As vrea sa intru pe serverului de hamachi modat al unui prieten dar dupa ce dau play nu se mai deschide minecraftul. La inceput imi dadea crash dar am rezolvat problema. Versiunea e de 1.6.4....? (mai mult)
Ar merge GTA 5 pe un sistem pc MYRIA STYLEV8 la grafici maxime?
Salut, am comandat de pe EMAG un joc miercuri seara si azi e duminica seara adica 4 zile.Imi trimise se ca vine joi sau vineri, apoi iarasi imi trimisese ca vine joi intre orele 10 si 17 si nu o mai ...? (mai mult)
Intrebarile pe Romania roleplay? Va rog frumos dau funda! 1.In care dintre urmatoarele situatii se considera ca un jucator face ban evading? In cazul in care acesta a primit ban intre 1 si 7 zile pe...? (mai mult)
Stiti unii dintre voi cum sa editati un template pentru un intro? Sau cel putin imi puteti recomanda pe cineva care o face gratis? Dau funda :3
Ce program sa folosesc sa creez locomotive si vagoane pentru trainz si dau la funda la aceasta intrebare?
Sall am castigat 5 meciuri conescutive la cs go ( sun silver 2 ) 2 pe locul 1 si 3 pe locul 3 i tot nu cresc in rank ce pot sa-i fac?
Salut..de curand am achizitionat o placa video noua, o NVIDIA Gtx 750 ti si in orice joc aproape am FPS DROP.Am schimbat si windowsul si degeaba.Procesorul este un AMD Athlon ii x4 640 model 2010 banuiesc...? (mai mult)
In ce pozitie sta cel mai bine James Rodriguez si Mario Gotze in teren >>> Adica cum sa ii pun in fifa 14 ......Raspundeti
Bună! Cine știe niște jocuri online de fete, gen Lady Popular? Dau fundăă :**
Știe cineva o metodă nouă de făcut credite pe IMVU? Înainte știu că era cu MeetMe, dar acum? Fundă. *Scuze de categorie.
Cine stie niste servere de minecraft romanesti doar survival.Dar sa fie oameni putini in jur de 40-50 sau mai putin si seriosi adica sa nu se fure si sa fie casele mai apropiate. DAU FUNDA!
Am nevoie de ajutor in legatura cu jocul Sweet Flirt. As dori sa stiu cum pot sa verific adresa de e-mail si cum sa validez contul. Multumesc anticipat si ofer funda unui raspuns concret.
La need for speed world am cumparat o masina cu spped boost si imi arata ca am 24 de ore. Ce inseamna ca o conduc doar o zi sau dupa o zi pot face upgrade?
Ce sa fac cu pc-ul meu e foarte lent
Buna TPU am o problema cu gta 4 ami merge foarte rau my pc : System Information - - - - - - - - - - - - - - - - - - Time of this report: 2/1/2015, 06:40:49 Machine name: ZORO- PC Operating...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune niste jocuri pentru acestea? Operating System : Microsoft Windows XP Professional Processor :Intel(R) Pentinum(R) 4 CPU 3. 06GHz (2CPUs) Ram : 448 RAM Video Card : ATi...? (mai mult)
Cum îmi pot face clan in flash of clans?
Salu. Vreau si eu niste jocuri de strategie gen: Age o empires 2&3; Warcraft3 Si The lord of the rings ceva de genu va rog. Multumesc. Cel mai bun raspuns=Funda.
Pe XBOX 360 cum poti sa joci gta4 cu kinect? Va rog raspundeti!
Cum pot faci bani multi pe metin2 lunaris? Fundaaaaa!
Am o problema cu Metin 2 hammer 2015. L- am descarcat, dar cand vreau sa intru pe joc imi apare o fereastra ce- mi zice : The program can`t start because python27.dll missing from your computer....? (mai mult)
De unde pot cumpara un telescop in Sims?
Sall all Mi- am descarcat jocul ala Happy Wheels si am vrut sa dau pe "Browse levels" dar imi tot spune ca " Sorry, that was a problem, please try again later". Dar nu merge nici daca astept si dau ...? (mai mult)
Care are sa-mi dea un cont de lvl 30. pe mt2 ro apollo imi trebuie doar 2 zile, gol sa fie nu vreau niciun item, am fishbot. Va rog. FUNDA! :*
Am o problema cu Metin 2 Hammer 2015.
Va rog frumos are cineva un paysafecard cu 4 lei sau 5 lei ramasi pe el? Imi trebuie urgent! Dau funda
Cum adaug prieteni pe Triviador?
Bună am intrat intr-o zi pe un site in care persoanele adăugau in playlist muzică de pe yt și la rândul lor cântau.Aveam caractere de animaluțe și personaje anime. Știe cineva site-ul?
Buna dimineata, am si eu o problema. Am un HP pavilion dv6, win7 64 bit. Driveru de placa video e instalat nu am problema dar la jocuri e nenorocire ...nu o citeste
Hello. Mi-am uitat parola de la lady popular. Il am din 2012 si nu stiu nici parola si nici e-mail-ul. Ce fac? Help.
Hei.Nu știți niște generatoare de credite pentru imvu care sunt gratis și merg? Am căutat pe internet dar majoritatea nu merg sau costa bani :| Help!
am o întrebare in legătura cu metin2 ro. Zilele astea mi am reinstalat Windows- ul(am Windows Xp) si am zis sa imi instalez metin2 ro.L am luat de pe site L am instalat si când sa i- L deschid...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=edTOMcAl0rE Imi puteti da o parere va rog?
Are cineva sau stie de unde pot lua un crown generator pentru wizard 101? Nu vreau acel link cu 10 crown pe test... Primeste funda si multumirile de rigoare cel care ma ajuta, ...? (mai mult)
Cine stie un cod ozn sau de unde pot lua unu pentru gta vice city.dau funda
Cine ma poate ajuta si pe mine sa rezolv aceasta eroare?: This game requires at least Shader Model 3.0 Cine imi da un raspuns bun ii dau funda.
Pentru cei care joaca SA:MP B- zone RPG3/RPG2 sau vor sa se apuce, m- am hotarat sa vand niste conturi: RPG2: 1. Nume:DaniDaniel, level 24, nu foarte multe sanctiuni, civil, rank 2...? (mai mult)
Salut, ieri tocmai ce mi- am pus Windows 7 pe 64bit, iar procesorul e tot 100%. Am un pc destul de vechi ( procesor amd sempron 1.81 Ghz 3200+ , 1.5Gb ram si o placa video sapphire r7 260x 1GB). Procesul...? (mai mult)
Ce jocuri imi merg pe un laptop Hp de 8 Gb Ram, hard disk de 1 terra, placa video de 2 Gb si Windows 8.1 Pro. Am avut Gta 4, Assassins Creed (2, 3, 4, 5), Max Payne (3), Hitman Blood Money si Absolution,...? (mai mult)
De unde gasesc arme si munitie la dayz. Si spunea ca iti da 3 bandaje la iventar si unde apas ca sa vad iventarul si daca este cumva tasta tab atunci sa stiti ca eu de fapt nu am niciun bandaj.
Unde pot vinde sau cine cumpara telefon Nokia 8800 silver si componente de laptop HP compaq nc6220?
Stie careva de ce s-a inchis Monkey Quest si cand se va deschide? Stiu ca este un joc de copii mici dar totusi imi place.
Salut, TPU! Vreau şi eu câteva servere de Metin2 PvP Classic, Cu mount- uri, pet- uri, beta implementate, etc, cum era Metin2ND. Fara site- uri. Multumesc anticipat! Fundă pentru cel mai bun...? (mai mult)
E legat de Counter Strike! :) Acum ceva vreme am jucam un joc si am pus la video de pe OpenGL sau ce era pe alteceva...de atunci nu imi pot reseta nimic in cs! Mai exact cand intru in joc nu imi apare...? (mai mult)
Aş dori să îmi fac un server de Counter Strike 1.6. Problema e următoarea, la găzduire, le dau server făcut de mine, sau îmi configurează ei unul după cerinţele mele? Şi dacă...? (mai mult)
Cum pot da un dunk in NBA 2k14?
Salut, n- am mai pus o intrebare de ceva timp, dar uitati ca a venit inca una :)))) Deci, am instalat Euro Truck Simulator 2, cand intru in el am vreo 60- 80 FPS, dar cand sa joc, pff am vreo...? (mai mult)
am si eu un server de counter strike 1.6 si as dori un plugin care sa arate intr- un tabel adminii gen Fondator (nume) Co- proprietar (nume) etc. dar nu agsesc nicaieri care are acest...? (mai mult)
Pot scoate stickerele de pe arme in cs go? si daca da, spuneti-mi cum va rog, funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului