Tre` neapărat cu tot alea blocuri...adică și cu mușchi, și sparte? :o
Nu. Ai nevoie doar de blocurile acelea care fac portalul si niste ochi de ender.
Încă ceva...De unde fac rost de cușca aia.De la scări...Help:c
Nu faci rost! O gasesti! Aruncand ochii de ender ei te vor duce intr-o anumita locatie, apoi va trebuie sa sapi in jos pana vei da de acel tunel in care e acea cusca.
Deci. *Smr, lacrimă* Am aruncat ochiul, *Afară* și m-a dus într-un loc. Cât am săpat nu am găsit nimic...Nu îmi dau seama :c Cușca e singurul lucru care lipsește la cameră, la portal =(
Nu trebuie aruncat numai un ochi. Arunci un ochi, te duci acolo unde a cazut, mai arunci inca odata si te duci la acolo unde a cazut și faci tot asa pana ramane in acel loc.
Mor aci. La al 5-lea ochi care l-am "Trimis" s-a spart o.o
Am fost într-un portal de obsidain și am găsit o cușcă cu drogodeală în ea...Am încercat să o sparg să o am și s-a spart și a dispărut. Am mai găsit una...Și am venit să zic aci: (Nu i-am făcut nimic) Ce fac să o sparg să-mi fie ăn iteme?
Pff. 1: Se numeste portal catre Nether. 2: Cusca cu dogoreala cand o spargi iti da doar XP, nu poti si sa o ai in iteme. 3: Vezi in creativ sa faci portalul catre sfarsit!
În creativ îl fac.