Salutare tpu.Am si eu o intrebare, ce sa aleg dintre avg internet security 2013 si avast internet security? Cine dintre acestea doua consuma mai putine resurse?
Heytpu am o intrebare despre minecraft cand il cumpar cum primesc jocul{de pe minecraft.net}.( daca cineva s- a pliptisit de minecraft sa- mi dea si mie contul pe mail) alex. epurescu@yahoo.com ...? (mai mult)
Vreau sa fac un clan nou de cs. Am experienta in clanuri, am mai avut, dar imi trebuie si membrii buni. Pentru a intra dati add la ID: ady_cobra21 sau raspundeti la aceasta intrebare
GameRanger- ul imi mergea foarte bine dar de o saptamana cand incerc sa intru sa joc cu cineva fifa, cand imi intra in fifa merge in reluare, dar cand joc singleplayer merge fifa perfect...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum sa-mi fac un cont pe looklet sau sa-mi salvez creatiile! Cel mai rapid raspus corect primeste funda!
Vreau un calculator pe care sa ruleze bine metinul in special ro-ul! in rest celelalte jocuri nu ma intereseaza! astept pareri! :D dau funda
am o pagina 6 luni. 507 like. :) sunt ff activ pe ea. aveti niste bloguri/grupuri de pe facebook sa-mi fac pub? dau funda!
Salut:) Stie cineva un program pentru a transforma salvarile de la pes 2013 in video?:D
Cine stie niste jocuri cu zombie in care sa iti cumperi masini si sa le apgredezi ca sa omori zombie.dar in afara de earn to die si sa fie online
Sal ziceti-mi si mie o masina in NFS world buna de cumparat am 900.000 dau funda
Vand Steam! Vrea cineva? 4 euro add: relax.like
Nu imi mt2bob! Cand il deschis, fac tot ce trebuie, inainte imi mergea! Parca ceva il opreste sa se deschida! Mi- am facut windowsul singur, poate nu poate sa se deschida pentru ca nu am un program ...? (mai mult)
Sall TPU, Cine ma poate ajuta si pe mine ca sa fac un server de minecraft prin no-ip?
Hello comunitate TPU :D! As vrea sa va rog din toata inima mea, sa votati si pentru mine aici cu numele mykay http://minecraftservers.net/server/23873/vote/ M- ati ajuta foarte mult si raspundeti la ...? (mai mult)
am instalat assasin creed 3 l-am instalat am pus crakul si cand dau pe el da eroarea not found d311.dll
Pot folosi contul de la EA account pentru Battlefield 2142?
Care sunt butoanele WWE Raw Total Edition 2007/2008?
TPU! Am nevoie urgent de ajutor! Mi- am downloadat Left4Dead2 si l- am instalat am facut tot ce trebuie si cand dau pe iconita.exe imi apare acea busola ca si cum s- ar incarca dar nu imi apare nimic. ...? (mai mult)
Pot juca Battlefield 2142 fara cont? Daca da cum fac asta? FUNDA
Dc ce nu mi se verifica contul?
Cine are sv de cs sau vrea sa faca si are ip static buzz (cine are sv de cs si vrea sa fiu admin pe svu lui sunt dispus sa fac orice in afara sa donez din pacate )
Cum vi se pare jocul Hitman?
Am o problema cu Metin2.ro ..Cand ii dau Incepe Jocul astept un pica si imi scrie HACK_SHIELD_DETECTED :-?.Ce Sa fac? DAU FUNDA + VOT :) Multumesc!
Ce pot sa fac sa nu imi mai mearga fifa 2013 in reluare pe laptop Asus inspiring innovation-persistent perfectional k53u
De unde pot descarca rapid jocuri pe computer gratis si rapid
Salut, TPU! Am si eu o intrebare legata de MondialMt2, vreau sa stiu care server e mai fain "NATION sau ROYAL"? Ca sa stiu de care sa ma apuc, o descriere mica/scurta daca puteti sa- mi dati! ...? (mai mult)
Buna am o problema, am intrat pe cs si dau star ajunge la learning the map si o invata si din nou apare si tot asa, ce sa fac? va rog ajutati-ma cu stima.
Care este cel mai tare joc de strategie.Imi puteti spune?
Cine joaca in World of Tanks?
Cum descarc joaca MineCraft in romana, fara virusi?
Imi spune si mie cineva "generate serial" pentru agricultural simulator historical 2012? Dau fundita + cont metin 2.nu vreau linkul de unde sa-l descarc ci serial number!
Intrebarea mea e mai ciudata asa dar o sa vi- o adresez. Deci in Assassin's creed 3 Ubisoft zicea ca o sa fie personajul principal Connor dar eu am luat jocul si personajul e Haythan... Ce s- a ...? (mai mult)
Sallz,mi-am pus de curand Nfs Underground 2 si vreau sa joc pe gameranger si cand intru merge blocat. Ma puteti ajuta?
Ce jocuri online (adica care sa-ti faci cont si apoi sa le downladezi gen nfs world, battlefield heroes, metin 2 gen din astea) cu fotbal stiti?(nu manager de fotbal) FUNDA!
SAL TPU.Vreau si eu niste nume de MineCraft car mai originale ai cat se poate de amuzante:D
Mi- am descarcat assasin creed 2 si brotherhood iar dupa ce am jucat o vreme mi se bloca camera, numai puteam sa misc camera stanga dreaptaa, sus jos, as vrea sa stiu ce aru ambele jocuri si cum sa ...? (mai mult)
Am o problema...cand instalez Nfs Pursuit 2010 si bag serial number imi spune ca "The serial number you entered is invalid.Contact customer support for more information" si nu stiu ce sa fac? dau...? (mai mult)
Comunitate cs nou deschisa! Caut staff si owneri de servere cs1.6, sa.mp! Ofer moderator forum /redirecte/evidenta! Doresti sa faci parte din comunitatea noastra sau cunosti pe cineva care doreste?...? (mai mult)
Salut am un sv de counter strike respawn vreau sa il populez care ma ajuta ofer owner + acces ftp server :respawn.lgz.ro Id messenger: decorgrande
am facut un server de cs, exact cum scria pe tutoriale counter- strike si am ip dinamic, am facut si dns tot, si cand ii dau serverul unui prieten spune ca nu ii apare la favorite adica a ...? (mai mult)
Cum sa joc counter strike 1.6 online? Fundita! :*
Salut la toti! Va intreb si eu daca exista pe cabal mystyc un hack care sa te dea direct la ultimul bos si daca exista sa- mi dati si mie un link de download si sa- mi spuneti cum se foloseste va rog...? (mai mult)
Salut, sunt jucator de samp si aseara am bagat niste moduri pentru masini. am jucat ce am jucat si am vrut sa mai pun cateva iar dupa ce le.am pus am incercat sa ma conectez la samp dar nu mergea, adica...? (mai mult)
Salut, vreau si eu un metin privat romanesc cu ratele de peste 1000% la toate(Fara Hamachi!), lv 250- 255, din otel, batalie sa se faca totul(otel- fermecata, safir, king, king2, king3 etc... batalie-...? (mai mult)
BUNA! As vrea si eu niste jocuri online pe care iti faci cont! cine va primi oare funda?
Vand cont the west Lvl. 105 pe el dorado build tank pusca de aur si colectionar aproape facut 550k $ pentru detalii add: yomaryz@yahoo.com
Mi-am instalat SAMP in directorul unde am instalat si San Andreas si cand intru in SAMP si dau conect la un server nu se intimpla nimic. Ce s fac? FUNDA
numele meu este Radu, si am un gaming channel, vreau sa va intreb ce teme a-ti vrea sa le abordeze un gamer atunci cand face un live-comentary?
Imi merge Call of Duty Black Ops 2 cu : Intel Core i3-2120, 3,30 GHz 4 GB Ram Video Nividia GeForce 220 1GB ?
Astazi mi-am descarcat " Sims 3 Seasons ". Si cand am dat sa mi se dezarhiveze cu Winaru mi se descarca foarteee greuu! Imi puteti spune de ce? Dau funda la cel mai bun raspuns;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!