Deci ieri seara ma plictiseam si m- am gandit sa ma joc Naruto Arena... ok.m- am logat, am dat "start playing", am asteptat putin si dupa aia vad ca- mi scrie " Internet Explorer cannot display...? (mai mult)
Dau funda cui imi spune niste mmorpgu-uri care au si servere romanesti care sa nu fie metin2 sau wow. Si sa te poti misca de pe wasd nu ca pe drakensang cu click-ul... Puneti mai multe. FUNDAA!
Salut TPU Legat de metin2:am aflat recent de un cod pe care il scrii in chat si are rolul de a nu iti esua un item la fierar indiferent de + : "/ ski numar".Stiu deja ca iti iei ban pentru acest lucru...? (mai mult)
Cum faci sa filmezi un joc fara sa se vada in jur?
Dati-mi un metin2 cat de cat pvp adica 30, 20pvm si 70 80 pvp dar fara hammer il urasc...cel mai rapid raspuns fundita+vot si un server de gta san andreas:X repede,,,,,,
Salut am nevoie de ajutorul vostru.Ma gandesc ca unii din voi stiu jocul Test Drive Unlimited. Daca da va rog sa ma ajutati.Cand incep joc nou totul merge bine imi aleg personaj, cumpar masina cumpar ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor.Ma gandesc ca ati auzit de jocul Test Drive Unlimited TDU pentru PC.Bun dau new game imi aleg personaj inchiriez masina cumpar casa cumpar masina si ma duc la prima cursa.Dau...? (mai mult)
De unde pot instala gratuit Minecraft Poked Edition 5.0 sau 4.0 pentru Android? Primul raspuns bun primeste funda.
Salut, am si eu o intrebare legata de football mnager 2013.Eu cu inca 2 prieteni ne- am gandit sa cumparam jocul orignial (de la altex, nu de pe steam).In felul asta ne putem sa jucam toti 3 jocul in...? (mai mult)
Imi ziceti si mie va rog niste jocuri de genul ARMY RAGE sau COUNTER STRIKE, care sa mearga pe un laptop thosiba cu windows 7. Funda.
Cine joaca ow?(ourWorld) Un cont de care nu va mai folositi si e macar la lvl 22, 23? ( chiar si mai mare) :o3 funda :-*
am o intrebare la steam daca cumperi un joc ti-l da la posta original sau il baga in collection? ca vreau sa imi iau valve complete collection ca e la reducere FUNDA!
Ziceți-mi și mie niște metode de scăzut EFJ-ul când joc la minus pe conquiztador...în afară de cea cu ieșirea la sfârșitul întrebărilor de la împărțire.
Ce fel de jocuri pentru fete mai stiti? Sa nu fie nici de 3 ani dar nici de 18. Va rog. Am ramas in pana de idei.
Salutare TPU, ce caracter sa ma fac la metin2ro, nu luati in considerare preturul cartilor, sa fie bun si pvp si pvm :) astept raspunsuri multumesc!
Cum poti face fenta la PES 2013?(joystick)
Mi-am luat,, mortal kombat trilogy " mi-l-am instalat si cand am intrat pe el mi-am ales luptatorul dar dupa ce mi-l-am ales a iesit si mi-s-a blocat jocul ce sa fac sa ma pot juca? FUNDA!
Buna,cine poate sa ma ajute cu un cont la ourworld rezident primeste funda dar fara smecherii, ma gasiti la id alinaingeras72@yahoo.com pup
Atunci cand intru pe minecraft nu in joc acolo unde iti da sa alegi singleplayer etc... am asa un lag... si nici nu ma lasa sa apas pe buton de ce lag am nici la otiuni nu pot intra. Ce ar trebui sa...? (mai mult)
Cu ce program pot sa bootez un windows?
am o problema cu jocul NFS Pro Street! imi merge foarte greu, oare de ce? mai demult aveam doar 1Gb ram si placa video de 128Mb... era slabut dar mergea cat de cat bine. Acum am 256Mb, 2Gb...? (mai mult)
Ce jocuri in genul "City car driving" exista? Astept raspuns.
Caut partener minecraft pentru videoclipuri am server.Cine vrea sa isi scrie idul de skipe sau yahoo
Scrieti-mi si mie niste jocuri misto pentru. tableta android. Funda:)
Sall tpu.Am si eu problema cu jocurile de pe facebook imi merg multe jocuri dar cateva jocuri nu imi merg pe facebook de ce?
Vreau si eu un metin de unde pot lua folderul cu upload cu poze modificate, facute de ei.sau daca nu explicati-mi si mie cum se fac asemenea poze sa-l pot pune in metin.
TPU! LUME! OAMENILOR! Spuneti-mi si mie cum dau kick pe S4 League...
Cum pot sterge o arma de la jocul goodgame gangster?
As vrea sa activez cheaturile pe call of duty unite offensive ma ajutati.
Cine joaca minecraft, spuneti-mi si mie cum imi instalez moduri, dati-mi si mie niste moduri? pls, multan.
SaluT TPU! De curand am incercat un Silent Aim "Leis" pe cs1.6. Am urmat toate instructiunile de folosire dar cand vreau sa intru pe un server se stinge cs- ul. Ce ar trebui sa fac? P.S: SA...? (mai mult)
am Descarcat Mt2stell si nu mergesa fac cont, cine are cont dati add la id de mess radu_hardy90@yahoo.com
eu am o problema la Need For Speed The Run cand incept jocu si incept sa merg cu masina nu isi schimba vitezele merge doar cu viteza 1 e la automat ce am as putea sa fac?
Am de nevoie de niste jocuri cu parkour 3D
Ce sa joc : NFS World sau Airrivals? şi de ce :)?
Salut merita sa cumperi tobe pentru xbox? chiar te invata corect? xa ar merita pentru un incepator ca mine si e fain ca sunt ieftine doar 160 lei :)
De o vreme m-am plictisit de toate jocurile. Ati putea sa imi dati si mie un sv de metin pvp clasic care sa mearga. si daca se poate si site.ul multumesc mult
Sall lume dau cont de 20 metin2 ro pe volans pe cont 15-20 Pegasus,Leonis, taurus :D astept oferte
Oamenilor cum dau kick pe S4 League? Cum dau afara alti jucatori stupizi cu hack-uri stupide? Dau Fund--itaaa!
Am jucat odata un joc gen Couter Strike, era tot Counteri( Cops ) vs. Terro( Teroristi ) si tot asa trebuia plantata bomba, CT trebuie sa faca def, Nu mai stiu numele jocului, grafica era superioara...? (mai mult)
Stiti vreun sv de samp romanesc marfa?
URGENT. Care e codu la san andreas, ca masinilee sa fie masini noi? Adica Lamborghinii, din astea :). FUNDA
Puteti sa ma ajutati cu cateva sugestii cu ce as putea face pe un MacBook Pro abia primit? Vreau sa fiu creativ dar nu stiu in ce domeniu mai usor pentru incepatori din ori ce domeniu.Imi puteti...? (mai mult)
As dori si eu un server de metin2 privat cu iteme 2011-2012-2013. fara modati si fara bonusuri in care poti face seturi anti rasa...dau funda! mersi
Joacă cineva metin2TIM?
Dau funda daca imi spuneti o melodie (sau mai multe)pe ourworld unde pot castiga genie:o3!
Vreau niste exemple de jocuri, cum ar fi sa fi politist/hot cum ar fi agent, sa poti sa arestezi oameni dar sa poti sa te plimbi prin oras cu masini/pe jos... Funda, Multumesc mult!
Cum iau "astral bike" in cabal?
Salut tuturor, cum se descarca un metin cu hamachi? va rog sa imi spuneti si daca se poate va rog sa imi dati niste metine faine va rog cu tot cu site. Multumesc.
Cine ste servere de truburi speed?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!