Hei. Mai acum ceva vreme, mi.am luat hay day pe telefon. De fiecare data cand vreau sa fac ceva diferit de ferma mea, imi apare ca se conecteaza la magazin play, jocuri google play. Ce sa fac sa...? (mai mult)
Bună seara! Îmi puteți spune cum îmi fac un cont pe The Sims 4? Mulțumesc anticipat!
Buna TPU. Cine stie parola ca sa scapi de politi in gta san andreas? urgent.
Salutare..care stiti cand apare gta 5 pentru pc? merci
Azi m-am decis sa ma reapuc de samp, dar problema e ca nu pot alege dintre aceste servere: B-zone, Bugged. Voi pe care mi-l recomandati?(Argumenteaza-ti raspunsul!)
am o problema cu Bandicam, filmez si cand ma uit la filmulete unele sunt negre complet.De ce? Cum rezolv?
Am si eu o problema. Deci : Am un LG L70, mi- am luat card de memorie de 16 GB. L- am introdus int telefon iar acesta l- a identificat si la setari scria " Card SD - spatiu total 16GB" bun,...? (mai mult)
I5 2400 3, 1 Ghz sau FX 6300 3, 5 Ghz, doar cei care cunosc si stiu ce vorbesc! Multumesc
Sall! spuneti-m si mie niste jocuri cu urmatoarele cerinte : cpu 3.0 ghz 1gb ram placa video Intel chipset family 128 mb
Era o harta la Counter Strike 1.6. Erau mai multe camere si trebuia sa cobori pe scari de la o incapere la alta. Erau cam vreo 5-6 incaperi, pe jos erau si cutii parca. Care era mapa?
Ce jocuri faine pentru android mai jucati? Sa nu fie online sau sa necesite internet. De preferat ceva cu lupte, evolutii, nivele :) Astept ajutor vostru. Multumesc Anticipat :D
Bns TPU stie cineva cum as putea sa imi gasesc un seyal key pentru city car driving. moca moca?
Salut daca ati vazut multe videoclipuri ati vazut ca jos este un scris va rog sa ma ajutati dati-mi un site sau o programa va rog ajutati-ma funda la cel mai bun raspuns
Ce notebook sa-mi iau pentru a citi gta v
Vreau si eu un server romanesc de minecraft 1.8! Sa fie modul Creative(de preferabil sa poti face sau sa primesti de la inceput protectie de diamant)! A jucat/joaca cineva pe un astfel de server? Daca ...? (mai mult)
Ce jocuri online cu cont stiti? (Nu stardoll, etc.) Funda! :3
Cine ma ajuta sa fac un servar de minecraft funda:D
Salut, cine stie din ce cauza la Drakensang Online, la Cupon imi zie,, rascumparare bonus,, scriu codul si dau pe rascumparare nimic, sterg codu dau la fel nimic, stiti din ce cauza, o fi temporar?
Cine stie jocuri de strategie online? Sa fie iinteresante;)
Salutare TPU as vrea si eu sa stiu daca imi vine ceva acasa daca comand un server de minecraft.Multumest.
Daca cumpar un paysafe cu 50 de lei primesc un cod de 10 euro sau trebuie neaparat sa platesc 10 euro? Vreau sa cumpar coins pe fifa si pot doar cu euro.
Cum descarc si imi adaug mapa "de_rats" in Counter Strike 1.6?
Salutare tuturor, pot sa joc assasin's creed brotherhood/revelations cu urmatoarele resurse?(laptop) Ram 2gb ddr3 Placa video :ATI mobility HD 3400 series 1gb Procesor:Intel core 2 DUO Cpu 2.40 Ghz ...? (mai mult)
Am windows 8.1 pro si antivirusul avira. Orice metin descarc avira imi arata ca e virusat, dar pe windows 7 nu aveam nicio problema.Ma poate ajuta cineva?
Salutare, i-mi puteti spune un exemplu de unitate pe care sa mearga jocurile cele mai noi pe high si very high, pana in 1000 euro
O sa mai cumpere cineva GTA V pe PC? Joc lansat de un an... aproape 2 doi pe console si in 2015 il mai amana o data din 27 ianuarie pe 24 martie. Deja nu se mia merita ...nu- i asa? Ce mi- ati ...? (mai mult)
Joaca cineva managere de fotbal online? Ce managere?
Salutare TPU, as vrea si eu fisierul groups.yml gata configurat pentru minecraft. As vrea sa fie : Helper, Vip, Vip+ , Vip+ + , Modelator, Admin, Co- Owner, Owner si Fondator! Le vreau in ordine...? (mai mult)
Cum imi pot cumpara masina pe lady popular?
Cum sa instalez the sims 4? ajutati-ma va rog fundita ♥
Cum fac lvl la badges Imvu?
Caut partener de minecraft care sa aiba cont premium!
Buna ziua TPU recent mi- am luat mx vs atv reflex si sunt mapele alea free rider si nu stiu cum sa le deschid :(( doar 1 am si mai sunt inca vreo 3 si nu pot sa le deschid nu stiu cum ce sa fac pa puteti...? (mai mult)
ce trebuie sa instalez sau sa modific in Counter Strike pentru a putea vedea cat din HP i-am scazut adversarului? (Jucand si online si ofline)
Salut, cine imi spune si mie cateva servere de minecraft Survival, binenteles romanesti? Nu vreau servere foarte full, mai goale. Vreau ca servere sa fie puse cat de cat la punct. Dau funda celui ce...? (mai mult)
Ce jocuri poti juca pe urm config:2 gb ram, cpu 3.54, dual core, 80 gb hdd, pv geforce 128 mb 3d?
Spuneti-mi si mie niste servere SA-MP cu masini din realitate
Puteti sa imi recomandati cateva jocuri cu poveste care nu necesita un Pc bun, multumesc.
Vreau si eu un server de minecraft care sa iti ofere protectie (diamant) de la inceputul jocului! Stie cineva un server de genu, bun? A si sa fie romanesc!
Cine a terminat cariera 74% la need for speed most wanted?
SALUTARE TPU! Vreau si eu pe metinul meu sa creez un item, nu merge administrarea pe site! Am inteles ca mai merge intr-un mod, prin winscp sau alt program Va rog ajutati-ma Funda:D
Imi fac cont pe GoogGame Empire. Ce ziceti despre joc. Sa il joc sau nu? Dati cateva motive.
Salut, dati-mi un metin pvm easy CLASIC[fără modate, multe evolutii]... infara de metin 2 felnac
Cine joaca School of Dragons caci caut doua ajutoare sa deschid cutia din ferma?
Pina acum la metin2 ro mergea hackul:metin2 mod pl, As vrea sa stiu daca mai merge pe ro acest hack.
Da careva un cont Minecraft premium? Stiu...slabe sanse
Cum pot sa reinru in contul de Yahoo daca am uitat parola? Sau mă car sa vad mesajele sau ultimul mesaj măcar?
Sall am un sv cs 1.6 hostat si e de zm dar se incarca foarte greu, are downloadurl dar merge ca dq, unde pot pune si eu fisierele models, sounds, sprites, maps, adica sa- mi fac propriul downloadurl...? (mai mult)
Aceasta unitate : http://www.cel.ro/calculatoare- desktop/diaxxa- ranger- i7_ 4790- 1tb- 8gb- r9- 270x- 2gb- 256bit- l/ poate duce la high urmatoarele jocuri: assassin's creed black flag si assassin's...? (mai mult)
Un coleg de clasa m- a intrebat daca stiu un joc online pe care calculatorul lui sa il poata rula. Calculatorul lui are 64 mb vram (video ram) Ce jocuri bune stiti? Poate juca The Lord of the...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?