Acum mi-am facut o organizatie pe myfreeezoo.ro si caut membri activ, deci ma poate ajuta si pe mine cineva.
Imi puteti spune si mie ceva coduri ce merg pe modul 'Software' cs 1.6 sa nu fie cu mult lag deoarece am un pc slabut...: Procesor Intel[R] Celeron[R] CPU 3, 06 GHz, 992 MB of RAM ( FARA ...? (mai mult)
Caut niste programe de editat videoclipuri Multumesc!
AAJUTOOOR! DAU FUNDA! Recent am primit un PC cu windows 8.1. Am auzit ca a iesit windows 10 asa ca am facut update. Acum am windows 10 si nu sunt multumita de el. Cum pot sa am din nou windows 8.1 gratis?...? (mai mult)
Mi-am facut un server de cs 1.6 si nu stiu cum sa mai adaug niste comenzi noi pentru admin CIne ma ajuta ii
Pe survivalcraft cum pot face ca la inceputul unei noi lumi sa nu-mi apara nimic decat verdeata si apa (fara copaci, munti etc) dar sa fie in continuare pe mod creativ. Ajutoor va rog, dau FUNDA!
A-ti place cs mod zm? Hai pe serverl: 89.39.14.108:27015 ..Mod zombie,addons cu xp,levele,ammo, lm-uri.Te asteptam! Add me Y! M: yakuzadenis188 pentru admine!;)
Am teknoMW3 versiunea 2.7.3.5 si cand intru la servers nu imi apare nimic, iar daca dau refresh, tot nimic. Va rog sa ma ajutati. FUNDA
Cand apare fifa 2015 piratat?
Imi spuneti daca exista un site in care pot sa descarc CS GO in care pot sa joc si online nu numai cu BOOTi? Cel mai bun raspuns fundita... fara sa il cumpar doar de descarcat
Cum fac rabona in fifa 08 pe tastatura?
Eu am 4 GB ram si de ce se folosesc decat 3, 25 GB? !
am inceput sa joc minecraft acum vreo 3 ani si m-am cam plictisit. imi puteti da niste jocuri faine de care sa nu ma plictisesc? (nu trebuie sa fie neaparat de genul "sandbox")
Cine imi da si mie un skin la katarina gratis?
am 4 placute de 512GB ddr2, frecventa 266mhZ Vreau sa iau 1 placuta jos si sa bag 1 placuta de 2GB ram cu frecventa mai mare Ar fii accesibil? ar functiona? s-ar vedea diferenta?
am si eu o mai multe probleme 1 Mi se misca fifa 13 in lag (precizez ca inainte jucam normal si am cerintele pentru fifa 13) (o fi temperatura de la procesor da nu stiu cum sa o vad) (am ...? (mai mult)
Este SimCity 5, ( = ) SimCity Cities Of Tomorow, adica sunt una si aceeasi?
As vrea sa cumpar un cont steam cu cs 1.6. Dau 10 euro cod reincarcare in telekom (cosmote) Rog seriozitate!
De unde descarc GTA sa pt. telefon gratis? dau funda
Stiti jocul H1Z1? Acum e in alfa si e 20 E. Cand o sa iese din alfa o sa mai scada din pret, ceva?
daca ati vazut multe videoclipuri cu Andy de la Lectura de la A la Z ati vazut ca joaca pe un server cu nume rpg2.b- zone.ro:7777 am intrat o data in el si imi cere parola si o pun pe amia dar...? (mai mult)
Recomandati mi si mie site uri cu jocuri cu masini, simulatoare in special.
Cumpar cont gladiatus lvl 20+ sau cont pe metin2 hammer cu status sau cont metin2 fun cu king de 95 sau funda va rog
Sall la cs go cum se faca up la rank? adica eu am silver 2 la cate victori se face up? si daca am un meci castigat si un egal, egal-ul se ia ca infrangere?
Am un laptop ASUS X550CC cu urmatoarele componente: Procesor Intel core i3 3217U - 1. 80GHz 4 GB ram DDR 3 la 1600 frecventa Placa Video nVIDIA geforce GT 720M de 2GB DDR3 64bit HDD...? (mai mult)
Dati-mi si mie un joc pe pc
Va asteptam pe srverul de metin http://4yoursmt2.ro/sv1/index.php?s=rankings. Rate 1000% Serverul este on 24/24 Server PVP- PVM Level maxim 250! Playerii care vor intra si sunt noi vor primi:pachetul...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Aveti idee de un site BUN de unde as putea descarca Gta Bucuresti /San Andreas? Varul meu de 9 ani este in vizita la mine si, nu isi doreste alt joc :))! Va multumesc anticipat :)!...? (mai mult)
Am un laptop ASUS X552C, care are doua placi video, una Intel HD Graphics 4000 si una Nvidia GeForge 710M.Care este mai buna? Mie in dxdiag imi arata Intel HD Graphics 4000, cum pot alege...? (mai mult)
Cumpar un server de SA:MP RPG care sa nu aibe buguri la joburi sa mearga absolut totul la factiuni, sa aiba limba romana in mare parte si caut niste asociati care sa ma ajute cu un forum. Dupa...? (mai mult)
Am si eu o problema... in jocuri, in special in SA:MP, jocul ruleaza cam 5 minute dupa ce intru in el iar dupa incepe sa imi faca lag si sa primesc atefacte care apar si dispar si imi ingreuneaza...? (mai mult)
Cine imi poate face un server de minecraft pe care sa fac o serie pentru youtube?
Caut amic care sa joace sa-mp. Minim 13-14 ani pe red bugged. Skype : patru. daniel6
Sal TPU, acuma 1 zi mi- am reinstalat PC. Mi- am luat CS si cand vreau sa setez pe OpenGl la Placa Video ce sa vezi nu ma lasa, imi da 1 eroare mi se blocheaza si ma scoate din cs. Dupa ce intru ...? (mai mult)
Care e mai bun : un mouse cu fir sau cu conexiune wireless?
Cum pot să am Disney Land-ul în jocul Disney Infinite Toy Box? Trebuie să plătesc? Mulțumesc anticipat!
De ce imi merg toate jocuri greu, blocat..si am facut update la toate driverele...Si am pc: Amd Athlon(tm) Dual core processor 5400B 2. 8GHz 4 GB ram Anti radeon 3200 (256 mb) 32 Bit Windows...? (mai mult)
Heii! Vreau un hack pentru S.I.L.L. Special Force 2. Preferabil Aim Vreau neaparat sa fie testat de voi inainte si sa imi dati linkul de download si intructiuni clare. Ofer funda dar si 5 euro pe ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri asemanatoare jocului South Park-The Stick of Truth?
Care din jocurile din seria angry birds se joaca doar online?
Buna seara TPU! Ajutor! Deci nu stiu ce am facut la bios, mai degraba nu am facut nimic, mam luat dupa tutorialul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=xWWjy6Y1hCY nu am schimbat nimic la bios,...? (mai mult)
Care este după părere voastră cel mai bun joc din seria angry birds?
Ce bonusuri bag pentru a bate mai repede Dragonul Rosu|Dar cum fac sa am mai multa aparare impotriva dragonului rosu? pe www.4YoursMt2.ro? Dau funda la ala care merge
Hei TpU! Cine stie cum vad ceasul pe jocul: Stranded deep?
Salutare prieteni am o problema legata de un joc anume se numeste left of dead 2 totul e bine si frumos intru in joc se deschide dau single player imi aleg caracteru si harta dar cand dau start game...? (mai mult)
De unde pot descarca si eu fifa 2014 si sleeping dog dati-mi linc si va dau funda urgent
Salutare TPU plzzz help, ziceti-mi si mie cateva jocuri pentru : CPU Celeron 1. 66GHz Placa Video Intel GMA 950 (256mb) RAM 1GB Fara Fifa, NFS, Max Payne, Assasin's Creed sau GTA
as vrea sa stiu si eu cine stie bine la servere de mta? Add marius_als18@yahoo.com Y.M si va zic ce problema am
Amd hd7870 2gb sau ati radeon r9 m265x?
Salutare TPU am plombleme cu tastatura de la pc cand vreau sa scriu aa trebuie sa fac pauza intre mi-a puteti rezolva urgent funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!