Buna TPU Care este product keyul la euro truck simulator 2 versiunea 1.35.1.31 (31bit).Va rog dau funda!
Buna seara, ma confrunt cu o oarecare problema Nu reusesc sa imi mai deschid contul de Instagram Atunci când am completat câmpul cu mailul meu am utilizat unul fictiv si din pacate nu l- am corelat...? (mai mult)
Salut cine are steam si vrea sa dam com cu + rep? Dau 100% inapoi. alegeti una din astea si il dua inapoi+ rep thx for game + rep sign my profile bro + rep big man + rep please add me + rep...? (mai mult)
Http://prntscr.com/q7yxvx ce inseamna linia albastra la Facebook la PC ca o uitat internet si messenger deschis cumva?
Salutare lume! Mai tine minte cineva vreun joc vechi care îl jucam prin anii 98, era cu niste monștrii cu un singur ochi ce îl jucam pe PC poate sa îmi zică vreo cineva daca are idee cum se...? (mai mult)
Hai salut TPU, mi- am luat xbox one s din Germania si am incercat sa activez redeem code- ul aici, in Romania. Ideea e ca nu am reusit, desi eu am selectat ca regiune Germania, ma puteti ajuta, DAU...? (mai mult)
Am o problema cu FiveM, pentru cine cunoaste. Jocul se deschide dar cand intru pe orice server se blocheaza dupa 2 minute, asta mi se intampla azi, pana acum nu mi-a facut asa.
De care folie este mai eficienta la telefonul meu?
De ce s-au oprit din adunat monezile la 599 pe stiti voi ce site romanesc de file sharing?
Știe cineva de unde anume pot cumpara outfituri din Counterstrike 1.6? In special cel de la teroristul acela arctic. PS: dacă se poate sa fie de calitate.
Salutari! Are cineva idee cand apare FIFA 20 pe torrrent?
Salut Gameri! Ce placa video sa imi iau de pe OLX pana in 500 de lei? Ma gandeam la un rx 580 de 8gb, voi ce ziceti?
Salutare, TPU! Am o intrebare mai ciudata. Nu stiu cati dintre voi isi amintesc din copilarie (generația 2000 ma refer) jocul acela care se difuza la televizor dimineața. Cred ca cineva il juca de pe...? (mai mult)
Salut.Imi poate spune cineva o placa de baza ce se potriveste cu placa video GeForce GT 710 PCI Express 2.0 si memorii ram DDR3?
Salut, mai stie cineva site-ul care puteam dedica muzica lui iraphahrll acum cativa ani cand facea live pe twich(ORICUM TRB SA ASTEPT MULT SA PUN CE II DORESC)
Buna TPU daca nu m- am logat pe pubg cu Facebook- ul și vreau să- mi dau restart din fabrica la telefon pot sa fac ceva sa nu- mi pierd contul de pubg? Apropo nu îmi mai știu contul de magazin play...? (mai mult)
Salut Dacă am placa videoati radeon x1200 seriesIntegratăMai trebuie să instalez și driverele?
Salut TPU! Imi recomandati si mie un windows pentru un Dell OptiPlex 780 SFF? (Inafara de xp si vista =]] )
Buna TPU acum un an mi- am facut cont de snap si mi- am pus numele meu iar dupa cateva saptamani am vrut sa- mi schimb numele si asa am facut da dupa am vazut ca celorlalti le apare numele meu pe care...? (mai mult)
Daca cumpăr doar gta 5 online fara gta 5 merge sa mă joc?
Sunt pe Windows 10 si am un Asus Tuf Gaming FX505DT (laptop). Caut sa joc jocuri mai vechi, precum AoE, SWGB (ca AoE), Quake 2, dar ori de cate ori le deschid, primesc un ecran negru. Pot iesi din...? (mai mult)
Salutare TPU Vreau să cumpăr Gta 5 de pe Eneba și un prieten mi-a spus să bag key în Rockstar games ca să-l descarc. Este adevarat sa-l bag în Rockstar Games sau trebuie în Steam?
Care joaca fortnite?
Salut! Am si eu o problema cu monitorul meu SAMSUNG 713N Esync, cand deschid calculatorul, calculatorul se aprinde dar pe monitor apare mode non optimal mode conseillé 1280x1024 60hz si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Salut,am o intrebare despre SA:MP cine are iconitele acestea le caut de 5 zile in disperare https://imgur.com/a/k3ZF1XG
Salut. Prietenul meu si- a luat acum cateva luni un calculator second hand. Cand intra pe un joc care necesita mai multe resurse ii se inchide calculatorul. Cand sta pe desktop sau pe internet nu ii se...? (mai mult)
Cum pot să schimb contul de la gta 5. Dacă știți, vă rog să mă ajutați.
Buna seara. Am si eu o intrebare. Ma pot juca farming simulator 19 in lan cu un prieten. Daca nu il am cumparat. Sau cum sa fac sa ma joc in lan sau multiplayer.
Sunt site-uri din care sa obtii skin-uri pentru CS.GO fara sa trebuiasca sa bagi bani in site?
Salutce controlersa cumpar pentrufifa20 pc
Salut, imi puteti spune niste site-uri unde pot sa ascult piese de la altcineva(NU SITE-URI CARE SA POT ASCULTA RADIO ONLINE)?
Cum imi sterg contul de MBL?
Stie cineva dc in meniul de fifa 19 am o fereastra unde ma duce la fifa 20 cu 170 lei, iar daca ma duc eu simplu pe store e 270lei, de unde oferta asta(am si ea access, de acolo sa fie asa redus)?
Buna! Sunt la o misiune in GTA 5 pe PS3 si trebuie sa trimit niste poze la cineva dar nu stiu de pe ce buton, dau funda!
Bună! Mi-am instalat farming simulator pe telefon cu 2 Gb RAM și îmi merge în lag, nu știți cum aș putea reduce din lag?
Salut TPU! Eu vreau sa fac un joc precum clustertrucks. Deja m- am apucat de el dar mai am de lucru. Ceea ce vreau sa intreb este daca developerii de la clustertrucks pot sa zica ceva daca il fac...? (mai mult)
Salut! Puteți să îmi dați un link de unde se descarcă Fortnite Chapter 2 cu Infinite V-bucks pe Android? Multumesc!
Știți cum se instalează Windows 7Andrei_PRO#9390
Salut tpu.In acest moment imi creez un joc in CRYENGINE 5.4. Imi puteti da niste sfaturi pentru joc?(SURVIVAL gen The Forest fara canibali) Dau FUNDA celui mai bun sfat! Multumesc!
Salut. Știe cineva cum mă pot deloga de pe Forza Horizon 4? Mai pe scurt, e contul' lu frate'mi-a băgat, și aș vrea să-mi bag contul' meu. Mulțumesc
Incape un Huawei p smart z in ochelari vr? Pentru ca vad de fiecare data la descrieri 3.5-6 inch iar p smart z are 6, 59 inchDau fundita
In cate fps imi merge gta 5 pe un rx 560 de 2 gb overclocked am 200 in cs go la low si un ryzen 3 1200 de 3.1 ghz la online ma refer dau funda
Știți cum se instalează Windows 7
Salut, am descarcat Crysis 2 Maximum Edition, l- am instalat si dupa ce ii dau Finish imi da o eroare legata de "DXSetup" ca nu putea fi deschis din caura erori 740, apas ok si imi da aceeasi eroare...? (mai mult)
Salut. Am si eu o problema la PUBG mobile pe pc. Cand intru in inventar si ies imi trage singur, care ar putea fi problema? Funda
Vreau sa vad cel mai bun calculator pe piese pe care-l puteti face MAXIM de 2500-2600 lei (de gaming). Carcasa nu trebuie sa fie neaparat foarte scumpa.
Exista un buton anume prin care vezi interiorul de la volan in jocurile simulatoare de autobuze de pe Magazin Play? Android
Aratati-mi cel mai bun calculator pe piese pe care-l puteti face MAXIM de 2500-2600 lei (de gaming). Carcasa nu trebuie sa fie neaparat foarte scumpa.
Salut TPU vreo idee unde se poate juca duel masters acum ca tradecardsonline numai e? Dau funda!
Aratati-mi cel mai bun calculator pe piese pe care-l puteti face MAXIM de 2500-2600 lei (de gaming). Carcasa nu trebuie sa fie neaparat foarte scumpa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CiorbaDeCartofi întreabă:
TudorFox întreabă:
Tawky întreabă:
Pe moment poate ajuta sa respiri adanc un minut- doua. Iar pe unii meditatia zilnica ii ajuta mult, chiar daca la inceput e dificil sa te concentrezi. Dar in timp vei reusi sa- ti opresti mintea chiar...... (mai mult)
Indiferent, ca e 30 kg in 50 zile sau invers. tot aberatie este. Nu iti recomand sub nicio forma sa cumperi medicamente de slabit. Indiferent cat vrei sa slabesti. Incepusem sa scriu pasii pentru a ...... (mai mult)
Dragul meu, uneori oamenii se schimbă, dar de cele mai multe ori, nu. Ce înseamnă, de fapt, că se schimbă? Sunt suficient de lucizi și conștienți de anumite defecte și în mod voit încearcă...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!