Ma- m apucat de Metin2earth... si as vrea sa va intreb si eu pe voi daca aveti itm de dat la schimb cu Itm bonusate full + firzura si costum site Pe metin2Tenerife Sper sa Am Multe Oferte Pentru...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog un metin cu rate 1000 si sa fie foarte tare Dau Fundaa! Dar fara cora
Salut,am o problema la gta 5, am facut 66/69 misiuni si pe niciun caracter nu imi mai arata pe harta nicio- misiune, ce trebuie sa fac?
La fifa 12 am o problema cu grafica am intrat pe un sit si mi- a aratat ca imi merge la mediu spre ridiacat jocul am un Procesor 2Core 1. 86GHz 2 G Rami si o placa video Nvidia 9500 gt acum eu am setat...? (mai mult)
am o intrebare am ets 2 multipleyer am facut prima cursa iar cand dau la cursa rapida nu este nici o cursa sunt logat, sunt online mg netul dar nu stiu de ce face asa va rog frumos sa ma ajutati...? (mai mult)
Salut, mi-am luat gta san andreas si am o problema. In joc se aude doar vocea lui CJ si a politistilor.
Pentru cei ce joaca Anno online, explicati-mi si mie ce inseamna acel semn rosu deasupra unei cladiri, si cum il fac sa dispara
Sall vreau si eu un joc care sa fie ca ClubPenguin sau Animal jam adică sa fie online cu items vechi si foarte rare si sa pot munci pentru ele sa nu fi de downloadat dau Funda + rating va rog
Cine stie sa-mi zica si mie ce jocuri mi-ar merge cu: -6 gb ram -2 ghz -Placa-Video-GIGABYTE-GT-630-1GB-GDDR3-64-bit -Intel dual core
Buna TPU ce servere de cs 1.6 stiti cu zm? dar sa fie bun ca am gasit alte intrebari si i- au dat raspunsuri gresite. deci daca stiti dati- mi care sa fie cu jetepk ammo bank arme noi pistoale cu foc ce...? (mai mult)
Sallut TPU! cine joaca clash of clans si are deblocat castelul ala cu clan? sa zica acum
Laptop business vs laptop multimedia. Care e mai bun pentru jocuri?
Caut un hack pe Conter-Strike cu care sa trag de 1000 mai rapid si sa am speed am vazut mai multi player cu acest hack daca imi spuneti macar numele, dau funda!
imi puteti spune niste servere de SA-MP romanesti nu foarte populate, minim 20 playeri. Va multumesc
Vreau niste jocuri faine pentru un calculator cu urmatoarele functii: - Intel(R) Core(TM) i3- 4130 CPU @ 3.40 GHz(4 CPUs), ~3, 4 GHz - 4096 MB RAM(4GB) - Nvidia GeForce GTX 750 TI ( cred...? (mai mult)
Vand cont de Steam cu Counter Strike 1.6 si suplimentarele (Counter Strike Condition Zero, Counter Strike Condition Zero Deleted Scenes), Grand Theft Auto IV, Call of Juarez: The Cartel, Spectraball...? (mai mult)
Salutare, de ceva vreme incerc sa joc cu varul meu Unturned in 2, eu am internet de la Romtelecom si am incercat multe solutii care nu au dat roade. Mai pe scurt eu deschideam serverul ii dadeam parola...? (mai mult)
Schimb cont Origin cu Battlefield 3 pe un prepaid card sau un paysafe card. sau chiar un cont de lol cu Darius, Yasuo sau Diana. Daca este cineva interesat il rog sa imi lase un mesaj!
Salutare. Am un i5, 3, 30 ghz, 8gb ram si gtx 770 2gb. Conectarea e Vga+ Adaptator DVI- A. Si cand intru intr- un joc [Doar in jocuri] Imi apare niste duci albe pe ecran, nu sun deranjante e destul ...? (mai mult)
Salut TPU Am updatat Pes 2014 si am instalat patch4.4 si cand incerc sa intru in joc nu mi se mai apride stici cum pot sa rezolv?
Am un pc cu 2 gb ram, 32 bit, windows 7 ultimate si nu stiu ce jo uri sa ma joc ..imi puteti lasa niste jocuri bune pentru pc de racing(nfs ) sau impuscaturi ( cs )?
ajutati-ma va rog caut un metin2 gen alaska dar sa fie ox si lv max 105 sau 115... Funda
Spuneti-mi si mie un joc calumea: Configuratia mea: processor: Intel I3 1.7 ghz RAM: 4 gb ram Placa video: NVidia gt 740m 1 gb Laptop!
Ce windows imi recomandati pentru un pentium 4 care are urmatoarele: 2GD ram Placa video: Nvidia fx5500 256mb Procesor Intel CPU 3. 00GHz As vrea un windows pe care sa nu am lagul mare in jocurile ...? (mai mult)
, Dece cand imi iau un hack ceva sau un switchbot pentru metin2 imi dispare? adica dau extragere se extrage dar imi dispare chestia aia in care trebuie sa intri. de ex la switch imi sterge injectorul...? (mai mult)
am o problema pe I.M.V.U intrebarea este: - Astazi am activat contul de pe I.M.V.U si dupa ce l-am activat am primit 1500 si trebuia sa primesc 500 de ce am primit mai mult?
cau parteneri de joaca pentru Dota2, Starcraft 2 Bettlefield WoW Minecraft si multe alte jocuri dar nu la Metin. Daca nu iti pasa destul cat sa cauti un joc adevarat te rog nici nu mai...? (mai mult)
Caut Scripter Server de SA- MP pentru a incepe cu un server de RPG de la 0. Platesc. Prefer ca scriperu sa aiba skype pentru a vorbi despre ideile pe care le va pune in aplicare. Lasati mai jos id de...? (mai mult)
Salut stie cineva un joc tip manageriat de fotbal pe facebook in afara de top eleven?
Am instalat fifa 14 pe calculator si cand o deschid imi zice"d3dx9_43.dll is missing". Cum as putea sa rezolv situatia? Mentionez ca am descarcat fisierul respectiv si l- am pus la system32,...? (mai mult)
Imi spuneti va rog unde pot casi hack pt school of dragons gratis
M- am apucat iarasi de metin2 ro, dupa ce s- a realizat FUZIUNEA SERVERELOR si am vazut un shop plin cu frizuri. Playerul mi- a zis ca se multiplica dar nu a zis cum. Imi puteti spune? Varianta...? (mai mult)
Ce Parere Aveti Despre Tyler Oakley? Chiar Conteaza.
cum pot face sa gasesc switch din fisirul de la metin2WP ca est foarte bun si imi place asa ca vreau sa pot sa joc cu switch de la el Va rog dau Funda.
Caut server de SA; MP 0.3z RP sau RPG.Un server nou cu wipe sau macar sa fie cu level mic.Sa nu fie sub 20 de playeri.
am incercat sa adaug si eu un tatuaj nou pe gta san andreas cu img tool! Totul bine si frumos intru in joc ma duc la magazinul de tatuaje cumpar tatuajul respectiv dar nu era de loc schimbat.Era...? (mai mult)
Am doua monitoare cum fac ca pe unu sa vad ceva si pe celalalt altceva.
Cum fac sa ploua fara pauze (neintrerupt in euro truck simulator 2? Dau funda
Pentru pasionatii de metin2. Am gasit un server deschis recent este super. Pvm-pvp. Se numeste metin2 Clock. Cel mai de treaba GM.
Spuneti-mi un joc dau funda la primul care imi raspunde.
As vrea cate o parere pentru. fiecare laptop si la sfarsit care credeti ca e mai bun. ( 1, 2 sau 3 ) 1. http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intel- 174- core- small- sup- tm- ...? (mai mult)
Ce jocuri imi dati? Am 10 ani
Cine îmi dă niște moduri bune pentru Minecraft 1.7.2 (și cum să le instalez că sunt începător și habar nu am) dau fundăăăă.
Cum imi pot da money singur pe serverul meu de minecraft?
Bunaaa TPU, am iPhone 4s si cand vreau sa distribui ceva dupa youtube pe facebook nu imi apare imginea cu melodia respectiva(sper ca intelegeti la ce ma refer), imi apare un link pur si simplu si o imagine...? (mai mult)
:Stie cineva cum fac un server de counter strike?
Ce parere aveti despre acest hdd de pe cel.ro : http://www. cel.ro/hard-disk_uri/hdd-western-digital-320gb-sata-8mb-7200rpm_refurbished-l/ si cum adica este refurbished? Ofer funda!
Salut,TPU! Am un server de SA:MP si nu stiu cum sa il fac sa nu mai fie pe ip sa fie pe nume.Adica cand adauga server-ul sa nu bage ip si gta.x.ro Funda!
Salut,TPU! Am o problema. Am un server de SA:MP mod GF si nu vad portile de la PD,dar cand sunt langa ele si dau /gate imi arata pe chat ca se deschide, dar ele nici nu apar. Funda
Vreau si eu un metin care sa iti dea lvl instant 250 in afara de hammer altceva mii multe exemle va ro eu mult dau funda! urgent!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!