Sall ma cheama Alin si vreau sa stiu un site de cs 1.6 care sa mearga la windows XP. Dau funda mare + vot
Am nevoi de ajutor ce sa imi cumpar o tableta pc xerios tab420 sau un play station 2 si pentru play station 2 ce jocuri sunt si dc este jocul farming simulator 2009, 2010, 2011, 2012 sau 2013 unul...? (mai mult)
Salutare, ieri vb cu un prieten de vremurile trecute si ne'am amintit de un joculet care era pe un fel de pager unde trebuia sa ai grija de un animalut, trebuia sa il hranesti, sa il plimbi, sa il ...? (mai mult)
Salut, in legatura cu minecraft... stiti ca pe online poti sa pui protectii, si poti sa dai acces la alti jucatori sa sparga... dar cum pot sa sterg accesul, adica acei jucatori la care le- am dat...? (mai mult)
Assassin's creed 3, cand apare in Romania, ca nu am inteles bine?
Cu Procesor 1.6 GHz pot juca gta san andreas?
Zicet-mi si mie niste servere de metin ultra pvp.Cu toate armurile:otele,pose,smarald,rubin, arme armuri accesorii 2011-2012. Funda+vot daca imi place...
Cine are un link GTA-VICE CITY funda+vot
Cine imi da si mie niste linkuri de la jocuri mmo sau rpg mai cool? dau funda primelor 5 raspunsuri
Ce metin2 privat pot juca cu 2552 ram si 1.6 GHz? Fara probleme?
Cum pot schimba o parola de la un cont de Metin2.ro fara sa cofirm acea chestie pe email?
GIVEAWAY(concurs) la Metin2RO. Premile sunt : Loc 1 : Abanosi+ 9 Loc 2 :PFN+ 9 Loc 3 :2kk Ce trebuie sa faci? Scrie in...? (mai mult)
Sall all. Imi dati si mie un link de unde pot sa descarc cs 1.6 zombie mod + boti inclusi? Plzz, funda!
Cum pot vorbi cu mai multe persoane in acelasi timp PS:prin microfonul de la PC
Cum imi iau age of empires pe calculator? Te rog raspunde-mi.
Cum se numeste melodia din videou asta http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BzycAulFqjw#! va roggggg funda si vottttt.
am o placa video care nu suporta 2.0 pixel shaders am doar 1.4 pixel shaders si vreau si eu sa ma joc League OF Legends(LoL) Cine ma poate ajuta sa fac cumva sa pot sa ma joc asa?(sa nu aud raspunsuri...? (mai mult)
Imi poate da cineva un server de metin2 pe care nu este lag asa mare?
Cine vrea cont member clubepnguin? dau pe cont ourworld,poate sa fie rezident sau pe epicduel dar sa fie cyberhunter si sa aiba auxiliar,gun, claw si armura.dau si funda si vot
Stie cineva si ma poate ajuta sa imi fac un server de zombie (cs) cu xp, adica cu levele?
Vreau nume de jocuri off road, cu masini de teren.
De ce unele jocuri de pe magazin play nu sunt compatibile cu telefonul meu Samsung Galaxy Pocket cel mai bun raspuns funda
Salll la toti imi puteti da jocuri MMORPG daca sa pote dati-mi si lnkul undel gasesc alaturid e o filamre triler FUNDA!
Cati GB are GTA 4?
Vreau sa folosesc si eu switchbot pe serverul Epical Mt2. dar cand il injectez nu merge ma poate ajuta cineva?
Ce laptop sa imi iau dintre cele 2? http://www.cel.ro/laptop- notebook/laptop- asus- k55vm_sx114d- i7_3610qm- 750gb- 8gb- gt630m- 2gb- l/ sau http://www.cel.ro/laptop- notebook/laptop-...? (mai mult)
Aveti un mod pentru fifa 07, liga 1(2012)? Daca in ce folder sa-l pun?
Sall,mai am o intrebare cum dau funda? Daca imi zice cineva ia funda direct daca conteaza am google chromer
M- i am luat fifa 13, l- am instalat, am intrat in joc; MERGE.Dau la kick off imi iese din joc DE CE.Bun cred ca e o problema dau la carer dau la play cand sa intru sa joc iar imi iese din joc(la ...? (mai mult)
Cine imi pote da un cont de ourworld de lvl mare ofer in schib un cont de lvl 54 cu 14 games si haine tari
Cine imi da si mie niste siteuri de metin2 privat smechere? dau funda pentru raspuns adevarat
As vrea sa devin Gm pe un server de metin 2 privat P.S: am mai fost gm pe RO GX si Mondial MT2
Cum se numeste jocul acela in care erau 2 bebelusi care trageau depe o barca in pirati si chestii de genu... canibali, oameni. va rog imi puteti spune cum se numeste?
Stie cineva cum se numeste muzica de la inceputul jocului " Urban Wizard 3"?
Care este cel mai tare metin2. Fara explosive hammer stiti voi pvp rate mari pvm rate mici stiti, rate mari iteme bune shop bonusuri mari gen light da cu lv mai mare si pvm.
SALL.As vrea si eu niste conturi mari care merg si au pose, king, demo etc iteme bunicel. FUNDITA CARE E CEL mai BUN :D
cum fac cand am descarcat tot tdu2 si cand se incarca fereastra aia de inceput si se termina si can dau play imi apare eror 10#? va rog ajutati-ma. DAU FUNDA
Sall prietenasi de pe TPU. Jucati assassin cred. Daca da mil dati si mie?(asta daca stati jud. botosani loc. botosani si aproape de strada george enescu nr.24)
Cine imi spune (despre CrossFire Europe) cat GP primesti la lvl si la ce lvl. dau Funda!:)
Sall care are link de downlald la un 4story privat puneti linkul va rog la raspuns. FUNDITA!:D
Cine stie un joc fain cu parkour? da ceva ce nu consuma mult
Am si eu o alta intrebare! Cum pot instala fifa 2010 daca fisierul este. FILE?
Ce trebuie sa fac ca sa ma pot conecta la server? va rog ajutati- ma ] connect 192.168.1.2:2700 Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). NET Ports: server 27015, client 27005 Server...? (mai mult)
As dori si eu un steam mai bun pentru Counter Strike 1.6. Intotdeauna am vrut sa am dar nu mi-a dat nimeni deci va intrebare pe voi:"Va rog frumos im dati un Steam pentru cs"
Am o problema cu minecraftul.E o poveste putin cam lunga... Deci ma jucam minecraft il aveam pe cel dupa minecraft.com si ma mai uitam pe net din cand in cand.Cand deodata vad fun land si am uramt un ...? (mai mult)
In metin2 daca imi uit parola la depozit dupa ce am schimbao cum fac sa aflu?
Imi puteti spune unde pot sa ma uit manga Fairy Tail in afara de mangzup si shinobi fun sub pentru ca lm nu merge?
Buna Ziua am si eu o intrebatre pe metin2: Ce bonusuri 6/7 trebuie sa bag pe iteme la set universal? Dau funda la primul care imi raspunde Corect! MULTUMESC ANTICIPAT!:)
Cine stie saitul de la Metin2 Olimpic sau Olimp sau un metin care are magi modificate adica alte culor cind le dai. Dau funda carui imi zici ori saitu ori un mt2 cu magi modificate. Plizzzzzzzzz "' ...? (mai mult)
Va rog frumos spuneti-mi un cont nefolosit de metin 2 lunaris plz.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!