De unde pot lua un free moving camera pentru minecraft? Adica sa imi mut camera in orice directie vreau eu.
Salutare vreau sa stiu daca imi merge pes 2015 am un procesor core duo 3.0 GHz E8400 2 Gb ram si placa video GT 630 2 gb ddr3 Gigabyte. Imi da erori dll. Oare e din cauza la componente? Dau funda + vot...? (mai mult)
Auziti vecinul meu spune ca nu pot baga metin fiindca acum am windows 8.1 ca sistem de operare si ca baga virusi si n-o sa mai poata baga drivere...Voi ce ziceti?
Ce sa fac daca am primit kick pe propriul meu sv de cs 1.6?
M-am apcuat de scripting in pawno. Ma puteti ajuta cu un gamemode RP? Puteti sa trimite-ti adresa de skype si sa vorbim detalait acolo.
Care ma ajuta cu gamerangeru http://imageshack.com/a/img673/5411/g1A9pZ.png
Salut,am nevoie de niste cutite zp pentru un server cso,va rog puteti sa ma ajutati, nu vreau skin-uri doar cutite
imi spuneti un sv fain de metin2 pvm hard, easy. FUNDA! la cel care imi spune cel mai fain metin2
Nu stiu ce are calculatorul am windows 7 home premium sp 1 de 32 bit si nu stiu ce s- a intamplat ca de 2 zile nu imi mai apare sunetu e mut am instalat draivarele de sunet de mai multe ori dar...? (mai mult)
Salut nu stiti jocuri gen League Of Legends nu Dota ceva fain sau nu stiu ceva joc care sa nu te plictisesti
Buna tuturor! Am o întrebare legata de Hay Day. Cum pot sa văd un obiect trimis de un prieten și sa îl folosesc? Unde trebuie sa caut? Cel mai bun și rapid răspufinaunda! Mulțumesc :)
Ce bonusuri( fara6/7) trebuie pentru un sura AM? Am incercat sa fac un sura cu iteme full dar dau dmg putin.
Aseara a fost sparta baza de date la Metin2OldTimes si s-a dat roll back. Stie cineva cat ar putea sa dureze pana redeschide serverul? Ms
Salutare TPU, o intrebare pentru jucatorii de imperia online.Ce se intampla cu contul dupa terminarea unei ere? o iau de la capat? P.S: Cat dureaza o are?
Salut,stie careva cum pot juca Asphalt 8 in retea cu altcineva?
Hei. Am SAMP, si am vrut sa intru pe un server, dar imi scrie No CD/DVD inserted etc. Ce sa fac?
Credeti ca un All In One PC e bun pentru jocuri?
League of Legends e baza. :3 Cine joaca? Lasa-ti numele voastre la raspunsuri, si cel cu cea mai inaintata divizie primeste fundita dupa ce imi accepta cererea :3 :3
Daca voi cumpara un ps 3 si GTA 5 vi putea sa joc online sau multiplayer in vedere ca cele doua sunt noi?
Ce jocuri imi recomandati la resursele mele : 2GB RAM Processor Pentinum(R) 4 CPU 3.00 GHz Placa video 258 MB, Nvidia Gforce. Windows Xp SP3 Cel mai bun raspuns are funda.
SAll tpu.Am cumparat anumite casti cu microfon pe pc, si am o problema la microfon, volumul este dat la maxim adica la 100% si tot se aude incet ce pot sa fac exista un program care sa imi creasca volumul...? (mai mult)
In cat timp ar trebui sa primesc un mail de la Mojang? Are legatura cu minecraft premium,au zis ca trebuie sa astept un mail de la ei, si nu l-am primit.
Ieri mi- am instalat League of Legends şi cam după 15 minute de joc ecranul se închide şi nu- l pot deschide decât prin restartarea P.C.- ului. Problema asta o am doar când joc acest joc. ...? (mai mult)
Deci,in PES 2015 Master League cum joc si cu o echipa nationala?
Un shooter in care nu omori oameni... gen Microvolt
Salut.De ce este Metin- ul un joc de tot rahatul? Adica de ce unii oameni sunt foarte rai cu altii pe Metin? De exemplu eu joc Metin2Hammer si am 40moduri.Sunt singurul care a dat gratis de sarbatori ...? (mai mult)
Salut, vreau o macheta USP 45 Silenced. Daca stiti vreun site de unde pot cumpara. Imi place la nebunie acel Pistol. Repet MACHETA! Sa fie de metal sau din plastic cat de cat rezistent. Orice LINK...? (mai mult)
Nu stiti un patch pentru fifa 07 pentru grafica? dar unul care sa mearga caci am incercat mai multe si n-au mers PLEASE!
Imi merge gta 5 pe pc: win 7 64 bit, procesor Intel core2duo 2.33ghz, 5 gb ram, placa video nvdia gt630 4 gb (2 gb shared, 2 gb dedicated) sa stiu daca merge macar pe low! Dau funda celui...? (mai mult)
as vrea niste gm [ gamemoduri ] samp.
am o nelamurire. Deci, cand intru pe Counter- Strike : GlobalOfensive, apas pe tasta ca sa vorbesc pe microfon, K, nu merge. Dar, daca sunt intr- o conferinta pe skype, si apas ...? (mai mult)
M-am gandit sa imi fac un server de cs, am nevoie doar de hosting server cs, sau si de ip static si domeniu? Am inteles ca pot face rost de DNS de la cei care au deja domenii...
Heii, folosesc movavi editor video 9 si atunci cand salvez filmarea si o vizionez imi apare un text care se refera la o cheie, iar daca voi introduce acea cheie, acel text in chenar va disparea. Ma ...? (mai mult)
Am nevoie de 1, 2 sau 3 persoane care sa joace Dying Light. Vreau sa facem Co-op. Va rog eu sa imi raspunda cine joaca si sa adauge Steam: enemircea39 Funda!
Pentru cunoscatorii de c.s 1.6. Recent am aplicat o cerere pentru admin. Am primit un raspuns pozitiv si mi s- a cerut nickname- ul si password- ul. Aici intervine o mica problema, nu am mai fost...? (mai mult)
Cum bag codurile pe ourwourld?
Cum fac braziliana la fifa 05?
Buna TPU dati-mi niste jocuri pentru pc... Procesot: i5-4440 cpu 3.10 GHz Ram: 4GB Placa video: AMD R7 240
Imi da-ti cateva jocuri de ps2?
Am si eu o problema cu un joc, My Talking Angela mai exact. Nu ma pot conecta pe joc cu fb si nu stiu de ce. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat
joc un server de cs zombie, si vreau sa imi iau armura apasand doar o tasta, armura o iei apasand m 2 5 imi puteti zice bindul? Funda :D
Am nevoie de ajutor! Spuneti-mi de ce imi da crash la minecraft, am toate update-urile si am si java. Puteti pune si un link de unde sa pun Minecraft v1.7.2 sa nu deas crash.Mersi!
joc un server de cs zombie, si vreau sa imi iau armura apasand doar o tasta, armura o ei apasand m 2 5 imi puteti zice bindul? Funda :D
Care FIFA merita cel mai mult cumparat? Si de ce?
Numai cu xbox live gold ma pot juca jocuri online
Am instalat scania TDS si cand intru in el imi apare o eroare cu don't send. Ce sa fac?
imi puteti spune cum pot face bani la dragon city va rog si gems dau funda si vot da-ti un link va rog
Am o problema cu jocul smite imi tot da eroarea 0xc00007b cand incerc sa deschid jocul ajutati-ma va rog!
Pe cei care stiu cum merge sistemul de misiuni in CS:GO, i rog sa imi explice si mie. Daca eu acum imi cumpar bilet la operatiunea Bravo, sau oricare alta, mai primesc misiuni cu dropuri?
Sper ca am ales categoria corecta. Vreau sa- mi pun pe facebook o poza noua de profil, dar atunci cand o selectez imi cere sa tau din ea.Eu nu vreau acest lucru. Am facut poze de album si de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
snelu întreabă:
9PM întreabă:
Zahariuc_Paul_2002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?