de curand mi- am luat pe tableta (speed quad este tableta) jocul real racing 3 si mi se inchide in timpul jocului. Cam imiediat dupa ce se deschide...l- am reinstalat de vreo 2 ori degeaba. help....? (mai mult)
Salut TPU am o problema cu bandicamul cacd incerc sa filmez ceva nu mi se aude vocea si da am setat sa mi se auda vocea. ce sa fac
Cine are svr de pb sau furien nou deschis? sa lase fb sau mess.
Recent m- am apucat de un joc numit Transformice (unii din voi il stiu). Am o intrebare care ma enerveaza foarte tare si nimeni nu- mi raspunde la ea.Intrebarea mea este : Cum fac stelute la ...? (mai mult)
Era un joc in care transportai marfa prin padure cu un autovehicul! In padure era noroi, balti prin care trebuia sa treci si te pute- ai inpotmolii! Va rog daca stie cineva numele acestui joc ...? (mai mult)
Vreau sa fac un canal de youtube mai popular. momentan are o serie minecraft si accept orice sfat la comentarii https://www.youtube.com/watch?v=C_SDWb5b- K0 pe ce forumuri in afara de minecraft-...? (mai mult)
Un server privat de cabal?
Buna TPU spuneti-mi un joc fain.Nu Cs, nici fifa, nici gta, ceva nou. Dati-mi mai multe jocuri.
Puteti sa mi spuneti un joc PC istoric, regiuni ale lumii sau natiuni ceva cu cucerire
Salut am si eu un laptop Hp Compaq CQ58 cu procesor AMD Dual- Core cu frecventa de 1480 MHz si as dori sa pun pe el un core i3 dar vreau sa stiu daca este compatibila placa de baza cu i3? Am gasit un ...? (mai mult)
Salute,cine ma poate ajuta. vreau sa descarc deer hunter versiune complete.
Sal mi-am cumparat si eu un volan cu pedale. imi puteti zice si mie niste jocuri cu curse?
In minecraft, ce poti face cu nether star?
Joc de ceva vreme fifa la Ultimate Team si imi vine sa- mi smulg parul din cap cand vad ca player- ul adversarului se deplaseaza singur la pasa, centrare... Cum fac sa m- i se deplaseze si mie, stiu ...? (mai mult)
Pot juca Gta Bucuresti pe cerintele de pc:Intel(R)Celeron(R)2. 40GHz 2.39GHz,1.99GB of RAM?
Spuneti-mi cateva jocuri gen god of war pentru pc. Funda pentru cele mai bune jocuri
vreau sa pun o intrebare pentru jucatorii de shadow fight 2, cand vreau as IAU un pachet De gems/ money imi baga in roni cum FAC in dolari $$? Va rog spunetimi day vot+funda va roog!
La team fortres2 cum fac sa joc 1, 2,3 si sau sa intru in hora, pe ce tasta?
Mi- am descarcat si instalat age of wulin si mi- a mers cateva ore dar dupa ce am iesit din el si am vrut sa intru din nou imi scrie o eroare Windosu nu are acces la dispozitivul calea sau fisieru...? (mai mult)
De ce cand incep un campionat la FIFA 15 se inteapa? Pur si simplu nu mai pot face nimic. Jocul e pe PS3. Funda cel mai bun raspuns.
TPU mi- am facut de curand un upgrade la PC. As vrea sa- mi spuneti niste pareri, sa- mi recomandati niste jocuri....etc. Processor: Intel Celeron G1610 2.60 GHz Placa: Nvidia Gainward...? (mai mult)
Sault.tpu imi ziceti va rog un program de creat jocuri?
Joaca cineva hattrick? Daca da spuneti cum va numiti in joc.
Îmi puteți spune cum îmi fac cont pe The Sims 4? Adică eu mă joc jocul cu ce- mi oferă el, dar aș vrea să- mi iau și ceva nou.De exemplu o casă...să nu trebuiască să o fac ...? (mai mult)
am placa ati radeon x300/550/1050 series si am lag la league of legends nu se poate face ceva cu placa maresc fps? am 10- 15 fps prietenul meu are nVIDIA si inainte avea 15 fps si a facut cv la ...? (mai mult)
Am un home cinema, si dupa 10 minunte de functionare se fac purici pe tv. dupa care dispare imaginea si ramine numai cu sonorul. Funda.
Salut, #TPU! Stiti daca aplicatia Unity Web Player (nu) are virusi? FUNDA*
Hei unde pot gasi colaj de decupat ca sa fac o casa din hartie?
Dau funda si vot.Am o intrebare. Cum intri in minecraft in masa de lucru(crafting table)?
Cand intru in PES 15 se vad doua borduri negre una sus si una jos si in meniu si in meci daca ma puteti ajuta sa raspundeti la aceasta problema...cel mai bun raspuns
Salut am si eu 2 probleme la un server de cs-furien 1. Furien nu se fac invizibili andreyutz alex: 2. Furien pot lua arma de la Ct
Cine imi poate recomanda un joc calumea pentru 2gb ram si 2gb video... fara cele cunoscute de tot globul gen cs tf2 minecraft sau metin!
Îmi puteți spune cum îmi fac cont pe The Sims 4? Adică eu mă joc jocul cu ce- mi oferă el, dar aș vrea să- mi iau și ceva nou.De exemplu o casă...să nu trebuiască să o fac eu. ...? (mai mult)
Buna oameni buni! Cand intru pe internet imi apar vreo 3 aduri in susul paginii de genul new message sau make girls like you.La fel 3 in jos, una in stanga una in dreapta, pop- upuri cand intru si in...? (mai mult)
Pt. cei care joaca Metin2 Alaska: Unde se creste rapid de la lvl +50? Va rog un rasp. cat mai rapid! DAU FUNDA!
salut, am o problema cu ps3-ul, cand vreau sa deschid ps store sau un joc, intra in el si apare ecranul negru, iar de acolo nu mai continua, ce sa fac?
Salut, la minecraft, cum vezi de cate ori ai murit? Singleplayer, era o comanda sa iti apara un tabel de cate ori ai murit, o stie cineva?
Stiti servere de samp unde iti poti face clan gratis?
Funda:D, Am schimbat monitorul desi nu cred ca are vreo legatura cu o plasma tv, si am downloadat fifa 14, dar nu pot sa il instalez, l- am dezarhivat, dau click pe installer si nu se intampla nimic,...? (mai mult)
Am un server de SAMP si vreau sa-l dau si la altii sa intre pe el ca am nevoie de playeri dar cum il dau? cu ce ip-u?
Niste jocuri pentru: - 2GB RAM - 2gHz Procesor Intel Dual Core - 256MB Video Card ATI RADEON - Windows 7 Fara Metin. Mentionez ca am jucat : LOL, COD4, Spider- man Shattered Dimensions, GTA 4,...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi si mie de ce nu merge sa fac cont pe metin2ro pe serverul orion?
Am instalat 7 days to die da imi arata o eroare: http://s2.postimg.org/qn3d0hglj/untitled.png Cum rezolv?
Salutare Prieteni, De cateva luni bune ma confrunt cu o problema sa zicem "grava", Descarc jocuri pentru Computer si cand il instalez primesc " Fila Corupta" de cateva zile mi- am cumparat HDD nou 200...? (mai mult)
Ce placa video mi-ati recomanda asa mai low price pentru un Intel I5 2320,8Gb Ram si o sursa de 450 w?
Cine stie cel mai tare metin dintre toate? Adica sa fie unul si frumos dar ca re sa cresti rapid gen o zi.Sa faci bani repede. Ofer funda celui care imi da un metin care sa-mi placa! :)
Salut lume! Am mare nevoie de sfatul vostru... Am Mafia 2 iar cand intru in joc ecranul se face negru(uneori chiar apare pana la un scris de into) iar dupa 2- 3 sec imi iese din el.CE POT SA FAC? va rog...? (mai mult)
Eu vreau sa imi cumpar un laptop dar nu gasesc nici un site de unde sa imi cumpar unul pentru ca ba sunt la 400 de lei ba sunt la 500 si eu nu am decat 207 de lei va rog dati- mi si mie un site...? (mai mult)
De curand m-am apucat de un joc, dar la el imi trebuie si un logo, iar eu nu stiu sa fac. Echipa mea se numeste Steaua Romaniei, DAU FUNDA! :D
Jocuriile instalate pe pc se instaleaza in hard disk sau in rami?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!