Salut, imi puteti recomanda niste jocuri ca "Arma 3" sau ceva survive de supravietuit... funda + vot!
De ce imi merge fifa 14 sacadat? Am un procesor Intel Premium 2.00 ghz, RAM 2048 mb, windows 7 ultimate 32-bit si placa video de 2 gb NVIDIA GeForce GT 730. Dau Fundaa
Sall, Dati-mi si mie un link de unde sa descarc android pentru Samsung galaxy gt-S I9000 nu conteaza ce versiune e.
Am o problema! mi- am luat gta 4 si stiu ca merge dar am o problema cu winrarul! cand intru intr- o arhiva.rar imi zice "No archives found" sau ceva de genul si asa nu pot baga crack- ul! va...? (mai mult)
Cine imi da un server pe care sa fiu admin, d6e minecraft non premium? Funga
Se pot schimba, placa video, procesorul si rami la acest laptop? DAU FUNDA! http://www.azerty.ro/laptopuri/laptop- acer- aspire- e1- 571g- 32344g50mnks- intel- core- i3- 2348m- 500gb- hdd-...? (mai mult)
As dori sa va intreb cu ce program imi pot crea un joc gen:adventure,curse, etc. Multumesc anticipat, Dau funda celui mai bun raspuns
Am și eu nevoie de cel mai bun joc. Pentru windows 7 Procesor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1. 80GHz Placă: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti Sper că sunt informații destule! :d ...? (mai mult)
Cum pui arma la Counter Strike 1.6 pe dreapta. Eu o am pe stanga si nu stiu cum sa o mut? Voi stiti.
Sfaturi clash of clans. La war cum e mai bine sa folosesc. Mai mutini wiz sau mai multi arcasi?
Salut Dati-mi si mie un cfg de fps cu link
Buna seara exista hack pentru top eleven? un link
Ma puteti ajuta nu stiu daca Need for Speed The Run mi- am merge pe pc- ul meu... eu am urmatoarele componente : RAM : 2GB VIDEO : GeForce 210 2GB BIT : Windows 7 32 bit PROCESSOR : Intel(R)...? (mai mult)
Buna! Stie cumva cineva un program sa pot ascunde programele din taskbar? Sau? Daca e vreun site sau ceva care ar putea tine programe deschise non-stop? va rog ajutati-ma DAU FUNDAA MARE MARE MARE
Salutare TPU vreau sa va intreb ceva :: Deci de curand mi- am facut server de samp bun toate bune si frumoase eu daca bag ip de la IPv4 la adugare server merge sau cand dau localhost:7777 dar treaba ...? (mai mult)
Cum imi fac cont de minecraft da sa nu fie premium
Bună TPU! Eu vreau să îmi cumpăr jocul Plants vs Zombies Garden Warfare dar, am nevoie de o placă video Nvidia GeForce GTX 660 de 3GB, iar eu am Nvidia GeForce GTX 660 de 2GB. Jocul va...? (mai mult)
Cum adaug prieteni pe steam?
Salut, mi- am descarcat Gta San Andreas pentru android, am extras ce trebuie in obb, am instalat apk, si imi apare social club, dau la offline si imi apare meniul la joc, dau start da nu imi apare acea...? (mai mult)
Va rog frumos ajutati- ma! Nu pot sa- mi explic de ce nu merge subtitrarea la filemel pe care incerc sa le vad pe un smart- tv Sony kdl40w605.Am urmat pasii de aici si degeaba.Va rog am nevoie ...? (mai mult)
Cati gb are sleeping dogs?
cand intru pe un server de counter strike 1.6, dupa cateva minute imi apare in coltul din dreapta sus : Error : cl_Flash... si nu mai stiu ce. iar apoi se blocheaza. dupa cateva sec. merge, ...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa filmez Minecraft fara sa dau bani pe o aplicatie?
Vreau sa fac un server de sa:mp, dar nu gasesc site hosting free (bag free ca sa vad cum merge serverul ). Stiti unul bun, in afara de Ultra-H.com? Multumesc!
Am o problema la pc- ul meu, am windows 7, ruleaza pe 64 biti, si memoria interna este de 49 GB si mai am un hard disck de 550 GB, si mi- au aparut niste actualizari obligatorii care trebuia sa le...? (mai mult)
M- am apucat de SA:MP.Cand intru in client imi apare o eroare retriveing info, iar eroarea apare la toate serverele.Ciudat este ca pe celalalt pc imi merge foarte bine Ce este de facut? Dau...? (mai mult)
Cum iau arme sau alte chestii de pe jos la samp modul dayz? Imi spuneti va rog? Repede!
Buna, deci vreau sa filmez ceva cu bandicam si vreau ca atunci cand postez videul pe youtube viteza sa fie mai rapida cum fac asta? adica trebuie sa schimb ceva cand filmez sau atunci cand il postez? va...? (mai mult)
League of Legend si Metin2 ro. Dau antic+ 9 mobi fatala si patrundere+ 3 pm 25 full, armura de 34 de saman + 7 prot+ 4 si grab+ 3, entagon+ 7 int 8, coif de 21 + 8 cu 5 otravire, pe 975 rp pe ...? (mai mult)
TPU. Puteți sa îmi faceți o comparație a laptopurilor: ECRAN Tip ecran LED Rezolutie 1366 x 768 Dimensiune ecran (inch) 15.6 Format HD Alte caracteristici display TN Glare (Flat) ...? (mai mult)
Imi puteti da o lista cu toate jocurile pe ps vita?
Stie sau are cineva cont de nfs world si nu il mai foloseste? dati-mi si mie unul plz!
Vreau sa-mi fac o poza pentru. avatatul de pe forum bugged. Si nu gasesc o poza cu o fata ceva, gen, si sa'mi pun numele jos la poza.
Am o problema la minecraft. Vreau sa imi bag si eu Tehnic Launcher dar imi da o eroare: Windows cannot access the specified device, path, or file.You may not have the approapiate permissions...? (mai mult)
Cum pot sa pun $ in,, Street Legal Racing"
Am de facut un proiect in PowerPoint. Dupa ce ii adaug o melodie, merge perfect pana la pagina a treia unde o ia de la capat melodia... Daca ii adaug alta melodie, merge melodia asta noua pana la pagina...? (mai mult)
Salut de ce la call of duty modern warfare 3 imi da eroarea appcrash cum o rezolva cel mai bun raspuns primeste funda
Salutare tpu.Am o consola ps2 si joc NFS Carbon, sunt deja la boss-ul numarul 2 adica Wolf,dar nu deblochez masini,ma puteti ajuta va rog, cum deblochez toate masinile din Nfs Carbon? Dau funda+vot!
Am fifa 14 (descarcata de pe net, nu originala) si la transferuri cand vreau sa transfer un jucator in manager career nu imi arata OVR si celelalte abilitati ale lui, imi scrie in dreptul fiecaruia...? (mai mult)
Salut mi- am descarcat recent nfs hot pursuit 2010, am ajuns la carrer ca politist la nivelul 11- sergent dar de acolo nu- mi mai da curse noi. Trebuie sa joc aceleasi curse pana cand fac 20 sau ca...? (mai mult)
In Minecraft este un texture pack care cand dai cu arcul in cineva spune rekt. Cum se numeste? FUNDA!
As dori sa imi spune-ti un server de minecraft unde poti sa joci survival, ca si cum te-ai juca offline numai ca te joci online cu alti playeri. Multumesc!
Sall cei ce se joaca s.k.i.l.l special force 2 imi puteti spune cum se fac sp? funda
caut o firma de Hosting pentru metin2 la un preț bun...eu am găsit pe cehost un serverfiles cu lycan si toate sistemele implementate cine ma poate ajuta sa imi facă un calcul cam la cat as...? (mai mult)
Numai ce am pus un sistem de operare windows xp si am instalat toate driverele si tot ce trebuie am luat un joc si cand intru in el se face ecranul negru si scrie Analog RGB 36 KHz / 60 Hz auberh scanab...? (mai mult)
am si eu o intrebare... Cum sa downloadez modul Janus 1 in cs 1.6?
Am gasit un PC mai vechi, si ma intreb daca poate sa ruleze Need for Speed:Most Wanted 2012 PC Specs: Intel Core 2 Duo E4500 2.2ghz Nvidia GeForce 8500gt 521mb 2.5gb RAM Deci?? (mai mult)
Cum pot sa fac sa nu-mi mai apara in stanga notificarile aka intrebarile pe care le pun oamenii care ma urmaresc, vreau sa-mi apara doar raspunsurile primite.
Caut un metin2 care sa caute un gm!
Imi dati niste conturi de TFM(Transformice)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!