Am nevoie de admini pe serverul meu de cs,cine poate sa ajute la populare serverului si daca se poate si redirecte are admin, serverul se numeste IP: 188.241.14.92:27015 DNS: PuB.justCs.ro
Stiti cumva un joc pentru android care sa fie gen Dayz? Adica sa fie open world, scavenge si survival.
Unde scriu comenzile astea gen /resetscore sau /shop pe server? Mai exact care chatul unde scriu asta ca daca este acela de apare cand apas y nu merge sa fac semnul asta /. sau trebuie sa scriu in consola...? (mai mult)
In GTA V poti intra in toate casele / magazinele?
BUNA TPU! Cum pun un nume la cfg (cs 1.6) de ex "a" si cand scriu in consola "exec a.cfg" sa imi mearga.DAU FUNDA!
As vrea sa ma apuc de un joc pentru PC orice joc doar sa fie fain, chiar si metin2 dar sa fie server nou. Am jucat Team Fortress2, cs, nfs, metin2, 4story...? (mai mult)
Salut, stie cineva cand apare Farming Simulator 2015
Cum ma pot inregistra pe un server de minecraft
Salut ziceti-mi si mie o placa video pe care sa mearga fifa 15 la un pret rezonabil
Salut.Cine isi da contul de clash of clans as fi interesat de un cont dar nu de lvl 20.30.40. Eu as vrea de 60.70 80.90.100
Sall TPU Imi puteti da imagini din GTA San Andreas "mari" adica sa le pot pune ca fundal la profil pe contul meu de youtube. Toate imaginile descarcate erau prea mici si nu le puteam pune. Imi dati niste...? (mai mult)
Cum se cheama un joc cu un castel care avea rege și când ieși din castel avea un cal și mergea cu el mai dădeam o zi mai mergea luam aur mă băteam cu monștrii / Alt joc cu un trib construim colibe...? (mai mult)
Am o poblema de mult cu skype- ul de vreo 6 luni mi se tot conecteaza si deconecteaza intruna si nu pot vorbi nici 5 minute ca mi se deconecteaza si nu- s ce sa fac daca ma poate ajuta cineva.Dau...? (mai mult)
astazi (duminica) am achizitionat 2 paysafecard- uri, dar cand am ajuns acasa sa le bag in steam nu erau pline, pe unu erau 5E si pe altu 2 lei...Eu nu am cumparat nimic, paysafecard- urile...? (mai mult)
Stie careva cum imi pot schimba numele(username) in clash of clans?
Buna,va rog mult sa ma ajutati cu un joc pe net se numeste ourwold nu stiu cum sa ma fac rezistent si ce cod sa pun,va rog ajutati-ma, pas cu pas, funda
M-am apucat azi de far cry 2 si acolo jos am niste injectii, cum le folosesc? Dau funda!
Salut, am o intrebare. Pc- ul meu imi merge foarte rapid, net- ul parca merge repede, dar cand vreau sa privesc unde video pe YouTube merge sacadat, iar cand vreau sa joc SA:Mp la fel merge sacadat,...? (mai mult)
Ce servere de Minecraft survival economy stiti? vreau un server de survival unde pot acumula bani si sa pot pune protectii
Salut tpu.as vrea sa imi cumpar un xbox dar imi e frica ca da laguri la jocuri.ce ziceti jocurile vor merge bine de exwwe 2k14? imi e frica ca nu va merge bine ce ziceti?
cum va cheama pe aqw? Pe mine Madalina Mada 1 Cine e roman sa vina la ora 15:00 maine pe serverul Artix, in mythsong city, iar in locul unde va da ramaneti. Vreau sa fim cat mai multi...? (mai mult)
am un laptop Acer cu configuratia : ram 4gb, placa video 2gb dedicata, procesor i3, hard 1000 gb, si vreau sa stiu ce windows este bun pentru acesta configuratie si pentu jocuri. Lasati...? (mai mult)
puteti sa imi dati unul sau mai multe jocuri cu avioane gen war thunder dar cu avioane cu reactie? Dau FUNDA, merci anticipat
Salut, vreau si eu un Cfg deathrun speed ceva gen cum are Craven, hNz Romania Deathrun, puteti sa imi trimiteti link sau mesaj pe privat, am placa ATI 6770
Spuneti-mi niste jocuri calumea va rog!
vreau sa-mi cumpar Euro Truck Simulator 2 de pe G2A si am vazut ca este gift daca il pun pe steam-ul meu pot sa ma joc eu sau trebuie sa-l dau cadoou cuiva? FUNDA!
Cine stie si se ofera sa imi faca si mie un server de counter strike 1.6?
Cine ma ajuta cu indicatii pentru jocul flutter?
mi-am descarcat metin 2 imperial si nu stiu cu ce sal deschid. zice open with..cu ce ar trebui sal deschid?
Stie cineva un server romanesc de Minecraft unde pe SURVIVAL sa fie indeplinite urmatoarele : 1)Sa poti zbura fara grade.(sa fii member) 2) Sa existe /warp free (cu orice fel de lemn sabi etc.) si /warp...? (mai mult)
O intrebare pentru cei ce ati jucat metin2magic nu stiti se mai deschide sau gata a apus?
cei ce joaca tf2. Eu sunt nou pe tf2, si nu mi-a picat nici o cutie pana acum, eu joc de 2 zile, si bineinteles ca am stat idle... Ce ar trebui sa fac sa primesc cutii?
Hei,TPU! Imi puteti recomanda si mie niste jocuri pentru Windows XP? Pentru ca am incercat cateva si nu au mers.De exemplu:IMVU, Metin2Mondial:Renasterea.Multumesc!
Buna guys ♥, revin cu o noua intrebare, aveti sa imi dati si mie un cont de imvu cu 23- 26 out- uri?, m- ar ajuta foarte mult, si daca aveti de gand sa va reapucati din nou de imvu v- as da contul...? (mai mult)
Caut o fata care doreste sa jucam impreuna League of Legends / Metin, cine doreste sa lase comment cu skype-u! :D
Merge pes 2014 pe : -procesor:Intel(R)Celreron (R) 900 @ 2. 20GHz 2. 19Ghz -RAM : 2.87 GB Am Windows 7 Alienwere 2010
Cum instalez GTA 5 pe XBOX 360 de 4gb.am citit ca Microsoft spune sa nu instalam si discul 2(play disk) ci doar discul 1(install disk).Pai cum vine asta ca dupa ce se instaleaza primul imediat mi- l cere...? (mai mult)
[Minecraft] Cand apas "Play" ca sa intru pe Minecraft Forge, nu se intampla nimic si ma scoate si de pe launcher.Nu conteza ce versiune Forge este ca se intampla acelasi lucru.Ce trebuie sa fac? Dau...? (mai mult)
Ce pot sa fac daca imi da mereu java eroare cand ma uti la ceva?
Caut servere de minecraft mp 1.6.4 care sa mearga
Eu ma joc FIFA 15 Ultimate Team si vreau sa incep de la 0, dar am deja un cont si nu mai merge sa introduc acel cod pe care il primesti odata cu jocul.Cum imi fac alt cont?
Imi spuneti si mie va rog cum pot downloada minecaft?
Nu pot sa joc Max Payne 3 pe alt calculator. Jocul este cumparat, nu foloseste Steam. Imi spune ca am folosit deja codul de registrare. Funda!
Buna as dori si eu o biografie pentru RO-RP[Romania Roleplay], dar va rog sa nu fie copiata, sa o puteti face voi!
mi- am cumparat cs:go de craciun si dupa atata timp nu pot face trade sau sa vand iteme spune sa mai astept 15 zile. Daca stie cineva vreo solutie va rog sa ma ajutati. dau funda pentru...? (mai mult)
Joc Metin2 pe un server privat cu lvl maxim 120. Pentru evolutii am nevoie de perla de aur, perla de gheata, perla verde, perla visinie etc. Cine ma poate ajuta cu comenzile (GM) pentru aceste...? (mai mult)
Va rog sa imi lasati link-ul celui mai bun program de filmare (vreau sa ma apuc de gaming);)
Jucam un joc cand eram mai mic in care erai intr- o mapa, puteai sa te uiti pe harta. Aveai nave, un fel de tancuri si trebuia sa iei un steag, dar nu mai stiu de unde. Jocul este foarte ...? (mai mult)
Cum pot face MAI MULTI stardolari pe stardoll? Fara sa bag credit de pe telefon.
Am luat un joc numit MicroVolts si imi apare o eroare la xtrap cv de hack tool dar eu nu folosesc. FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului