Salut, am un laptop HP, daca activez secure boot si tpm 2.0 din bios in timp ce am instalat sistemul de operare va afecta windows-ul sau laptop-ul? Pentru ca vreau sa fac upgrade la windows 11
Salut, Buna de ma poate ajuta cineva sa cu un sfat pentru a descarca nsf pentru windows 10 pro
Am o problemă la Instagram. Nu mai pot să dau scroll mai mult. Adică merge doar cate o postare pe rând. Oare cum pot sa revin la varianta veche?
BUNA! ce placa video sa aleg intre 1GB GDDR5 si una 2GB DDR3? (pentru jocuri)
Salut, mi- am descarcat harta Slovak Village pe FS19 si am observat ca textul din harta este intr- o alta limba (adica textele de pe panourile de la fabrici, nu scrie in engleza) stiti o modalitate prin...? (mai mult)
Am o intrebare mai neobisnuita. Stiu ca jucam acum multi ani un joc online "Samurai Cat" sau nu mai stiu cum se chema. Era un joc 2d cu o pisica samurai care se lupta cu diferite creeaturi, printre care...? (mai mult)
Hei,am instalat pe Windows 7 cs 1.6 și sunt steam on dar când îl deschid cs ul îmi dă o eroare mai exact asta https://imgur.com/a/0AaVOOYMă chinui cu ea de ceva timp
Salutare. Detin un PC și un Xbox one s. Doresc sa îmi achiziționez noul joc far cry 6. Care este sfatul vostru pe PC(key)Sau pe Xbox in varianta fizica? Pe PC stiu ca este altfel experiența dar...? (mai mult)
Salut! Sunt nou pe TPU, eu am un pc de gaming și am tot pe el și mă gândesc să îl vând și să iau un laptop de gaming pentru portabilitate și aici vine întrebarea. Dacă iau un stick de 128 ...? (mai mult)
Salut,vreau și eu o aplicație care joci jocuri etc și îți trimite bani pe cardul tău...am auzit că sunt tot felul de aplicații
Vreau sa creez aplicatie/joc pe android și am nevoie de ajutor, dacă e nevoie platesc cât ar fi
Joaca cineva subway surfers? Am tot vazut playeri la ranking cu 999999999999 scor, stie cineva vreun hack?
Cum pot sa răspund la un anumit mesaj pe Instagram? Am vazut la multi ca pot si mie nu imi merge
Intrebare pentru cei care joaca Democracy 4. Cum maresc GDP sau sa nu mai am datorie?
Cum fac si eu un site ca si resursecs? Dau funda
A venit tata sa-mi scoata pc-ul din priza si am dat cu picioru in tata din cauza metinului...
Salut! Ziceti-mi și mie niște jocuri gratis pe epic games, dar sa nu aibă multă memorie și care o sa fie pe moca luna aceasta... Am auzit ca este fall Guys dar nu știu când...
De ce când joc ff se blochează? Când întru la shop sa cumpăr ceva, se oprește ecranul.El rămâne deschis dar, cand încerc sa apăs nu merge. Este din cauza telefonului meu, este vina jocului? ...? (mai mult)
Salut! In seara asta este finala Europa League, care va fi televizată pe Pro Arena. Cum pot vedea meciul, dacă nu am TV, iar pe VOYO nu am cont? Am cont DigiTV, care include multe canale, mai...? (mai mult)
Cum inchid un cont paysafecard? Un link dacă se poate.
Salutare TPU! Sunt sigur ca ati vazut pe tiktok ca sunt unii care fac live cu niste "joculete" in unele se intrec niste masinute, in altele niste animale gen... si lumea doneaza ca sa castige favoritul....? (mai mult)
Hey! Putin ajutor din partea persoanelor care se pricep la IT! As vrea sa instalez un joc mai vechi dar nu prea imi dau seama de ce nu merge deschis dupa instalare! Jocul se numeste capitanul...? (mai mult)
Salutare tuturor! Există jocuri pc pe usb? Am laptop și nu am cititor de disc. Mă interesează jocuri gen Gta, watch Dogs etc
Salutare tuturor! Tocmai am descoperit un nou joc Watch Dogs 2 si celelalte versiuni, e mai fain ca gta 4-5? E la fel? E greu de instalat? Care este diferența dintre jocuri?
Bună. Am început să joc de curând the sims 4 atunci când încerc să plasez o gospodarie îmi spune ca lotul este prea mic, am încercat unul mai mare dar nu merge, ce ar trebui să fac?
Salut TPU! Ce jocuri imi merg pe acest laptop? Processor Intel Celeron CPU 530 @ 1. 73GHz RAM 3GB System Type 64bits operating system x64 based processor Mutumesc astept raspunsuri.
Aveam un cont de minecraft premium prin 2017- 2018 dar contul yahoo cu (, ) care am fost conectat atunci a fost inchis din cauza inactivitatii. Intrebarea este as putea reactiva contul de yahoo sau macar...? (mai mult)
Salut! Cineva care se pricepe la tranzactii pe PlayerAuctions? Am nevoie de ajutor
Unde pot gasi o lista cu preturile potrivite pentru a vinde cartile de abilitati in metin2?
Salut TPU! Vreau sa îmi cumpăr jocul Fifa 2018 World Cup pentru PS4, însă nu știu dacă am nevoie și de Fifa 2018 jocul clasic ca să îmi meargă! Ma poate ajuta cineva cu aceasta...? (mai mult)
Im zice cineva cum as putea sa imi instalez The Forest fara virusi?
Salutare, , am pus ochii pe un laptop =Laptop HP 15s- eq2052nq, AMD Ryzen 5 5500U pana la 4. 0GHz, 15.6" Full HD, 16GB, SSD 512GB, AMD Radeon Graphics, si as dori o parere despre eficienta lui pentru...? (mai mult)
Salut, TPU.Vin cu o rugăminte puțin mai ciudată, dacă- i pot spune așa.Acum mulți ani, prin 2006- 7, am primit în școala generală un CD cu un joc educativ, ceva legislație pentru...? (mai mult)
Salutare dețin un site de anunțuri uneori ma contactează unii useri la contact și ne spun că se conectează la site cu adresa lui de mail și parola și înta în alt cont da refresh apoe e alt cont. ...? (mai mult)
Se mai joaca Day of Defeat? A aparut ceva mai nou asemanator?
Va salut! Am o întrebare: știe cineva care e grupul de Facebook din lume cu cei mai multi membrii?
Salut știe cineva ce calculator trebuie să am ca sa pot sa-mi i-au gta v? Adica eu am un calculator f vechii si unitatea la fel si nu pot sa mi-l instalez deci stie cineva ce trebuie sa am?
Buna ziua, la ce as putea folosi in spatiu de stocare de 10tb? Mentionez ca acest spatiu l- am format cu ajutorul mai multor hdd uri de 1 tb, 500 gb si 320 gb dar toate cu 100% healt... ma gandeam sa...? (mai mult)
Cum se chema jocul ala cu gorila un care trebuia sa arunci fin ce in ce mai sus un om?
Buna,Vreau sa obtin sau sa fac o platforma online in care sa inregistreze sa zicem angajatii unei companii, care pot fi sute, si unde sa discute problemele si ideile lor cu privire la mersul companiei,...? (mai mult)
Salutare,ma poate ajuta cineva cu promovare la un sv nou de metin2? primi 100 de playeri primesc perso... http://metin2lightpvp.eu/
Salut, mai stie cineva cum se numea aplicatia aia veche de t00rente romaneasca si avea ca iconita un ochi? ms dau funda
Salut am facut si eu pe anul 2022 acest servarfiles https://takehost.biz/clienti/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=51 Dar a dat clientu de la host cu virus in el de unde il pot gasi si eu. fara...? (mai mult)
Salut este bun i5- 11400 pentru gaming? Mă uitam la ce as vrea sa mă joc eu mai mult gen total war mount & blade Bannerlord GTA, și văd că la high cere sub asta dar am zis sa mai întreb și pe voi...? (mai mult)
Va rog daca stie cineva daca imi pierd salvarile din snowrunner,salvarile le am salvat pe stick, dupa daca le pun in acelasi loc o sa mearga jocul reinstalat? jocul este non steam.
Salutări! Doresc să cumpăr un laptop de gaming până în 50 de milioane. Lăsați recomandările voastre aici.
Cum pot bloca să nu m-ai primesc email-uri de la uni / toți în contul de gmail?
Buna dimineata, am si eu nevoie de putin ajutor, stie cineva daca te poti juca 5vs5 in CS GO numai cu jucatori din Romania in modul competitiv? Adica daca exista vreo setare ceva ..multumesc frumos
Care joc vi se pare mai reușit? Far cry 5 sau far cry 6 ci și la grafică
Care e diferenta dintre un ssd sata 3 si ssd m.2 si care e mai bun
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
PandoraV întreabă:
naomiarmeanu întreabă:
Nicoleta9889 întreabă:
Generalgrevious întreabă:
Salut, si eu am avut probleme mari de vorbire care au inceput pe la 4- 5 ani. Nu puteam deloc sa pronunt anumite cuvinte, in functie de litera cu care incepeau ( C, P, M erau cele mai dificile) iar...... (mai mult)
1. Trebuie sa accepti ca nu o sa mai fie in viata ta.2. Nu o mai cauti. Deloc.3. Cauti pe altcineva. E mult mai usor sa treci mai departe cand e altcineva care tine la tine.4. Iti vezi de pasiunile...... (mai mult)
Buna!Stiu foarte bine cum este sa te pregatesti pentru admitere la medicina (sunt student la medicina in anul 5 deja). Admiterea este un examen dificil nu din punct de vedere a materiei pe care o ...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?