Salutare lume! Am un vilan infinimax si vreau sa joc eurotruck simulator2 cu el dar nu merg pedalele trebuie sa umblu in setari cred dar nu stiu cum. Ajutati-ma... funda
Buna TPU Cum imi fac casa in minecraft? Cum pun peretii sau ce-o fi? VA roog, multumesc, funda ^^
Am un server de SAMP si vreau sa-l dau si la altii ca am nevoie de playeri dar cum il dau? cu ce ip-u? tin sa precizez ca serverul nu este hostat..va rog ajutati-ma
Dati-mi un server de cs normal care sa aiba si mapa cs_max! FUNDA!
vreau sa stiu daca joaca cineva Drakensang Online, ca sa pot avea un partener de joc. Ma numesc Ex3pert ( braconier, level 36, 5 unice, 3 legendare. Astept raspunsurile voastre.
Vreau si eu un cont de seam cu ETS2, , Euro Truck Simulator 2 " VA rog daca sunteti buni in fata altora sa puteti sa mi- l dati free va rog din inima mea.Contacte skype:hogas.clau Mess...? (mai mult)
cum sa rezolv eroarea asta la Minectraft: - - - Minecraft Crash Report - - - - // I bet Cylons wouldn't have this problem. Time: 25.01. 2015 15:42 Description: Initializing game org.lwjgl....? (mai mult)
Funda. Am steam pentru. Counter Global Offensive, dar nu prea stiu cum sa- l folosesc. Dupa meciuri jucate primesc un fel de skinuri si nu stiu ce sa fac cu ele, le pot vinde, folosi? Cum cresc nivelul...? (mai mult)
Am un telefon Nokia Lumia 610, Cand doresc sa descar o aplicatie, muzica, imi cere contule pe Windows Live Id. Am incercat sa fac cont pe telefon, pe computer, dar nu ma lasa, imi apare ...? (mai mult)
cine stie de pe ce site pot lua gta san andreas?
Deci, mi-am facut un cont pe facebook, si cand dau "acasa" imi apare asta: http://imgur.com/WzyiRGS
Salut am uitat de pe ce button stau in aer la minecraft pc? (Nu am mai jucat de mult)
Sall joc tf2 am vazut sv in care poti lua itm prin credits adica omori niste playeri iei cate 1 credit si dupa ce strangi nu stiu cati iti iei ce vrei poate cineva sa imi dea un sv din asta?
Am o problema mi- am descarcat acel joc numit: Subway Surfers. Intru in joc se inarca apoi iese de odata nu, stiu ce are. Spuneti- mi ce sa fac ca sa mearga. A, da si am un telefon Alliview...? (mai mult)
Cine stie niste servere de minecraft 1.7.2 sa MEARGA cine stie un server tare
Buna,imi puteti spune de unde pot sa descarc Sims 4?
Heyyyyy TPU. Vreau sa editez un video pentru mama și nu știu niciun site de editare video. Mă puteți ajuta cu un site de editare video?
Salutare...Am si eu o problema cu monitorul meu (BenQ E2200HD) de 2 saptamani cand il conectez la laptop imi arata "NO SIGNAL DETECTED". El sigur nu e ars caci daca dau pe multiple monitors merge si pe...? (mai mult)
Call of Duty 3 este doar pentru Play-Station? Dar Call of Duty Finest Hour?
as vrea sa stiu cum sparg un cont de good game empire dau funda!
Salut am jocul star wars jedi knight 2 jedi outcast si nu am avut nicio sabie laser sunt la miss 5 pe youtube aia aveau... De unde iau sau?
Am o problema cu skin-ul de la SA-MP http://minus.com/m41TfFrXdgKoh Arata foarte nasol,cred ca e un bug sau ceva, va rog ajutati-ma.
Joc metin 2 si nu cresc, pur si simplu...am lvl 22 de vreo 3 luni si nu pot sa cresc...ce imi recomandati sa fac? nu vreau sa pun pe nimeni sa ma creasca ca toti cer bani sau item
Am un adolescent in The sims 3, dar nu i-am ales inca dorinta suprema. De cand a devenit adolescent nu mi-au mai aparut acele dorinte. O sa mai apara sau a ramas fara? :)) Funda.
Cine poate sa imi spuna si mie cum pot sa adaug bani infiniti la my talking tom?
Sall, stie cineva cum pot rezolva aceasta eroare? :)... cand vreau sa imi instalez messenger imi da asta... http://i.imgur.com/UNhNGtP.png? 1
Salut ma joc un server de zm.freakz.ro si mi-am bagat parola la nume si nu stiu cum sa intru acum pe numele dupa counter ca imi cere parola care ma puteti ajuta dau funda
Am ps4 si am descarcat de pe playstation store jocul wwe2k15..am dat 50 de dolari pe el si cand sa joc am doar cativa wrestlari.John Cena, Punk 12- 13, Undertaker, Triple H, Daniel Bryan si Randy Orton.Acesta...? (mai mult)
As vrea sa imi achizitionez un volan cu pedale si schimbator de viteze, dar nu stiu ce volan sa imi cumpar. Vreu sugestii, dar volanul sa nu fie nici ieftin nici scump. P.S. Pot plati intre...? (mai mult)
Cum pot să-mi instalez Hack pentru Imvu? Dau fundă! xD
Care este top 10 personaje din Naruto? Personajele voastre preferate!
Salu TPU! : Am si eu o intrebare : 1)- Pe cine sa cumpar la (League of Legends) dintre: -Kennen -Kha'Zix?
Cum se numeste episodul din Doza de Has in care o pisica este pe un aspirator si ii da lu labuta unui caine? Funda celui mai rapud raspuns.
Stie cineva cand naiba dau rank-up la silver 2 pe CS: GO?, ca am 8 win-uri la rand! Si in total 73 de Win-uri!
Caut un joc in genul la Grid dar care sa te lase sa iti modifici masinile cum vrei tu daca stiti vreunul lasati raspuns si dau funda.
la world of tanks pe ce linie sa merg? Care e cea mai buna linie? Dau funda! :D
Buna TPU cum adica reclama cu:Header = 5 euro Topic global = 3 euro Footer = 4 euro adica boost sau cum? Dau Funda!
Am instalat Cs-Bestial si cand intru in el imi da eroarea asta :Error:5899 Metadata file missing or damaged (-1)! Ce ar trebui sa fac?
Operating System: Windows 7 Ultimate 32- bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601. win7sp1_rtm.101119- 1850) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: System manufacturer ...? (mai mult)
Ce jocuri pentru PC cunoasteti gen Just Dance, care sa nu necesite PS sau mai stiu eu ce. Sa fie doar pe PC( eu am pc-ul conectat la tv-ul mare ) Funda!
Salutare tuturor. Astazi doresc sa va invit pe un server de sa:mp nu chiar orarecare. Factiuni : 1.Asasini - 1 2. Mafii - 7 (Cea mai noua Taylor Gang) 3.Pasnice - 4 3.Departamente - 3 Joburi...? (mai mult)
HostName: Real RPG - ONLINE! Address: rpg.real- rpg.ro:7777 Players: 28 / 100 Ping: 27 Mode: Real- RPG 0.0.1b Map: Romania Real- RPG Romania - www.real- rpg.ro / http://panel.real-...? (mai mult)
Este vorba despre jocul ets2. Cum pot pune radioul pro fm la acel flux radio? Ca sunt numai posturi straine...
Mi- am luat eu jocul Prototype si cand intru in el am un lag foarte mare, l- am si pe low si pe high, degeaba ca tot nu merge, eu nu am placa la pc, dar o am incorporata, am memoria...? (mai mult)
ajutati-ma va rog nu gasesc un Patch language in rusa pentru Mafia 2, si cum se instaleaza va rog.
Am un laptop HP pavilion 15 n- 252sq si nu sunt multumit de el deloc. are placa video 840m, procesor i5 4200u, 8gb ram si totusi nu imi merg jocuri precum fifa 14, iar pe net scrie ca 840m ar trebui...? (mai mult)
Cand vreau sa instalez Cs Nvidia E5 imi spune ca se instaleaza software si pe parcursul incarcarii imi da o eroare si cand se incarca maxim imi spune ca s- a instalat, dau finish si imi dispare...? (mai mult)
Am nevoie de un patch language in rusa pentru Mafia 2, va rog frumos dau funda.
Cum schimb numele de user si parola la Triviador?
vreau si eu un top cu cele mai misto jocuri cu masini (gen: [NFS Most Wanted]). cel mai bun raspuns Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!