Mi- a dat un prieten un volan Genius Speed Wheel 3 Vibration pe gratis. Problema e că, tot imi dă eroarea asta: http://i.imgur.com/LQTSnXZ.jpg Mi- a mers o sigunra data cand mi s- a ...? (mai mult)
m-ati putea ajuta cineva sa ma ajute sa-mi fac un intro si o coperta pentru youtube va rog frumos...
Care stie un metin ca etin rh sau pw?
Vreau si eu niste jocuri 3D dar nu tocmai cu masini, footbal si chestii pentru baieti. Ceva mai pentru fete si sa fie online, iar daca nu sunt online le pot descarca dar sa fie fara virusi! Funda!
Buna seara imi poate spunde cineva de ce nu pot juca Fifa 14 pe laptopul meu fara lag in cerinte hight? Laptopul- ul meu arata cam asa :Procesor i5 pana la 2. 7GHz, memorie ram 4GB, placa video AMD randeom...? (mai mult)
Care imi zice si mie un server de metin pvp lvl max 105, cu beta arma/armura, si daca se poate si cu accesorii... va rog nu gasec nici unul
Cine stie sa faca servere de minecraft 1.8.1 cu minigame survival skyblock faction si altele(Hub) sa ma contacteze pe skype:margu. ovidiu1 facebook:ovidiu alex
De ce mi se da rr la pc cand ma joc 5 minute pe metin2?
Cum fac sa imi iau subway surfers seoul cu bani si cheite infinite dau funda
Buna ziua stiti un joc online care pot sal creez il stiam odata.
Va rog sa ma ajutati,am instalat GTA EFLC,imi cere sa ma loghez cu Social Club *Rockstar*,pun e-mail-ul,parola,si dupa mi se inchide, va rog sa ma ajutati
Stie cineva cand se lanseaza sezonul 3 din jocul "The walking dead"?
A auzit cineva de jocul numit "brici"? Daca da, cum se joaca?
Salut tup. Dati-mi si mie jocuri multyplayer sa fie jucat sa aiba o grafica ca la mt2 sa imi fac itm sa il controlez caracteru din tastatura.
Este bun acest Pc? gen pe minecraft cate frame- uri asi prinde. Sau daca merge gta, warframe butterfly. Sistem Desktop Serioux Action V11 cu procesor Intel® Pentium™ Dual Core G3220 3.0GHz Haswell,...? (mai mult)
Joc stardoll si am primit o misiune de la academie in care spune asa: Fa o fotografie tip "inainte" unei camere apartinand unui alt jucator. Eu am facut poza dar nu ma lasa sa o salevez in porttofoliu...? (mai mult)
Salut puteti sa imi dati si mie un link de unde pot descarca minecraft? dar sa mearga nu demo
Salut de ce va vreme ma joc cs si cu vreo cate- va saptamani inainte nu mai pot intra pe cs decat pe sowfter si minecraft- ul nu ma lasa sa il joca imi apar niste dungi si un fel de purici si toate culorile...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva ce sa fac sa nu mi se mai restarteze PC-u cand incerc sa descarc ceva (windows 7)
as dori sa trag un windows xp pe un stick, adica sa il fac bootabil. Cum as putea proceda? Dau funda!
am nevoie de un joc gen Nfs World in care sa imi upgradez masinia sa o tunez chestii de astea am cautat dar nu am gasit. Ce sa fac ma puteti ajuta sa nu fie Blur, Grid 1 sau 2, aa si sa fie...? (mai mult)
joc Subway Surfers de 2 luni, dar inca nu reusesc sa imi i- au characterul pe care il vreau sau sa intrec scorul unui prieten. De aceea asi vrea daca puteti sa imi recomanda- ti sau sa- mi dati...? (mai mult)
As vrea sa iau un pc de gaming, shooter. Bugetul meu ar fi cam de 22- 25 de milioane(2200- 2500RON). Imi zicieti ce piese ar trebui si link- ul de unde sa le iau(de preferat sait- ...? (mai mult)
As vrea sa iau un pc de gaming, shooter. Bugetul meu ar fi cam de 22- 25 de milioane(2200- 2500RON). Imi zicieti ce piese ar trebui si lunk- ul de unde sa le iau(de preferat sait- uri romanesti). ...? (mai mult)
Am si eu un server de cs zombie plague si nu stiu cum sa instalezi plugin-uri, ma poate ajuta cineva cu un tutorial cat mai explicit? Dau funda! Mulțumesc!
Am si eu nevoie de niste servere de minecraft care dau protectie din prima. La cel mai bun funda.
Joc de curand fif world si am o echipa bunisoara. As vrea o formatie buna, dar sa pot sa dau des pase inteligente pe sus adica shift+ w, stiti voi. Cea mai buna formatie primeste funda ...? (mai mult)
Cum pot sa iau SILVER 1 pe CSGO? Cum pot sa iau RankUp in csgo?
As vrea sa imi spuneti cum pot sa trec de primul om acolo la Prince of Persia. Imi spune sa dau clik si am apasat in toate felurile dar nu a mers. Multumesc celor care ma ajuta!
va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se baga harti in gta 4
am si eu o intrebare despre sa- mp, uitati eu mi- am facut o cerere la paramedic departament si unu mi- a zis ca trebuie sa dau un test imi puteti zice ce intrebari imi va pune sau ce trebuie...? (mai mult)
ce jocuri survival gratis sunt pe steam?
Cine ma poate ajuta cu niste informatii despre instalare plugin pentru server cs go skype id harapalb0071 mess id adi88_adi88
Ii bun acest sistem pentru gaming? Intel Core i3-4160 3.5Ghz Haswell 8GB ram nVidia Geforce GTX 750 1GB 128bits 1TB[HDD] Si cum poti afla daca un sistem are sau nu dvd writer?
Salut.Pt jucatorii de CABAL EU.In momentul in care deschid launcherul, dau start, deschide o fereastra mica in care isi face update si dupa ma baga iar in launcher si trebuie sa dau start si tot asa.Ce...? (mai mult)
Bonjour... Am nevoie de ajutor. Find ca am creat un joc cu UNITI 3D super tare ™ am creeat un joc. Si vreau sal fac sa nu se deschida numai cu UNITI 3D si ca un joc normal ma ajutati urgent Funda. Adica...? (mai mult)
Am instalat un joc si cand vreau sa intru in joc imi apare "Fifa manager 14 requires hardware grapics acceleration." Daca ma poate ajuta cineva :*
Ce jocuri survival free mai stiti? Ceva fain cu grafici bune. De preferat sa fie ceva cu animale salbatice si chestii. Funda!@
SALLLUUUTTT TPU! :3 Nu am mai scris o intrebare de mult... Uite ca acum am niste probleme cu un server de mc... Am primit asta: http://prntscr.com/5w5as9 De ce sunt banat? Ce naiba inseamna bypass?...? (mai mult)
Buna Seara! Am de ceva timp un blog de la google Blogger si cu cateva zile in urma am vazut ca ma pot inscrie la adSense ceea ce nu aveam voie inainte.Intrebarea este daca ma vor accepta deoarece eu prezint...? (mai mult)
Cum pot juca grand theft auto 5(gta 5) online de pe ps3? Stiu ca trebuie cont PSN vreau sa stiu cum se face si de ce mai am nevoie? Fundahappy
Va rog ajutati- ma, nu mai imi mereg league of legends(lol). Cand il deschid imi zice "could not connect to the HTTP server.Please check that your internet connection is enabled and that your firewall...? (mai mult)
Cum fac rom la telefonul ZTE grand x in adica eu am android 4.0.4 cum sa fac sa am 4.4.2?
Salut, sa fiu scurt sa nu plictisesc! Exista vre.o solutie sa pot schimba data de nastere pe facebook chiar daca am schimbat.o de 2 ori si de un an nu mai merge? Intelesesem ca este ceva cu o cerere...? (mai mult)
Cand se va lansa Farming Simulator 2015 pentru android?
Intrebarea mea este legata de un joc pe nume Sweet flirt.Cum pot face puncte de actiune in afara de cele 10 puncte primite in fiecare zi.
Imi puteti spune si mie cum sa instalez drivere usb pentru Samsung s3 neo, ca nu stiu imi da eroare, si innstaleaza tot si dupa imi apare eroare si sa dau finish dau dar nu merge, am un windows...? (mai mult)
Am instalat un joc si cand vreau sa intru in joc imi apare "Fifa manager 14 requires hardware grapics acceleration." Ce pot face sa mearga?
vreau sa hostez un sv de minecraft imi puteti spune o firma de host care accepte si cod de reincarcare Orange 3euro
Daca fac un server de minecraft pe MC PROHOSTING trebuie sa platesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!