Mi-am luat un sv de zm dar nu stiu daca sunt admin :| nu stiu cum sa dau ammo pack daca scriu de ex:zp_giveap ReDyX 500 nu merge ce are help ajutati-ma FUNDA
De unde pot cumpara redirecte? funda!
Stie cineva cum joci fifa 13 online (fara prieteni).
Imi puteti spune niste shootere fps (first person shooter) pentru configuratile urmatoare: placa video: nVIDIA geforce 5500 256 mb ram:1.5 gb
Funda care da un cont bun transformice prin MESAJ PRIVAT!
cum se numeste jocul in care trebuie sa te feresti de obstacolele din fata ta? si esti si intr-un tunel? plzz help :)
In minecraft cum pot sa ma propriul meu animal? Am vrut un lup si l- am gasit apoi i- am data de mancare dar in alte videoclipuri te urmau si stateau jos si aveau un fel de jacheta rosie pe ...? (mai mult)
Voi ce jocuri mai jucati?
Am nevoie de in aim cs 1.6 (sa imi mearga) (nu folosesc dar ma enerveaza un player) URGENT! add YM:cioncu_ionut daca nu se mai gaseste pe net
Sal cine vrea sa fie iubita mea pe gta samp? ca vreau si eu o iubita fiindca toata lumea re una uitati serverul 93.119.26.213:7777 pe mine ma cheama in joc Negru fiti una iubita mea
Am dat din greseala pe ceva si acum imi apare cs la imagine mica, cum pot sa-l pun pe tot ecranu?
HAWKEN. De cateva zile incerc sa intru in cont pe pagina asta dar de cate ori incerc sa ma loghez imi incarca pagina de logare de la inceput pentru a introduce emailul si parola. Folosesc google chrome,...? (mai mult)
Imi poate zice cineva si mie jiste jocuri faine?
Sal TPU sunt si eu in cautare de un joc ca 4story sau metin dau funda la cel mai bun joc:D
imi merge assassin creed 3 pentru leptopul de la eMAG adica il am http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intel- 174- pentium- 174- b970- 2- 30ghz- 4gb- 500gb- nvidia- geforce- 610m- 1gb-...? (mai mult)
Care stie un server de mt2 pvm sau pvp sau pvm- pvp care sa nu te dea la lvl max sau sa ceri lvl si sa nu aiba in magazin king1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, sa le faci singur, si sa aiba lvl max 250 sau...? (mai mult)
Buna as vrea sa stiu un site sau blog sau loc orice unde as putea sa invat sa fiu un game master si un joc care accepta game masteri incepatori poate cineva sa imi zica? va rog am cautat eu da nu am avut...? (mai mult)
TPU jocuri cu actiune stiti care e cel mai bun joc cu actiune care il stiti funda pentru cel mai bun joc :D
Niste jocuri FPS cu cerinte mici de sistem? video integrat, dau funda!
Nu mai am calul langa mine in metin2... de ce? am incercat alt ch, mi- a zis ca e epuizat calul si nu- l pot calari si mi- a disparut(i- am dat fan dar nimic) ce s- a intamplat? dau funda la cel mai...? (mai mult)
Sal TPU! Va rog niste sfaturi cum sa fac pe metin2ro un sura Am bun pvm ce iteme mi-ar trebui sa cumpar si ce magii sa fac? Si pentru un sura ce este mai buna pgm mare sau inteligenta pe arme?
Cum cumpar un joc steam prin telefon?:) funda
Nu stiti cum sa imi fixez camera la gta 4? trebuie sa descarc ceva?
Sall! va rog sa imi ziceti un joc cu masini dar sa se auda sunetul mai real adica ma refer la motorul masinei etc. dar in afara de nfs, san andreas, gta iv! dau funda
sunt disperat! Am incercat sa instalez EFLC si nu mi- a mers... am incercat si gta 4 dar nu stiu de ce imi zice ca nu este compatibil cu windows Xp, iar eu am windows 7 ultimate! Cina ma poate ...? (mai mult)
La ce ora pot face cont pe metin2GX? Dau funda + vot! :)
merge servere la quick 3 arena?
Spuneti-mi si mie un metin PVP cu iteme 2011 2012 cu bonusurile mai mari mz dau funda +vot!
Imi recomandati si mie niste jocuri gen limbo, world of goo, neighbours from hell, ceva sa imi ocupe timpul!? :* funda
vreau si eu un joc de condus masini, tiruri, motociclete, aproape ca in realitate in stilu la examen auto (orasul)....nu mam exprimat foarte bine dar aper sa intelegeti...VA MULTUMESC ANTICIPAT!...? (mai mult)
Buna am o Intrebare super, super, super URGENTA! As avea nevoie sa imi zica cineva un nume de joc online in care sa trebuieasca sa fii desingner de haine sau un nume de joc pentru fete gen Lady Popular,...? (mai mult)
cine imi poate spune de ce nu merge TDU 2 (Test Drive Ultimate 2 ) adica uitai l- am descarcat l- am instalat si dupa imi apare sa fac contul fac cont dupa care mi se incarca o fereastra in ...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie jocuri cu poker pe care le pot downloada.
Eu am fiaf 07. Si mi- am luat rlps pentru fifa 07 cu jucatori 2012. Si dau pe el. dau mai departe run si nu imi intra. nu imi da nimic ce are inainte imi mergea am acelasi pc acelasi windows aceiasi ...? (mai mult)
Cum imi instalez bluetooth pe calculator?
Cine ma ajuta si pe mine!? Vreau sa fac un servar de metin si nu stiu cum.Ma ajuta cineva sa il fac, sau mai bine zis sa m-il faca please dau FUNDA!
Buna TPU cine imi poate spune spune cum pot sa ma fac gratis membru pe club penguin? ...? (mai mult)
Cine stie de unde pot descarca jocul hercules? Mss:*
Am o intrebare la care va rog sa imi raspundeti! Mi- am luat steam..asa am facut tot sa imi iau cs...iar acum mi- am luat pc nou si nu ma mai lasa sa intru pe steam din cauza steam guardului...Eu...? (mai mult)
Ma joc Howrse si nu stiu sa fac misiunea asta:(//www.howrse.ro/ow/XXX şi înlocuieşte XXX cu numărul de cai vii din joc) Deci cati cai sunt in joc? :)
ajutati-ma maine e ziua mea si tot ma intreaba sora-mea ce-mi doresc. implinesc 13...si nu stiu ce vreau ce-mi ziceti niste jocuri noi cu mai multe adica faine sau ziceti-mi va rog!
Stie cineva un cod gta vice city? Codul pe care il vreau e pentru masina solida solid granet car
Am si eu o intrebare: cum se pot face pe pirate101 crowns fara sa dai niciun ban sau daca are cineva cont pe pirate101 si nu il mai foloseste si sa aiba pacar 700- 800 crowns pe el poate vrea...? (mai mult)
Hey TPU:*! Stie cineva niste site- uri de unde pot descarca mobila/haine/mancare asiatica pentru The Sims 2? :o3 am incercat pe multe dar nu imi mergeau toate. Adica le instalam dar apoi nu le gaseam in...? (mai mult)
Care sunt top 10 cele mai bune jocuri pe xbox360?
Cum se face armadilio dragon sau gummy dragon pentru cei ce joaca dragon city daca puteti sa imziceti va multumesc
Imi ziceti si mie coduri de transformare metin2tdl? plz dau funda:))!
Incerc sa regasesc un joc cu impuscaturi pe care il jucam prin 2004- 2005- 2006 ...Nu pot sa- mi amintesc cum sa numea. Stiu ca incepea cu o misiune care trebuia sa treci de un tanc, atat mai tin...? (mai mult)
Joc metin2ro si as vrea sa-mi creez un hack, ma-ti putea ajuta? Multumesc, dau vot la toare raspunsurile bune si funda la cel perfect:)) Thx
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!