Cine imi poate raspunde la intrebarea asta: :o3 Este mai bun ca browser Mozilla, Chrome, Opera sau Navigator? Dau funda; x PS: Scuzati categoria :)))
Am 14 ani si ma gandeam daca pot sa imi fac un card sau un cont bancar pentru ca vreau si eu sa iau jocuri de pe steam. Daca se poate la anii astia, ce banca mi- ati recomanda? Adica eu bag...? (mai mult)
Sall TPU, Cine imi poate da un Metin Pvm-Pvp lv maxim 250 romanesc,(Dau funda)!
Vreau sa va itreb de unde pot descarca hack de conquiztador dar fara sa comentati ca nu are rost sa te joci cu hack..Link plzz dau funda!~!
Am o problema cu BattleFieldHeroes cand dau Play Now, imi da o eroare la update zice ca Failed to write registry value:Instalation Dir, nu stiu ce are va rog ajutati-ma plz(dau funda).
Cum ma conectez pe tableta la Wi-Fi?
am o problema : un prieten ma santaseaza ca imi zice parola de la un joc daca nu fac ce zice el. Ce se fac?
Cum folosesc a treia mana la metin2ro? Nu imi aduna yang ce sa fac?
As vr sa ma apuc din nou pe metin3.dar nu stiu ce servar este mai smecher acum si ce caracter este mai tare pe ro. ma ajutatii? dau Fundita;)
Salut tuturor! eu joc cs si vreau si eu sa stiu, in caz ca iau destroy exterminated, fuckoff etc. imi poate dauga calculatorului? dau funda~! Astept comentarii!
Imi merge Call Of Duty Black Ops 2 pe acesta Placa Video? ATI Radeon HD4850 1GB GDDR3 256bit. Imi merge pe acesta placa video?
Ce servere de metin2 imi recomandati in afara de cele care au moduri sau PvP sau ro. unul cu VOTE 4 COINS mai usor genu asta. Astept raspunsuri ( dau funda ).
as vrea s-a stiu si eu niste metine noi 2012 PVP!
Am o problema! Cand ma loghez in Metin si dau Start,se blocheaza la jumatatea la bara aia de incarcare, da Not Responding si apare error aia cu semnele intrebarii! HELP!
Salut, am m2bob si vreau sa pescuiesc dar cand dau sa inceapa sa pescuiasca se tot aude "beeeep". E enervant... Nu am setari de la care sa mi se auda "beeep" daca primesc pm sau sunt playeri sau e gm....? (mai mult)
Am un verisor de 7 ani, si nu prea stiu ce jocuri sa ii pun pe calculator, el nu dispune de internet si i le voi baga pe un stick cu capacitate maxima 4GB. Sa nu fie ceva prea hard, ceva...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu mi se incarca un sv la counter strike 1.6 cand intru in el? Dau FUNDA! Uitati care este problema mea. Este serverul german [AGC] Zombie Plague, [AGC]Zombie Advanced si [AGC]...? (mai mult)
ma cam plictisesc. ce jocuri mai stiti de instalat? sau cu cont... Fundita! :*
Stiti jocuri ca sims unde poti avea copii,iubit, sau care se pot descarca gratuit si intreaga versiune! ASTEPT LINK-URI! multumesc!
Heii TPU! Am Strans 206 gemsuri pe ourworld deci pot sa devin un rezident...ar trebui sa imi cumpar alte chestii cu gemsurile sau sa imi iau card de acela pentru o luna? :D Si de ce?
Am o intrebare! Mai nou m- am apucat de un Metin. Eo normal am un laptop cu Windows 7 Enterprise care merge binisor.Dar tata are un calculator cu Windows XP. Faza e ca eu mai mult ma joc...? (mai mult)
Un link de unde să descarc gta san andreas plss :-*
Am facut cv naspa. Am dat din greseala comanda de 2 console inloc de una de la eMAG cu le pot zice sa-mi trimita una sau cand vine curierul iau doar una.
Cum tragi cu tancul/ avionul la San andreas multyplayer?
Ziceti-mi si mie jocuri repede funda
M- am lasat de serverul de stunt. Am decis sa deschid un server RPG. IP- UL ESTE : 79.113.109.159:7777 Recrutam helper/admins. Cel care aduce 2- 3 playeri primeste helper, + 999kk + ...? (mai mult)
Vreau sa- mi iau un Laptop HP Compaq Presario si vreau sa stiu daca este bun sa mi- l iau la 1.300 lei. Uitati ce are pe el: *Tic procesor: Intel Celeron Dual Core *Tehnologie procesor 32nm ...? (mai mult)
Salut toata lumea, cum pot face rost de niste coduri cs 1.6 wall si altele, dau funda la ce caremi raspunde
Sal TPU as vrea sa imi dati niste site-uri de unde pot descarca jocuri cu fotbal(pes sau fifa )
Daca xbox 360 e modat cu ultimu LT si am un joc original pot juca cu jocul original pe live? daca e modata? afecteaza daca ma joc ofline cu cduri facute de mine cu jocuri,,, si pe live cu originale?
Imi puteti spune doua jocuri bestiale?
Fundaa! De unde pot sa downlodez minecraft in afara de siteul: http://minecraft.net/ pentru ca la asta imi da eroare
Care stie un server de mt2 pvm sau pvp sau pvm- pvp care sa nu te dea la lvl max sau sa ceri lvl si sa nu aiba in magazin king1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, sa le faci singur, si sa aiba lvl max 250 sau...? (mai mult)
Am o intrebare URGENTA!:) Cum sa imi fac un site o pagina un fel de Blog dar nu un blogspot sau bloger ce va mai fain! Va rog raspunsul corect primeste FUNDA!
Cum imi pot afla seedul pe tekkit(minecraft)?
Va Rog Sa Imi Ziceti un mod de gta vice city! dau
De ce imi iasa din m2bob cand il activez.La metin 2 RO.
Spuneti-mi va rog cum pot sa descarc poze de pe telefon pe calculator...am cablu usb si l-am conectat cu telefonul si calculatoru da nu se incarca dispozitivu usb de stocare in masa.ce pot sa fac?
Placa Video Radeon 1600 series Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz 1 GB RAM Vreau jocuri urgent. Va rog
Buna TPU... Cine are un cont de m2bob premium care nu il mai foloseste? As dori sa vad cum este... Dau FUNDA!
Salut,cine stie cum sa descarc metin2 lunaris? Si poate sa-mi dea un cont nou!
Salutare,caut un server de metin2 PvM care sa nu aibe itemshop
Unde pot gasi componentele pentru a face un privat metin2 adica metin 2 chinezesc sau altu cu extensie mc.txt si celelalte ..pe google nu le gasesc...
Caut un caracter de league of legends pentru jungle care imi puteti da cv idei dau funda :D
Dati-mi servere noi de zm in care 1. sa se faca ammo repede 2. sa se dea dmine free 3. sa nu fie prea populat
Salut, am o problema cu jocul Assassin`s Creed III pe pc: nu imi merge cu un controller wireles de xbox 360, controlerul nu are nici o problema la alte jocuri merge perfect. Daca ati intampinat...? (mai mult)
De ce numi mrg cs nu ma lasa sa ma conectez
stie cineva reguliile jocului crossy magnetic in romana?
va rog din tot sufletul dati- mi si mie un cont webkinz dar sa fie bun fara mistouri si va dau un cont lady popular sau unul webkinz care m- am plictisit de el e un dragon roz cu sclipici va ...? (mai mult)
Deci am urmatoarea problema cu m2bob dupa ce am intrat in metin si bat cam 5 minute imi da o eroare runtime error d/metin2(locatia unde am metin) si mi se inchide metinul, stie careva care este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?