Legat de jocul league of legends. Imi poate spune si mie cineva cateva caracteristici ale camionilor: ADC, Tank, Fighter, Marksman, Assasin, Mage, Support.
am wwe svr 2011 pe psp si nu stiu cum sa trimit adversarul in corzi, cum pot face dau funda.
acuma cateva zile cineva mi- a spart contul pe jocul pe care il joc si am facut cerere la suport ca sa- l recuperez. Si zice asa : 1. Raportează furtul către organele locale, abilitate...? (mai mult)
Stiti niste jocuri gen marketglory?
Jocuri pc noi.
Funda.Intrebare simpla, deci am cs go si aici la sfirsitul meciului iti da diferite arme, cutii stiti voi.Dar in Team Fortress 2 iti da la fel la sfirsit de meci, sau in genere iti da ceva la sfirsitul...? (mai mult)
FUNDA LA PRIMUL CARE MA AJUTA! Hey TPU, am o problema in Combat Arms, chiar de cind l- am descarcat cind ma joc nu arata nimic in culori, adica e totul alb- negru, am incercat sa intru in settings...? (mai mult)
Ati putea sa-mi dati o aplicatie care sa faca sa nu mi se mai deschida pagini suplimentare si sa nu mai apara reclame pe pagina va rooog.
Imi puteti da niste coduri premium pentru Robocraft? Multumesc. doar care si functioneaza nu va obositi sa s rieti daca nu merg ..mersi
am un Ipad si cand intru pe un joc imi iasa afara dc? Cum pot rezolva problema?
Exista Sit-uri din Romania, Romanesc de unde pot cumpara accesorii de la jocuri gen masca din Watch Dogs, Cardigan ca in Assassins Creed, sacou ca Hitman etc.
Ciao TPU, cum pot face rezumatul unor meciuri wwe cu muzica, gen ca aici https://www.youtube.com/watch?v=DehGhcOgaEQ, funda
Am creat o harta(joc) pe "supremacy 1914" si am pus sa fie 2 aliante si prietenii mei s-au dus intr-o alianta iar eu in alta. Pot face ceva sa ma mut in cealalta alianta?
Salut tpu.Ieri seara m- am jucam samp si am iesit din greseala si cand am vrut sa intru inapoi pe server imi scrie in inaintea servarului (Retrieving info.)si nu mai mai lasa sa ma joc pe nici un servar...? (mai mult)
Salutare. Mi se intampla de multe ori sa bag anumite moduri si apoi cand sa intru in joc sa imi dea crash.(modurile sunt luate de pe un site bun nu trebuie sa le dezarhivez etc se instaleaza automat deci...? (mai mult)
Salutare TPU am o intrebare! Unde as putea sa gasesc un site unde sa pot vedea LIVE canalele de pe Televizor? Pentru ca peste 1 saptamana ma duc in excursie cu parintii si vreau sa stiu! :D multumesc! ...? (mai mult)
Salut, joc sa-mp pe rpg.redzmax.com si am auzit ca e un bug la jail cu care poti sa evadezi nu stiu... Care imi spune si mie cum e dau FUNDA!
Mi-am luat shadow of mordor si nu imi merge zice ca imi trebuie OS pe 86x 32 sau pe 64x64 dar eu am pe 86x32 help pls funda
Pot sa joc far cry 4 (exemplu nu neaparat) cu cineva de pe xbox one cand eu am 360? stiu ca nu poci cu ps3 daca esti xbox 360 da daca esti tot pe xbox nu se poate ca la friends list ii poti avea si pe ...? (mai mult)
Niste jocuri de 2 GB RAM gen Asassin's creed 3 si Max Payne? :D Sau
Dau funda cui imi da un link cu kit de instalare pentru Counter Strike 1.6 LanT Final Jocul are mai multe versiuni, moduri. Versiunea corecta, cautata de mine va primi funda!
Am si eu o intrebare! Cand imi instalez clash of clans nu se incara, scrie loading si. nu se incarca! O fi din cauza la telefon/software, spubeti-mi va rog!
Sall eu sunt Cristi. deci mi-am facut un cont nou de facebook si nu-mi merge jocul meez nation qa intru pe el apare doar scrisul ala Meez si tot asa sta Va rog funda!
Salutare, caut un host gratuit sau siteuri cu hosturi gratuite pentru SA- MP. Daca ma puteti ajuta, dati un comm cu Site- ul hostului, sau o lista de hosturi gratuite. *Hostul respectiv sa aiba minim...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Post-Hunt si off-topic?
Hei TPU... cine imi da si mie un cod de paysafe card folosit care sa mai aiba pe el 0, 4 e :p? De obicei pe toate mai ramane cate ceva si eu doar de atat am nevoie :p
Hei TPU Am cumparat un paysafecard cu 50 de lei pentru a cumpara cs global ofensiv care e 11 euro... normal ar fi trebuit sa imi dea jocul deoarece 50 de lei acopera suma de 11 euro dar mie imi spune...? (mai mult)
AM cumparat cs go si mii s-a ars placa video si in prezent am 30 fps, si am auzit ca sunt niste setari pentru a marii fps-ul cu 10-15 mai mult. Daca stiti va rog sa imi spuneti DAU FUNDA!
Cand va iesi call od duty modern warfare 4? Va iesi vreodata? Funda 1
Mi- am cumparat ieri jocul Call of duty modern warfare 3 si mergea multiplayer. Azi imi zice ca serverul e indisponibil dar m- am uitat pe site si scrie ca e on. E de la mine problema sau de la...? (mai mult)
Cum sa imi cresc punctele pe un razboinic pe mt2?
Cau scripter cu GM sau care stie sa scripteze dau funda si fondator pe server!
vreau sa stiu cum sa-mi fac iteme full ninja,full sura, full razboinic va rog ajutati-ma cat mai repede ca, morrr
Caut playeri pentru un nou sv de rpg acesta esti ip- ul 89.39.12.98:7777, eu am admin 4 si cat de curand voi lua owner si va pot ajuta cu multe chestii, si cautam lideri, daca gasiti serveru- l cu parola...? (mai mult)
Caut si eu un metin pvm hard. Sa farmezi cartile,bonusurile,ss-urile,zenurile, etc. Dar sa tina ...Nu in 2zile sa fac 2 P-uri si sa se inchida Dau funda celui mai bun raspuns!
Cine imi poate spune si mie cum sa cumpar coins pe fifa de pe mmoga?
Presupun ca majoritatea ati jucat CS 1.6. As dori si eu un hack auto-shot dar fara aim. La ce ma refer? Adica, cand pun tinta pe cap sa traga.
Recrutez jucători de fifa 07 care doresc sa joace și sa participe alături de alți jucători.Dacă reușești sa câștigi campionatul, vei avea și premiu. Cine ar dori? Pentru mai multe detalii și...? (mai mult)
Mi-am luat MK9 l-am instalat,m-am jucat, am inchis pc-ul iar acum nu imi intra in joc. Cesa fac? Va rog ajutati-ma!
Mi- am facut o breasla PvP pe Metin2 Si vreau sa stiu cateva grade de PvP pe care sa le pun la breasla... Nu grade de genul " V.I.P, Admin, Owner etc... ". Am nevoie de niste grade care sa...? (mai mult)
Transformice.cum pti sa te transformi in pisica?
Salut, am un server de mentin pe hamachi si as vrea si eu daca stiti un client care sa vada level-ul in fata numelui, sau daca se poate asta pe hamachi, nu stiu... Multumesc!
Ce jocuri fps/shooter online cu echipe gen guilde sau aliante stiti?
Cum sa fii pro si cum sa faci capsuni pe Transformice
Scrieti niste cheaturi online la crystale in joaca tankionline.Va rog
Salut, nu sunt foarte priceput la treburile de genul asta dar sper sa ma ajutati...am o consola PlayStation 3 modata de 160 gb prin cobra 7.0, eu intram in managerul multiman si de acolo intram in jocuri,...? (mai mult)
Ce jocuri pentru pc gen pawn stars: the game de pe facebook stiti? :D
Salut tuturor! Daca nu va suparati, doresc un server de counter-strike 1.6 -Paint-ball (mai putin populat) mersi! P.S.-
Cum pot extrage banii de pe jocul MarketGlory?
al dori un metin lvl 250, 255 ca și Metin2Carbon, cu arme de la +9 și rate 1000%
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
FatimaS întreabă:
SoareLorena întreabă:
giuliaaaV întreabă:
Miruna0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.