plss dati-mi un hack pentru 4story va rog si sa fie functionabil dau funda
A cumparat cineva ceva de la site-ul www.mobiledirect.ro. vreau sa cumpar ceva de acolo si vreau sa vad daca sunt de incredere
Am si eu niste intrebari despre jocul IMVU. 1.Este free? 2. Ce imi puteti spune despre el. 3.parerea voastra despre acest joc.
Salutare. joc metin 2 de aproape 1 an, si inainte am mai jucat vreo 1 an jumate deci anul asta a fost un an foarte frumos pentru mine pentru ca sunt experimentat, stiu foarte bine metin2, dar s- a intamplat...? (mai mult)
Cum dau full screen la need for speed most wanted? Că dacă dau grafici mai mici mi se miceşte ecranul jocului?
Buna TPU.; x De cateva zile am inceput sa joc OurWorld si am o intrebare. Mai merge chestia cu Refferal Codes? Ca eu am incercat si nu mi- a dat niciun gem si am ajuns la lvl 10 pe contul de N00b si ...? (mai mult)
.. dati-mi un sait de unde pot sa scot doodle jump android cheats
Joc minecraft de cateva saptamani si azi dimineata am intrat prima data pe un server. In spuneti va rog in ce consta actiunea pe servere?
Pe dragon city cum imi vor iesi urmatorii dragoni:- armadilio - soccer ...? (mai mult)
caut niste jocuri care sa se joace in 2(daca se poatein echipa daca nu e bine si asa)dar nu vreau de alea vechi mici..sa fie jocuri mari..am pc 2, 8 ghz placa video 1 gb si 4 gb ram.dau...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva va rog cum sa fac un server de 1.4.4 de bukkit pe minecraft?
Salut,se mai poate juca fifa 13 sau pes 13 online daca jocul nu este original?
Buna TPU. Am downloadat Agrar simulator de pe internet, am instalat jocul etc. Cand am deschis jocul mergea foarte greu deci miscam de mouse un pic si dupa 10 secunde se misca si in joc. Oricum jocului...? (mai mult)
Am un iphone 4, iar cand primesc un mesaj pe la mess se aprinde blitzul. Stiti dc?
Cum pot avea capsuni pe transformice?
Vreau pe metin 2 fun 100kk cine imi poate da dau funda! sau un otel +9 pe unul +6 si dga +6!
Am The Sims 3 original si de curand mi- am luat si The Sims 3 Pets, le- am instalat si cand am dat sa ma joc imi aratau animalele deformate.Cum se instaleaza jocurile sau de ce arata asa animalele nu ...? (mai mult)
Sallz din nou, mi- am pus de curand Age of Empires online si dupa ce day pe play eroare gen "Dont send" stiti voi am pc cam slab dar mi- au mers unele jocuri cu cerinte mari de ex Sims 3 Pc meu : Windows...? (mai mult)
Sall mi-am descarcat fifa online 2 am incercat sa imi fac cont dar imi zicea comleteaza formularul si eu comletasem tot ma puteti ajuta sau sa imi dati un cont? {dau fundita}
doresc si eu sa fac un anunt :Vand Hack Metin2.ro inedetectabil sau cont Metin2.ro, lumea corvus, regat rosu, lvl 57 respectiv 42 itm bune 1k pv etc... Pret 20 de euro la reducere! ma gasiti...? (mai mult)
Salut am wind8..si am instalat dirt3.(cd original) si dupa ce il instalez i- mi da o eroare..cine crede ca ma poate ajuta sa- mi lase id lui de mes sau skype sa- i trimit poze cu eroarea...sau cine are...? (mai mult)
Stie cineva ce face acest biz? http://postimage.org/image/ln41z8q7b/
Hey! Deci mi- am facut un server de metin2 cu hamachi.Am facut totul ca intr'un tutorial de pe net si apoi cand sa ma conectez zice ca "Conectare in progres" si nu trece (l'am lasat si o ora:|). Apoi am...? (mai mult)
Sall stiti de unde pot lua modul de herobrine la minecraft 1.4.4
Imi puteti spune care este cel mai bun program ce mareste viteza de navigare pe net?
Am o problema la minecraft adica cand mi se termina de incarcat imi apare un ecran negru si sta asa mult timp si nu stiu ce sa-i fac, ma puteti ajuta |PLEASE| dau funda!
Salutare, am si eu o problema cu mouse- ul si nu stiu ce sa mai fac. As vrea sa schimb de la 125Hz la 500Hz frecventa la mouse si nu reusesc. Folosesc Windows 7 Ultimate pe 64 de biti si am incercat metoda...? (mai mult)
ziceti-mi si mie un sv samp GF care cauta admin! 1
Vrea cineva sa joace minecraft cu mine?:D survival in 2. 3. dar nu am server... :D
Dati-mi si mie monopoly pc in limba romana
La call of duty black ops 2 imi da eroarea stop working in tinp ce joc de exenplu cand ma inpusca.
Metin2 Mania bonus switcher VA ROG FRUMOSS!
Ce alegeti ipad mini 16gb sau xbox 360 250gb + kinect? am un voucher de 1600 de lei si aman2 costa 1600 lei ce sa aleg?
- - Dau cont Metin2 RO lvl 41, cal armat contul este gol, si nu este pe idul meu. Daca vreti contul contactati- ma la mass- ul katakatalin50, dau si pe iteme, sau bani pe metin2 ro ori ce server, ...? (mai mult)
As dori de la voi un simulator driving in genu browser sau MMO, deci nu vreau sa il downluadez Nu raspundeti car simulator cu google maps nu iau in considerare Mersi foarte mult apreciez un raspuns...? (mai mult)
pe vremuri jucam un joc de racing de masini cu telecomanda, as dori sa intreb cum se numea mai exact? Cred ca era ceva de genul Evolution sau Revolution
Buna TPU! Dc nu-mi merge mt2 mondial server nation, cand dau sa ma loghez sta asa si nu ma logheaza plz raspuns. FUNDA!
Mi-am luat call of duty mw3 reload si nu stiu cum sa-l instalez ma ajuti va rog si dau funda pentru raspunsul corect!
Mereu cand intru un counter-strike 1.6 imi da eroarea : " A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" Va rog frumos, care ma poate ajuta.
Care imi da si mie un Bonusswitcher care merge pe Private Servers? da sa mearga nu cum e ala de la Padma... MS dau funda.
Buna seara TPU! Am si eu o intrebare : Pe Metin2Tim "Care este magia portivita duelurilor sau a razboaielor la razboinic" (fara raspunsuri gen lasa-te sau esti prost ca joci metin2
Hey. Vreau niste jocuri ceva de genu fly like a bird 3 sau lif de la gamevial. nu neaparat de la gamevial dar vreau jocuri de genul asta. si niste filme ceva de genul bambi, cainele si vulpea, 101...? (mai mult)
Stie cineva care este cel mai bun cs 1.6? dar care nu trebuie luat de pe steam.ex:Source.Adica unul care te face sa joci mai bine, mai comod... funda
Salut am si eu o problema cu fifa 11 intru in lan play cu niste baietii pe gameranger dam ne alegem echipele si pe mine ma da afara zice ca s-a inchis sesiunea ce trebuie sa fac va rog
cand vreau sa fac un cont de yahoo si intru acolo sa completez formulalele nu imi arata furmularele acelea cum trebuie normal arata decat unde rebuie sa scriu si atat nu are culoare nu numic ...? (mai mult)
Cum pot face gems pe OurWorld in afara de coduri, cumparat si reclamele alea? Va rog ajutati-ma cat mai repede! Va multumesc! FUNDA! :*
Salut. Am incercat sa instalez jocul smite, dar nu am avut succes, aparandu- mi un ditamai Fatal Error. Este de la fontul de la windows. Am incercat sa il rezolv dar nu merge. P.S.: Am windows 7, ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog jocuri de pe net de logica si indemanare cu cat mai multe nivele OFER FUNDA:D
am facut un cont pe bet365 am intrat in legatura cu un operator vrand sa il inchid.I- am zis m- a intrebat motivul apoi nu mai mergea sa scriu operatorului Am incercat sa ma loghez si imi zice...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urm system : Amd Athlon ll x3 450 3.21 ghz, 8 gb ram dd3, pl.video GeForce gt630 4gb ddr3\128 bit, hdd 500 gb?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?