De ce imi apare close the program cand vreau sa intru in nfs most wated
Stie cineva un joc MMO cu animale in afara de Fly Like a bird 3, 2, Lif, Lif Savanah, Feral Heart, WolfQuest, Sa fi animalul, adica sa bei apa, sa mananci teritoriu, etc. Daca stiti...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un server cu simon spune de cs pls.
Salut spuneti-mi si mie va rog niste jocuri la gategoria SHOOTERS pentru Xbox 360 MULTUMESC
Funda Salut TPU, am o problema la jocul Stranded Deep v0.01.Il instalez iar cand vreau sa intru in joc imi apare eroarea: "The game crashed The crash report folder named "2015- 02_07_001546" ...? (mai mult)
caut niste comunitati dr gaming noi ce cauta staff activ . daca da lasatimi un link in descriere. Multumesc anticipat.
Salut mai tarziu as vrea sa fac si eu videoclipuri pe youtube cum face si bradea codrin- satana si alti adica sa ma filmez cum ma joc la jocuri, am mai vazut ca daca injur la videoclipuri ma baneaza...? (mai mult)
Am schimbar parola la steam in seara asta si trebuie sa astept 5 zile pentru a cumpara ceva de pe magazinul steam sau pentru a face trade, in acest timp pot baga euro in steam, sau trebuie...? (mai mult)
Salutare.Am o problema cu sunetul la Pc.Deci cateodata se aude un fosnet, odata, la 2 secunde.Folosesc windows7ultimate si boxe bune.Am observat ca nu e de la boxe. Vreo solutie? Multumesc!
Cu cat se vinde pe Metin2 ro sabie bambus+7
Ce server de minecraft are block party non premium? VREAU RASPUNS RAPID!
Vreau sa v-a rog si eu ceva, de ce imi apare asta cand vreau sa intru in minecraft? http://i.imgur.com/hNbdzab.png V-a rog ajutati-ma.
Am si eu o problema in legatura cu laptopul meu, imi merg jocurile greu, nu stiu care este problema. Am jucat si fifa 14 pe el si acum nici fifa 07 nu merge cum ar trebuie ( sunt momente de ...? (mai mult)
Am schimbat din greseala aplicatia care sa deschida un fisier de la un joc si acum nu mai merge trebuie sa il fac sa se redeschida cu Windows Shell Common Dll si nu stiu cum sa il fac la loc.
Stie cineva un canal de YouTube ROMANESC care a facut Let's play- uri cu Gta 4? Nu 5. Stiti voi de la inceput pana la sfarsit, sau in activitate inca, ceea ce nu cred ca mai sunt Multumesc!...? (mai mult)
As vrea si eu un servar de counter-strike, respawn cu lvl si cu HE. Multumesc!
Până la vară vreau să îmi cumpăr Minecraft. Am văzut că este 20 de euro. După ce l- am cumpărat ar trebui să mă lese să îl descarc? După ce îl am în calculator pot să îmi pun...? (mai mult)
Hei TPU, am o misiune pe Stardoll si zice asa Stai la coadă pentru a obține un stil nou și descrie look-ul ideal, imi puteti zice cum sa trecde ea?
Am o problema legata de jocul Skyrim.Eu am arahnofobie(frica de paianjeni).Va rog frumos sa imi spuneti cum sa scap de ei pentru ca nu ma pot juca...stiu ca suna ciudat dar asta e:)). Raspunsul ...? (mai mult)
Vreau sa imi bag gta 4, dar mai vreau sa imi bag pentru joc si modul LCPD, si as avea o intrebare : daca am modul LCPD activat .....si omor pe cineva .....ma urmareste politia?
Cu ce sistem este compatibila o placa video de 1gb? dau funda celor care ma ajuta
Salut, as vrea sa stiu unde pot participa la competitii sau sa imi gasesc o echipa de cs 1.6! Am 16 ani si sunt un bun strateg. As vrea sa stiu daca pot sa gasesc asa ceva, imi place sa joc 5v5.
Cum scap si eu de eroarea asta. Thi application was unable to start correctly (0xc0000005). Click okey to close the aplication. Va rog mult sa ma jutati. Multumesc.
>.< Are cineva un cont de Transformice să- mi dea? :> Vă log flumos dacă puteți să puneți doar numele și detalii, fălă parolă, și vă contactez plin mesaj pe TPU. Muciumesc Anticipat!...? (mai mult)
Stiti vreun site in care iti spune date despre ce masina vrei tu?
as vrea si eu un cont de transformice cu culoare alba care sa nu fie de pe net.
Vreau sa ma ajutati cu o sugestie:vreau sa imi spuneti si mie un server de metin2 pvp CLASIC in care sa se vada HP si pm adversarului in timpul duelului!
As dori sa stiu cum pot hosta un server de sa-mp free?
Sall TPU, stie cineva un metin2 care sa aiba lvl max 105 / 99 si sa aiba ratele intre 250-300 sau mai mari? Va rog sa-mi spuneti metine care merg pe winwos 8! Dau funda...
Dau funda! Daca PC-ul meu merge pe 32 de biti si am memoria ram 2 gb. Pot sa il cocuiesc placutele de ram cu 2 placute a cate 2 gb fiecare gen sa am 4 gb?
Vreau sa deschid un server de samp si am nevoie de un scripter. Ma poate ajuta cineva? lasati aici id de mess/skype
Spuneti-mi si mie niste nume interesante de cs in special pentru mix. Mersi!
Cum iti poti face profil de tip inchis pe odnoklassniki?
Ce site-uri ca transfermakt mai sunt adica unde sa pot sa caut si sa vad profilurile jucatorilor?
Dati-mi si mie niste nume de cs misto in special pentru mix. Ms
Am si eu o problema cu test drive unlimited 2 Prima oara am luat unu care ma lasa sa il instalez si cand vreau sa intru in el imi deschide o fereastra mica si imi scrie asta: Mutex created...? (mai mult)
Salut,vrea sa imi arunc arma din cs1.6 sa imi iau alta de pe ce buton
Cine da conturi gratis pe stardoll? Sa imi trimita mesaj celor care trimit mesaj cu numele+parola le
Am si eu o problema cu gta san andreas multi player. joc pe serverul b- zone. inainte jucam pe rezolutia 1360x768x32. dar pe 28 decembrie 2014 nu stiu ce s- a intamplat si cand am intrat in ...? (mai mult)
Am si eu o întrebare. As vrea sa stiu cum descarc fifa 15 hack pentru ios. Explicit va rog dar sa nu necesite nicio parolă de pus!:)))))))
Stiti cum se numea programu pentru volan pc pentru test care iti arata cand dai stanga,dreapta,acceleratie, frana?
Am si eu o intrebare: de ce cand vreau sa adaug un prieten pe steam imi zice: Unele facilitati ale comunitatii Steam devin disponibile doar dupa ce iti faci un cont Steam, dar deja il am activat....? (mai mult)
Imi dati si mie un site care sa scriu intrebare de la ox si ei sa-mi dea automat raspunsul corect? Plizz dau 2funde PS:mai pun o intrebare simpla si dau funda
as dori sa imi dati un cont de metin2ro de ori ce lv pe ori ce servar care nu va mai foloseste. Multumesc anticipat, dau funda+vot
Heei :3 Stiti cumva un joc gen Ballistic? Adica sa il joci pe internet cu alte persoane, si sa va omorati intre voi :D Multumesc
Daca am luat ban pe NFS World mai pot lua un-ban? Pot face o cerere un-ban? Daca da unde? Lasati link daca se poate.
Am si eu o problema cand ma joc FarCry 3... Mie nu stiu de ce nu imi merge Subtritrarea si Auzul cand vorbeste cineva! Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Va rog ajutati-ma! As vrea sa devin moderator pe jocul FISHAO, dar nu stiu cum. Voi stiti?
Hei, TPU! As vrea sa imi spuneti si mie un MMORPG fain! Sa nu fie Metin2 sau WoW! Dau funda! :)
Buna incerc sa- mi descarc jocuri pe Sony xperia miro si numi reuseste imi zice ca trebuie sa ma conectez la magazin play dar nu ma pot conecta pentru ca n- am internet pe mobil cum sa fac sa- mi descarc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!