am o intrebare daca cineva stie codul gta san andreas pentru oxigen.Plz dau funda
Buna am o problema cu jocul city car driving 1.2.2 ieri ma jucam fara nici o problema dar azi cand am vrut sa intru pe el sa ma joc imi apare eroarea, , city car driving has stopped working" si l- am ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri parkour dar cu cerinte de 1.50 gb ram va rog? Cel mai bun raspuns funda!
Hei membrii TPU si pasionati ai jocurilor video. As dori si eu o lista cu cateva servere de sa- mp, Godfather sau Roleplay, in care primesti gratuit o masina personala la alegere sau un nrg, iar in ...? (mai mult)
Salut sunt incepator de Counter Strike Global Offensive am 30 ore jucate pe steam.Deci intru pe cs lounge si pariez iteme la mechiuri si dupa ce le pariez dupa cateva minute dau pe my bets (adica sa vad...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati cateva jocuri cu poveste care nu necesita un Pc bun, multumesc
Cine are Call of duty Modern Warfare 2 pe steam si vrea sa facem misiunile co op sa-mi trimita mesaj pe irimieadaniel60@yahoo.com
Intrebare: de ce va place asa mult metin?
Mă joc de ceva vreme clash of clans, dar am mai auzi ca este un virus pe joc și dacă mă mai joc mult o sa mi se strice tableta pe care mă joc. E adevărat?
Salut lume! Cauti un server de SA:MP nou in care sa ai sanse la staff? Daca da, intra pe 93.119.26.211:7777 un server RPG o.3z deschis recent dar cu activitate pe server remacabila. Sa nu mint ziua...? (mai mult)
De ce nu merge in fifa 11 sa intru la GAMES MODE? Si la kick off nu pot juca decat cu 4 echipe? Va rog spuneti-mi si mie?
Cum pot rezolva problema: Fifa 2008 requires hardware graphics acceleration am windows 8 si am instalata placa video?
Mi sau facut iconitele de pe desktoop mici cum le fac laloc http://imageshack.com/a/img538/6529/QxiIUr.jpg
Salut, am o problema pe csgo lounge..nu pot sa fac tradeuri, nu imi apare inventarul meu dar nu il am pe privat, nici profilu, ce pot sa fac? multumesc.
Salutare, am cautat raspunsuri pe site si nu am gasit, drept urmare va voi intreba direct. Am o placa ASUS GT 210 de 1GB 64 bit si mi- o vede doar de 512 Mbde ce? Azi am cumparat- o de la eMAG, este...? (mai mult)
In ce decor trebuie sa o asez pe callie pe stardoll in turul de presa a lui callie 3
Ce fac daca m-am blocat cand m-am teleportat pe Metin2Ro? imi aprea mereu ca se incarca, intruna dar nu imi intra pe cont
De unde pot sa fac si eu rost de Technic launcher pack? Cu toate modurile free?
Care este cel mai jucat mod in Minecraft [multiplayer]? Cine imi explica sau imi da niste detalli de ce, are funda :D
Ziceți-mi si mie niște jocuri cu bani sau fara pentru Android. Dar nu de fete, ca sunt plictisitoare rău. Eu vreau horror :)) Fundă
De unde pot descarca o masina la city car driving? si in ce folder s-o pun?
Salut, TPU. Am urmatoarele configuratii la PC: - Intel Dual Core e2160 1.8 GHz - 2 GB ram ddr2 667 mhz - Placa video Ati Radeon x1550 series 128 bit, 256 mb 400 mhz - HDD 150 gb Sata 7200 rpm...? (mai mult)
Salut De curand mi-am luat Age of empire III Si as vrea si eu sa stiu fiecare natiune ce iti ofera sau avantaje dezavantaje daca se poate :D Adica care este mai buna sau mai slabutza
Despre transformice e vorba: Am un cont noob si as vrea sa fac bootcampuri si badgesuri. Pot sa fac bootcampuri fara hackuri sau nu stiu, sa imi spuna cineva un truc, doua. ceva :) Si la badgesuri, cum...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati exemplu de jocuri frumoase care se pot juca pe o tabeta ALLVIEW Viva i7? Multumesc!
Vreau Niste Jocuri Bune pentru telfon... Dau Fundita!
Ce Name Tag sa imi pun pe AK-47 Cartel din CS:GO?
Ziceti-mi si mie un program ca sa poata sa intre si prieteni mei pe sv dau FUNDA;)
am facut un sv de cs si nu stiu de ce nu merge sa intre si alti.Cum fac ca sa intre si alti fara sa- l :hostez sau sa dau programe sau vara sa- mi schimb ip- ul ca eu am ip dinamic Cine ma ajuta...? (mai mult)
Am minecraft 1.8.1 si am vreo 3 golemi si mai vreau sa imi fac unul dar nu merge. pun iron si pumpkin dar nu iese golemul...de ce? Ma puteti ajuta cumva?
Deci la cs cand dau sa ma connectez la un server mi se incarca si apoi apare Acel VAC- Secure. La Freackz imi merge si mi se incarca in max 5 sec dar, la celelalte (jb, dehtrun. ) nu stau si astept...? (mai mult)
Cand intru in SAMP si vreau sa intru pe un server(oricare) imi da o aroare ..va rog ajutati- ma! daca este nevoie lasati adresa cu ceva care ma poate ajuta cu acesta eroare.DAU FUNDA! SA-...? (mai mult)
Am o problema la java din momentul in care mi- am pus windows pe 64bit... Imi consuma foarte multa memorie si am leg- spike- uri la minecraft... Configuratia: AMD Athlon 64 X2 4400+ ~2....? (mai mult)
Cine joaca metin2 Sony si care ma ajuta cu cateva nelamuliri ii dau funda
Salut, Am o intrebare Am gta 3 pe telefon un Akai Joy si nu mi se salveaza misiunile cand ma duc la casa si salvez imi zice "slot is corupted", si trebuie sa iau totul de la capat ASTEPT RASPUNS URGET ...? (mai mult)
Cine stie cum sa bag gta pe pc? Si care e cel mai nou? Pana acum nu am jucat decat pe ps4 si pe pc nu am decat minecraft deci...Plz help me! F.U.N.D.A.
Vreau SI eu un joc pe telefon de care sa nu ma mai satur...
As vrea si eu un hack pentru sniper 3d shoot to kill! Dau funda celui care merge
Care ma ajuta sa-mi fac propriu meu server de samp Funda +Vot!
Ce jocuri bune fps 2014-2015 sant?
vreau si eu un program in care pot face intr-un colaj cu mai multe videoclipuri :* dau funda :**
Am o problema: cand vreau sa intru pe serverul Mcx.minecraft- romania.ro zice sa imi bag parola si eu fac asa: /login ********* stelutele inseamna parola mea. Fac bine asa sau nu? Pentru ca...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa iau un stack de lemn de exemplu in minecraft pe pc? Plz help
Dati- mi un server de cs 1.6 cu modul normal (cs) cu urm. conditii dai scrii /admin si tii da, cand mori sa- ti cada falshu sau he- u daca ai si ai murit cu el neconusmat, sa iti apara pe ecran (fara...? (mai mult)
vreau si eu un metin2 lvl max 250, pvm-pvp, fara modati! si daca se poate sa nu fie iteme la donat gen : armura 5 euro 15k pv sau 30-40 hh. DAU FUNDA!
as vrea sa imi spuneti un program de spart conturi (vegas/ ourworld/lady popular/imvu) va multumesc :*
Stie careva cod metin 2 pentru toate perlele inclusiv cele de pe private(aurie,visinie,naturii, soarelui....etc)?
Buna TPU am o problema pentru mine serioasa am un prieten pe fb cre mi furat 2 prieteni din lista mea ce sa fac sa nu ai mai aiba? dau funda dar sa nu le trimit lor mesaje ca sa al stearga din lista ...? (mai mult)
Salut, comunitatea de samp, Eternal Team, va asteapta cu bratele deschise, speram sa va simtiti si distrati bine!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.