Am si eu un server de cs..si ma supara ceva. Jos imi apare intruna o reclama cu galben www.reclama.ro...., cum pot sa o indepartez...si daca ma puteti ajuta la inca ceva, am comanda /resetscore cum pot...? (mai mult)
Buna :* cine stie site-uri faine si care nu trebuie sa le descarc pentru editat poze?
As vrea sa imi cumpar un play station 2 si nu stiu daca merge sa il deblochez sau ceva de genu ca sa mearga jocuri piratate de pe net. stie cineva daca merg jocuri in afara de cele originale si cam cat...? (mai mult)
Sal am o mare problema am un cont webkinz si azi cand am vrut sa il acesez imi aparea ca nu pot intra
Care e diferenta dintre LAN si internet. Si cum sa imi pun serverul meu de cs din lista de LAN pe lista de Internet
Ma cum imi fac contul pe earth metin2 sv Pithia? fundita
Salutare Recent mi- am deschis si eu un server de minecraft si nu prea stiu cum sa il populez... Ma poate ajuta cineva dau fundita! Forum http://mcrealgamersro.forumz. ro/ Apropo serverul este creat ...? (mai mult)
Candy crush saga nu mai trece de nivelul 230
De ce jocul Candy crush saga nu mai trece de nivelul 230?
am si eu o intrebare aceasta este cand intru sa joc heroes of might and magic 5 la single player misiunea 1 imi iese din joc atunci cand se incarca si imi apare intro imagine neagra si imi spune...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un hack la metin2 ro de yang cel mai bun sau pescuit sau iteme ceva va rog dau FUNDA!
As vrea sa stiu dc nu imi merge minecraftul am incercat toate versiunile tot dar. nu merge. Imi spune asa : Bad video card drivers! Si mai jos arata toate erorile cu OpenGL si nu stiu ce...? (mai mult)
De ce enumi merge metin2plazworld3.........toto imi scrie numele parola sunt false, va rog spuneti cine stiu dau fundita.:D
SALUT TPU! Vreau sa imi iau un VW PASSAT nou, ce motorizare sa aleg 2.0 TDI, sau 2.0 TSI sau 2.0 FSI? Bani NU sunt o problema, nu ma intereseaza cat consuma, ma intereseaza ce forta are motorul(in...? (mai mult)
De ce nu imi apare avatarul pe Second Life? Daca trebuie sa downloadez o versiune noua care ar fii aceea?
Cum pot "fura" tancul in San Andreas Multiplayer?
Cum pot sa fiu portar la pes 2012....adica doar portar intr-un meci...
De curand am inceput sa ma joc lunaris metin2 si am facut lvl 30 in map1 dar cand am vrut sa ma duc la copacul acela din map1 sa ma duca in locul acela m- a dat afara. Si acum cand intru la...? (mai mult)
Buna TPU. Eu am multe puncte la Ballmania vreo 15000 si vreau sa iau un iphone. Dar imi cere numarul de telefon. E vreo smecherie? Dau funda daca imi explicati daca e bun sau NU!
Sal TPU de unde pot lua in kz hack pentru deathrun si un slow ca nu gasesc si sa mearga pe orice cs nu pe steam dau funda:)
Am o problema laMinecraft (TechnicLauncher). Cand bag contul, dau login si imi da update failed. Funa pentru raspusul care functioneaza!
Cum scap de lag pe samp, nu ma refer la serverul meu Sa nu am eu lag pe servere pls
cine imi poate spunde un joc care merge cu volanu (volanu e Ferarry ) si gasesc jocuri dar care nu se potrivesc perfect cu volanu adica volanu merge dar pedalele nu si am incercat si la setari...? (mai mult)
am si eu o intrebare de ce atunci cand imi fac un server de minecraft trebuie sa am cont premium pentru a juca am auzit ca se poate modifica chestia asta din nu stiu ce folder sau file dar unde...? (mai mult)
Am instalat de curand Euro Truck Simulator 2. La instalare mi- a cerut codul key, l- am introdus si dupa cateva curse mi- a aparut iar acel mesaj care imi spune sa introduc codul key si nu mereu...? (mai mult)
Asa imi scrie cand dau click pe metin: Problem with Shortcut.The item metin2 exe that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly.Do you want to delete...? (mai mult)
Salut.Vreau si eu niste jocuri gen Mass Effect sau Dragon Age pentru PC.Sa fie RPG.Dau funda pentru cele mai tare jocuri.
Imi propuneti si mi-e niste jocuri free gen nfs,counter,racing, action...lasati un link, dau funda!
Spuneti-mi si mie un program bun de filmat jocuri (sa filmezi in timp ce joci)! Merci!
Zicemi si mie un mt2 dar sa fie full nu mt2 gx tim si hammer
:). am nev sa fac bani pe metin 2 ro si am ales sa folosesc fishbotul 4.4. inainte l- am instat si a mers perfect dar am primit de la unul pe Y.M un Server si a fost hacker, a intrat la mine...? (mai mult)
sper ca am ales cateogria potrivita, sunt nou in acest domeniu. Intrebrea mea este: As dori sa achizitionez un PSP, de preferat nou, si nu stiu ce model sa aleg si de ce as alege un anumit ...? (mai mult)
Cine imi poate da un cont Metin2.ro, EarthMetin2 sau Metin2TIM SRV2? Contul de pe ro sa fie de preferabil pe serverul Lupus. Ofer
Salut tuturor am 2 intrebari: - Cine stie un sv de metin care imi poate oferi gm? - Cine stie o comunitate care da grad in functie de activitate? stau 5- 6 ore pe zi? - Cine stie un sevrer de conter-...? (mai mult)
De unde pot descarca un joc care sa mearga cu nba = baschet dar sa fie tare?
Stie cineva un metin fain
cine joaca Uncharted 2? Daca cumpar in singleplayer o arma o pot lua de mai multe ori sau trebuie sa mai platesc odata pentru ea?
Cum rulez GTA IV pe laptop MSI EX600 Intel(R) Core(tm) duo CPU t5750 @ 2.00 GHz ram 3.00 gb 32 bit? P.S Pot sa schimb bit? si am windows 7
Jucatori de Modern Warfare 2 pe PS Network, Voua va merg serverele?
Imi spuneti va rog cu sa folosesc programul Fraps ca nu imi filmeaza decat cateva secunde!
Am un server de Counter Strike 1.6 RESPAWN si nu prea se joaca pe el. Cine ma ajuta sa il populez? Dau admin pe server IP:respawn.pgz.ro DAU
Stie careva vreun program anti-cheat pentru server de cs hostat?
Vreu sa ma alatur unei communitati de jocul counter- strike! Vreu sa ajut community sa fiu administrator chiar si detinator ajut la plata am exp! Cei care au community sau sv si nu au ajutor posteaza...? (mai mult)
Mi-am descarcat City Bus Simulator 2010 New York si cand dau pe el imi zice sa schimb rezolutia.Am schimbat-o la toate rezolutiile si tot asa imi zice.Ce pot sa fac? FUNDAAAAAAAAAAAAAA!
SALUT TPU! Cum mapot inregistra pe jocul Smite online si cum il pod dowloada. Imi cere un cod si nu stiu ce sa scriu
As vrea sa va intreb de unde pot downloanda cel mai nou minecraft.Si cum sa-l sterg pe cel vechi.Eu il sterg dar cind imi scot altul se pune tot acela.Astept raspuns?!
Cine are sa-mi dea si mie un cont de imvu pentru oprietena de-a mea? sa nu fie nooaba. daca aveti uitati aici id-ul meu : denisa_sweeet99 :D
eu joc barn buddy pe facebook.in fine pentru cine stie sunt niste misiuni care daca le faci iti da un animal eu am facut misiunea cu, calul palmino, dar nu stiu dc nu imi apare urmatoarea misiune...? (mai mult)
am facut un floder am dat click dreapta pe el la propietati si am dat Hidden si nu mai stiu cum sa il fac sa apara la loc. deci cum il fac sa apara la loc?
ziceti-mi si mie niste jocuri pentru windous 7, 2 mgr
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
StrongHeart întreabă:
linarkfts întreabă:
alexcuamare123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.