De ce nu merge la jocul Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact sa salvez nivel sau o misiune? Nu pot salva nimic ca imi apare ceva cu text si icoana si nu pot sa scriu titul si sa pun icoana!...? (mai mult)
Hey, TPU am auzit ca pentru a baga ghete in pes 2010 iti trebuie cateva programe, trebuie "convertita" ( nu stiu daca am scris bine) imaginea apoi bagata in nu stiu ce folder din c/program files/konami/pes...? (mai mult)
Ce jocuri imi puteti propune pe net fara download dan nu cu sparta! funda
as vrea sa stiu cum instalez modul Project Reality pentru battlefield 2? vreau sa il joc cu niste prieteni din alta tara si ei nu mai stiu cum lau instalat. MS mult dau funda
Cine i-mi zice si mie sv de cs deathrun knife mod + bhop dau funda
Cum pot sa sparg conturii pe metin2.ro?(eventual fara hack) FUNDA celui mai bun;) REPEDE VA ROG
Caut Un Sv de metin2 care cauta GM Ga etc am experienta 3 ani stiu toate comenzile etc ast raspunsuri;) va Rog sa fiti sinceri
Unde găsesc setările de viteza jocului la fifa 2013? fundă
Joc Metin2Fun si am o problema destul de incurcata.Am un war si m- am dus cu el in Watery_Cavern dar am luat- o pe jos prin portalul di mp1.Cand am intrat nu am vazut nici un monstru, m-...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac un server de metin2? :) Dau licenta metin2 Dota! :) Care se ofera sa lase id.
Salut,ce siteuri cu masini pentru jocul Mafia:the city of lost heaven mai stiti? astept raspuns
Cum pot trimite mass pe mess? Adica sa trimit un mesaj mai multor utilizatori. [Scuze de exprimare]Funditaa!
Putetti sa mimi dati o invitatie pe smite? Varoooog mult
Va rog imi spuneti si mie jocuri cu cai de descarcat dar sa nu fie asa mari va rog
cand vreau sa intru intr-un joc imi apare de exemplu "fifa requires hardware graphics acceleration" Ce as putea sa fac?
Sallut vreau si eu niste sv de metin pivate, PVP/PVM, as dorii linkuriile. Care imi da cel putin 10 linkuri ai dau funda!
Cand bag CS in bara imi da eroare : " RUN TIME EROR HL.EXE ABNORMAL PROGRAM. Cum sa scap de aceasta problema? Am cs 1.6 daca iau alt cs face tot la fel? Fundita.
Buna TPU. Cum as putea sa- mi strang bani? Ma gandeam sa imi vand pe un site lucruri care nu- mi mai trebuie, sau sa imi vand telefonul. Aveti alte idei cum sa- mi strang bani? Avand in vedere ca am 14...? (mai mult)
Cum folosesc increase fps?
Cum dau o petrecere la webkinz? Cum imi aleg jocurile? Plz spuneti-mi. Acarui mesaj imi va fi de folos ii voi da funda.
Dau cont metin2 earth war lvl 90 posedata+ 9, triton + 9, scut vultur+ 9, cercei lacrima cerului + 9, coif de 41+ 9, bonusuri cat de cat bune, 15 ling 2 globuri transfomare slabatici, vrajile P,...? (mai mult)
Dati-mi linkuri de download pentru coduri de cs 1.6 lant final funda!
Am o intrebare...Joc cs si din greseala am facut imaginea mica si vreau s-o fac cum era.
Cum pot schimba setarile video la PlanetSide2 fara sa intru in el?
Caut un metin pvp. Funda+vot.
Cand instalez gta san andreas sunt 3 fisiere din hoodlum care trebuie copiate unde, unde le copii?
Imi trebuie niste nick-name-uri de ConQUIZtdaor care sa aiba maxim 13 caractere! Dau
Cum vi se par jocurile GTA? Mie unul imi plac dar as vrea sa stiu si parerea voastra:D
Iti poti face un iubit/o iubita in gta san andreas?
ziceti- mi un joc de strategie construesti fortareata si te lupti etc. iti faci armate etc. stiti voi la ce ma refer! Am vaz la un neam dar am uitat cum se numeste trebuie downloandat era cu ...? (mai mult)
Apare la calculator cand intru de 2 ori in metin2 Atention No video imput. Apare ecran albastru si isi da restart.De ce? Ce pot sa fac?
Am auzit ca exista un program cu care pot sa fac orice joc sa mearga pe orice pc.Eu nu am un calculator bun dar tousi as vreas sa pun GTA4 pentru fratele meu mai mic si as vrea si eu sa joc COD mw3 sau...? (mai mult)
Imi zice cineva va rog niste nick-uri tari si nu foarte lungi de Minecraft? Va rog!
Joc metin2ro si as vrea sa va intreb cum sa fac sa las shop-ul non-stop online, chiar daca e stins pc? Mercy Dau funda +vot!
Salutari am un sv de cs la jocuri.rien.ro si vreau sa stiu cum bag addonsurile cas bata
Cum pot sa fac un tradehack pentru jocul metin2ro?
Cum se face petrolem dragon fara gems la dragon city
Ce stiti de SuperPoke Pets!.?
Care imi da si mie un server de minecraft cu hamachi pvp survival?
Am o problema cu un joc NFS World... Cand dau Enter sau dublu- click pe el imi zice "Error Launching application, please contact Customer Support if the problem persists". Am reinstalat jocul de nenumarate...? (mai mult)
cum imi pot schimba numele in world of warcraft?
Eu ma joc league of legends si as vrea sa cresc pe cine va sa mi dea contul cal dau si eu pe al meu va rog m-am plictisit de contul meu plzzzzzz! Multumesc?
Exista codurista coduri pentru epicduel?
Am o imtrebare despre jocul metin2 stell. Am 135 si vreau de exemplu un colier sau o arma buna(am colier, pantofi, cerce... epice si am mantuire+ 9 si king 4)de nivel mai mare. Dati- mi exeple!...? (mai mult)
Salut TPU Cine imi poate spune si mie niste Hackuri petru metin2 si cine imi poate da si situri de unde pot sa le descarc fara virusi... fara keylogger
Caut playeri pentru serveru meu de cs evadatii.zapto.org ma poate ajuta cineva? Dau Funda...
Caut un joc... ceva de genu` mergi prin oras, iti faci familie, fara prea multa actiune, mergi la serviciu, de.astea. Exista asa jocuri? Dau FUNDA :)
Am o problema la LOL-PBE cand dau pe lol.launcher nu mi se deschide, va rog ajutati-ma!
Cine stie sa faca jocuri pentru pc adic simulatoare de genu:train simulator 2013 si multe altele cumpar! Uitati id meu de mess ca sa ma contactati:dutu_bingo2001
As vrea si eu un cfg de DR care: - > Sa aiba ceva de viteza sa prinda instant 1000- 2000 - > Cand te spawneaza sa te dea cu, cutitul nu cu pistolul Un link de download sau la WaNt3D1012@yahoo.com ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?