Mi- am loat o placa video 2gb ddr3 nVIDIA 128 biti am amplasato pe pc, m- am jucat pe ea si am constatat ca nu merge sunetu, siam bagat si windousu 7 si tot nu merge si cand o scot merge, de la ce...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie cum pot sa fac si eu bani la metin2ro pana in nivelu 30 P.S.:
De 2 zile joc FIFA 12 si nu sunt lamurit cu un lucru. Am inceput cariera ca jucator si ma lasa sa editez sprintul, stamina si celelalte. Nu le- am editat, le- am lasat asa. Intrebarea este,...? (mai mult)
Stiti daca imi merge wolfestein 2009 pe pc-ul meu? 1 GB RAM 256 MB VIDEO PROCESOR 2.8 GHZ HYPER-TRAINING PENTIUM 4 DAU FUNDA VA ROG HELP ME!
Cum pot juca Minecraft 4 Piller Survival?
SALL TPU! AM si eu o problema cu metin2ro. de cand s- a bagat rahatul ala de la gameforge ori mi se blocheaza autopatcherul la metin ori mi se blocheaza hack shieldul la a 2a liniuta acum 3 ani imi ...? (mai mult)
cine stie un switchbot pentru metin2 evloion2 sau care sa mearga pe client? Nu conteaza daca este in engleza sau romana. Si desigur sa nu aiba virusi. Multumesc.
7 Days to die este free sau trebuie cumparat? In caz ca este free pot sa joc doar eu cu un prieten?
mie imi apare ca are Steam virus ce fac sa nu mai arate asa fara sa dezactivez antivirusul?
a aparut un joc nou pe steam, si este free.jocul se numeste unturned si cine vrea sa ne jucam pe el in multi player,sane facem baze,si chestii, skype:fausto.fira
Buna,am o mica intrebare.Stie cineva cum iti poti remprospata poza de profil de pe facebook? Cel care imi explica primeste funda!
Dati-mi si mie un Counter Strike 1.6 bun care sa mearga toate codurile si sa fie bun.Multumesc de raspunsuri Cel mai bun Cs primeste funda :D
In Hearthstone un sezon cat inseamna? Raspundeti doar daca stiti, nu daca n-aveti ce face
Salut stie cineva cum se poate juca fifa 14 in retea sa ma ajute?
Vreau sa imi cumpar un PS 3. Spuneti-mi va rog in mare care e treaba cu instalatul, jocurile, memoria, slim/phat/ultraslim, e suficient un controller etc Multumesc
As vrea sa stiu cum fac sa se conecteze si ceilalti playeri pe sv meu de cs serverul e bine configurat are pluginuri.....am dezactivat antivirusul si firewall si tot nu merge dau funda!
Caut site de jocuri online
As vrea sa stiu si eu de ce in versiunea noua de minecraft 1.7.10 vad pe toata lumea cu skin de Steve.
Cine ma poate ajuta pls sa fac cumva rost de rp sau ip pe league of legends pls
Va salut baieti si fete, pentru cei ce jucati Cs am un server si vreau sa- l cresc asa ca va astept aici 89.44.246.2:27015. Pentru detalii la id- u meu de mess : cs. zerkk, sau facebook :...? (mai mult)
Cum pot sa ma joc jocuri de ps2 de pe un stick
Cine joaca Smite? Poate lasati numele ca sa jucam impreuna.
Daca vrei 650 rp gratis pe league of legends intra pe acest site http://rpgen.com/rp_tKrKf si selecteaza europa nord si est acolo iti va explica totul
Ce trebuie sa fac ca sa primesc bani de la youtube? Este nevoie de vreun cont bancar sau vreun parteneriat cu ei ori trebuie sa le trimit un email?
Cine îmi poate spune și mie caractere și contracaractere din Dota 2? :D (Adică să îmi spui un caracter apoi contra caracterele lui. Ex: Drow Ranger - Tiny... etc)
stie cineva cum sa fac coin pe jocul Elsword? ca nu stiu :X
: Salut! Am o problema: Am incercat sa imi reinstalez minecraft. Am dat pe el si zice asa : zice : windous nu poate deschide acest fisiere. Pt a ...? (mai mult)
Heiii TPU :). Ma poate ajuta cineva cu un cont de imvu (de fata) cu outfits?; o3 Va rog. id unde mi-l puteti da : alexstar268@yahoo.com
Caut si eu jocul farming simulator 2013 dar versiunea care merge sa ma joc cu prieteni online si sa pun moduri. daca ma poate ajuta cineva voi fi recunoscator!
Am nevoie de ajutor, deci eu ma joc minecraft pe telefon si fratele meu pe tableta si vrem sa jucam amandoi pe aceeasi lume. Inainte puteam sa jucam amandoi, dar atunci aveam versiunea 0.8 acum...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie de ce nu pot juca 7 days to die atunci cand steamul este offline? Si am mai vrea sa stiu si cum sa il fac.
Cum setez un mob spawner sa spawneze vaci, cai, mobi, pe single player in minecraft?
Ziceti-mi si mie niste nickname misto avand in text Soul. Cel mai frumos primeste fundă!
am o intrebare ma! Deci... Ba... Voi stiti un joc pentru PC Mai slabute? Pai... 1, 8 GB Ram 1, 6 GHz Procesoru :D 128 MB Placa video 32 Bit Placa grafica :D
Hei sal TPU vreau sa stiu ce programe imi trebuie sa fac cd-uri de ps2 Va rog spunetimi
Imi splica si mie cineva care e treaba cu costumele de pe metin2? M- am apucat de curand si am unele intrebari : - Unde cad costumele? - Am vazut ca unele au bonusuri, cum se pune bns? sau cade asa ...? (mai mult)
Era un joc pentru fete, unde iti alegeai o fata, cumparai haine, o aranjai cum voiai tu iar dupa puteai sa te duelezi cu alte fete, si castiga cea cu cea mai buna tinuta. Parca puteai sa iti ...? (mai mult)
Salut, as dorii un link de unde pot descarca Penumbra Overture.
Salut.Mi-am cumparat un Phillips S308, dar nu stiu cum sa schimb ringtonul. Ajutor?
Cauti un server de metin pe placul tau? Uitel aicea, http://metin2gtx.fzn.ro/ Server max lv 250 Rate 1000, Armuri, arme, mobii, mape, mounturi noi. GM, playeri pretenosii. Eu cred ca este destul...? (mai mult)
Salut.Joc de mult timp Farming Simulator 2013.Acum cand instalez mods(de ex un tractor) cand vreau sa il cumpar imi iese din joc.Ce e de facut?
Cine doreste sa ma ajute sa fac un server Metin2 pvm hard |eu platesc hostul +ca dau detinator |. nu am mai facut asa ceva si nu stiu cum si ce sa fac.
ziceti-mi niste servere private de metin2 pvm-pvp, de preferat hard pvm, nu neaparat servere de romani dar sa aiba foarte multi jucatori online, 700+.
Cum fac rost de link-uri date de Steam ca sa le da la altii sa fac 20 de click-uri sa fac 5 Euro?
Vreau daca se poate un sniper din semne. ceva gen ︻┳═一 doar ca acesta este un shotgun, as dori un Sniper daca se poate. DAU funditaAA :*
Stie careva un metin2 pvm sa fie evolutia maxima pose sau beta si sa fie maxim lv max 99, 105 Sau sa fie un metin2 pvp classic sa trebuiasca sa farmezi balante, gheare Gen Metin2 Rh
Deci ieri seară îmi mergea foarte bine OurWorld.Acum după ce mă loghez mi se încarcă camera sau orice loc până la un loc şi apoi deloc. Când dau pe setările utilizatorului, îmi apare numele...? (mai mult)
Ce mod de cs este biohazard? E cu zombie?
Pentru cei care ati raspuns la intrebarea asta eu ma refeream la jocul celor de la telltale http://www.tpu.ro/jocuri- pc- online/cand- apare- the- walking- dead- sezonul- 2- episodul- 5- rapid/ As ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a