp blue bugged.
Am un Nokia a s h a 302 si am uitat codul de siguranta cum il pot afla? FUNDA!
Imi recomanda cineva un mouse bun pt cs go in special, da pana in 150 de lei si sa fie testat de voi, ca pe net vad multe, insa imi trebuie o Parere sigura la in anumit Model.Multumesc
Buna tpu.Am o intrebare pentru. cei ce joaca fifa 15 la UT. Vreau sa- mi da- ti niste pareri despre echipa. GK:Handanovic LB:Evra CB:Chiellini; Caceres RB:Maicon CDM:Pirlo RM:Aubumeyang CAM:Boateng ...? (mai mult)
Aveti cont de GAMEZ United imi trebui va rog. dau funda
Pe un metin pvp ce ar trebui sa pun pe pumnale (la ninja lame) 1. Paguba Medie 2.Paguba Competentei Si de ce ar trebui? Funda
era un joc, gen Gladiatus, dar cu japonezi sau cv de genu'... era in browser, si avea aproape aceleasi caracteristici ca si Gladiatus. MULTUMESC ANTICIPAT!
Salutare. Am si eu o nelamurire. Vreau sa imi achizitionez urmatoarea placa video http://www.pcgarage.ro/placi- video/sapphire/radeon- r7- 240- with- boost- 1gb- ddr5- 128- bit/ si vreau sa fiu foarte ...? (mai mult)
Voi credeti ca miturile din Five Nights at Freddy's sunt reale? Stiti un site cu lucruri adevarate despre asta? Dau funda!;)
Nu mi merg castile la laptop. Sonorul normal merge si restul. Leptopul e nou. E de la Lenovo. Nu e prea bun am dat in jur de 20 de milioane pe el. Stiti care e problema? Am incerat mai multe ...? (mai mult)
Cn ma poate ajuta sa instalez god of war 2 sau 3 pe pc? dau funa!
Am jucat un joc cand eram mai mic si nu mai stiu cum se cheama. Deci raspundeam zilnic la niste intrebari si pirmeam puncte, daca aducam un nr de astfel de puncte puteam cumpara electronice Apple sau...? (mai mult)
stiti e un joc in care trebuie sa alergi si la un anumit level primeai un costum de iepure. Vreau foarte mult jocu ca e foarte distracti si parca incepea cu litera s.
:). Joc Village Life pe Facebook :)) Mda... Si am un "locatar" care trebuie sa- si gaseasca o iubita :)). Mda. Si... "Comunica" cu o fata si mereu dau pe butonul "Propose". De vreo 10 ...? (mai mult)
De ce imi apare chestia asta http://postimg.org/gallery/otm3ahkw/83ca3afd/ cand vreau sa ma conectez la LOL? Dau funda!
Salutare TPU, vreau ( daca vreti ) sa va abonati la acest canal : https://www.youtube.com/channel/UCdJOjYzAFAKy1HBJD-1Mmug, daca da lasati in comentari
Stie careva un joc foarte bun online? gen sim city?
Cum pot sa fac rost de un cod pentru fifa 14 pentru ca l-am cumparat si am folosit din greseala codul care mi l-a dat si acum nu mai pot sa-l folosesc, pot face rost de unul nou ca sa instalez jocul?
Cine vrea sa ma faca admin pe un server de Counter Strike(cu un grad mai mare) ca sa pot ajuta serverul,am mai fost admin,, si am experienta 4 ani deci cine ma face admin?
Poate cineva sa imi dea un cont de hearthstone bun, care sa aiba carti bune? Pentru ca am avut un cont bun la care am facut nexx- ul si l- am blocat si nu mai pot sa- l deblochez si nu vreau...? (mai mult)
Pareri despre acest laptop? http://www.altex.ro/laptop-asus-x555ln-xx057d-intel-core-i5-4210u-pana-la-2-7ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt-840m-2gb-ddr3-free-dos
Ce jocuri un gb ram gen Salt Minecraft Unturned imi recomandati? ps 512 placa video.Sa fie survival de craftat si construit ca ma plictisesc
Cine poate sa-mi dea admin pe un server de Counter Strike?
De ce mi se actualizeaza foarte greu LOL? Vreo solutie sa se actualizele mai repede? http://imgur.com/wQSBbdh! Funda
Cine are un cfg pentru cs 1.6 default. Vreau link-ul.Dar sa fie eficent.Mz,dau funda celui mai bun raspuns.
Am făcut un cont de Tânji de 4 romburi♦♦ si nu stiu cu cat sa il vând? Dau funda cui îmi da un preț bun
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AsgaardSephiroth întreabă:
Maria1609 întreabă:
Gigi718 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.