Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Septembrie 2023 sunt:
La contul google la valorifică codul pot pune un cod play safe card? Vreau să pot trimite cadouri pe tik tok
Daca iau un joc care imi depaseste cerintele dar il cumpar de pe g2a tot pot distruge pc-ul? Am 8gbram 64bit dar placa video e aamd razeon 5 dar e incorporata in procesor.
Vreau si eu sa fac in servarul meu de metin2 o noua rasa de la 0. Vreau sa creez un caracter nou, abilitati noi, accesorii, armuri dar nu stiu de unde sa incep...
Mi-a venit azi un Motorola moto g32, problema este ca nu vine si cu incarcator, doar cu un cablu de incarcare. Am un incarcator de la un redmi 9 de 10w, ar fi ok sa-l folosesc pe acesta?
De unde pot juca și eu jocuri retro sportive clasice? Cum pot juca jocuri retro sportive clasice pe un telefon Android modern sau pe un laptop modern? De exemplu cum pot juca NBA Jam de pe vechiul MAME...? (mai mult)
Ce beneficii am cu un laptop Asus de 2800 lei comparativ cu unul care isi ia laptop la 1000lei? Exeptand ca tine mai mult, altceva, ca jocuri mari nu pot lua nici eu nici el, deci e cam same thing.Din...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Am un xbox series s si un laptop. Pot conecta xbox- ul la el si sa ma joc jocuri gen PUBG, dar sa controlez din tastatura laptopului si mouse? Ma refer la faptul ca, laptopul ...? (mai mult)
Buna ziua, deranjez cu o intrebare. Un prieten care este in afara tarii imi solicita sa- i cumpar card steam pentru a cumpara cu el internet, dupa sa transfere din acest card bani fiului sau, se poate...? (mai mult)
Cum credeti ca o sa fie mortal kombat 11? Si 2 ce cerinte cer cei de la jocuri la placa video? Mi- as lua gta 5 dar mi- e sa nu stric placa, am 8gb RAM, 64 bit si placa video amd ryzen 5 3500u vega ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema care ma enervează tare. De câteva zile încoace, 1 saptamana dacă ma gândesc bine, îmi tot apar reclame simistre. În ce sens? Pai îmi apar și când stau pe anumite aplicații...? (mai mult)
Am o placa video de la sapphire rx580 4gb si nu stiu dc nu- mi mai merg coler- le si totodata se stinge si scrisul ala iuluminat rgb si pe driver imi arată cateodata ca are 14. 000rpm la coler- e adc ...? (mai mult)
Cum pot face ca piesa mea trap sa prinda pe Youtube? Pentru ca nu se mai fac numere.
Ce comanda face ca legumele din maicraft sa creasca
Buna. Încerc sa ma conectez pe contul de TikTok, dar am uitat parola. Am accesat "am uitat parola ", iar după primirea codului pe numărul de telefon si schimbarea parolei, îmi apare o fereastra...? (mai mult)
Ce comanda de pe maicraft te ajuta sa spounezi mobi
Ce comanda trebuie data sa faci recolta sa creasca mai repede pe maicraft
Cum pot sa vând vreun campion pe wild rift lol
Salut TPU! Are cineva idee cum sa il elimin pe unul care tot imi da raspunsuri aiurea la intrebari? Adica sa nu mai apara raspusurile lui, ca efectiv ma dispera. Multumesc anticipat! Dau fuunda!
Cat a-ti băgat cel mai mult la jocurile de noroc?
Salut. Se mai poate juca fifa online pe ps3, ps2?
Salut, stie cineva ce e eroarea asta si cum se rezolva? Problema la display driversThis device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) ...? (mai mult)
Cat a-ti băgat cel mai mult la pacanele intr-o seară?
Pot plati pe eneba cu revolut?, din ce am vazut nu, dar posibil sa ma insel. Stiti alte site uri de key uri care accepta revolut?
Temperaturi la cpu amd ryzen pareri cineva m- a speriat ca amd au temperaturi mari ce sa aleg? Doresc sa achizitionez un ryzen 7 5700G placa de baza Gigabite b550 dsh3 etc dar sunt in dubi putin pentru...? (mai mult)
Bună TPU. Există vreo aplicație care sa înlocuiască mouse- ul pentru android tv?, vreau să înregistrez ecranul cu o aplicație de screen recorder dar nu mă lasă să dau click pe niciun buton ...? (mai mult)
Refuz să dau banii înapoi ce se poate întâmpla?Am vândut un monitor pe olx singura lui problemă e că are o pată mică luminată în stânga jos așa l- am luat și eu depe eMag nu am specificat...? (mai mult)
Ajutor va rog, deci am o problema la PC l am cumpărat de 3 ani, m- am folosit 2 ani de el, și acum am dat cu piciorul în el din greșeală și s- a stins monitorul instant, am băgat hdmi am încercat...? (mai mult)
Salut.am si eu o preoblema. de azi- dimineata am inceput sa vad o problema la laptop. ma jucam cs:go, din 120- 180fps am ajuns brusc la 9- 10 fps- uri, am zis ca e de la internet. acum am intrat pe minecraft...? (mai mult)
Salut, am si eu urmatoarea configuratie pe pc : Ryzen 5 3400g cu Placa video Integrata Vega 11, 16gb ram ddr4 la 2666mhz, Placa de Baza b450m ds3h- cf de la gigabyte, sursa de 450w si as dori sa- ...? (mai mult)
Bună seara! Dacă am trimis din greșeală unei persoane pe Messenger un ok ????și am șters imediat este posibil să îi apară ceva scris? Persoana respectivă spune că i- am scris ceva ciudat, iar...? (mai mult)
Ce procesor sa pun pe pc-ul asta? i5-10400F sau i3-12100F, acesta este pc-ul https://www.calculatoareok.ro/pc-gaming-i5-4570-16gb-ram-video-4gb-ram-rx-570-ssd-256gb-1tb-hdd-gta5-cs-go-fortnite-86520
Ce procesor sa pun pe pc- ul asta dintre i3- 12100F sau i5- 10400F aici este pc- ul. https://www.calculatoareok.ro/pc- gaming- i5- 4570- 16gb- ram- video- 4gb- ram- rx- 570- ssd- 256gb- 1tb- hdd- gta5-...? (mai mult)
Salut, am si eu urmatoarea configuratie pe pc : Ryzen 5 3400g cu Placa video Integrata Vega 11, 16gb ram ddr4 la 2666mhz, Placa de Baza b450m ds3h- cf de la gigabyte, sursa de 450w si as dori sa-...? (mai mult)
Am configurat un sistem pentru gta5 1080p si pubg sunt destui 16gb ram azi pentru jocurile astea si windows? Sau ar fi necesari 32gb ram?
Bună lume. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. 1 ) Nu am deschis calculatorul de vreo 2- 3 zile, iar intre timp s- a fost luată curentul.Acum, când am deschis firefox- ul, nu mai apar căsuţele/paginile...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot downloada un injector gratis pentru league of legends?
Salutare! Am intrebarea ce inseamna ic in gameuri
Nu stie cineva de unde pot cumpara un laptop bun de gaming care sa fie si de buget(maxim 2000 de lei)?
Ce este un hard Roleplay intr-un joc?
Buna! Daca am 4 euro pe steam s-ar putea sa cumpar un skin pe csgo sau o cutie cu acei bani din portofelul steam?
Salut. Joc ets 2 și mi am cumpărat toate garajele+ toate camioanele cu extindere + 2 și am majoritatea șoferilor va dați seama că la atâtea camioane am luat sa fie destul de egal nr de camioane,...? (mai mult)
Am o intrebare, vi s-a intamplat vreodata sa fiti hackuiti sau scamuiti pe jocul adopt me de pe Roblox si de pe alte platforme si sa vi se fure si obiectele rare? (Dau funda)
Salut TPU. Eu sunt gamer înrăit, gen rup jocurile video câteva ore zilnic pe laptop și m- am gândit să îmi iau un controller că să îmi fie mai ușor să manevrez unele jocuri, cum ar fi de ...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare: de câteva luni, nu mai pot instala nimic din magazinul play. Este actualizat, am destula memorie, dar când apăs pe, , instalează" apare doar, , in așteptare " și rămâne ...? (mai mult)
Ce este un hard Roleplay?
Salut TPU, Nu mi se instaleaza ryzen master :) Folosesc MSI afterburner, CPU / GPU temp :). Cum fac sa mearga ryzen master? :) apas de 2 ori, se deschide, cere admin apoi ii dau ok ca la cateva secunde...? (mai mult)
Salut, TPU vreau sa imi spuneti daca componentele se potrivesc între ele și dacă mai trebuie să adaug ceva, multumesc https://www.emag.ro/favorites/hash/5364672c-7980-4e53-97aa-aaf64c8edf74
Salut, de 2 zile ma tot chinui cu o eroare de la Windows. Am vrut sa reinstalez windows- ul si la final când se încarca imi da o eroare [0x8007025D] dacă ma poate ajuta cineva a- și rămâne dator!...? (mai mult)
M- am dus la un domn la serice de reparatii si a zis ca e perfect in regula, altul a zis ca trebuie curatat in interior dar a vazut doar ca era praf pe laptop nesters fara sa se uite la altceva, cel ce...? (mai mult)
Salutare,știe cineva cum pot conecta un MacBookPro, A1278, model mai vechi,cred 2011, la un televizor nonsmart cu hdmi, ca și monitor
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UmbraDeVulpe întreabă:
king5151 întreabă:
Tekken33 întreabă:
RAY întreabă:
În primul rand, noi ne putem da cu părerea, suntem oameni simpli, nu medici. Te- as sfatui sa mergi macar la medicul de familie și vezi ce iti zice, eventual iti va da o trimitere la spital sau ...... (mai mult)
Buna, Elisa. Neavand mai multe informatii, o sa ma rezum la ce informatii ai furnizat aici. Ce anume se intampla sau s- a intamplat in viata ta? Daca ai pe cineva apropriat cu care poti discuta, iti...... (mai mult)
Ai gresit cu cineva? Ai facut ceva imoral? I- ai ranit pe cei din jurul tau? Nu. Nu s- a intamplat nimic cu adevarat. Ai avut un accident si atat. Este normal si natural. Cand eram in liceu luasem o ...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!