De ce tot imi da sa aleg aceleasi lucruri cand bag codu? Va rog ajutati-ma de pe sims2 Plzzzzzzzzzzzz
HostName: TrueGaminG:Reality RolePlay[0.3e] Address: 178.157.98.8:7777 Players: 2 / 50 Ping: 61 Mode: TG:RPG V4.2.1 Map: Los Santos
Spuneti- mi va rog frumos un site in care sa poti sa te uiti la jocuri dupa an si dupa gen si sa aiba o nota (nu neaparat) gen imdb dar nu cu filme cu jocuri adica sa fie ca imdb dar in loc de filme sa...? (mai mult)
Nu stie nimeni care este codul pentru skinuri in gta sa?
De pe site pot descarca gta vice city gratis?
Ce joc online sa mai joc? Sa nu aud de Metin2, 4Story,Aion, ceva asemanator si diferit.De preferat romanesc.
Hei, TPU :) Am PowerPoint 2003 si pentru o prezentare la info am nevoie de 2007. Imi puteti da un link dpe sa-l descarc free?
Dati si mie un cont metin 2 ro lv 30? DAU FUNDA
Sall! Cine stie să facă servere de minecraft sa dea add la messu asta : randrei02, sau imi dati instructiuni intr-un raspuns plzzzz!
Imi spuneti va rog niste jocuri multiplayer care nu trebuie sa le descarc? Dau Funda la cele mai bune raspunsuri.
Dedicat Metinarilor de private. Am jucat acum 1 an Metin2 Blacknight si nu prea mi- a placut fiindca eram la inceput.A cum am invatat cum sa fac bonusuri tari si vreau sa il am, ii downloadez...? (mai mult)
Cine are un account pe EliteGamers(EG) Cabal. Ofer pentru unul 9 euro. Contactati-ma pe : durac_ionut@yahoo.com
SALL,Care stiti un metin pvm-pvp cu rate 500-1000 sau mai mult, cu arme 2012 sa cresti bine si sa faci bani repede
Cine imi zice cateva servere de cabal cu rate maricele?:)
care joaca metin 2 ozeron? server1 am si eu nev de niste bani sau daca e cineva care imi poate da itm va rog frumos funda
Salut, este vreun program care pot pune mai multe filmulete intr`unul singur?
Cum sa gasesc un steam cu cs 1.6 pe el gratis(no fake)sau mai ieftin de 5E, si fara sa iau tepe, un concurs ceva orice. Poate cineva nu mai joaca si vrea sa fac un om fericit;))
Buna TPU..am o rugaminte! la voi dati-mi si mie un cfg bhop cu care pot face bhop dar sa pot sari in continuu pe space nu pe scroll eu vreau pe space sa sar in continuu
Stiti vreun joc asemanator cu nfs porsche 2000 si cu aceleai cerinte de sistem. multumesc!
Dau iteme pe metin 2 ro si pe 4yoursmt2 pe iteme 4story ro cautati-ma la id popescupaul9 sau popescupaul9@yahoo.com
Caut un metin2 care se cauta GM/GA! Am timp la dispozitie am exp de metin2 de 2- 3 ani am mai avut GM pe servere! Dati- mi pm sau contactati- ma la mess florin_st2001@yahoo.com. Si dati- ...? (mai mult)
Am cumparat Need for Speed Most Wanted de 3 zile. L- am instalat si a mers fara probleme pana azi cand m- am gandit sa boostez procesorul ca sa mearga mai usor. M- am uitat la niste video- uri...? (mai mult)
De cateva zile, de cand am instalat win7, am o problema, ma rog nu cred ca o pot numi problema..mai mult o nelamurire.Cum scap de chestile astea? si in plus...e bine? Poza aici:...? (mai mult)
Cine are cont pe Nakamas, sa-mi spuna cum se numeste Nakamas-ul lui ca sa-l adaug si eu la prieteni.
Stie cineva de unde pot cumpara Assassin's Creed 3 in Cluj?
Am descarcat mt2 pvp, ma loghez aleg caracterul si deodata ma scoate afara si imi apare o eroare de genu: ? ? ? Dau funda! mersi
De unde pot Downloada jocuri 3d? Dau funda!
Ce jocuri mi-ar pute merge pe urmatoarele cerinte: -Procesor: Intel Pentium 4 2.4 GHz -Ram:1 Gb -Placa Video:nVidia GeForce 7300 Plz dau funa!
Care stiti niste jocuri misto cu grafica k lumea, dau funda pentru cele mai tari :P
Dau funda! Nu imi mrg mt2 ro imi zice HACK SHIELD UNKOWN _ERROR error code 108.Va rog sa ma ajutati!:((
stie cineva acel fake hack de pe metin care trimiteai la unul pe mess el scria datele de la cont. si tie iti venea tot pe email Cn stie si mi-l poate da funda!
Care ma poate ajuta sa populez un sv de metin :D dau FUNDA! PVP - ProMetin2 s- a redeschis! Arme/Armuri/Obiecte si Harti noi adaugate! Ratele sunt de 550%! Suntem in cautare...? (mai mult)
Sall TPU, cand eram mai mic ma jucam un joc cu mos craciun, in care puteai sa alegi diferite jocuri de exemplu sa- i scrii o scrisoare lui Mos Craciun si multe altele imi puteti spune va rog cum se numeste...? (mai mult)
Am un server de Minecraft buckit ( facut prin Hamachi ) si prietenii imi spun ca este lag mare pe server... ce sa fac? Funda mare (am procesor amd x2 dual core 2.3 si 3 gb ram)
Am cumparat battlefield3 dar imi spune ca desi l-am cumparat,codul a fost deja folosit,sau nu e corect, imi poate da cineva un alt cod? poate daca are in plus sau un cod hakuit, care merge de n ori?
Asi vrea si eu un mod la Gta San in care sa vad volanul si celelalte[ceva in gen real numai ca, problema este ca cu modul real am un lag foarte mare in unele locuri...] Imi puteti da un mod ...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un laptop care e mai buna seria : AMD Radeon 2 GB, sau GeForge 1 GB! astept raspunsul vostru
Buna stiti cumva de unde pot downloanda sau cumpara smackdown vs raw 2011 sau 2010 va rog, funda
Bah, ma joc minecraft mult. este jocul meu preferat, dar m- am mutat si mi- am schimbat pcu... aici ma joc minecraft timp de 10 - 15 minute dupa ma da afara si imi apare pe desktop hs_errpid_(un nr anume)....? (mai mult)
imi puteti da sve data pentru wrestling ultimate impact 2010/2011 sau 2012 cu jucatori tare sau sa arate ca cei adevarati sau chiar si personaje feminine! VA rog dau funda si vot!
..As vrea sa deschid si eu un servar de metin2 cine se pricepe si vrea sa deschidem sa dea add mada_cornel!
Heey:)! va rog, cine stie cum pot trimite mesaje "PRIVATE" pe twitter? va rog mult spuneti-mi daca stiti. :(
Tocmai am achizitionat un volan Zolid twin turbo 2 supreme si nu reusesc sa gasesc un driver pentru el, as fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva
In metin 2 ro exista o formula sa pice aura sabiei sau anumite iteme? Daca da spuneti-mi- le.
Hei TPU imi trebuie URGENT un raspuns la aceasta intrebare.Am un Playstation 3 si m-i s-a blocat CD in el! CUM IL SCOT SI CUM IL REPAR?!?
Ar putea cineva sa ma ajute si pe mine cineva cu itemele de pe metin2 hammer, cum sa le fac sa devin cel mai bun, daca aveti conturi cu iteme modate si nu mai jucati. Va rog eu mult! Dau...? (mai mult)
Sall tpu.Am revenit cu o noua intrebare despre crossfire europe.Am vazut multi plaieri zburand prin colturile mapei pe modu predator.O fi vreun bug sau ceva? Atentie! Nu i- am vazut doar prin colturi ci...? (mai mult)
Pentru cei care joaca 4story cum pot da un item de pe un regat pe celalalt regat am incercat si prin mesaj dar nu merge cum sa fac? va rog ajutor :D funda+vot
Zice-timi niste jocuri misto stil sims. Funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.