Hey! Stie cineva jocuri realiste? Adica sa nu fie de genul Barbie, Sue... Ceva mai realiste!
Imi zice cineva un site de unde pot descarca obiecte pentru sims 3? Va rooog, + tutorial =]].
Stiti jocul ala cu fata aia care face animalele emo si cealalta le face cum trebuie si daca aia ma prinde ma pedepsepste deci stiti? Raspuns urgent funda mare cat voi!
Vreau sa ma ajutati, va rog! Am jucat mai demult tales runner, dar s-a inchis! Daca puteti sa imi spuneti servere private ca tales runner! Imi placea mult jocul! VA ROG! Multumesc!
Stie cineva numele de Skype al lui Ostyleo ( Marian din Copii Copaci MC)
Hey TPU. Deci,caut si eu un joc IN ROMANA, deci in inci un caz in engleza, din astea online unde trebuie' sa iti faci cont. Va rog ziceti-mi si mie jocu'. Funda :X
Referitor la nfs world. Imi pot cumpara si alte masini(mai scumpe) cu $ in afara de masinile care ti le dau si la inceput? (scirocco, r35.).
Cu ce program pot face poze cu "mem-uri" trollface me gusta etc daca ma intelegeti:D multumesc funda!
Azi am luat Call Of Duty 4 Modern Warfare.L- am instalat, apoi, cand am apasat pe Launcher, mi- a dat eroarea urmatoare : The procedure entry point_AIL_sample_stage_property@24 could not...? (mai mult)
De unde pot descarca call of duty 2
Joaca cineva the lord of the ring online?
Am si eu o problema cu NET Framework 3.5 deci eu vreau sa il descarc de pe net deoarece imi trebuie pentru un server privat de metin2 care merge doar pe NET Framework 3.5 dar cand ii dau sa il...? (mai mult)
Cine stie de unde pot sa imi fac cont pe haboo
De unde pot lua gta iv fara t o r r e n t?
Sall TPU, de unde pot sa iau un hack dmgx10 pentru metin2hammer; vreau site-ul (si sa mearga hackul) dau funda!
Vreau un program de schimbat ip.Ca sa joc cs...
Mi-am facut si eu un server de mt2 .....Ma loghez,intru pe caracter, se incarca si apoi cand imi apare caracterul fac un pas si apoi ma delogheaza.
Cine stie un hack bun pentru imperia online? Dau funda :D
Cel mai tare server de metin2 http://5.84.30.71/index.php?s=CHAT va garantez cai fain;) Metin2 Pursuit!
Am Windows 7 pe 32bit si nu imi merge sa pun CS 1.6 sa ruleze pe 32bit doar pe 16bit.Cine imi explica cum sa fac sa ruleze pe 32bit ii dau funda.
Hey. care poate sa imi spuna si mie un site de jocuri, in care sa zica cand se lanseaza, chestii de genu in afara de gamespot... va rog?
Vreau un program de schimbat vocea in counter strike.
Hei intrati pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/SuntemTrasniti este de amuzament si dati un like. Daca trimiteti multe poze si vizitati pagina dau si admin.
Stie cinea un metin2tare lvl max 99- 150 sa fie destul de usor dar nici chiar ca metin2european si sa aiba alte modalitati de a face multi bani in afara de a creste. sa nu fie :epicalmt2- earthmt2- mt2tim-...? (mai mult)
am instalat hamachi si am dat join intr-un metin (clujan metin2) si apoi dupa ce imi arata conectat ce treubi esa fac sa intru in joc? dau funda +vot pentru cnma ajuta
Mi se restarteaza calculatorul de fiecare data cand instalez ceva dar daca il las in pace si nu umblu la el nu se restarteaza. De la ce poate fi?
Mai nou ( ieri ) mi-am luat un Samsung Galaxy mini 2. Ce aplicatii sau jocuri imi sugerati sa imi iau? Funda! :)
Are careva cont pe lunaris-online cu itm multe itm bune zicetim da daca aveti si va contactez
Stie cineva se poate juca poker pe jetoane virtuale pe PKR sau bwin sau 888poker?
Ziceti-mi si mie un anti-virus bun free, dau funda! Care credeti ca e mai bun si SIGUR!
Spuneti- mi si mie niste jocuri care sa merarga pe : Processor: Intel(r) pentinum(r) d cpu 3. 00ghz 2.99 ghz Gb Ram: 2.00 System type: 64- bite operating system.Dau funda.Nu dati situri cu...? (mai mult)
Cum descarc minecraft 1.8 mods plys dati-mi un site sau direct linkul de wodnload si daca-mi trebuie cont dati-mi linkul plys good bye FUNDA FUNDA CATCASA DE MARE!
am descarcat pes 2013 e foarte fain... si vreau sa joc cu maneta si tastatura si nu merge de ce oare care stiti un raspuns cat mai rapid. multumesc dau funda! :D
VAND CONT NFS WORLD cu : porche 911 carrera s(snow flake) toyota mr2 porche boxter spyder, lotus evora, nissan skyline 2000- gtr(c10)(cop car) lamborgini murcelagio lp- 640 camaro zl1 nissan skyline...? (mai mult)
Mi-am luat un laptop si nu stiu daca trebuie sa formatez bateria
Funda care-mi face si mie un cont pe LOL (League Of Legends)!
Cine imi da un cont metin2ro va rog intre lvl 25 si 50 funda! binenteles daca e bun contul
Joaca cineva DarkOrbit pe Europa Globala 7?
Dupa o pauza de 2 luni si multe proiecte in Gaming, caut o comunitate unde sa lucrez. Am o experienta de 3 ani in San Andreas MultiPlayer. Doresc ca, comunitatea sa aiba pe zi minim 50 de oameni...? (mai mult)
Stie cineva pe ce platforme de poker se organizeaza turnee pe bani virtuali. Joc pe Pokerstars dar n- am vazut sa existe turnee pe bani virtuali. Am jucat acum cateva zile pe WPT Poker si acolo am vazut...? (mai mult)
Buna am un leptop cu procesor i5 6GB ram 1GB placa video folosesc windos 7 32 bit si imi recunoaste doar 2.5 GB ram este o modalitate cu PAE de imi rezolva problema sami lucre la 6GB ram pe 32 bit va ...? (mai mult)
Cum pot scapa de Keylonger? am instalat windows nou pe curat...partitiile reformatate dar tot il am ce pot face?
Fundita! :) Sall tuturor, am venit aici sa va cer niste nume. Vreau sa imi deschid un cont de youtube in care sa fac videouri cu jocuri ( minecraft, LoL etc) si nu imi trece nici un nume prin cap, ...? (mai mult)
Salut,TPU ce jocuri SHOOTER stiti in afara de half life,black mesa, far cry, cs? funditaa mare
Cum aflu cheie prepartajata ca sa ma conectez la wireles? ca incerc sa ma conectez de la netu meu la PC la telefon! dau fnditza
SaLuT TpU cine imi da un Nume De Sura Tare dau FUNDA! RPD
Am decis sa imi cumpar un laptop nou, si vreau sa lamuresc urmatorul lucru : o placa video Nvidia GForce 610M (1GB) e mai slaba la capitolul GAMING decat una 610M(2GB) se simt diferentele in a...? (mai mult)
Spuneti'-mi si mie un nume mai unic de un caracter de samanca pe metin2 Ro :) Dau Funda!?
Buna TPU. Stiti cu ce program as putea sa editez o poza asa http://sphotos- b.ak.fbcdn.net/hphotos- ak- prn1/78283_291276330989687_1299497657_o.jpg? Ma refer sa fac fata mai luminata iar restul mai intunecat,...? (mai mult)
Sall, dati-mi un server de metin 2, (in afara de gth, mania si etc) lv maxim 200-250, arme si armuri noi, mape noi si mounturi...srv care imi place ia funda si vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba