am descarcat pana la urma metin2 beta si l- am dezarhivat si surpriza ce eroare imi da the setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program de ce? Ce pot face ca sa imi mearga...? (mai mult)
Intrebare pentru cei ce joaca minecraft... cand deschizi joc in lan. si ii dai la un prieten ip-u. de ce program ai nev sa-ti mearga? ca daca il baga numa asa. zice ca nu merge
Vreau si eu un metin misto nu cu king la magazin lv max 250 sa fie otel la magazin si sa cresti repede la fel si bani dau vot+funda
am o mare problema cu sistemul meu, deci, am un Laptop Acer Ferrari One 200 si este mic si nu are Dvd writer...si am Windows 7 Home Premium original pe el, si vreau sa- i fac o copie de ...? (mai mult)
A aparut liga I pentru fifa 2013? Daca da, vreau si un un linkulet.
Am si eu doua intrebari pentru cei care joaca tdu 2. Ieri m- am jucat pentru prima data si vreau sa stiu cum fac sa fiu liber adica sa pot sa imi cumpar case si masini ca in tdu 1. Si mai vreau...? (mai mult)
Dati-mi si mie un cont de wow freakz cu caracter de lvl mare! Dau funda:)
Cum se numeste hackul ala de pe metin2 care strange obiectele si yangul de pe jos automat?
Scrieti un numar si care numar va fi cel mai mare aceluia ii voi da funda :)!
joc metin2steel si cand intru in zone aglomerate ma scoate si imi da o eraore in care scrie un rand de semnul intrebari...Ce solutii aveti? Nu este de la conexiunea de internet nici de la pc...? (mai mult)
Ce rasa sa ma fac pe metin2 mondial? si magii.
Sall va rog din suflet un metin2 foarte tare si privat dar nu Hammer Epical Tim Energy Fun
Ce photoshop imi merge la 1kg ram? da sa mearga si dupa
De ce cei care au pe facebook o pagina de divertisment in care pun poze cu fel si fel de lucruri fara sa munceasca deloc, doar le posteaza au mii de like- uri iar cei care lucreaza in adevaratul sens ...? (mai mult)
Cine stie sa faca Dead Island co-op cu tunngle sau alt program, va rog sa ma contacteze pe mess: theghostangel sau skype: al3xicovici ca sa ma invete si pe mine sa l fac, si sa jucam:P. FUnda!
Cum pot sa fac bind la cs ce taste si cum?
Cine ma ajuta si pe mine am cumparat si eu un stick de vreo 2 gb de 4 zile si cand il bag in calculator nu apare nimmic nu merge stickul sau calculatorul nu am instalat ceva? sau ce deci nu apare nica ...? (mai mult)
De unde pot lua premium la M2BOB gratis? Cu noua versiune 1.6.6 4 zile am avut premium si acum nu il mai am.Imi explica careva de unde pot lua premium gratis. DAU FUNDA!
Cand apare liga 1 in fifa 13?
Am vazut ca s- a innoit Metin2 lunaris! Am observat ca nu pot sa plusez cu blesul dar ce e si mai ciudat e ca ceilalti plaieri pot!:(! Este vorba de un arc de 60+ 2 si nu vrea la+ 3.Cand il...? (mai mult)
Salutare tuturor am si eu o problema mare la Call Of Duty Modern Warfare 3 numai imi apar serverele la Internet, am bagat cateva la favorite inaitne sa se intample asta si doar alea de la favorite au ramas,...? (mai mult)
Cine joaca paraworld? As dori sa stiu daca jucati online daca da dati-mi ip serverului si portul.Mersii.
imi spuneti si mie niste jocuri PC shooter? pot fi si single player si multiplayer. sa nu aiba prea mari cerinte de sistem. ca nu am decat vreo 3Ghz si 2GB ram. plsss... sa aiba grafica cat de cat...? (mai mult)
Buna TPU.Va rog sa ma ajutati cu niste jocuri ca m- am plictisit de ce am in calculator pana peste cap nu stiu ce sa ma mai joc.Am calculator pentium 4 spre 5 cu 1 gb rami 1 gb placa (nividia GT 9500) ...? (mai mult)
Ieri mi- am downloadat Vindictus de la Nexon Europe. Ieri imi mergea perfect dar azi imi zice: Unauthorized program detected. You will be removed from the game. De ce? Dau funda pentru raspuns...? (mai mult)
Need for Speed Wolrd b-) Ce optiuni de masini am? Am 2200 boost (deci vreau masini bune pe boost). multumesc!
Cine stie un server de CS cu respawn cu mapa fy_buzzkill?
Buna TPU. Mi-am facut minecraftul si vreau sa ma joc cu cineva. id michael_jackson2332 am 13 ani cine vrea sa joace cu mine ii
Cine imi da si mie un hack trade pentru orice fel de metin2 Va rog dati-mi Add:andreihd10 Sau lasati-mi coment aici Multumesc
Cum Editez Un forum De Clan adica sa fac Topic cu Model cerere de clan retragere clan regulament ca un forum de cs ma puteti ajuta
Cine stie cum fac un metin cu iteme s mobi propri Fund+Vot
am descarcat metin2beta si cand sa intru in documnets la downloads surpriza nu-i metin2beta am dar si search si tot na gasit de ce? Unde ar putea fi?
Va rog, spuneti-mi niste jocuri cu naruto sau naruto shippuden pentru pc. dau funda.
Este buna acesta placa video pentru jocurile astea noi ca Assassins creed 3, Black ops 2 etc? nVidia GeForce GTS 450, 1024MB, GDDR3, 128bit, DVI, HDMI, PCI- E. Spuneti- mi si mie...? (mai mult)
Sal am un server de cs-zm si este zm plague dar noi vrem sal facem zombie plague xp daca aveti vreunu un plugin xp pentru zm mil puteti da va rug eu mult
Am gasit o variante de bagat Md ( monede dragon gratis ) in metin2RO Functionabil dupa mentenanta de 19.06. 2012 http://monede- dragon- free- metin2ro.yolasite.com/ affraid Partea nasoala...? (mai mult)
stie cineva un metin cu rate mari fara hamachi si sa fie multi pleyeri si fara epice la magazin si site plizz
imi puteti spune si mie cum sa fac ca sa-mi mearga jocul "Home sheep home 2"?! Va rog tare mult! Funda...
Cine imi spune niste nikuri de fete pentru un joc...sa nu fie cu semne hi5..Cum ar fi Addie67, ZaPaciThaa ceva de genu... Funda...la cele mai frumoase
Salut.Am o intrebare:Care este codul pe Club Pneguin de Treasure Book?
Cineva are plzz sa imi dea un cont pe revomondial sa nu aiba caracter daca are sa aiba un war si uitati id meu de mess:razvy_andutsu
Cine are cont Minecraft premium si poate sa mi-l dea mie va rog din suflet contact dely_gyroc si skype delutzu4 va rog mz
Jocul Slender e un joc infricosator?
Cum pot juca fifa 13 online fara sa am jocul original?:) Funda.
Buna TPU.Am o problema cu gta san andreas samp...Cand dau sa intru in sv imi da server didn't respond.Dau funda celui mai bun raspuns
Vreau si eu niste jocuri shooter misto! Daca se poate sa fie CO-Op, dar nu neaparat. Si sa mearga pe systemul asta: Intel Celeron 2. 66Gbytes 1Gbytes Ram Placa video 512 Funda
Trebuie sa incep sa lucrez la atestatul la informatica. Imi puteti spune un site de tip web builder (creator de pagini web) gen Wix dar dupa ce termin munca sa imi pot salva ce am lucrat pe calculator ...? (mai mult)
Connect server de cs rs.limitstrike.ro. E tare svr
Salut TPU, unde gasesc fisierele de la DirectX? unde este instalat. Dau funda!
As vrea sa imi cumpar un laptop si trebuie sa aleg intre http://www.altex.ro/laptop- asus- k75vm- ty036d- intel- core- i5- 3210m- 2- 5ghz- 17- 3- 4gb- 750gb- nvidia- geforce- gt- 630m- free- dos...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anazzz întreabă:
Alin2304 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?