...Am si eu o intrebare... De ce cand intru in C.S 1.6 cu cod, activez totul, wall, speed, aim, si dupa ce trag primul glont mi se dezactiveaza aim'ul...imi puteti spune de ce? Dau funda :D...? (mai mult)
Vreau si eu cateva servere de Metin2! Nu vreau Metin2OldTimes, fara site- uri... Vreau sa aiba urmatoarele chestii: Pet- uri (Khan, Leonidas, Porcusor etc), level maxim 99/105, armuri beta...? (mai mult)
Va rog sa ma ajuta- ti sa completez aceste intrebari de pe serverul de sa- mp Romania roleplay! Intrebarile sunt : Care dintre urmatoarele anunturi este corect? /cad Il rog pe jucatorul ...? (mai mult)
Era un joc gen Ninja Lego pe care il jucai pe tot ecranul. Cine are linkul, funda!
Salut Cum fac sa nu mai intre Playeri pe numele meu de cs? Joc pe Furien.Alphacs.ro este un joc cu xp si credite si intra alti pe numele meu si le ia. Astept pareri Dau funda
Ce personaj din Mortal Kombat va place cel mai mult?
Mi-am descarcat Metin 2 RH si cand intru in el imi da eroarea "Cannot load library devil.dll". Dau funda la primul raspuns bun.
as vrea sa imi iau o unitate buna dar sa nu fie scumpa deoarece nu prea merg jocurile.....Si mi- am luat assassin's creed I si nu imi merge.....Va roog dati- mi o unitate la mana a doua! ...? (mai mult)
Cum imi pot crea propriu regat la Mount and Blade Warband si sa atrag lorzii de partea mea?
Am si eu o problema in legatura cu samp`ul. Mi- am cumparat un host de 50 sloturi, Si cand bag Gamemode- ul[ cu Filezilla] Dupa ce bag "samp03srv" Imi da o eroare, Critical file transfer error,...? (mai mult)
Salut:) Mi- am facut un server de cs, mai precis modul surf....am vrut sa ii fac reclama pe Freakz dar nu imi merge! :( "Ne pare rau! Nu s- a putut stabili o conexiune cu serverul dumneavoastra, doar...? (mai mult)
Hei, stiti cumva daca naruto shippuden ultimate ninja storm revolution este de cumparat sau se downloadeaza?
Mi- am cumparat o masina si un motor in gta5. Cand le- am cumparat mi le- a dat in garaj.Am luat motorul sa vad cum merge, m- am accidentat si am murit. Dupa acea am luat masina din garaj sa ...? (mai mult)
Cum fac sa mearga cheat engine la graalonline era cu grallats si sa pot cumpara
Salt TPU! am o intrebare.de ce cand vreau sa ma joc minecraft imi da Crash Report - - - - Minecraft Crash Report - - - - // Surprise! Haha. Well, this is awkward. Time: 1/18/15 3:35 AM Description:...? (mai mult)
De ceva vreme m- am apucat sa joc Farming Simulator 2013 mergea foarte bine si de la un timp a inceput sa se codeze...ce trebuie facut PS: am dezinstalat de 3 ori jocul si tot asa! Va rog ajutati-...? (mai mult)
Tocmai am gasit pe facebook un joc super din punctul meu de vedere. "Dino Hunter" se numeste jocul. Insa chestia e urmatoarea. Am vazut ca poti baga si giftcodes. Insa nu gasesc. Am cautat absolut...? (mai mult)
Vreau si eu jocuri gen Test Drive Unlimited 2. FUNDA
Salut am instalat fiffa 15 original si imi merge lent, greu, sacadad ce sa fac ceva configurari help FUNDA
Stie cineva niste jocuri interesante (gratuite) pentru telefon(android)? Cele mai tari jocuri au funda! :3
As dori sa stiu un mod prin care pot aduce mai multi playeri pe un server de cs zm! (fara bost) am facut voturi freakz... redirecte dar nu prea intra...serverul are 2 saptamani! Daca ati putea sami...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un xbox one pe care sa mearga GTA V pana in 1700 de lei ma puteti ajuta cu niste site-uri dau funda
Am o problema! Cand deschid Minecraft-ul si dau pe forge 1.7.2 nu mi se mai deschide! Ce sa fac?!
Mi-am luat recent Counter-Strike Global Offensive, si nu pot sa ma conectez la niciun server, cand vreau sa a conectez ma da direct la meniul principal, ce credeti ca are?
Buna! As vrea sa ma joc Minecraft cu un prieten si ma intrebam daca am putea joca amandoi intr-o lume normala adica ca atunci cand te joci deconectat Funda!
In februarie este olimpiada la romana? Si in ce data?
as vrea un cont de membru pe club penguin.Dau funda la cel care mi-l da unul bun...Sau un hack bun si nevirusat
Intrebarea asta este pentru jucatorii de ROBLOX. Acum doua zile robloxul imi mergea perfect dar de doua zile nu mi se deschide si imi spune "ROBLOX requires SSE2 support" Cine ma poate ajuta?...? (mai mult)
Cine stie un aim la buton.pt cs 1.6...(de preferat link si sa nu fie virusi)!
Cine vrea un cont de league of legends pbe pe un cadou pe NE?
Care are "bluestacks" sa adauge pe skype:raulgabi24
Am si eu o problema. Mi- amcumparat ps4 si gta 5 acum de curand. si imi spune ca sa imi fac cont online trebuie sa urmez niste pasi pe ps4.fac asta, imi fac cont, imi da un mail care contine codul...? (mai mult)
Cum pot deschide cuti cu key gratis in cs go Dau funda celui mai bun raspuns. :)
Hei TPU stiti cumva un joc cu lego pe playstation3?
Vand cont steam cu cs:1.6 si cs :condition zero pe el ...pret :7 euro! Cine ii interesat sa ma caute la adresa de mail taz_77@yahoo.com...
Astazi mi- am luat Tomb Raider: The guardian of light, cand am apasat sa deschid jocul nu a vrut sa se deschida, i- am dat si run as administrator, nu ii lipseste nimic important din folder....? (mai mult)
Salut TPU, Sunt StickMan si caut partener YouTube. As vrea doar sa filmeze el de restul ma ocup eu si sa fie sociabil. Ma puteti ajuta?
Funda.Am luat COD ghosts am win 7 64 bit si imi da o eroare cu directx.AM copiat Microsoft sdk, am facut cum scrie lumea in tutoriale cu dxcpl.exe si nu merge.CE POT FACE?
Trec direct la subiect. Dece FIFA 14 imi merge cu rezolutia maxima, si la HIGH iar FIFA 15 DEMO nu imi merge nici pe low? Am 4 GB RAM placa video 2 gb GT 630 si procesor AMD Athlon II X2 nu inteleg...? (mai mult)
Cum sa-ti pui skin multiplayer pe minecraft 1.7.10 non premium va rog as vrea un skin care sa mi-l vada ceilalti
Am inceput sa fac gaming! Pareri? http://youtu.be/aQjq5wSJx1Q
Cum sa scap de speed in transformice?
Dati-mi si mie un cs bun care sa ii mearga aimul Dau funda :o3
Salut, caut romani cu care sa joc LoL si sa vorbim pe skype. Daca aveti putina experienta si mai mult de 13-14 ani puteti juca cu mine, eu am 15. Lasati id-urile de skype mai jos.
Un server de samp de care merita sa ma apuc?
Buna ziua! Atunci cand intru in Fifa15, imi da eroarea 0xc000007b.ce sa fac?
Salut, caut romani cu care sa joc LoL si sa vb pe skype. Daca aveti putina experienta si mai mult de 13-14 ani puteti juca cu mine, eu am 15. Lasati id-urile de skype mai jos.
Salut am luat de pe net Call of Duty 4 MW si pe desktop Call of duty 4 MW singleplayer si multiplayer.Problema e ca atunci cand dau pe Multiplayer imi spune ca iw3mp has stopped working ce se intampla ...? (mai mult)
Cum pot sa pun o aplicatie cu magain play? Mă costă ceva? Daca știți? Puteti sa imi scrieti si mie pasi!
de curand mi- am luat pe tableta (speed quad este tableta) jocul real racing 3 si mi se inchide in timpul jocului. Cam imiediat dupa ce se deschide...l- am reinstalat de vreo 2 ori degeaba. help....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?