Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 7 Septembrie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie ceva sv de metin2 pvm populat, gen old times, forgotten... sa fie romanesc... Multumesc!
Eu atunci cand joc LeagueOfLegeds am 60fps constant la VeryHigh dar totusi am tot 60fps si la VeryLow si vreau sa mentionez ca nu am FPS- urile nu sunt blocate din joc... Mersi anticipat Funda...? (mai mult)
De curand, cand intru in orice program (mozzila, jocuri ) imi da o eroare de la windows "The NTVDM CPU has encountered an illegal inconstruction" M- am interesat pe mai multe site- uri si am...? (mai mult)
Am o intrebare pentru ultilizatori steam. Pot sa sortez jocurile mele din librarie dupa categori adica racing, action shooter etc Daca da imi puteti spune?
Salut cum pot baga bani in fifa world? Vreau sa am si eu mai multi bani acolo! Sau daca nu cum sa fac mai multi bani?
Sall am activat o prostie pentru a primii followeri pe facebook iar acum contul meu da follow de nebun la toti arabi si nu stiu cum sa-l opresc :(, ma puteti ajuta?
As vrea sa stiu numele unui joc vechi pentru PC. In joc ecranul era plin de mici monstruleti iar tu te aflai pe marginea ecranului. Scopul tau era sa strangi acei monstruleti intr- un spatiu cat ...? (mai mult)
Vreau și eu să știu cât spatiu de stocare necesita modul comentatorilor pe fifa15 ut android? Va rog frumos!
Salut, joc sa-mp pe RedzMax si am auzit ca e un bug la jail cu care poti sa evadezi nu stiu... Care imi spune si mie cum e dau FUNDA!
As vrea o informatie de la cei cunoscatori! http://www.flanco.ro/laptop- asus- x451mav- intel- celeron- dual- core- memorie- 2gb- hdd- 500gb- intel- hd- graphics- windows- 8.html Laptop- ul...? (mai mult)
Am un program numit OBS (Open Broadcaster Softwe) si cand incep sa filmez se blocheaza videoclipul, e de la setari, daca da cum trebuie sa le pun? FUNDA! FUNDA!
vreau sa-mi dati niste jocuri FPS dar mai vechi si sa mearga si multiplayer | si un site va rog la ele Multumesc!
Caut servere de Counter Strike de furien.Cine imi da minimum 2 servere dau funda. Servere de furien.
De ce am lag asa mare pe 4story RO? Am laptop HP 4 gb ram 1 gb video integrate procesor dual core 2.10 64 bit si am internet de 100mb/s...ce naiba are cine imi da solutia funda + felicitari!
Cand inregistrez in jocul naruto storm 3 full burst cu programul action! imi scad fps- urile la 15- 21 iar cand filmez in alte jocuri mai pretentioase nu scade deloc Stie cineva de ce? mentionez ca am...? (mai mult)
Pe jocul numit Transformice cum poti face rost de capsuni fara sa le cumperi cu bani? Am nevoie de un raspuns rapid va rog... :) Dau funda!
As vrea sa imi iau un PS4 si as vrea sa stiu daca am nevoie de playstationplus ca sa ma joc multiplayer?
Saluut Mi- am luat FarCry4 si am o problema, il am pe uplay, dar in secventele unde nu controlez eu personajul, nu se aude conversatiile Imi puteti spune ce sa fac P.S:mi se intampla la toate jocurile...? (mai mult)
Deci m- am plictisit de cs (toata seria) si de lol. Vreau sa ma apuc de metin =)). Ceva servere? (sa fie macar 300 playeri on in fiecare zi, nu conteaza daca sunt romani sau nu, rate rezonabile). Sa ...? (mai mult)
vreau sa ma ajute careva, cum pot sa ma joc pes 2015 online ca imi da ca trebuie ceva upgradare la ceva patch, ma poate ajuta si pe mine cineva?
Vreau sa raspunda aici doar cei care au jucat GTA IV pe PC- ul lor. Vreau sa stiu ce placa video si ce procesor aveti si cum v- a mers jocul. Am auzit ca este nevoie de o placa video mult mai buna decat...? (mai mult)
Hei, salut TPU.. Cinu citeva zile in urma mi- am instalat o joaca, au mobile indo, e foarte interesant, acolo dansezi si altele. Sunt trei moduri de dans, classic, dance, mode bubble. Dar am o...? (mai mult)
Salut as vrea sa-mi lasati cateva nume de youtube bune care sa atraga atentia as vrea sa ma apuc de youtube mersi mult
Am si eu o problema la minecraft : Cand intru in Minecraft, aleg modul HUZUNI ( hack) se incarca putin, dupa imi da crash de fiecare data. ce as putea face?
Hey TPU! Vreau si eu niste jocuri WWE si sa fie cat mai noi pentru pc!
Exista un joc cu stupi de albine, gen Farming Simulator? Funda celui mai bun raspuns! :D;)
La fifa sau fifa manager poti sa-ti creezi propriul tau club de fotbal? Cam in ce fel si cum?
Am o mica problema cu jocul Manhunt de la Rockstar Games la bosul Piggsy mi-e frica.Da si stiu ca am scris bos nu boss xD. Cum sa fac sa nu-mi mai fie frica?
Sall TPU, am si eu nevoie de ajutor in legatura cu swichbot- ul. cand intru in el si in acelasi timp sunt si in metin ma scoate din joc spunandu.mi ca a detectat ceva nedorit. ma poate ajuta cineva, ...? (mai mult)
Salut azi am vrut sa intru pe samp si cand nu mergea sv m- am gandit ca- i de la ei si un prieten mi- a spus ca- i pe el si nu imi gasea nici la Hosted sau Internet servere asa ca am bagat alt server si...? (mai mult)
Hack subway surfer pentru android ceva gen generator ca sa- mi pot pune eu cati bani vreau nu sa am 999999 si fara sa fie mod adica sa trebuiasca instalat o versiune modata a jocului.A da si fara survey...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă gravă cu C.S- ul, când intru pe servere îmi apare bineînţeles regulamentul si apoi mi se blocheaza si trebuie să ies din Task Manager, dar nu mi se întâmplă asta pe toate...? (mai mult)
Stiti vreun site gen OLX de unde pot sa cumpar Sims 3 Late Night pentru xbox?
Salut cine Joaca Counter-Strike 1.6 Pe mine ma cheama 0_o KrazZzY^^K1d o_0 dati-mi si mie niste sv cu putini jucatori cam 7vs 7 10 vs 10 Multumesc :)
Am inceput sa joc Warcraft 3 de cativa ani si am tot incercat sa ma conectez la reteaua online si de fiecare data imi arat ca nu se poate. Am si Warcraft 3 Reign of Chaos si Frozen Throne. Putin...? (mai mult)
La fifa sau la fifa manager poti sa-ti creezi si propriul club? Cam in ce fel?
Care stie cum pot crea un kit pe serverul meu bukkit de mc.
Salutare joc minecraft pe telefon și am văzut la advanced o chestie cu seed.Am auzit ca trebuie sa scriu ceva dar ce? Ce se întâmplă dacă scriu ceva acolo. Dacă puteți sa îmi dați mai multe detalii...? (mai mult)
Stie cineva cum reduc lagul din nfs underground 2? caci am moduri si imi cam laguieste si nu imi place. Funda+
cred ca aproape toata lumea stie de jocul H1Z1, intrebarea mea este cand va iesi jocul din testing si daca o sa fie free to play... Funda celui care stie.
Mi- am reinstalat windowsul si nu imi mai merge minecraftul. Inainte imi mergea dar acum nu imi mai merge. Acum am wondows 8 inainte 7 poate din cauza asta dar nu prea cred cred ca din cauza...? (mai mult)
Merita sa-mi cumpar Battlefield 4?( Tin cont ca nu o sa ma joc single doar multyplayer). Si ce PC ar trebui sa-mi cumpar ca sa-mi mearga pe ultra.
Am innstalat Call Of Duty Black Ops 2, cand sa intru sa ma joc, nu imi arata nici o eroare, dar se incarca si atat, nu mai imi intra in joc, de ce?
Pot instala Slots Pharaon's way pe Nokia lumia 520?
Salutare. Am nevoie de putin ajutor. Cine imi poate gasi water temple, in minecraft, va primi funda. Seed-ul : 5435373749727936038 Multumesc anticipat!
Fiti atenti vandui astazi pe ro un tigru +6 cu 2k pv cu 15kk merita adica ea cat valoreaza merita data pe 15kk?
Buna :) Am o intrebare. Cum pot face mape lungi si sa colorez obiecte cand fac o mapa la transformice? Nu stiu ce sa fac. Dau funda :-*
Vreau să- mi fac un server pvm de metin 2 și nu stiu cum, si cred ca aici gasesc ajutor.Nu vreau link- uri sau videoclipuri sau chestii de genu' : cumpără direct făcut sau mai stiu eu ...? (mai mult)
Exista un metin2 server pvm-pvp lav 250 cu lycan? Dati-mi si site-ul:P
Sal TPU este vorba despre jocul S.K.I.LL nu stiti cumva daca pot trabsfera niste bani de pe un cont pe altul? Multumesc! :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
LisaJulie întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?