As vrea sa stiu cum pot sa fac sa imi mearga Assassin's creed 3 il am deja instalat si nu imi merge. Va rog ajutati-ma! Funda
eu am o problema la Need For Speed The Run cand ies din masina dupa iau Audi-le alb dar masina merge doar cu viteza 1 nu isi schimba vitezele si e la Automat ce pot sa fac?
Salut, am si eu o problema cu NFS The Run. Cand intru in joc ramane ecranu negru, nu se intampla nimic. Am procesor i7, directx 11, placa video nVIDIA geforce gt 520mx 1gb. De la ce ar putea fi?!
imi puteti spune mai detaliat de ce nu imi merge assassin creed 2.Am procesor de 1, 87 ghz dual cor windows 32- bit memory 3- gb placa de 1gb cand vreau sa intru pe el imi zice : The cant start...? (mai mult)
Am un laptop Acer procesor 2cpu de 1.50 ghz 2 gb ram 1 gb video integrat daca puteti sa-mi spuneti si mie niste jocuri mai bune c as putea sa joc?
Salut,cine imi zice si mie de unde sa descarc "hack pentru metin"?
In jocul spiderman shattered dimension trebuie sa apas de mai multe unele butoane pentru a sari, a lovi etc.Stie cineva cum sa repar asta? FUNDA-URGENT.
Intru in mc si imi da error: No JVM could be found on your system.Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE from www.java.com multumesc TPU
SAL TPU~ Am si eu o intrebare...cat timp trebuie sa stai nemiscat la pescuit ca sa primesti bann?(metin2.ro) cate ore? pentru ca odata am fost banat ca am stat la pescuit si nu am folosit fishbot...si...? (mai mult)
TPU ma plictisesc de moarte pana acum ma jucam stardoll dar m-am plictist si nu stiu ce sa fac pe net.
Buna TPU am un Lg T385 nu are android... deci pe mine ma intereseaza daca se poate baga intr-un fell android pe el... astept raspunsurile voastre Dau fundita
Dati-mi si mie un cont pe need for speed world bunikic sa aiba o masina cu boost sau masina buna.
Buna TPU. Cei care joaca sims 2 cum o recuperez pe Bella Goth raspundeti-mi mai detaliat va rog. Funda pentru cel mai bun raspuns:*
Salutare.Nu stiu de ce nu imi merge counter strike online.Defapt nu imi merge niciun counter strike! Stie cine de ce nu merge sau o pagina cu jocuri gen counter strike? Cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Sal, la gta san andreas, in joc nu pot sa folosesc mousul, dar el merge in meniu sau in afara jocului, de ex nu pot sa rotesc in jurul omului sa il vad din alta parte de ex il vad doar din spate si...? (mai mult)
Am bagat s0beit pentru samp..si multe comenzi cand le folosesc mi se blocheaza sampu..si mai rar si tot Pc- ul.ce ar trebui a fac? sa iau alt s0b..sau sa- l reinstalez? nu vreau raspunsuri gen(Joaca-...? (mai mult)
SALL TPU! Dati-mi siteuri de metine create de yoshi in afara de yoneis! Sau niste metine ca si mt2 yoneis! Dau funda si Vot!
Sall P.T.U. vreau si eu sa stiu un joc care seamana cu grepolis travian si triburile si care sa se joace tot din brouser. sa nu mie icariam.
La jocul minecraft cum pot face rost de capete (cap de om, om nehotarat etc.) dau funda!
Cum se numea jocul : era vorba despre un mic baiat galben (cred ca semana cu un ou dar oricum nu era om ) care avea tot felul de gadgeturi : un mini elicopter in forma de jetpack, o masinuta care mergea...? (mai mult)
Sall all! am si eu nevoie de un cod pentru drakensang cu altaur.
Ati jucat vreodata Minecraft?
Imi spuneti guide-ul lui Garen pe league of legends :rune,mastreis, iteme? Urgent! DAU FUNDA!
..Deci mie mi s-a furat id-ul de messenger...cum as putea sa il recuperez.App cand vreau sa intru in el imi zice ca e blocat
Am gasit un metin privat pvp si as vrea sa ma fac war cu vraji de atac, problema este ca eu mai tot timpul joc cu ninja si nu prea stiu ce bonusuri ar fi cele mai bune pentru war, ma puteti ajuta?
Imi puteti spune cum pot sa ii pun pe soferi sa munceasca la jocul Euro Truck Simulator 2?
Am sunat la reteau de net romtelecom si am cerut un ip static am dat 1 euro pe el si acum nustu sa setez din rutar casa fac un sv de mt 2 care stie add id pvp.gm555
Hei TPU cum fac obiectivul 73 de pe Howrse, obiectivul spune ceva de genu " Găseşte pagina secretă Nr. 2(mergi la pagina http://www.howrse.ro/ow/XXX şi înlocuieşte XXX cu numărul de cai vii din...? (mai mult)
Am o intrebare legata de fifa 2013. Imi da eroare si zice "Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstall origin. Va rog dati- mi un raspuns rapid. poate stiti...? (mai mult)
193.84.64.108:7777 uitati aici un server belea de Samp nou deschis
Sunt compatibile intre ele : Placa de baza : ASRock N68- GS3 UCC Procesor : AMD Athlon II 250, 3000 MHz AM3 Memorie : Zeppelin 4GB DDR3 1333 MHz Rog, a- mi spune si o placa...? (mai mult)
Ce jocuri as putea juca pe 2600+1. 61GHz si 512 MB of Ram? Va astept raspunsurile .
A aparut liga I pentru fifa 2013? Daca da, vreau si un un linkulet.
Daca de exemplu nu am nimic din cerintele minime pentru GTA 4 adica memorie destula, daca instalez jocul de pe net nu merge si daca il cumpar de pe Emag de pe un CD merge chiar si cu memorie mica care...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am un telefon LG GT400 nu e android. si nu stiu cum sa bag jocuri din pc pe cardul de memorie. Sau sa instalez jocuri compatibile de telefon pe pc si dupa sa le pun pe ...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste jocuri "skill" ( ex: cs. dar counter-stike nu-i merge datorita unei defectiuni la monitor). plssss si daca imi dati si link de descarcare nu ma supar :) multumesc
Ce jocuri online super stiti
Joc metin2 dr si am 1 problema Cand aprind pc se deschide direct clientul ceea ce nu doresc. Funda stie cum rezolv
FUNDA! De ce imi merge greu minecraft? Am win 7 ultimate 32bit, 1. 00ghz dual core, placa video 256 mb, ram 2. 00gb.
Cum sa faceti rost de Counter Strike Global Offensive, dati click aici si veti primi un key pentru steam gratis
1.De ce nu se poate ca in GTA SA sa fie mai multe moduri de odata? Adica sa am GTA SA Bucuresti si in acelasi timp sa am si cars mod. 2.Ce masini sunt in cars mod? 3.Ce masini sunt in GTA SA...? (mai mult)
Sault! am un laptop si am windows 7 pe el... imi poate da si mie un link cu jocul test drive unlimited 2 sa imi mearga si mie pe winows 7? funda!
DAtimi va rog saitul de la metin 2 yoneis...e inchis? PLZ FUNDA
De ce apare eroarea 536855218 la instalarea windows xp? Funda!@! Vreau un raspuns cat mai rapid!
Am o problema cand intru in Assassin's Creed 3 imi da o eroare cu.dll la sfarsit. Am windows xp, procesor amd athlon 2x3 cu 3.2 ghz, placa video de 1 gb si 4 GB Rami. Dar nu stiu care e problema....? (mai mult)
Sal, m-am reapucat de gta san andreas si nu stiu ce are ca ma scoate din joc acolo cand sunt in zona CJ .....CINE MA POATE AJUTA DAU FUNDA:D
Care a fost primul joc pe care l-ati jucat PC? In cazul meu Far Cry 1
Salutare TPU, asi avea si eu o mica intrebare si va rog poate primesc un raspuns bun. Ce fornizor de internet prin modem imi recomandati pentru Suceava? O seara buna si raspunsul bun va primi funda.
Asi vrea sa stiu ce tepe v-ati luat pana acu pe metin2 ro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a