Salut tpu stiti un volan care sa se invarta 900 de grade pana in 500-600 de lei?
Cum fac comenzile /register si /login pe un server de minecraft bukkit fara hamachi? P.S. Fara plugin-uri ca nu gasesc folderul unde trebuie puse! Cel mai bun si usor mod va avea
Stie cineva de ce nu merge 4story EG? Eu vad ca pe site scrie ONLINE. Dar cand intru joc : 1) Ma loghez 2) Selectez caracterul. 3) Apare scrisu ala stiti care zice ca se incarca si dupa ...? (mai mult)
Mi-am facut un server de minecraft 1.7.2 si cand vreau sa intru in el imi zice asa: Failed to login : Invalid session (Try restarting your game). Ma poate ajuta cineva?
Buna TPU ma puteti ajuta sa populez serverul de metin al unui prieten? metin2gth.com server hyperion lvl max 250 preturi ft mici la moduri si itm site
as vrea sa stiu si cand o sa pot sa adaug un prieten pe steam? Cand incerc s-o fac imi arata:Eroare la daugarea pritenului.Tot timpul la fel.
Am o sursa veche si face mult zgomot si mi- am comandat aceasta sursa http://www.dataspot.ro/produse/Sursa- RPC- 500W- PWPS- 050000L- BE01A.php?specids=2197, 2198, 2199, 2201&spec_2198=Activ ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar host pentru un server de cs 1.6. Dar vreau sa imi explicati cum functioneaza treaba cu hostul.(nu am avut nici-o data un server de cs :) )
Salut tpu.Cand am vrut sa intru in dayz am vazut un server care era 26/40 persoane si am apasat la conexiune si de ce trebuie sa astept o gramada, scrie in engleza (se asteapta pentru gazda) dar jocul ...? (mai mult)
Salut intrebarea mea este. Am o comunitate cs am făcuto pe data de 31.02. 2015 dar nu am nici un sv zm,cs, rs etc. Cine este interesat este rugat sa dea add la Y(!)M icekiller_awp
Cum v-a cheama pe transformice?:3
Salut, as vrea o parere. Ce jocuri pot lua pe un laptop fara mouse? ( rog daca se poate link + numele jocului)
Am o intrebare am o tableta cu android 4.1 si as vreasa joc niste jocuri cum ar fi gangsrar rio gangstar vegas gta 4 si multe alte jocuri si imi instalez jocurile imi apare tot si inainte sa ...? (mai mult)
Caut un server de minecraft non premium care cauta staff.
Salutare, am primit un stick de internet de la digi net mobile ( 21, 6 MB ) e de la tusa mea, si vreo cateva zile nu pot sa iau legatura cu ea. Si ma intrebam cam cati MB sunt pe un astfel de stick,...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un Metin2 care se da GM gratis!? Va rog cel mai bun raspuns primeste FUNDA.
Salut, mi- am cumpărat recent cs1.6 pe steam si nu am acele iconite când apas TAB cu steamurile on, sa schimb armele mult mai rapid, sa apară pleyeri de la retro roșu si cei de la ct albastri, ...? (mai mult)
am o intrebare Cum pot schimba numele de username in unu care vreau eu sa pun? P.S.--> Este vorba despre Robocraft FUNDA!
Nu pot sa instalez BLUESTACKS pe pc windows 7, îmi apare error 2500, vă rog să-mi spuneți ce trebuie să fac că vreau săl instalez și eu.
Sall TPU, am si eu o intrebare Deci: Eu am ETS2 si mi- am bagat moduri dar mai mult vreau mod de masina am bagat modu de masina unde este instalat ETS2 la /mod si am bagat modu si am intrat pe ETS2 dar...? (mai mult)
Dau cont League of legends pe serverul Turcia pe un cont pe Europa Nord est sau europa de west. pentru mai multe detalii ma gasiti pe skypul : catalin.marius24
Hello TPU! Am o problema! Vreau un Laucher de Minecraft cu toate versiunile (de la 1.0.0 la 1.8.1 daca se poate si daca exista 1.8.2). Funda! Mersi anticipat!
Sall TPU, recent mi- am luat 2 gamepad- uri gamebird jpd- st02, mi- am instalat fifa 14 si am observat ca pe stick- ul 2 in loc sa fac scheme jucatorii trag cu mingia pe teren daca dau in stanga, dau...? (mai mult)
Cum pot vedea cate meciuri competitive jucate am pe cs go? Daca se poate;)
Cum rezolv crash la minecraft, orice versiune! Am Windows 7 proffesional. Asta zice la crash - - - - Minecraft Crash Report - - - - // On the bright side, I bought you a teddy bear! Time: 2/4/15...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi dea Game Master (GM) pe un server de Metin2? Am experienta in metine. Dau funda!
Are cineva server de Metin2, si daca poate sa-mi zica sh numele metinului. Dau funda.
Cum pot face MS pentru xbox?
Cine vre sa fie admin\a la o pagina de facebook cu peste 70 like?
Puteti sa ma ajutati cu 5 saluturi pentru IMVU?
Cum pot face cont premium pe AdventureQuestWorlds va rog ajutati-ma
Salut,am o problema la FRAPS cand dau la movies sa selectez microfonul sau altceva nu imi apare sa bifez Win7 Sound sau Record External Imput ce sa fac?
Am o intrebare legata de Gta 5 First-Person, va aparea si pe PlayStation 3? Sau doar pe Playstation 4?
As dori sa stiu daca exista o cale in Team Fortress 2 sa faci chei fara sa le cumperi de pe Store. Dau funda. Multumesc
Buna TPU as vrea sa stiu cate capitole are driver san francisco?
pentru cei care se joaca Team Fortres 2 TF2 as vrea sa stiu daca este vreo metoda sa imi iau premium ca imi doresc foarte mult!
Cine ma poate ajuta? Vreu raspunsuri de la cei mai priceputi jucatori de minecraft! Eu am instalat mapa, dar nu stiu cum sa o pun pe minecraft! :(! Ma puteti ajuta? Dau funda ALBASTRA celi...? (mai mult)
am si eu o mica dorinta: as vrea un minecraft (de orice fel) FUNDA pentru cel ce imi pune un link cu minecraft! ----{MULTUMESC}----- !
Pot face cumva când mă joc eu pe Minecraft să am skinul meu și când joaca frate-meu să aibă skinul lui?
imi spune si mie cineva de ce nu ma lasa sa instalez illusion island paradise la tdu2?
Am si eu o "mica" problema cu unele jocuri..cum ar fi Minecraft pot spune ca am lag din cauza placii video care e de 256 mb si fratele meu care e foarteexpert in pc- uri gaing prostii. Spune...? (mai mult)
Spuneti- mi va rog niste jocuri care sa mearga sigur pe pc- ul meu.Macar la cerinte minime, doar sa mearga sigur! Am urmatoarea configuratie: Procesor:AMD Athlon(tm) II X2 215 2, 70Ghz Ram:2GB(1.75...? (mai mult)
The Godfather 1 se poate juca online si cum ce trebuie sa fac :?
Daca schimb hdd la un ps3 super slim 12 gb se poate strica? DAU FUNDA!
Imi apare aceasta eroare la FreeJack.br http://i.imgur.com/Uyc3iVU.jpg dau (FUNDA)
:). Joc League of Legends de ceva timp (de prin iunie 2014). Am facut greseala sa dau conturile de nivel mai mic, intrucat nu am nici un cont de nivel 30 sau apropiat de 30... :(. Momentan ...? (mai mult)
Ce metin2 imi recomandati? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA.
Sall ma puteti ajuta sa imi fac si eu un servar de counter strike cu zm va rog dau funda!
Http://www.domo.ro/Telefoane_&_Tablete/Tablete/Tablete/Utok/Tableta_Utok_701D_7%60%60_8GB E buna tableta pentru a rula niste jocuri gen POU, Temple Run si pentru niste videouri pa youtube? Vreau sa il...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati cu 1.5 GB ram, processor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3. 00GHz(2 CPUs), placa video 652 mb(NIVIDIA GeForce FX 5500)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!