Joc Haxball.un fel de fotbal 2d. Si de la un timp imi merge sacadat dar pingul se mentine bun. Nu stiu ce sa fac sa nu mai mearga sacadat. funda cine ma poate ajuta
Ziceti-mi si mie un metin2 cu rate 2000-5000! DAU FUNDA!
Buna cei care aveti Minecraft Cumparat si nu mai jucati puteti sa imi dati mie contul joc pe un sv pvp cu un laungher iar pe el intra inca 5 persoane necunoscute cara ma griefeaza cine ma poate ajuta va...? (mai mult)
Cati ani mar tine acest Pc cu jocurile la detalii maxime? Funda! http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/589736/
De ce imi merge sacadat nfs shift pe rezolutie 1280x1024 75hz la mediu si high? am placa video 9500gt 1024mb 2gb ram, procesor e5300 2.6ghz dual core... oare cod black ops 2, cod mw 3, sleeping dogs,...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog niste placi video bune pana in 350 lei?
Call of Duty sau Battlefield?
Care-i cel mai tare banc cu bula?
Sall care stie jocuri online in afara de :microvolts,brawl baster,counter strike, metin (2, ro normal), 4story, elsword
Sall all Am o intrebare cum fac videori ca asta cu ce trebuie sa il editez? http://www.youtube.com/watch?v=8pkQdOhB0N0
Pentru pc mai pot sa fac rost de undeva de farming simulator 2006 sau 2007 dau vot + funda
Am si eu o intrebare cum ce program pot taia o poza normala in una 4/6 ceva stil buletin :) am nevoie de o poza mica si nu stiu cum sa o fac?
SAlut all. azi mi- am luat un pc cu 4 G ram, procesor 6 GHz, placa video 2 G. Va rog sa imi spuneti si mie niste jocuri calumea rau pentru aceste cerinte. Apropo in afara de Prince Of Persia 1, 2 ...? (mai mult)
Buna cum imi gasesc vocile dupa ce le'am cumparat si le'am salvat de la dress up? Am apasat si pe mine dar nu imi apar Dau funda. Scuzati categoria
[FUNDA]cum pot sa joc minecraft multyplayer? [FUNDA]
Ce echipa are sasuke?
Vreau un metn 2 cu arme legendare si king la magazin ieftine la care te da de la lvl 1 si sa vie PVP dar nu dati doar numele dati si http://...
Ce inseamna feed in conter-strike? Ma refer la ala pentru care iei ban.
Cine stie cum pot intra pe un server samp gasit pe internet?
As vrea un Metin2 cu batalie...otel...etc in shop! Sa fie ceva fain! Scz de categorie.ii cea mai vizualiazata!
Ine imi poate spune cum pot sa descarc CABAL ROMANIA sau GTA SAN ANDREAS?
As vrea si eu jocuri gen Mafia 2, sau in care tu sa fi intr-o banda si sa faci anumite misiuni etc!
SaluT! Imi puteti spune cum sterg efectele de la schimbarea armelor la counter strike 1.6? Dau
Hey! Aveti Stardoll? Care e numele vostru? P.S:vreau sa am mai multi prieteniiiii! P.S:( :)) ) Funda pentru. superstaruri!
Imi puteti spune si mie niste jocuri cu crime cum ar fi rapirea sau ceva de genu'! Funda! Multumesc!
Care credeti ca este cel mai bun OS pentru urmatoarele setari pentru gaming(in care voi avea mai mult fps): PRocessor:3.2 GHz (OC) Ram:1 Gb of ram Placa video:384 MB pixelshared 2.0 HDD:500 GB 7200RPM...? (mai mult)
Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT630, 2048MB, GDDR3, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E IMI VA MERGE PE placa de baza g31m-es2l?
Se joaca cineva MTA San Andreeas multiplayer? Scrieti aici daca DA sau NU. Ca vreau sa va zic ceva.
Buna TPU:) Care credeti ca este cel mai bun OS: Windows xp(cat la suta ii dati?) Windows 7(cat la suta.) WIndows 8(cat...) Windows Vista(=)) ) [Ex:Windows xp 60% windows 8 90% ]
Imi da si mie Smite Beta Key? pls
Cine imi da si mie un cont de metin2 ro? va rog frumos nu cer prea multe la el... seriozitate maxima... va rog :)) :D
Sall de cateva zile m am apucat de goal united vreau sa stiu daca pot sa extind stadionul fara stele gu?
Ce jocuri bune stiti pe care le-as putea juca pe o tableta Allview Alldro 3 "speed" cu sistem de operare Android 4? am cautat,insa majoritatea nu imi merg, cu exceptia unui joc numit "SpeedX".
Ce jocur imi recomandati pentru un asa calculator? Memory(ram):2. 00Gb si 2 GHz AMD Sempron LE-1150(procesoru) Windows Vista 32 bit! DaU FunDoi!
stie cineva parole de gta IV cat de mult funda la ala care imi scrie mai multe!:O3 mersi anticipat;)
Ziceti-mi si mie un joc gen Assasins creed 3. Call of duty/ Crysis gen din astea va dau funda daca imi ziceti
Buna TPU.As dori un server de metin2 hard pvm. ceva de genul 4Metin2- server pvm, New- legends de la Energy, Metin2Original (care nu ii mai merge site), sau HarmoniaMetin2. Daca se poate sa fie romanesti...? (mai mult)
Am gasit pe un site jocul Assassin's Creed III pentru PS3 ....nu am asa ceva dar am un gamepad serioux...pot juca socul pe pc?(nu stiu daca ati inteles)
mi- am descarcat need for speed world si... toate bune si frumoase pana mi- a dat crash asta... Problem Event Name: APPCRASH Application Name: nfsw.exe Application Version: 1.0.0.1207 ...? (mai mult)
Am si eu o problema cu Prototype2 cand intru merge si intru dau New Game apoi mie se incarca dar se tot incarca mereu ce fac?
Niste Nume de cs Va rog Mai Faine
Hello TPU! Dau funda pentru un raspuns cat mai complex. De unde pot sa downloadez (free) skinsuri pentru sims1(fete pentru femei si barbati). P.S. Am sims 1 all colections. Va multumesc! pup
Am download-at Battlefield 3 si mi se incaca dar dupa un timp cand ajunge la,, Gamefiles part34.rar" imi cere,, Next volume" si nu stiu de unde sa il iau. Orice raspuns e bun.
Buna care are sa-mi dea si mie un cont imvu? Cu cateva haine va rog add la adi.nadya dau funda celui mai bun cont :D
Cum pot sa fiu membru la Club Penguin fara sa cumpar sau fara hack?
Am mount and blade 1.153. Eu as vrea sa stiu cum pot sa recrutez(Strang) Mai multi oameni o data de la o casuta cum sunt pe alte moduri cate 12 la o casuta sau 180 denars=18 oameni la o casuta....? (mai mult)
Cum se face bani pe imvu ?
Cine imi da niste nume cu care sa ma intitulez in Minecraft? Dau funda si vot! Cativa MInecraft- eri au nume de acest gen : AntVenom, CaptainSparklez( astia- s englezi); elok, CasperFp, ostyleo,...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva niste programe de ascultat muzica gen winap bs player...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia