Salut.Stiti un server privat de metin2 romanesc?
Imi poate da cineva un link de unde pot descarca Chicken Invaders 2 sau 3 complet? adica nu demo sau cv si sa fie sigur siteu ca nu are virusi sau asa VA ROG FUNDAA!
Salut prieteni...! Puteti sa-mi dati si mie gta san andreas versiunea tradusa in romana? funda+vot.Multumesc.
Care imi spune ce fac comenzile alea din standard. din leis ii
Salutare! Cine poate sa imi spuna cum sa introduc o oarecare limba intr- o joaca? Am o joaca si e in limba engleza, se poate sa o pun in rusa? Daca stiti, dati- mi un link de unde pot descarca limba ...? (mai mult)
Caut un clan de CounterStrike. Am cautat in multe locuri si nu am gasit nimic deci incerc si aici. Cei care au nevoie de membrii sa imi trimita mesaj cu numele forumului. Joc cs de vreo 2 ani....? (mai mult)
De curand mi- am descarcat din nou minecraft! Si este 1.4.2 si eu nu stiu cum sa il transform in 1.3.2 am inccercat de 1000 de ori si uneori se facea singur in 1.3.2 si nu stiu cum sa mi- ...? (mai mult)
am si eu o intrebare! mi- am luat un iPod touch, si nu pot descarca aplicatii..imi spune sa scriu id- ul Apple si parola..eu scriu email- ul si parola dar imi spune ca id- ul Apple nu a ...? (mai mult)
Deci, eu am Sims 3, original, dar e pentru Xbox 360. Ce trebuie sa fac ca sa il pot juca pe calculator?
Cum configurez No-ip pe routerul Huawei GH655b?
Salut, imi puteti da si mie un link de descărcat jocul Super Street Fighter IV Arcade Edition pentru pc? ofer funda
Daca stie cineva de o programa unde sa scrie cerintele unui joc si sa iti spue daca calculatorul tau e compatabil sau nu cu jocul.
Imi dati va rog servere de minecraft 1.4.2?
Cum pot sa imi maresc banii in Euro Truck Simulator 2, am incercat cu Cheat Engine dar nu merge.
Spuneti-mi un joc care merita jucat
Sall! Cine stie de unde pot descarca Minecraft Multiplayer ca de pe site nu pot face cont sau orce metoda sa joc Multiplayer!
Am un Ipod Touch 4th generation, 8GB, iar vara aceasta cand a fost s- a ma urc in barca mia picat din buzunar in mare si a stat cam 10 minute + ca avea o gaura sus in stanga... Cam cat costa s- a il...? (mai mult)
Heey TPU! De unde pot lua Train Simulator dar sa nu fie 2012, pentru 512 MB Ram:).L-am luat odata dar nu mai stiu de pe ce site...Pls Help.
Bună, era un joc de mașini, cu curse, erau prin spațiu, sau ceva de genul si avea multe niveluri, era pe PC jocul, mașinile erau așa mai ciudate și unele zburau. Știe cineva vreun joc asemănător,...? (mai mult)
Cine stie coduri Dc universe dau fundita + vot da coduri nu site-uri cu parole etc Cod sa il danwloadez nu conteaza ce cod
Salut, dupa parerea voastra se misca bine, este foarte putin lag (cred eu) din cauza frapsului... Va rog sa imi spuneti. link: http://www.youtube.com/watch?v=nBRiusgtbfI&feature=related
Pentru cei ce se joaca Minecraft si cauta un sv de 1.4.2 va spun eu unul 95.76.201.44 Gm 1 Euro Incercatil :D (nu e sv meu)
Mi- am instalat azi dimineata counter strike 1.6 am intrat in el m- am jucat un timp dupa care am iesit.Peste cateva ore cand am intrat in el nu mai am meniu, adica nu mai apare new game, find...? (mai mult)
Caut admina! #Sa aibe peste 12 ani. #Sa posteze cel putin 5 poze pe zi. #Sa nu jigneasca fanii. Cine e interesata sa lase un comm cu id-urile lor :) Ps: pagina are 352 de like-uri.
ce moduri stiti la gta san andrea. dati liku de unde pot sa le downloadez.plz
Sall TpU as dori sa stiu daca imi merge nfs most wanted 2 am cpu amd 2.8 single core 2 ram placa video ati hd 5450 merge am instalat jocul si se incarca iar dupa ramane ecran alb ce i fac
Dati-mi si mie niste linkuri va rog de unde pot descarca nfs most wanted va rog
De o luna ma joc pe jocul "transformice" si nu stiu cum se iau fraises! Va rog sa-mi spuneti cat mai repede!
Sal TPU, imi zice si mie cineva cum pun un stream de radio in jocul euro truck simulator 2? am intrat in live_streams.sii si am modificat acolo dar nu merge... poate nu am pus stream bun sau nu stiu. ...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste linkuri de unde pot sa descarc si eu trainz simulator care sa mearga va rog!
Îmi va merge jocul City Car Driving pe configuraţia - procesor AMD Athlon 64 x2 dual core 3600+ 1, 91 GHz - memory 1 GB - ATI Radeon x1050?
Are careva hack pentru 4story rise of gor sa imi dea si mie pls? ID:bad.cristi12
Cum pot sa fac port forward? Am un router Tomson ST516 V6 cu ip dynamic! Vreau sa fac port-ul pentru un server de samp! Cine ma ajuta ii dau Onwer! Apropo "DAU FUNDA!"
Salut am un controler ps3 hama black force.Pot sa joc cu el Darksiders 2? Si daca pot va rog spuneti-mi cum. FUNDA celui mai bun raspuns!
Imi poate spune si mie cineva cum pot sa schimb windows xp pe pc?
Mie nu imi merge chiken invaders 4 imi apare o eroare.Imiputeti spune de ce nu merge?
Caut pe cineva care sa-mi faca port forward! Ad: raescu_alex@yahoo.com Dau Funda Cine Ma ajuta!
Am si eu volan si pedale de la Serioux... Spuneti-mi si mie niste jocuri la care merge volanul.
M- am gandit ca un calculator nou nu se merita, deci, as putea sa imi transform laptopul intr- un desktop: Ii scot bateria, ii iau un monitor, mouse+ tastatura. Problema e placa video, restul configuratiei...? (mai mult)
Cine stiu cum se numeste modul care il folosesc cei din pgl sa schimbe arma? Adica nu le mai apare ca o invarte sau asa ceva apare direct. Daca poate cineva sa- mi dea un site de unde sa iau accea chestie. ...? (mai mult)
Imi puteti da un link de download la un minecraft bun pentru windows xp sp3? [FUNDA]
Hei. sunt la nivelul 4 la Lady Popular si nu mai am scopuri de facut... Imi spune " Nu ai scopuri active. Trebuie sa atingi un nivel mai mare pentru a indeplini mai multe scopuri si pentru a obtine premii...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa fac un server de minecraft? Am downloadat de pe site-ul lor ce trebuie pentru un server, am cautat pe internet ip-ul la router, sau ce o fi, dar nu merge...
cine are sa-mi dea si mie un cont de metin2 gx peste lvl 65 va rog ca mie nu-mi merge datimil in yahoo email:steauaalex92@yahoo.com? va rog frumos dati-mi si mie unul dau si funda si vot va rog!
Daţi- mi şi mie nişte ideei de jocuri online în care îţi poţi creea un avatar, te întalneşti cu amicii:- ? - exclus : metin, imvu, ourworld- .Dar în genul acestora :). Mulţumesc! Fundiţăă...? (mai mult)
Este cam dificill dar. ce jocuri sa ma mai joc adica m- am jucat metin aproape 2 ani si acum numaai pot sa mi- l sct din cap am incercat sa ma joc altceva si m- am trezit tot la metin ma joc si cs dar...? (mai mult)
am o nelamurire cu lapropul meu : vreau sa- mi iau si eu Battlefield 3, Spec Ops The Line si Need For Speed The Run si Most Wanted 2012 si vreau sa stiu daca ma tin calumea adica sa le joc...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri fps,racing,strategy, rpg. Funda celor care imi plac!
De unde pot downloada Need for speed World? dar sa mearga?
Imi spuneti si mie niste jocuri frumoase?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!