Cum imi fac cont premium de Minecraft?
Stie cineva vreo aplicatie de pe care se pot downloada melodii(pe telefon, nu sa o asculţi cand intri pe aplicatie)? Sau una de pe care sa iti pui direct melodiile ca ton de apel? Faza este ca vreau ...? (mai mult)
Cum as putea transfera progresul de pe Subway Surfers pe un alt dispozitiv android?
Hei TPU :3 era un fel de joc tare dragut in care puteai alege modele(fete) si probau anumite haine de firma pentru a vedea cum se aseaza pe ele..cine stie cum se numea? :o3 pup:* dau funda
Cine imi poate zice si mie un server de sa:mp (san andreas multi player) care sa aiba radar ( http://img854.imageshack.us/img854/4709/samp751c.png) sa fie si romanesc. ca am jucam mai de...? (mai mult)
Cine ami face si mie un cont pe Romania RolePlay? nume Dany.Killer parola: 123456789 Dau Funda!
cum pot schimba limba unui joc pe facebook mai exact pe Lost Bubble limba e in engleza si iar la fratele meu e in romana si vreau si eu sa il fac in romana funda!
cum pot cumpara si eu Minecraft.Ce inseamna Redeem code? Imi trebuie bani pe card neaparat?
Salut, am si eu o intrebare din cate stiu exista mod pentru GTA San Andreas ca oameni sa cada in tot felul de moduri posibile ca la GTA 4 sau GTA 5. Mi- l da cineva? Sau macar sa- mi zica cum se numeste....? (mai mult)
Prin 2007/ 2008 ma jucam pe calculator un joc, sar nu mai stiu cum se cheama. Cand il incepeai era un persoanj care tinea un pistol in mana( arata aproape ca in counter stike) si trebuia sa intri...? (mai mult)
Vreau sa-mi da-ti un link cu mouse-uri gaming bune, dar sa nu depaseasca de 70 de ron.
Salutare TPU, am instalat gta IV cu powerISO si pe la sfarsitul instalarii mi- au aparut niste erori care spun ca nu am anumite foldere. Exemplul unei erori:D:\Grand Theft Auto IV\ - Episodes From Liberty...? (mai mult)
Imi puteti spune ceva legat de MODDING la GTA San Andreas? Deci am pus o textura pe capota unei masini in Zmod, dar cand intru in joc mi se blocheaza cand iau masina sau cand sunt pe langa...? (mai mult)
De ce atunci cand descarc o aplicatie din app store nu se deschide? Am descarcat ceva si nu se deschide, nu inteleg de ce! Ma poate ajuta cineva?
De unde pot download-a Minecraft si sa fie full game? Link sau explicatie, funda
FUNDAA! ce sa fac daca pe o lume lan in minecraft 1.7.2 care functiona perfect acum doua ore, scrie asta cand partenerul meu vrea sa intre pe ea!? file:///C:/Users/Iulian/Desktop/Desktop%207- 12- 2014%2010-...? (mai mult)
Hei maine e Ziua Mea si vraeau sa fac un campionat de Gaming cu prieteni Pana acum m- am decis la:Guitar Hero, Gang Beats, si Naruto bla bla bla storm 3 Dar vreau sa imi mai dati idei de jocuri care...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care joaca zombie tsunami. M-am blocat si eu la o misiune care suna asa "have one zombie wearing the Zombie cap hat in the Beach". Ma poate ajuta careva?
Caut pe cineva care sa ma ajute sa imi fac un server de samp!
World Of Tank: Plasa de camuflaj cum o instalez pe tank >?
Ce metin2 pvp clasic stiti, si daca puteti sa imi dati si site-ul..Va multumesc! Funda!
Am un cont pe stardoll, dar m- am plictisit asa ca fac schimb de conturi. Numele: Daria_Style5. Are vreo lvl 60. Nu am mai intrat de mult pe el. Are un club cu vreo 3000 de membri. Hmm...vedeti...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri cu cont online! D-au funda! Merci!
O parere? Cel mai nou server de metin http://boxermetin2.tk pentru inceput se da 1kkk arma si armura evoluata la maxim si daca sunteti buni vip gm
Buna ziua TPU, cand intru in far cry 3 si dupa e joc un timp incepe sa faca bippppp calculatorul si nu stiu de ce ce sa fac?
Vreau si eu niste jocuri, poate sa fie cu orice. FundaVOT
Ma joc Transformice si am cateva intrebari legate de editorul de mape: 1. Cum inclin terenuri sau obiecte? 2. Cum fac o mapa de utility? 3.Cum construiesc in afara mapei?
Am instalat azi Battlefield 2 si nu pot sa il deschid. Dau pe iconita, imi face ecranu` negru si dupa ma da inapoi pe desktop. Sunt cativa care spun sa sterg TM, dar habar nu am cum! :( DAU FUNDA celui...? (mai mult)
De ceva timp ma chinui sa rezolv o problema la Counter Strike Global Offensive. Jocul l- am achizitionat pe steam, in urma cu 6 luni. Nu am jucat prea mult pe el deoarece imi merge destul de greu. Toate...? (mai mult)
Salut cine ma poate ajuta si pe mine cu drivere laptop Asus x54h vreau cd original cine are modelul acesta de laptop sa imi dea si mie driverele pe net gasesc numai prosti si nu se nimeresc toate
Cine stie un joc de constructii gen castle story dar online. Funda pentru cel mai bune raspuns!
Hey, stie cineva trucul ala la gta san Andreas, care iti permite sa conduci avionul ca masina? Sau ceva de genu?
Cum sa- mi pun laptopul sa sune la o anumita ora? Stiu ca pare ciudat, si imi veti raspunde: "de ce nu- ti pui telefonul sa sune?" sau "daca suna cand e inchis va trebui sa- l deschizi si sa- l opresti,...? (mai mult)
Cine stie acel joc care abia a aparut de curand "Violetta Music Adventure"? cum e jocul, l- ati incercat? Nu merge sa- l descarc pt ca costa bani, dar vreau sa- l cumpar si nu merge deoarece...? (mai mult)
Merita sa cumperi pentru PC Operation Flashpoint : Red River.? funda celui mai bun raspuns!
imi puteti spune va rog cum imi schimb skinu la un cont premium de minecraft si sa imi dati si un site va rog
Cine poate sa imi dea un cont de school of dragons cu 500gems sau costum de zbor?
Buna TPU am si eu o problema deci eu am windous xp si am interfata de windous 7 si ca sa imi apara bara de jos ca la windous 7 folosesc un program numit ViGlange si atunci cand deschid un program imi apare...? (mai mult)
Cand dau play la minecraft imi da crash si scrie asta: - - - - Minecraft Crash Report - - - - // You're mean. Time: 7/12/14 6:48 PM Description: Initializing game org.lwjgl. LWJGLException:...? (mai mult)
Salut vreau sa imi spuneti un link de unde pot lua Gta san andreas pe win8 va multumesc oricum :D
Hei TPU imi spune si mie cineva niste jocuri browser faine?
Am o problem cu canalul meu de youtube! cand vreau sa pun o coperta nu mi-o pune in intregime, ci doar o bucata din ea! ce sa fac?
Hello TPU de unde îmi pot lua fifa14
va rog, imi spuneti si mie un metin2 cu lvl max 99/105 cu rate 250-350? VA ROG
Sunt la gta vice city si nu mai am misiuni adica n-am terminat jocul am facut toate misiunile de pe mapa ultimele au fost alea cu telefonul si acum ce sa fac ca sa mai primesc misiuni.
cat de curand mi-am instalat windows`ul si nu imi mai merg stickurile, pe bune deloc! Va rog ajutati-ma
Ce cont imi trebuie pentru a putea viziona posturile de pe aplicatia UPC TV?
Cine joaca wartune si poate sa ma invete si pe mine?
De ce cand intru pe Metin2GJ cand dau la start acolo la caracter se inchide jocu si de cate ori fac asta nu merge. Ce sa fac?
Heii TpU cine stie cum pot face un gif cu mine, pentru ask? Va rog frumos! OFER FUNDIII♥
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?