Imi explica cineva ce e "ASTA? era 49.99 euroi, si acum in $ e 24.99 si e foarte ieften, e un bug sau ce? ma simt fericit http://i.imgur.com/TnsQqcU.jpg
Hei TPU,tocmai mi-am luat jocul Just dance now. Vreau sa il joc pe televizor care este un Smart de la Samsung, cum ma pot juca jocul pe el? Si nu merge pe google nu il are instalat nu stiu ce
Am un XBOX 360 si am pus XBOX Live Gold pe el problema este ca l-am pus pe PC pe site-ul de la XBOX oficial dar nu merge.Ce pot sa fac?
cine imi da si mie niste jocuri tari pe android. ofer funda.
Heyy TPU. Eu folosesc Counter-Strike Lant-Final si atunci cand un admin imi face poze, nu le gasesc in cstrike. VA rog, cine imi poate spune unde le gasesc?
Hei.Legat de jocul IMVU.Cine are VIP permanent si ma poate face si pe mine? Raman datoare.Dau si funda.
Cum pot face rost de capasuni in transformice?(no sms) plz! dau funda!
Salut, care aveti vreun cont care nu va mai trebuie pe transformice?
Cine stie cum pot sa modific la un server de metin2 ce scrie sus in stanga detot.Cum ar fi in loc de Metin2 sa pun eu alt nume"Metin2...".Uitati aici: http://imgur.com/N5tgJsy. Va...? (mai mult)
Care laptop e mai bun http://m.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- g510- cu- procesor- intelr- coretm- i3- 4000m- 2- 40ghz- haswelltm- 15- 6- 4gb- 1tb- dvd- rw- amd- radeontm- r5- m230- 2gb- freedos- black-...? (mai mult)
Imi recomandati un joc misto, cu grafica calumea, care sa mearga pe PC meu (ram 1 gb, procesor Intel pentium 4... 2, 40Ghz, sistem 32 biti) + site de download. Multumesc. Dau funda+ voturi, celui...? (mai mult)
Salut TPU: Va rog dati-mi si mie un minecraft pe care sa mearga forge adica sa nu imi apara ca trebuie as instalez minecraftul manual... Va rog
Caut servere metin2 2015 rate 1000
Salut am o intrebare cum as putea sa pot popula un servar de cs? IP:89.33.242.233 PORT:27015 DNS:ff- detoate.zapto.org Servarul e nou deschis este non stop si as vrea sa stiu cum as putea sa il populez...? (mai mult)
Hey. Sunt noua jucatoare STARDOLL. Si ....Am vazut multe persoane care au mai mult de doua camere, si nu sunt superstar dar nici nu au fost cum fac sa am si eu MAI MULT DE DOUA CAMERE STARDOLL?
deci un ptreten de al meu joaca cs cu coduri si as vrea si eu dar a spus ca joaa cu un cs rar care nu este in resursecs daca il aveti mi-l dati va rog Skype:kerby991
Ce jocuri stiti pe pc-ul asta processor amd athlon 3500 2.20 ghz memorie ram 2Gb si placa video 512 MB nVIDIA geforce 6150 LE. FUNDA.HELP MEEE...
Are careva un paysafe card cu 2 lei ramasi pe el pe care nu-l mai foloseste? Am nevoie, va rog! Multumesc!
ce parere aveti despre placa asta video? ATI Radeon HD2400 se descurca cat de cat in jocuri?
Hey! Mi- am amintit zilele trecute de un site Harry Potter romanesc foarte misto facut, pe care ma jucam acum vreo 8- 10 ani si stiu ca era foarte la moda. Imi amintesc ca in camera secreta a celor de...? (mai mult)
Saluy TPU, as dori sa fac un server de samp si nu ma pricep la scriptat daca poate cineva sa ma ajute.ma puteti contacta pe fb:Bondoc Robert sau pe skype:rushian.bondok Mersi frumos.
CsFraguri este in cautare de Staff Daca vrei sa faci parte din comunitate alaturi de noi intra pe www.csfraguri.ro Va asteptam cu mainile deschise!
Cine joaca sau a jucat shadow fight, sa imi spuna si mie de ce nu imi apare eclipsa
Cu ce program imi trebuie ca sa pun fata calculatorului pe un televizor HD Samsung fara cablu.Dau funda
Va rog imi da-ti si mie un cont de metin2 hammer care sa mearga
Am pe ps mortal kombat 9, si nu au toti oamenii. Se elibereaza?! Ajutati-maa! Dau funda la cel mai bun raspuns!
Cine ma poate ajuta pe metin2ro(apollo) cu un item. cat de mic...Pm la Attyla999 Dau funda :X
Mi-am downloadat Metin 2 ro!. Cand dau start joc Nu-mi apare nimic :( :( Cine ma poate Ajuta :(( :x Va rogg Multumesc :x (Anticipat
Buna ziua TPU! Am avut un cont de nivel 29 Pe LeagueOfLgends dar un om mi l- a furat. Eu nu imi mai amintesc emailul. Ce sa fac? P.S: Stiu vechiul nume si parola. Multumesc anticipat! (2 vot+...? (mai mult)
Ma ajuta cineva cu niste sfaturi pentru lol? funda ( mentionez ca sunt doar level 5 si am jucat numai cu boti pe beginner )
Cine stie... poate pe uni va vor ajuta videoclipurile...; ) E un tip care are niste tutorial- uri foarte utile si realizate misto. L- am gasit si eu de curand... Tutorialele sunt pentru categoria PC....? (mai mult)
Care imi face si mie un cont de SAMP pe Romania roleplay va dau cont de minecraft premium la schimb nu e inselatorie ad facebook:Socol Sh Atat sau alex_twist2001@yahoo.com pentru mes
Hei! Fiti atenti... De ceva vreme m- am apucat de YouTube. E cam greu, trebuie sa recunosc... dar imi place Deci, vreau sa- mi spuneti si mie un feedback la videoclipul asta... Eu l- am facut ...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar acest pc: http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1125632/ si vreau sa stiu daca este bun si daca se potriveste piesele? P.S: Hard- disku si carcasa numai...? (mai mult)
Dau cont de FIFA 14 cu Ultimate Team in care am bagat vreo 10mil. coins dar mai are decat jucatorii if, tots, gold rare foarte scumpi unii la schimb de CS:GO pe Steam. Fara tepari!
mi-am instalat skype si cand vreu sa intru sa ma logez nu merge. Îmi spune si mie cineva dece va rog? :D
Este compatibil un SSD de genul ăsta http://m.emag.ro/flash- ssd- kingston- v300- 2- 5- 240gb- sata- 3- sv300s37a- 240g/pd/E357NBBBM/ "Pe un server de genul ăsta" http://m.emag.ro/server- hp- proliant-...? (mai mult)
As vrea sa hostez un server de metin2 de la cphost. E de incredere aceasta firma? Cum pot adauga fonduri pe cont daca ei zic ca poti prin paysafecard dar cand dau la adauga fonduri apare doar paypal? ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu testul Rolepley, este foarte greu, asta cred eu, am incercat sa fac testul de nu stiu cate ori si nu il pot trece, dau Funda persoanei care imi da raspunsurile corecte!...? (mai mult)
Mi- am luat SA:MP şi am jucat câteva ore. după. când să intru a doua zi, îmi dă un un fel de crash pe care am văzut că il au mulţi oameni de pe youtube. Am încercat cu proproetăţi-...? (mai mult)
Am o problema, la fifa 15 ut cand vand un jucator de ex robben cu 250k si inca vreo 2 jucatori de 20k la bani imi apare doar 268k.De ce nu-mi apar toti banii? se ia impozit sau ceva?:)))
cum as putea sa intru pe un server de minecraft? ca eu tot incerc pe aici sa intru si nu ma lasa. imi spune ca nu s- a putut connecta. bla bla nu stiu aveti mai multe detalii? dau funda va rog...? (mai mult)
Care poate sa imi faca un cont pe SA:MP RO-RP ROMANIA ROLEPLAY pe inteles ii dau cont minecraft premium
Cine are need for speed hot pursuit 2010 si vrea sa jucam sa i-mi dea add pe skype alinrobert11
stiti cumva cum sa fac ca sa pot sa ma joc uberstrike pentru ca imi da o eroare fatala la unity web player si nu reusesc sa o rezolv
Cum pot lipi 2 videoclipuri si ceva poze intre ele? adica intai sa fie o poza timp de vreo 5 sec. dupa aceea sa inceapa un videoclip, etc.Cu ce program pot face asa ceva? un link cu tutorial m- ar ajuta....? (mai mult)
.......cum pot sa dau inimioara la profil pe Stardoll? Dau funda! Multumesc! Rapid! ♥ Numele meu este : Creatza.Tha.
Oferta Xbox Live Gold Free 1 Month expira fara sa o activez?
Vreau sa trec direc la subiect! Am mare mare nevoie de un paysafecard de 25 sau 50 lei..nu pot sa va spun problema dar va rog am nevoie in seara asta neaparat! Va rog cei care vor sa ma ajute...? (mai mult)
Sa imi spuna cineva cum sa fiu bun la dueluri pe metin2 imperial ce sa pun pe iteme sa le fav PvP sa ma ajute cineva va rog :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!