Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Septembrie 2025 sunt:
nu pot instala samp imi spune error opening file for writing: C:\windows\system32\d3dx_25.dll. Ce pot face? Dau funda
Buna am vrea sa stiu ce sa piese sa schimb la pc meu pentru a putea juca jocurile mai bune.Gen Just Cause 2, Saint Row The Thrid, GTA IV etc ( nu am incercat sa vad daca merg si asa) Procesor: AMD...? (mai mult)
am si eu o intrebare:Cum vezi daca un joc e gratuit sau nu?
Un site pentru free codes la lol? am gasit http://leaguerewards.net/ dar nu pot trece de survey
ma joc cafeland pe facebook si nu stiu cum sa fac rost de hearts, inimioarele alea de sus. FUNDA.
Pentru cei care joaca Sims 3! Eu am acum base game si as vrea sa imi iau si expansion pack ul, , Seasons, , . Pana acum am facut multe familii si nu as vrea sa le pierd. Dupa ce imi instalez Seasons imi...? (mai mult)
Salut am o problema cu steam cand intru imi pun numele si parola si dupa imi spune eroare de conexiune: Nu s-a putut stabili conexiunea cu reteaua steam. ce sa fac?
Hei, Ma joc asphalt 8. Am netu conectat. Si cand dau multi player imi zice no innternet connection. Ce sa fac. Ofer funda
Ma joc asphalt 8 pe laptop, Si nu stiu ce sa-i fac, am netul connectat. Dar cand dau multi player imi zice ca nu e conectat. Cine ma poate ajuta ofer FUNDA promit
Salut, cine ma poate ajuta cu o problema? Am instalat Windows Sp3 pe un Intel Pentiu 3 1 Ghz, 512 mb ram.Respectivul computer are access la internet prin romtelecom cu model hwawey de la clicknet.Am instalat...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste Metine 2015 va rog din tot sufletul.
Ma ajutat va rog frumos cu niste jocuri MMORPG Online pentru pc, cu grafica de inalta calitate si caracterele sa arate ca si in realitate sau sa arate smecher, dar sa se vada si cel mai mic...? (mai mult)
Știe cineva un clan activ pentru Clash of Clans in care as putea sa intru? Am level 17.Mulțumesc anticipat!
Cum pot sa-mi fac propria mașină în Gta 4... exista frun program și dacă da cum se numește?
Atunci cănd joc Diablo 3 am lag uneori, este un lag abia sesizabil dar uneori este tare enervant acest lag fiindcă pare că se accentuează ușor mai tare și devine enervant, ok configurația mea ...? (mai mult)
De ce cand bag un mod in ets2 (Euro Truck Simulator 2) ma scoate din el? Ajutati-ma dau funda.
Stie cineva cum se intaleaza Sims 3 Seasons?
Am si eu o intrebare: Oare o sa- mi mearga cs:go daca il cumpar? Vreau sa stiu sa nu- l iau degeaba. Laptopul meu: 1.6 Ghz 3 Gb ram Procesor: ATI Radeon Xpress 1200 Windows 7 Chiar...? (mai mult)
Vreau servere de samp RPG care cauta staff. Am experienta pe acest joc de cativa ani. Am jucat pe Bugged am avut turismo si am fost in Russian Mafia co- lider si in alte factiuni in care am avut rank...? (mai mult)
La minecraft pun un nume si cand ai dau play se incarca si zice:Game output...(numele omului meu)ce sa ma fac? Ps:am windows 8.1
am un volan Formel Professional V3, am pierdut cd de la driver, de unde pot lua unul bun am scris pe google dar nu gasesc decat numa ceva sa cumpar va rog sa ma ajutati!
Ce jocuri de strategie gen clash of clans stiti, pentru android.
Care poate sa imi dea un mod pentru a alimenta cu benzina ca am gasit unu dar mi se inchide jocul cand intru in masina
Am luat destroy de la un copil paralel cu cs- ul fara motiv sau dovezi pe un server de rahat si am incercat sa- l reinstalez, am luat chiar alte cs- uri, am intrat si de pe steam (nu jucam de pe steam...? (mai mult)
Sunt nou pe acest site, dar as vrea sa va adresez o intrebare.Ce parere aveti despre Gta Vice City pe Android
Salut Pentru toti jucatorii de League of Legends Vreau sa fac o echipa de rank Cerite: -minim s3 -sa poata juca orice lane -skype
am un server de Counter Strike si am luat un addons de furien XP si in addons contine niste boti care stau spec si scrie Ip- ul si numele server- ului de unde l- am luat..Care ma ajuta? Dau...? (mai mult)
am o problema cu Gta SanAndreas. Imi da eroare cand vreau sa intru in el."The procedure entry point vorbis_synthesis_halfrate_p could not be located in the dynamic link vorbis.dll". Dau funda...? (mai mult)
Exista ceva site-uri cum sa te faci bember pe cratis si inca una stiti careva imeiluri luate de pe net pe club pinguin
Sallut TPU! Imi recomandati o mapa smechera fast ammo? Si daca dati si cu admin sau vip free oricand dau funda+vot!
Salut.Vreau sa imi fac un client de metin. Daca este careva care stie sa creeze si sa se descurce in crearea clientului il rog sa imi lase mesaj, sau daca stiti cumva vreun serverfilles bun fara buguri..Astept...? (mai mult)
mi-am bagat renko si vreau sa il fac sa fie nedetectabil cum fac? Adica sa nu se vada in lastactivity?
Cum pot sa creez un server de Gta 4 Multiplayer? pls ajutați ma
Am un PS3 de 12 GB si as vrea sa stiu daca trebuie instalat GTA 5? Eu am niste salvari pe el de la FIFA, GTA 4 si alte jocuri, dar daca le sterg si eliberez spatiu voi putea juca GTA- ul? ...? (mai mult)
stiti unde pot gasi haine si lucruri gratis fara proxy pe stardoll? Dau funda! Multumesc anticipat
Cum sa fac sa imi mearga minecraft 1.7.2 pe un pc vechi de 1 GB ram cu windows xp procesor Intel pentium 4 CPU3. 00Ghz 2.99GHz Physcal Address Extension.Ma ajutati va rog funda multumesc mullt
Am si eu o intrebare pentu cei care joaca grepolis, nu stiti cand se va deschide o lume noua?
Cine imi spune niste jocuri cu masini pentru windows phone in afara de asphalt?
Care cs este cel mai nou?
Știe cineva un clan activ ( pentru jocul Clash of Clans)din Romania in care as putea sa intru? Am level 17. Mulțumesc anticipat!
Bună :* Azi am descărcat un server de minecraft ExtremeTeam și după ce scriu numele și dau join la server, zice 150/150 full. Pot face să nu mai fie full? Fundaa :*
Buna TPU Dau ITM metin2 GLOBAL si 80kk pe SA:MP Blue Bugged [Cine e interesat sa lase un id sau ceva ]
Dati-mi niste nume frumose pentru samp va rog. Numele meu real este Andrei, dau Fundaa!
Salutare TPU;) care este diferenta dintre : Intel(r) core(tm) 2 duo cpu E7200 2.53 Si AMD Athlon(tm) 64 X2 dual core processor 5200+ 2.71 Ghz
Am instalat lol si cand voiam sa intru imi dadea o eroare la conectare, am incercat mai multe solutii depe net si acu imi da Microsoft visual c + + . Ma poate ajtua cu aceasta problema (am ...? (mai mult)
Sal TPU Am minecraft team extreme, pot sa ma joc si pe windows xp?
Pai stiu ca pare ciudat ca pun aceasta intrebare. Exista cineva de aici care joaca league of legends si ma poate ajuta sa urc din S5 in S4? =)) :o3 daca e cineva dragut pe aici, ma gandesc ca daca ar ...? (mai mult)
Dati-mi si mie modul ala la gta san andreas, atunci cand te izbesti cu masina de ceva sa iesi prin parbrizul masinii, ca in gta 5, funda! dau funda!
Stie cineva cum pot sa joc fifa 2013 online pentru ca am ORIGIN si daca vreau sa joc online imi cere un cod cu mai multe patratele si apoi imi arata sa dau submint sau cancel... daca stiti de...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti niste jocuri pentru pc cu cerinte minime. Dar sa aiba totusi o grafica buna. Am urmatoarele : Intel celeron d cpu 3.1 ghz, 32 bit nVIDIA...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Cipi1212 întreabă:
ElenaD05 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)