Cine are camtasia video studio 7 si stie sa lucreze in el si imi poate explica cum pot scapa de acel punct din centru dupa ce inregistrez si imi mai poate spune daca pot sa maresc viteza adica...? (mai mult)
Salut am si eu un Emachine EL1352 si vreau sa cumpar o sursa mai mare dar problema esti ca are o forma mai ciudat ma ajuta cineva cu un site cv? funda ms!
Buna TPU. Am si eu o intrebare..Laptopul BenQ joybook A52/C41 este bun de ceva.? Are memorie buna, saua lte chestii ca pe net nu gasesc nimic despre el.
De ieri joc Metin 2 RO si am ajuns lvl 13. Ziceti- mi si mie cum pot sa fac sa vina animalele la mine, sa ma atace... ca am vazut ca asa fac altii si nu stiu cum. Asa as face lvl mult mai ...? (mai mult)
Hei.Vreu si eu siteuri de jocuri actiune nu dress up ....Mersi.
Cum ajung in tara de foc metin european. funda pentru cel mai rapid si corect raspuns.
am nevoie urgenta de ajutor... Cum dau kick pe S4 League. Jocu a inceput sa se strice si intra toti hack-ari in room si ma enerveaza, deci cum ii dau afara?!
am si eu nevoie de numele unui joc. este un joc online, MMORPG parca, ceva gen hack and slash, si pe siteul oficial al jocului poti sa te joci fara sa descarci jocul, si nu e free to play,...? (mai mult)
Vrea careva cont metin2ro lv 69 warrior corp iteme foarte bune, pe server 1 Leonis? Cat oferiti, in special din Cluj astept oferte.
De ce nu imi merge naruto shippuden ultimate ninja impact ca imi merge sa dau sa intru la joc dau run se incarca jocu se inchide spatiu nu stiu cum sa ma exprim si imi da erorr! ziceti si mie...? (mai mult)
de cateva zile ma confrunt cu o problema, am windows 7 si cand vreau sa intru in jocul Hitman Absolution imi da urmatoarea eroare http://imgur.com/52G0c, va rog frumos sa ma ajutati! FUNDA
Care stie un hack de 4 stroy ro? Dau panblica!
Salutare prieteni. Cum as putea sa fac rost de bani pe net ca sa imi cumpar un gift code la minecraft? Parca era ceva in care dadeai clic kpe reclame si primeai nu stiu cati euro... pls cine are un gift...? (mai mult)
Cine are un cont pe metin2 ro server leonis? Nu ma intereseaza level-ul. poate fii si 1 dar vreau sa schimbati e-mail-ul contului pe e-mailul meu
Imi puteti zice si mie niste coduri valabile de beyblade pentru siteul oficial va rog.Dar daca puteti coduri nu conturi deoarece am cont.Dau
Cum se numea jocul in care esti politist si trebuie sa te iti faci meseria (sa opresti traficul, sa prinzi hotii etc.)
Error quit was not requested in the main thread, ce pot sa fac dupa ce apare eroarea asta la black ops 2? multumesc
Cine ma poate ajut si pe mine... nu imi merge terraria. Am instalat net framework 4 si cand intru in terraria imi apare o eroare cu dont send si dupa aia nimica mi se inchide pls ajutati-...? (mai mult)
Am si eu o problema cand intru in Hitman Absolution si nu numai la jocul asta.Imi apare o eroare "The procedure entry point OpenFileById could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.Nu...? (mai mult)
Ce joc ati alege dintre: Counter-Strike si Metin2? Funda.
Cine stie ce siteuri lanseaza liga 1 pentru fifa 2013?
Vreau un sv de metin clasic, lv maxim 99, itm k pe ro, rata de 250 -300 %+ si sa nu fie modati.
Cine stie cat costa un controller de xbox(din magazin) Dau funda :)
Ma gandesc sa imi achizitionez o consola ca sa scap de stresu de la munca. Intrebarea e ce consola sa imi cumpar? Nu ma prea pricep la console. Xbox 360 din ce am vazut sunt mai multe modele,...? (mai mult)
Cine stie cam cat ar costa un controller de xbox (din magazin nu la mana a 2-a)
as vrea sa stiu cum sa fac sa imi instalez un mod in Minecraft, pentru ca am incercat toate metodele dar nu- mi da Open With WIN.rar restul imi da de toate. Cum sa fac ca sa deschid folderul...? (mai mult)
Va rog din tot sufletul cei care joaca IMVU, bagati id-ul acesta : maria.skyes! Va rog!
As vrea sa imi spuneti niste jocuri 3rd care nu cer cerinte mari. Exclus GTA,Mafia,Godfather,Saints row, Driver... Gen Call of duty sau battlefield
de unde pot descărca și eu Super Mario varianta, care era pe NES- uri știți voi pe 8biți classicul, sau Mario Bros (2). Vă rooog tare mult să îmi ziceți dacă știți! Aaa și nu Mario...? (mai mult)
Salut lume caut si eu un hack de cs dar bun dau funda numai dati-mi va rog. Mersi mult!
Cumse numeste acel plugin care da 200$ playerului care da lama sau grenada lu unu, si apare un mesaj de genu asta:x are 200$ pentru ca l-a umilit cu grenada pe y? funda!
Cum deschid un fisier flt? nu merge cu iso sau cu winrar
FLOOD CS, Buna TPU, joc cs surf, classic, dr detoate :D dar am o problema pe surf m- a prins ca jucam norules (TOTI JUCAU NORULES) si mereu cand ma prinde imi da ban. VREAU SA- I PIC SERVERU SAU SA ...? (mai mult)
Cum iau hak metin 2ro ajutati-ma. id:nmihairobert
Cine stie niste jocuri pentru un pc cu 1 gb ram 512 video si Procesor Intel dualcore 1, 8GHz
Am o mică problema...la fifa 2012 arenă, nu merge sa şutez la poartă, la penalty, la free kicks si altele inafară de 1-1 cu portaru Dau fundăăă!
As vrea sa imi cumpar Need for Speed Most Wanted pentru PS2 si nu stiu daca are optiunea de player vs player, ma puteti ajuta? pls
Pot sa tin un server de San Andreas Multiplayer cu ip static? Ma poate ajuta cineva?
nu mai stiu ce jocuri sa mai joc... am 1.8 ghz, ati radeon 9250 si 1.5 ram as prefera jocuri online gen WoW, Metin2(nu imi sugerati asa ceva) ori daca nu un joc MOBA dau funda pentru cele mai...? (mai mult)
Stiti vreun metin in care sa cresti bine sa faci yang bine sa aiba vreo 120 lv chiar si mai mare nu cont.Sa nu esueze la fierar.sa aiba otele nu cont plus cat.inafara de DX ca l-am jucat.MS dau funda!
Cine imi trimite transferurile 2012 liga I care sa mearga la manager mode?(Funda)
Cum ma conectez la net cu o tableta Allview
Sal stiti careva cum fac la fifa 08 sa transfere echipele ale bune mai multi jucatori? prin creation master se poate ceva?
Am o probleme cu calculatorul meu de masa, mea ars placa de baza si acum in decembrie pe data de 10, 15, eu o s-ai schimp placa si vidio card-ul, o sa mearga cum mergea odata?
Cine stie de unde pot downloada aceasta masina? http://adi93-alba-iulia.blogspot.ro/2010/05/dacia-1310-s-tuning-made-by-adi93.html
Sal.vreau sa imi spuneti cum safac bani foarte repede metin2(oficial)? funda(nu vreau raspunsuri de genul:intri pe siteul:...; scrii contul si parola si ai bani)
Sll TPU, stiti daca merge sa faci scheme(driblinguri) pe fifa 2013? Daca spuneti-mi un site sau un video in care arata ce butoane trebuie sa apas.
Cine stie un metin2 misto va rog mult nu vreau hammer, united, dinamik, gx, gth. sa fie lv max 150/150+ arme lv 65 la magazine si otel sa cresti cat de cat bine si bani la fel sa nu existe modati pe...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie imi merge si mie fifa 2010 pe 512 GeForce 7300 SE\7200Gs 512.0 MB?
eu am o problema la Need For Speed The Run cand ies din masina dupa iau Audi-le alb dar masina merge doar cu viteza 1 nu isi schimba vitezele si e la Automat ce as putea sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!