Dati-mi un servar pvp-pvm gen metin2ro.Funda
1. Buna TPU, as vrea sa- mi iau un laptop in jurul acestor specificatii: Procesor i7 ( sau i5 ), RAM 8GB ( sau 6 ), Gardu nu conteaza doar sa fie peste 250GB, Placa video nVIDIA 2GB ( nu mai jos de...? (mai mult)
Se gasesc dvduri cu Assasin Creed 3? Daca se gasesc merg pe laptop?
Cum ajung la wizard101 in firecat aley fara bani plsss rasp dau funda
Mi- am facut un server de Counter Strike 1.6 si am luat niste addonsuri de pe net.AM o intrebare: cand deschid serverul si intra playerii pe el mie si logic ca si lor le apare la inceput o fereastra...? (mai mult)
Daca imi cumpar Red Dead Redemption Undead Nightmare primesc si Red Dead Redemption simplu?
Cat de proasta poate sa fie placa asta Intel Express Chipset Family de 1 GB? Dau funda pentru cei ce-mi spun despre performatele sale in jocuri!
Cine stie cum poti rezolva o problema de grafica? Am instalat un gta pe un pc mai vechi si am dat rezolutia la maxim si acum nu mai vad nimic...Stie cineva ce pot face? meniul nu il stiu pe derosT:))
Intru pe 4Story,imi merge ce-mi merge acolo pc-ul, si dintrodata scrie No Signal! Ce e de facut?
Cum pot sa joc Farming Simulator 2011 in retea..adica cu altii prietenii?
Se gasesc dividiuri cu jocul Assasin Creed? Daca se gasesc merge pe laptop?
La metin2 ro, stie careva care e sansa de a pica rib? Cat am jucat eu metin2 ro nu mi-a picat nici macar un rib si am stat la arhani de am murit.Multumesc!
Salut,TPU! As vrea sa iau un joc de pe Steam si as vrea cum se procedeaza FUNDA
Am nevoie de un hack darkorbit de credite sau urdium nu conteaza care imi poate da un site sau cv. Dau FundaVOT
Cum sa fac rost de un cont minecraft premium (1.4.2)
De unde pot lua lucruri gratis pentru stardoll?
Va rog care are un cont farmerama mai mic adica pana in level 15 sa imi dea. DAU FUNDA!
Sall mi-am luat hakul m2 bob si cand cresc ma deconecteaza va rog mult imi spuneti
Mai stie cineva servere de minecraft 1.4.4 survival care sa aiba timber si fly pe ele? in afara de MC.ULTRACS.IN A si apropo vreau si eu sa stiu ce texture pack a folosit ihatepink aici de se...? (mai mult)
Am o problema.Tocmai mi- am facut un server de cs. Toate bine, intru pe server, merge, nu am lag. Problema este ca atunci cand intra cineva, are lag peste 50. Eu nu am lag, dar el are. La fel daca...? (mai mult)
Dau cont metin2 US.Am un razboinic de lvl 73. M-am plictisit de joc si decat sa il sterg il dau cuiva.Cine vrea contul sa lase un msg.
Bună, TPU. Am încercat să intru pe metin hammer şi- mi dă eroarea aceasta : http://imgur.com/OnpRU. Bun, odată am trecut peste ea * mi- a apărut înapoi după un timp *, dar scriam contul, şi...? (mai mult)
Salut.Cine poate sa imi spuna cum sa fac un cont de metin2steel,am completat toate spatiile si nu merge:(.Dau fundita cui ma ajuta:D.Multumesc anticipat.
Mi- am downladat Angry Birds Star Wars.Cand il deschid imi apare eroarea asta: Error! DirectX 11 renderer not supported! OpenGL 1.4 renderer not supported! De ce imi apare aceasta ...? (mai mult)
Dati si mie siteuri de unde pot descarca jocuri de impuscaturi (de exemplu Counter Strike) si jocuri cu masini (de exemplu NFS)
Spuneti-mi niste jocuri shooter dar sa nu aiba cerinte prea mari.dau funda cine imi zice cele mai multe jocuri
Bai de unde pot downloada niste jocuri mai de Doame-sjuta fara timp? FUNDA;)
Am jucat metin2 empire legacy,dar nu imi mai merge fostul cont, si cand vreau sa imi fac altul imi spune ca nu am voie... Cine imi poate spune unde ma pot inregistra ca sa mearga?
Buna TPU...mi-am facut un cont pe My First World si nu stiu cum sa il sterg....cum se sterge? dau funda! multumesc
Cine stie servere de Age of Empires 2(Age of Kings)? Nu neaparat romane.
HEYYYY TPU Ce faceţi Dau iteme metin2chaos pe un cont seafight sau iteme metin2ro nu conteaza sv
as vrea sa stiu daca exista vreun cod sau ceva pentru micro volts la reedem, pentru rock hippo sau arme noi etc. Daca stiti vreunul din acest an 2012, (sa fe valabil codul) va rog frumos sal...? (mai mult)
Sal TPU. imi da cineva un cont de crosfire nu conteaza gradu sau ce are pe el doar sa mearga si sa pot intra pe el. spuneti- mil pe adresa asta de yahoo:stanciucostanti@yahoo.com. primul care imi da...? (mai mult)
Cum sa creez un hack pentru jocuri? Va rog ajutati-ma!
Hey cand incerc sa intru pe metin2 ro se incarca un sfert hack shield si dupa ramane asa sa zic 3-5 min si imi apare o eroare time out hack shield update cv de genu! Ce trebuie sa fac?
fac fotbal, si unui coleg de la mine de la antrenament ia luat iphone 5 ca a luat un 7 la mate tatal lui are un club in Bucuresti si foarte multi bani. In schimb eu am numai 9 si 10 pe linie...? (mai mult)
SALLLL TPU! Plz daca stiti niste metinuri private::/rate peste 800%, configurare buna ca nu stiu ce au unele metine(fix cele care imi plac) ca imi apare alb tot... DAtimi un mt sau rezolvarea la problema...? (mai mult)
Cine stie de unde pot lua liga 1 pentru fifa 11?
Stie cineva cum sa dau zoom la zombie lane pe facebook? funda!
Salut nu ma lasa windowsu sa fac nimic numa pe google chrome imi scrie la ori ce deschidere acest mesaj is not a valid win32 application sun la 112 HELP HELP ajutati-ma Dau funda
Caut un joc mai vechi, il jucam prin 2005, dar l- am pierdut si nu ii mai retin numele. Este vorba despre un joc cu masini de la Sierra mi se pare. Prima data aveai masini cu 4 roti, a doua cu 6 ...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu daca chiar exista vreun hack pentru credite pentru imvu. Am descarcat de pe net o multime de prostii si nimic nu merge. Daca are cineva vreun hack adevarat de credite sa- mi trimita...? (mai mult)
De unde sami scriu Fortress Craft?
Vreau sa va intreb daca placile video nVIDIA gtx 650ti si Sapphire AMD Radeon HD 7770 Vapor- X merg pe placa de baza asrock n68c s ucc.Si care dintre placile video merita sa mi- o iau, care este mai buna...? (mai mult)
Cum aflu codul paginii mele? urgent. Dau funda :*
Pentru cei pasionati de counter-strike 1.6 va asteptam pe West.Indungi.Ro 32/32 toata ziua mai putin noaptea unde sunt in jur de 15-20 constant.Cautam admini mai multe detalii pe server!
vreau si eu sa stiu daca se potrivesc aceste componente intre ele :http://www.emag.ro/placa- video- sapphire- amd- radeon- hd7750- 1024mb- gddr5- 128bit- dvi- hdmi- pci- e- 11202- 00- 20g/pd/ED99TBBBM/...? (mai mult)
Cine are smite beta key? email: comacosmin99@yahoo.com
Se gasesc dividiuri cu tomb raider 9 prin magazine? Daca se gasesc merg pe laptop?
Cine nu mai are nevoie de o pagina sau vrea o admina? sunt disponibila! :) :o3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!