Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 31 August 2025 sunt:
Cine imi spune si mie de unde pot lua instant server, un client in romana cu mc, si virtual pc (CARE SA MEARGA)pentru un server de metin2 :|, va rog frumos dati-mi si mie ceva bun.dau funda! :)
Cine imi spune si mie ce setari trebuie sa fac in The Sims 4 ca sa imi mearga usor; si mai am o intrebare: Ce comanda trebuie sa scriu in The Sims 4 sa imi dea bani? FUNDA CELUIA CARE IMI ...? (mai mult)
Stie cineva cum se face un server de minecraft pocket edition (0.10.5) dar sa fie permanent? Va rog
vreau si eu un joc gen actiune ma puteti ajuta cu un joc
Am o intrebare referitoare la GTA V. Credeti ca o sa- mi mearga jocul macar la cerinte minime spre medii? Informatii Sistem: Procesor: AMD Athlon X2 Dual Core Processor BE- 2350 (2 CPUs),...? (mai mult)
Salut TPU, ma puteti ajuta cu acest pc daca merita cumparat http://www.dab- it.ro/calculator- second- hp- 6005- pro.html si daca la el se potriveste placa video http://www.emag.ro/placa- video- gigabyte-...? (mai mult)
Cum joc GTA5 online pe PS3?
am o intrebare pentru voi. Vreau sa imi descarc Minecraft 1.8 intr- un mod usor dar care sa functioneze si la calculatoarele care nu functioneaza foarte bine (pentru ca eu am incercat cumva si ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o tableta cu windows 8.1, in special pentru jocuri. Stiu ca pe windows 8.1 este un play store diferit fata de un android. Unii spun ca majoritatea jocurilor de pe windows 8.1 sunt cu...? (mai mult)
Buna TPU am descarcat call of duty modern warfare 3 am urmat toti pasi corespunzatori si imi zice ca iw5sp adica jocul s-a oprit? ce sa fac?
mi-am intslat gta 4 pe pc si merge dar cu lag cand intru in setari nu se vede nimic e negru am 2 ram procesor amd preson 3400. cel mai bun raspunsa vot si funda
Ce jocuri cu animale pe internet mai stiti?
Cand apare rngp 15? (Fifa 15 cu liga 1)
Sall toata lumea.Cum fac server pe jocul S.K.I.L.L?
Ce jocuri imi merg pe laptop.ul Asus am 2 gb ram am placa video de 750 si imi merge foarte naspa pe metin 2 old times si eden ve rog ajutati-ma. dau funda,, seriozitate!
Salut cine stie sa creeze propriul sau server de minecraft? Ca vreau sa creem impreuna un server.Id skype:Canpean Vlad Id facebook:Vlad Canpean.Am poza de coperta cu un creeper si la skype tot cu un...? (mai mult)
Problema cu jocul TRIVIA pe chat, nu pot sa ma conectez. Am intrat pe socializam.com pe chat ca sa joc Trivia, la inceput m- a lasat, dar la un moment dat mi- a aparut pe desktop un mesaj cum ca ...? (mai mult)
Buna TPU cine imi spune si mie de unde instalez si eu Unity Web Player requires DX9 level graphics card?
Pot sa trimit arme de la un player la altul pe jocul S.K.I.L.L.?
Heii, intrebare pentru cei care joaca "hay day"( acel joc cu ferma ): Daca deblochez mina, primesc mai multe diamante?
Cine stie sa faca server de minecraft cu host? Caut un server care cauta staff! Iar eu macar sa am admin sau co- owner! O sa ajut cu serverul, dar ownerul sa fie on. PwP! Funda celui care stie ...? (mai mult)
Cand incep sa joc GTA, mouse- ul nu raspunde la control, iar apoi, dupa mai multe salvări de joc si mai multe misiuni făcute, incepe sa reacționeze. Este o problema legată de felul in care am instalat...? (mai mult)
All, imi puteti spune si mie niste jocuri care se pot juca cu gamepad jocuri noi nu vechi. Am gamepad:Xeox Pro Analog- SL- 6556- BK Adica la tutoriale sa nu arate de ex: enter sa arate A sau X...? (mai mult)
De ce imi merge fifa 14 sacadat? Am un procesor Intel Pentium 2.00 ghz, RAM 2048 mb, windows 7 ultimate 32-bit si placa video de 2 gb NVIDIA GeForce GT 730. Dau Fundaa
Mi- am instalat Counter Strike Carbon v1.2.Si am admin pe un server. dupa catvea zile mi- am pus Counter Strike Nividiae4, warzone si 1.6. Cand intru pe orice cs in afara de carbon imi zice...? (mai mult)
Vreau sa va spun ca daca am diseara 5 playeri on pe server fac 2 runde de OX si 2 runde Gm Hide cu premii bune ora 20:30 Asta este siteu: http://metin2volume.mt2.ro/
Era un joc care copii mergeau pe Skete si mai stiu ca avea un loc numit,, Moda " sau ceva gen. DAU FUNDA happy
Era un joc care copii mergeau pe Skete si mai stiu ca avea un loc unde numit,, Moda " sau ceva gen. DAU FUNDA :)
.. din intamplare va jucati cineva counter strike pe servere cod:mw4 sau mw2... si stiti unul frmuos fara multi donatorii :3
Hey am Xbox 360 și vreau sa îmi iau un joc ceva gen gta 5 watch dogs și sa fie de preferat pe eMAG
Doresc si eu un joc! cine ma ajuta :(? Primul raspuns bun Funda:X:X
Salut as vrea sa imi spuneti niste jocuri cu cavaleri care se lupta cu sabii si trebuie sa faci misiuni Nu vreau jocuri gen Ege of Empire si nici Metin Dau funda
Am si eu o problema la jocul S.K.I.L.L Force 2, probabil ca multi stiti acel joc de la gameforge. La descarcarea fisierelor mi se opreste exact la 701, am asteptat 1 ora jumate chiar si tot nu misca...? (mai mult)
Cum sa schimb limba jocului portal2 skidrow fara steam inca o intrebare cum sa joc portal2 multiplayer fara steam
HELP! Am dat contul meu public pentru oricine vrea sa se joace pe el iar alti n- am habar ce iau facut si mai banat FOREVER! Am auzi ca poti scoate banul fara hack sau ceva de genul e o chestie cu emailul,...? (mai mult)
Bună, cunoaște cineva un laptop de gaming bun?
world of warplanes sau warthunder si de ce?
Caut si eu fisrierul tariner.ff pentru COD MW 2 !
Cine stie un metin2 cu bns 67 lv 250 va rog
a auzit cineva de problema aceea cu thumbstickuri-le de la ps 4 as vrea sa stiu daca e adevarată? Adica aceea cum ca thumbstickuri-le dupa un anumit timp se rup? Vreau sa stiu, dau funda!
nu stiu ce sa mai fac cand aprind PC imi apare jegu asta de program nici nu al am la program and feature sa al dezinstalez l- am si dowloads si dupa acea l- am sters si iar imi apare Uitati...? (mai mult)
Ce trebuie să fac ca să nu mai sară ținta atunci când joc Counter Strike? Îmi trebuie cod sau trebuie să scriu niște comenzi în consolă? ( Am Counter Strike Warzone )
De ce imi perge laptopul greu la metin2 eden am placa video de 750MB RAM de 2 GB si am windows 7 professional pe net imi merge bine dar pe jocuri nu... SERIOZITATE!
Cine stie un cod la gta san andres ca sa nu cazi de pe motocicleta
Salut am o problma joc Samp (san andreas multi player ) si cand joc uneori se blocheaza ecranul pur si simplu adica jocul si trebuie sa dau restart stiti de la ce ar putea fi? de la placa video, drivere...? (mai mult)
Am pe metin2gx o posedata +0 cum o pot plusa amanuntit va rog :)
Recent am deschis un server de metin2 www.metin2ban.fzn.ro dar nu reusesc deloc sa il populez.Am facut reclame pe toate forumurile si degeaba.Cine ma ajuta sa il populez primeste GM. Serverul...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar minecraft premium! Si am catvea intrebari: 1.Pot cumpara cu paysafecard? 2.Pot cumpara 20 E in paysafe card adica sa imi dea un pin cu 20 e? Dau funda
Ce jocuri pot juca pe un pc cu placa video de x1050 processor amd athlon 64 x dual core processor 2, 4 ghz, cu 2 gb ram?
Exista o mapa romaneasca la ets2 fara crash? cand intru in joc sa fac profil se incarca jumate si gata...crash afara din joc... se intampla cu modurile de la elyxir nu stiti o mapa facuta de altcineva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
FatimaS întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!