TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5835
  • 5836
  • 5837
  • 5838
  • 5839
Cairo
în 13 Noiembrie 2012 | Cairo întreabă:

Buna sunt 2 mape la cs care seamana cu o baie si o bucatarie...cum se numesc? funda urgent

1
Răspunde Raportează
Sandokan1998
în 13 Noiembrie 2012 | Sandokan1998 întreabă:

Dati-mi si mie un hack DMG pentru HAMMERMT2 si sa functioneze 100% DAU FUNDA + VOT

3
Răspunde Raportează
xPuffy
în 13 Noiembrie 2012 | xPuffy întreabă:

Cine imi da si mie un cont de ourworld sau de metin2 epical sau metin 2 tim? Va rog frumos! Prin mesaj privat:)Fundita + vot

0
Răspunde primul Raportează
LegendGood
în 13 Noiembrie 2012 | LegendGood întreabă:

Ziceti-mi si mie niste jocu tari in afara de counter strike 1.6 metin2 Warcraft :)

5
Răspunde Raportează
M?r?cineee
în 13 Noiembrie 2012 | M?r?cineee întreabă:

Sall all! De unde pot lua un hack rcon pentru samp 0.3e(adica hack admin)? Am incercat sa iau ogrmada dar zice ca mai intai trebuie sa insalez o p.a si rahaturi! Daca mil puteti trimite ma contactati la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SadBoyForever
în 13 Noiembrie 2012 | SadBoyForever întreabă:

Vreau sa instalez un joc cu D@emon Tools, Tekken 3 mai exact, eu am deja o imagine virtuala facuta cu acest joc, dar chiar si dupa ce dau "mount image" cu D@emon Tools nu il gasesc nicaieri in my ...? (mai mult)

0
RidelesneAlex
în 13 Noiembrie 2012 | RidelesneAlex întreabă:

BUNA TPU! Caut de mult timp un server de metin2 pvm, dar nu hard... adica sa nu gasesti otele la mag si de- astea dar sa nu- ti pice ss- uri la metine. sa le gasesti..si sa faci banii bine... bonusurile...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Snufkin
în 13 Noiembrie 2012 | Snufkin întreabă:

Are cineva hack sau orice alt fel de cheat pentru Dragon City pe facebook? rog daca imi dati link sa nu fie cu survey ca tot de alea am dat si daca puteti sa imi trimiteti atunci password la archiva

0
AleKkKs
în 13 Noiembrie 2012 | AleKkKs întreabă:

Ce comenzi m-ar putea ajuta sa joc mai bine cs 1.6?

1
Răspunde Raportează
JusTPauL
în 13 Noiembrie 2012 | JusTPauL întreabă:

Alt joc online stupid de facut bani pe net, stie cineva ceva desprea asta? Sau iar pierd timpul 1 an de zile pe alta porcarie de joc. http://sondajro.com/ Dau funda daca e vreo unu care a jucat si a...? (mai mult)

0
AleKkKs
în 13 Noiembrie 2012 | AleKkKs întreabă:

Cum pot creste foarte repede pe metin2ro fara cod?

1
Răspunde Raportează
matyas1015
în 13 Noiembrie 2012 | matyas1015 întreabă:

cred ca am primit Destroy la CS, deoarece adminul de pe servarul respectiv mi- a dat examinare, m- a scos din cs, iar acum cand vreau sa intru nu- mi mai apar casutele din stanga cu New ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ReDIoNuT
în 13 Noiembrie 2012 | ReDIoNuT întreabă:

MINECRAFT: am downloadat minecraftul si vreau sa intru si eu pe multiplayer, , , si trebuie sa ma loghez pe cont, , , pe mojang m- am logat si merge dar cand intru pe minecraft si scriu username si password...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ɗєʌɗvơɪƈє
în 13 Noiembrie 2012 | ɗєʌɗvơɪƈє întreabă:

Ei bine Assassin's Creed III a aparut pe 31 Octombrie si n- am vazut nici un link de download pe PC(doar Xbox si PS3)... Cine imi da linkul de la Assassín's Creed III sau Demo Assassin's Creed...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Madutzu1996
în 13 Noiembrie 2012 | Madutzu1996 întreabă:

as dori si eu un hack pentru Top eleven, si sa imi spuneti si cum sa il folosesc. Va rog frumos!

2
Răspunde Raportează
CinevadinBucuresti
în 13 Noiembrie 2012 | CinevadinBucuresti întreabă:

Este un concurs de cs1.6 organizat la Bucuresti (Winter Lan Indungi #2012) si caut cativa jucatori buni(in adevaratul sens al cuvantuli)pentru a forma o echipe de 5 persoane. Concursul este pe data de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2012 |

Stie cineva de ce la Sims 3 nu merge sa misc imaginea din mouse ci doar din cele 4 sageti din stanga?

1
Răspunde Raportează
ionuu1414
în 13 Noiembrie 2012 | ionuu1414 întreabă:

Cine imi zice si mie dc nu-mi merge lunaris-online! amNET.Framewark intru in pacher dar nu-mi intra in el!

1
Răspunde Raportează
Dany2K_4697
în 13 Noiembrie 2012 | Dany2K_4697 întreabă:

Deci, cine are o invatatie pentru smite si poate sa-mi dea si mie, raman dator :)

0
CryWithM3
în 13 Noiembrie 2012 | CryWithM3 întreabă:

Poate sa-mi zica cineva si mie cum fac sa fac credite pe imvu intr-o zi da fara sa dau bani sau sa ma chinui.

0
DreamHouseit
în 13 Noiembrie 2012 | DreamHouseit întreabă:

Salut am configuratia Urmatoare : Rami 512 Procesor Inte(R) Celeron(R) 2, 00 GHZ WIndows Xp sp Etc Vreau si eu nsite jocu cu masini, formula 1 sau normale Dar la care sa- ti apara volanul pe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandru_Titaru_1995
în 13 Noiembrie 2012 | Alexandru_Titaru_1995 întreabă:

Am si eu un Laptop cu 4GB ram placa video AMD Radeon HD 6320 Graphics 1965 MB Windows 7 Home Premium 64- bit si vreau sa stiu daca e sa descarc GTA IV va merge la memoria care o am? Astept un...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
A555d
în 13 Noiembrie 2012 | A555d întreabă:

Eu mi-am facut cont pe xbox live si caut prieteni! Cn vrea, sa imi scrie nickname-ul lui.

1
Răspunde Raportează
Robtzelu
în 13 Noiembrie 2012 | Robtzelu întreabă:

SAlut am si eu o comunitate EvilGaming de fapt nu e a mea e a unui prieten la care lucrez si eu si vrem sa o populam :D Este comunitate de cs cazduim servere noi : http://evilgaming.taro.tv/ Avem si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DreamHouseit
în 13 Noiembrie 2012 | DreamHouseit întreabă:

Salut am o problema la MOTO GB 2 Imi iantra in el si ramene acolo la Lodind ( imi arata ca se face dar se face incontinu ) CUm rezolv asta? Funda + vot la cine ma ajuta (--_--)

0
Smecheritzu50
în 13 Noiembrie 2012 | Smecheritzu50 întreabă:

Imi puteti spune si mie de ce cand intru pe legue of legends si dau sa ma inregistrez si completez toate datele si dau pe play imi spune registration failed dc? Ca toate datele sunt corecte...Dau...? (mai mult)

0
creativeboy
în 13 Noiembrie 2012 | creativeboy întreabă:

La ce ora se deschide server 13 (Trianguli) pe ro? (FUNDA)

1
Răspunde Raportează
Shaggy02
în 13 Noiembrie 2012 | Shaggy02 întreabă:

Care este cel mai bun carcter de pe metin2ro dintre ninja si war? Si spuneti-mi si de ce? Funda?

4
Răspunde Raportează
CataliNNN9539
în 13 Noiembrie 2012 | CataliNNN9539 întreabă:

Cand se deschide frate serveru' ala nou pe metin2ro? Astept de o luna... vreau un raspuns sigur! Multumesc, dau funda! :o3

1
Răspunde Raportează
MentalDaniel98
în 13 Noiembrie 2012 | MentalDaniel98 întreabă:

Va rog imi puteti spune si mi- e ce pot face daca imi da eroarea asta la steam steam cumparat!:) Steam:Failed To Platform module? imi spune si mi- e cineva Il Sterg il incarc imi merge ce merge joc pe...? (mai mult)

0
RandyOrtonRKO
în 13 Noiembrie 2012 | RandyOrtonRKO întreabă:

Niste metine? va rog?:D asi prefera pvp

7
Răspunde Raportează
anonyMOUS1998
în 13 Noiembrie 2012 | anonyMOUS1998 întreabă:

am vazut cateva videouri pe youtube si am vazut ca la cursorul acelei persoane avea niste cercuri rosi/galbene cum pot sa fac si eu? FUnda!

2
Răspunde Raportează
alexftz
în 13 Noiembrie 2012 | alexftz întreabă:

Am gasit un joc online Ikariam, ce parere aveti? Dau funda celui mai bun raspuns :) Server speed normal. http://izariam.stillg.com

3
Răspunde Raportează
Dex2
în 13 Noiembrie 2012 | Dex2 întreabă:

Cum pot decupa o forma neregulata si lipi pe o alta suprafata in PhotoScape? :) Dau funda; o3

1
Răspunde Raportează
sick01
în 13 Noiembrie 2012 | sick01 întreabă:

Heey TPU! Detin un server de cs 1.6 functionabil pe net Problema mea este ca am un ip rotabil si de ori cate ori imi redeschid pc- ul mi se schimba ip si la server Vreo solutie pentru a mentie ip-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EverybodyInTheCasaMare
în 13 Noiembrie 2012 | EverybodyInTheCasaMare întreabă:

Cine imi poate spune cum se numeste site-ul ala in care iti scriai numele si cineva til introducea intro melodie si til scria u petale de trandafir... etc. va rog... ♥ DaU FunDa

1
Răspunde Raportează
florinpaula
în 13 Noiembrie 2012 | florinpaula întreabă:

stiti ca pe HI5 se punea muzica pe fundal, aveti idee daca la facebook se poate pune muzica pe fundal? mersi si

0
Lunaris14
în 13 Noiembrie 2012 | Lunaris14 întreabă:

Buna TPU imi puteti recomanda mai multe siteuri in care as putea descarca foarte rapid fifa 2005 si fifa 2007 va rog daca-mi merge

0
cosmin12cosmin12
în 13 Noiembrie 2012 | cosmin12cosmin12 întreabă:

Buna,cine joaca barn buddy pe facebook,ok,cine joaca sa ma ajute si pe mine cu un animal, funda la cel mai frumos animal...

0
SpigiBb
în 13 Noiembrie 2012 | SpigiBb întreabă:

Am descarcat de pe youtube un intro la metin2! vreau sa il deschid cu movie marker sa il editez dar nu recunoaste formatul! stiti cumva ce format foloseste movie marker?

1
Răspunde Raportează
Damian_Marius_1990
în 13 Noiembrie 2012 | Damian_Marius_1990 întreabă:

Salut, Cum se numea programul care inregistra clickurile pe care le dai apoi le imita? L-am folosit acum cativa ani si am nev de el din nou.

1
Răspunde Raportează
Bogdanutz93
în 13 Noiembrie 2012 | Bogdanutz93 întreabă:

Va rog care ma poate ajuta as dori sa-mi modez consola PS3 am firmware 4.21 si vreau sa downgradez la 3.55 ca sa o pot moda, daca cineva dintre voi a mai facut-o sa ma ajute si pe mine

1
Răspunde Raportează
OchiiCaprui
în 13 Noiembrie 2012 | OchiiCaprui întreabă:

Sall! ce se intampla cu mt2 LunaRis? am vazut ca s-a schimbat si site-ul... ce trebuie sa fac? plz ajutati-ma repede dau funda + vot

1
Răspunde Raportează
viruss688
în 13 Noiembrie 2012 | viruss688 întreabă:

Stie cineva un server de minecraft romanesc, modul survival. cu fly gratis, si cu un fel de ferma; de exemplu spawn- uri de porci si oi si langa spawn- uri sa fie foc, sa arda porcii si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreea28
în 13 Noiembrie 2012 | andreea28 întreabă:

Imi puteti da un cont pe free realms care are membru? pliz help me.idul meu este mima2808

0
Minato1
în 13 Noiembrie 2012 | Minato1 întreabă:

am o nelamurire. Pe metin la arme cum e bine sa fie PC-ul SI PM-ul (in minus sau in plus) Mutumesc Anticipat

2
Răspunde Raportează
Rares311
în 13 Noiembrie 2012 | Rares311 întreabă:

Cum stiu care Placuta RAM se potriveste calculatorului meu?

2
Răspunde Raportează
thefulger
în 13 Noiembrie 2012 | thefulger întreabă:

Spuneti-mi si mie un metin2 dar sa aiba king la mag iteme epice etc sa mearga 24-24 ore sa mearga si pe laptop MiniHP cel mai bun primeste funda :X

2
Răspunde Raportează
protos554
în 13 Noiembrie 2012 | protos554 întreabă:

Sall la toti imi puteti spune va rog cum imi fac cont pe legue of legend pbe ca am incercat dar nu- mi da pagina buna imi da de pe league of legend normal nu pbe. Imi puteti da linkul de unde imi fac ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gLocK
în 12 Noiembrie 2012 | gLocK întreabă:

Cum fac fps-ul mai mare pe Counter Strike? Am windows 7 ultimate, placa video nVIDIA GT 9500.

1
Răspunde Raportează
  • 5835
  • 5836
  • 5837
  • 5838
  • 5839
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 11 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 14 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.637
  • Întrebări: 3.954.669
  • Răspunsuri: 17.665.252
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Misterul familiei Hunter

Misterul familiei Hunter

Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.399 Conversaţii