de curand mi- am achizitionat un laptop Asus, procesor Intel core i5, placa video nVIDIA geforce 610m 2 gb, 6 gb ddr 3.surpriza care e? am vrut sa joc pes 2013 si placa video nu are shared pixel...? (mai mult)
Am instalat Farm Frenzy pentru varumiu e mai mic s- a jucat la terminat a vrut si 2- ul l- am descarcat/instalat/ fuge imaginea. La fel si la Farm Frenzy 3! Vreo idee? Si app. Fifa 2010 intru in joc...? (mai mult)
Unde se fac bani cel mai bine pe Metin2GX? Daca v3/v4 ce camera?
...Cine imi poate da si mie un hack pentru mt2ro sa fie trade hack nu keylogger dau funda
Howdy tpu...am o intrebare am auzit ca poti afla cat la suta ai vorbit cu persoanele de pe mess, adica iti arata cu cine ai vorbit mai mult...
De unde pot lua un joc cu wrestling mai nou sa fie 2010, 2011 sau 2012 Dau funda la cel mai nou wwe
Cine stie jocuri cu cai? Ceva gen A virtual horse sau StarStable.
Pentru cei care s- au jucat Batman Arkham City! Dau Funda! Am o mica problema. La Misiunea cand trebuie sa accesez Wonder Tower nu merge sa bag parola. ( http://www.youtube.com/watch?v=JF0XsWNGW88&list=ELghU1mWujeLA&index=29&feature=plpp_video...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi un cont metin2tim peste lvl 60 va rog dau {funda} va rog!
Am minecraft 1.4.2 si imi este dor de minecraft Beta 1. 1_02 da cind mi l- am downloadat si l- am instalat s- a facut un Force Update si mi- a dat Minecraft 1.4.2 dar nu minecraft Beta:(. Cine...? (mai mult)
Voi stiti un fel de RT Gratis in afara de saite ca pe el iau rt 24 pe luna deci stiti?
Cine imi da si mie un cont de Transformice? Dau FUNDA! Multumesc!
Doresc sa rulez nfs world pe un pc mai vechi dar imi da error, chiar dupa ce dau play(dupa ce dau play da semne ca vrea sa intre in joc, se face neagra img si imd imi da error)..config pc- ului:procesor...? (mai mult)
pentru cei ce cunosc jocul Rigs of rods (RoR) ince versiune si in ce harta se gaseste locul acesta http://www.youtube.com/watch?v=VKnn3sVHUUA&feature=related eu am versiunea 0.36.2
Cine stie un cabal usor, cu skilluri la transcender, si armuri faine daca stiti la ce ma refer atasati de raspuns si un link va rog, mersi ...? (mai mult)
Am si eu o problema la Counter-Strike.Cand un admin imi face poze, nu se salveaza nici in cstrike, nici un valve.Va rog sa imi spuneti cum sa rezolv acest bug.
Hei! Mi-am facut o breasla pe Metin2ro,dar problema este ca nu prea stiu ce grade sa dau.;))Ceva sugestii? P.S:Breasla se numeste:CrazyLove. Funda.
Care ma ajuta si pe mine sa fac un server de metin2 funda
Dc am lag 300 la cs cum pot sa scap de ea? ajutor
Sallz TPU, Vrea careva cont Metin2Lunaris full modat dau pe itm metin 2 ro sau metin 2 hotstyle.
am si eu o problema cu pc- ul meu sau mai exact windowsul. cand intru intr- un joc imi da o eroare..imi zice exact asa : "o problema a facut ca programul sa nu mai functioneze corect. windows...? (mai mult)
am facut un svr de mt2 pe hamaci totul merge perfect! mai putin ca playeri nu se pot conectax( le- am dat ip meu de hamachi cu.100 si tot nu merge...o fi de la portmap?! va rog cine se pricepe ...? (mai mult)
Este adevarat ca un laptop este mai prost decat un calculator? Am inteles ca un laptop are spatiul foarte mic pentru a rula jocurile de exemplu la capacitatea lui! Multumesc!
Pe Metin2 (respectiv TDL) Ca sa il bati pe Azrael mai usor ai nevoie de bonusuri pe iteme cu Tare impotriva diavolului sau Tare impotriva vampirilor? (nu mobii ceilalti, doar Azrael)
Buna am un pc cu configuratia AMD Athlon 64 x2 dual core procesor 5400+ , 2, 81 Ghz, 1 gb ram si vreau sa imi spuneti si mie ce windows as putea folosi in care pc sa mearga usor? momentan am windows ...? (mai mult)
daca cumpar o placa video sa zicem la 400lei-450 lei cand o comand mi-o trimite cu tot cu procesor sau procesorul trebuie sa-l cumpar separat?
Va rog sa imi dati si mie niste servere de samp pentru avioane :) :P plz FUNDA!
Care imi face cont vamosmt2 sa-mi de-a la adresa flaviu_bura@yahoo.com
Cine stie un hack de microvolts.Nu ca n-am bani dar faza e ca am luat 100.000 de rt si apoi la capsula mi-a dat un bug si nu mai am nimic :(. Funda cine mi-a zis cel mai Bun. SUCCES :)
Buna TPU Stiti cum sa scap de ban pe un server de cs? Dau cea mai mare funda! P.s. nu stiu de ce dar aveam steam on si un admin mi-a dat ban ca jucam mai bine ca el
Sal'tare fratilor! Va rog spuneti- mi ce sanse am sa joc Assassin's Creed pe un pc cu urmatoarele configuratii: Procesor Amd Athlon IIx2 de 2.80 GHZ Placa video Ati Radeon HD 4300/4500 series de 1.7...? (mai mult)
Spuneti-mi si miedrumul catre studioul de filmare la gta vice city
Caut un server de samp la care sa pot avea si eu sansa la admin/helper am experienta in adminat pe servere de samp si asi dori sa mai fiu dca ma pricep :) Cei care doresc admin sa ma contacteze + ca daca...? (mai mult)
Cum pot sa iau si eu muzica de pe youtube?
Stie cineva un joc cu microbuze? nu cu tir sau autobuz...
as dori un cont revomondialmt2 cam intre 200 si 100 va rog sa ma contactati la id alexpeterfi@yahoo.com oo si sa nu uit de funda
Apare mortal kombat 9 pe pc mai exact cand\in ce an?
Stiti vreun metin fain?
Imi puteti sa imi ziceti daca merita jucat nhl 2k10 pentru ps2? dau funda!
dati-mi si mie va rog niste jocuri tari pentru calculator
Am intrat in Rock of Ages, ecranul s- a facut negru si mi- a aparut o fereastra care imi "zicea" sa inchid programul si sa caut o solutie online sau doar sa inchid programul.Am instalat jocul de mai multe...? (mai mult)
Imi spuneti un site in care sa descarc fifa 2005 full nu demo sau alte chesti haide spuneti-mi dau funda va rog
Buna seara TPU! Cine poate sa-mi spuna cum se numeste jocul acesta? http://2.bp.blogspot.com/-rRo7oup8dTs/TnjC5TKs9ZI/AAAAAAAAAmQ/cbIXEm0F_O0/s400/ArkaBall+free+v1.1.jpg
La gta sanandreas SA:MP cum fac ca pedalele sa aiba controlul de fata si spate pentru ca am controlul de privire pe aman2! dau funda :P
vreau sa stiu de la cei care joaca NFS HP 2010 ce setari au la display?
Jocuri gen mafia 2 cu masini de epoca stiti? ofer funda apropo nu apare mafia 3?
Are cineva un cont de metin2 RO pe server gemini cu itm bune? Cel care are itm cele mai bune dau funda!
Stie cineva un club virtual gen fantage; animal jam; ourworld; club penguin; franktown rocks? Dau funda! (Nu vreau cluburi de copiat in calculator ci online)? (mai mult)
Cine imi spune si mie cu se adauga un administrator pe Facebook pe un grup?
Bun,tpu....am intrat pe friv aseara pe la 9 si erau niste jocuri specifice orei,, late night games, si arata 13 cand am pus sageata pe un joc, ce inseamna? platesc cumva? :-? p.s:din curiozitate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia