Buna,mă numesc Alina, imi puteți recomanda un joc online interesant?
am o problema la gta 4. Nu pot modifica rezoluția. De ce? Îmi e setată la 800 x 600. Și îmi spune cv gen ca ar afecta resursele
Buna, Caut un metin de cateva zile si nu gasesc ceva care sa fie : - pmv- pvp fun, ultra fun sau mega fun - sa nu aibe donatii(sau cel putin itemele respective sa se faca si in joc) - sa nu aibe...? (mai mult)
Am o rugaminte pentru persoanele care se joaca Sweet Flirt : imi puteti da si mie cateva coduri valide pentru P.A si dolari? PLS! mersi.
Sal,TPU! Stie cineva un hack mod de hay day care sa mearga va rog imi trebuie urgent! Funda!
Imi puteti da va rog un site de unde pot downloada Comand and Conquer Generalas ( cel din 2003 ). Funda!
Cand se lanseaza versiunea 1.16 pentru ets 2?
Merge GTA IV pe laptop placa video Intel mobile chipset express family 800mb 2gb ram procesor dual core 2.4 ghz? Daca nu ce jocuri mai noi imi recomandati ca sa mearga?
Cum poți face mâncare pe sims freeplay dacă ai level 7
Salut Cat consuma acest PC: Si daca este bun pentru gaming.Adica daca va rula jocurile 2015. Exemplu(gta 5) Intel core i5 3350p 3. 1ghz speed pana la 3. 3ghz Placa video Nvidia GTX 750 TI...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un mouse de gaming decent, pe la 60 80 100 lei. ce imi indicati
Cine imi poate da un metin pvp-pvm?! Dar sa fie populat nu sa aiba max 40 de playeri pe el... Un server care sa tina mult si sa fie foarte frumos dar repet sa fie clasic pvp-pvm!
Niste jocuri pentru 2 gb RAM, ati raedon 5450 si amd dual core x64 2,1 ghz? Orice fel de jocuri! Funda
De 3 zile mă joc FIFA 15 pe telefon și sunt așa de paletă că nu știu ce jucători să- mi iau, sunt cu 80 rating la 1000 de coins și la 10000- 50000 coins. După ce să mă iau la jucători,...? (mai mult)
imi spune si mie cineva cum sa instalez illusion island paradise winter mod in TDU 2, si gps in romana?
Salut am o mica problema cu metin2 ro cand dau start joc apare hack shield- ul incarcat 2 linii si ramane la fel, dupa vreo 10 minute apare eroare hack shield update error. Aveti vreo idee cum pot rezolva...? (mai mult)
In versiunea cea noua 9.5 World of Tanks in batalie se vede numai tinta si nu se mai vede si tancul! Eu vreau sa se vada si tancul cand joc! Exista vreo modalitate sa fac tinta sa se vada odata...? (mai mult)
Intrebarea mea este De ce nu pot sa schimb arma in mana dreapta la cs(ori ce cs as instala nu merge) P.S Am windows 7 pe 64 biti, si in partea de jos a ecranului imi arata o dunga neagra...? (mai mult)
Cand apare Terraria 1.3?
Acum 1 an jucam Transformice si era o sala unde trebuia sa ne batem intre noi cu canioane, trebuia sa ne aruncam uni pe alti din apa si dadeam cu canioanele uni in alti si ultimu ramas castiga....? (mai mult)
Vreau sa cumpar un joc de pe STEAM care costa 15 euro prin paysafecard. Intrebarea mea este urmatoare: La paysafecard poti lua de 25, 50, 100lei etc. dar jocul costa 15 euro adica 66 de...? (mai mult)
nu stiti cumva niste jocuri pentru un laptop mai slabut? Informatii ====> Procesor : Genuine Intel(R) CPU T2050 @1. 60GHz 1.60GHz Installed memory (RAM):512 MB ( 502 MB usable ) System type:...? (mai mult)
mi- a venit o afacere in minte cat de cat sa fac o unitate de pc de la A La Z din piese second hand ce ziceti as iesi in proft sau pe minus la unitate m- am gandit sa fie Un procesor (Intel...? (mai mult)
Am o problema cu pc mi se aprinde pana unde sa intru in bios dupa imi apare un _ pe prima linie si tot ecranu negru da un beep scurt si incepe de la capat.
Incerc sa instalez fifa 14 si nu reusesc. imi detaliaza cineva procedura de instalare. va rog mult. zice ca imi trebuie cont origin
Imi spuneti site-uri de jocuri virtuale in care poti sa iti intemeiezi o familie sau ceva de gen...
Caut un metin2 Smecher care sa jucam mai multi daca vreti dati-mi skype-ul sau facebok-ul vostru
Bună, cine îmi poate recomanda un joc online, să mie multiplayer! Cum e transformice;\ Fundă!
cine are GTA V pe Xbox 360? Daca da imi puteti lasa la comentarii numele vostru de Skype (daca nu aveti Skype gasim noi alta varianta) pentru a ne juca impreuna GTA V online. Atentie! Trebuie...? (mai mult)
Joaca cineva Sweet Flirt? Daca da, add me Yoshiko
Ce jocuri imi pot merge pe un notebook cu RAM:1, 00, windows 7 starter, procesor Intel atom cu 1, 67GHz.
Salut cine stie jcuri gen canter strike dar sa nu fie de descarcat sa imi spunetiva rog sau gen vegas world sau our world spuneti-mi plizz
as dori un builder priceput pentru un server de minecraft cu 100-150 playeri constant. pentru detalii add Skype: mereuasa
Buna am o intrebare pentru jocul star stable. am level 4 dar nu mai pot sa trec de el. am intrebat ma multi oameni dar spun ca trebuie sa platesc neaparat 20 de euro - _- . dar vreau sa stiu si de la ...? (mai mult)
Jucati Shadow Fight 2? Daca da, ajutati- ma! Sunt blocat la nivelul 18, unde l- am batut pe Butcher, dar ca sa fac nivelul 19 ca sa pot cumpara primele arme de la actul 4, mai am de facut inca 12.000...? (mai mult)
Cum dau sa ma joc cu un prieten jocul UNTURNED de pe Steam?
Hei! ma ajutati va rog..de cateva zile tot incerc sa imi instalez my talking angela cu hack......cine stie sa ma ajute va rog mult!
De ce nu imi merge cursorul de la mouse cand sunt in joc! Daca dau Esc Totul merge perfect. si daca dau Tab cand sunt in joc ..Nu se misca cursorul! Va rog ajutati-ma!
Salutare TPU Poate cineva sa imi explice cum ma conectez in galeria de la the sims 4? cand intru in joc si dau connect nu mi se conecteaza... Funda;)
Care este codul de la onlive time and save game.rar fara sa fac una dintre acele teste. va rog mult dau funda
Am deschis calculator am dat sa intru in counter-strike si imi aprinde cu notepead si scrie niste litere ciudate am incercat si cu open with dar nu merge.Ce pot sa fac?
Dati-mi si mie un link de unde pot downloada Age of Empires 1 sau 2 dar sa fie full
Dau funda urgent. Ce jocuri gen stronghold crusader. stiti? Sa fie tot dupa principiul ala (sa tai lemne, sa plantezi sa cresti etc ) am vazut un joc asemanator doar ca era cu tot feluri de monstri ...? (mai mult)
Cum as putea sa imi instalez windows-ul fara sa folosesc un CD/USB? (Am Windows-ul descarcat pe PC)
am o problema cu modul mo bends cand pun optifine si mo bends in forge nu merge modul. cum sa fac modul sa mearga cu optifine ca am un pc slab ...? (mai mult)
O sa apara jocul H1Z1 free pe steam? L- am auzit pe Codin ca va aparea free si sunt nedumerit... M- am uitat pe twitch la streamul lui si as dori sa joc impreuna cu el de asta intreb...Va aparea...? (mai mult)
Niste jocuri pentru PC meu.Intel Core 2 duo 2.33 ghz 4 gb ram video 1 gb 128 bit nVIDIA geforce 9400 gt. FUNDAAA!
Mai joaca cineva in ziua de azi legendarul FIFA 07?
Salutare TPU, am si eu o mica nelamurire. Se poate ca in ETS2(euro truck simulator2) sa dau volanul la 90-180 grade? adica sa se miste la fel ca volanul meu. imi este cam greu sa virez asa.
Salut cam cati v- ati consuma acest sistem pc: Intel Pentium dual core g2030 3.0ghz Placa video sapphire amd radeon 6570 2gb 6GB RAM PLACA VIDEO: H61M- P20 (G3) (MS- 7788) Placa de baza:H61M-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!