Cand va aparea patch-ul cu echipele romanesti in Fifa 2013?
Dati-mi si mie un cs bun pe care il folositi si un link de download.
am si eu o problema cand deschid si eu un hack de mt2 sau vreun program gen hack dau dublu click pe el si imi apare : The Application failed initialize properly (0xc0000135). Click on OK tot...? (mai mult)
Stiti vruen...program pe care sa am jocuri atunci cand nu am net? Adica il descarc il deschid si sa am pe el multe jocuri care merg fara net... Sterge
Cine stie cum se face un server privat metin2(nu conteaza daca e pe hamachi)? Adresa mea de email este: voic.andrei@yahoo.com De preferabil este sa aveti Team Viwer 7, ajuta mult. Funda!
Dati-mi va rog un server de Minecraft romanesc in care pot SA ZBOR. Funda
Cine joaca metin2? Mia esxact metin2 steel. Vreu sa stau pe mai multe conturi.Imi spuneti cum pot face asta? Va rog frumos.
Sal tpu.Ma intrebam cat costa o placuta de 1GB ram ddr1 sau ddr2?
Buna Vreau Un Sv De Metin2 PVP-PVM Va Rog Frumos
Am un telefon HTC cu Windows si as vrea sa ii pun jocuri GRATIS. De unde as putea descarca? Funda!
Ce trebuie sa fac atunci cand castig de exemplu un motor in NFS World? Pentru ca intru in safehouse/performance/engines si imi apare pretul, nicidecum nu il pot lua gratuit...Ce trebuie sa...? (mai mult)
Sunt disperat vreau sa joc ceva mmorpg sa imi placa. Spuneti-mi si mie cateva jocuri
Cine imi poate recomanda niste jocuri MMORPG / Fps /?
Sal TPU Ziceti-mi si mie niste jocuri pentru android care se pot juca la infinit. exemplu doodle jump. Sari si faci punctaj cat mai mare. Cat mai multe, dau funda la cel came imi da cele mai multe :D
Niste jocuri misto va rog. infara de : LoL, WoW, MV, Wrestling, CS, Superstar Racing, IMVU, Metin2. altele ^^^... dar misto :). si in afara de minecraft!:]. MERSI MULT!
Sall, de unde descarc resident evil 5 edition gold pentru pc.Eu am resident evil 5 dar vreau si RE 5 edition gold, ma puteti ajuta?
Salut,Dau funda si voi pentru raspunsul corect deci am o placa ECS 662/1066 Mt2 si nu situ cat merge sa bag pe el adica placa video cat suporta.
Salut tuturor! Un program bun de, defragmentare? in afara de cel care til ofera windowsu! FUNDA! SA FIE FOARTE BUN!
Sall! Cine ma poate ajuta cu o problema la steam? Cum fac sa dai browse la un joc fiindca mi- l da numai in C dar eu vreau in D fiindca in C nu mai am loc (nu, nu pot sa sterg chestiile din C). Funda ...? (mai mult)
Cine a downloadat ceva de pe http://cheatanarchy.com hack pentru jocurile de pe facebook? si poate sa ma ajute si pe mine, fac ce zice acolo dau like si download si aleg ceva de la Premium Contact Area...? (mai mult)
Va rog TPU ajutati- ma! vreau sa castig cun giveaway pe facebook la un joc... si ca sa castigi trebuie sa strangi cat mai multe like- uri la un comment dat de tine; ) ma ajutati va rog din suflet! Va rog!...? (mai mult)
Buna un prieten de al meu a facut un server cs si cautaa admini cam vroo 34 forum www.xgame.ro ca sa intrati pe server cs.xgame.ro pentru mai multe detalii michael_jackson2332
Va rog ajutati-ma La placa video conteaza interfata sau memoria? Intefata o stiu dar memoria e acelasi lucru cu memoria ram adica DDR2?
Ce programe de filmat stiti?
Cand eram mai mica ma jucam pe un site unde erau mai multe jocuri de imbracat incepea cu fa. Puteti sa-mi spuneti niste site-uri de jocuri de imbracat care ijncep cu fa
Buna TPU. Joc metin2ro si am un hack numit m2bob (www.m2bob.eu). De Ieri imi da eroare cand se log- eaza in metin, si nu imi deschide a doua fereastra (hack- ul). Imi puteti da pe langa informatie...? (mai mult)
Stiti vreun program, joc sau aplicatie in care poti sa faci o masina exact dupa ce model vrei tu(sa poti sa o modelezi)si sa o tunezi? FUNDAAAAAAAAAAA!
Buna TPU stie cineva un joc fain nu de strategie preferambil am procesor dual core 2 gb ram si placa video nvidea 520 gt de un gb si 64 bit win 7 mor de plictiseala va rog
Dau cont stardoll lvl 37 cine este interesat
Cand apare GTA 5 (five)? Sau daca a aparut demo sa-mi dati un link!
Imi poate spune si mie cum se fac "schemele" la Fifa 13? :) Exclusiv pe PC (tastatura). ACORD FundaVOT!
Prietenul meu vrea o lista cu jocuri Shooter si as vrea sa ma ajutati voi cu o lista cat mai lunga...:) Dau Funda :P Pc: System - - - - >Processor: Intel Pentium 4 CPU 2.80 Ghz Memory:2.50...? (mai mult)
Merge F1 2011/2012 ( formula 1 ) pe windows 7? eu am incercat dar nu merge, poate nu am facut eu ceva bine, daca merge cum fac sa imi mearga si mie, o solutie careva? funda!
cine imi poate da si mie un cont pe mt2 european de lvl mare plizz dau FUNDA!
Dati-mi ex de jocuri da nu online ceva gen (DISHONORED, f3ar(fear),TRANSFORMERS FALL OF THE CYBERTRONE) pls cel mai bun joc primeste funda! xD
Eu nu stiu sa fac un sve de samp sa ma ajute cineva
Spuneti-mi si mie cum sa editez poze de genul acesteia: http://i49.tinypic.com/33lm99j.jpg. Cum scot imagini mici, cum bag ceata si de genul acesta.
As vrea sa va rog sa ma ajutati cu o problema: Mi- am facut sa- mp si m- am jucat cv timp pe el. Dupa un timp am intrat in fereastra sa- mp si am bagat un server dar nu mi- l vede nici numele...? (mai mult)
Pes sau Fifa?:D;)
recent mi- am downloadat battlefield bad company 2 si vroiam sa ma joc si multiplayer si cand sa- mi fac cont imi cere serialu de registrare ceva de genu, si m- am uitat sa vad daca am primit...? (mai mult)
Cum fac conferinte da presa si imi felicit jucatorii pe fifa 12?
De unde pot face si eu rost de bukkit 1.4.2 pentru server de minecraft pentru ca am vazut deja 2 servere de minecraft 1.4.2...(lightcraft si arth)
Am inceput sa joc Footbal manager 2012, si eu cu mult mai diferit decat Fifa manager 09, cine ma poate ajuta cu informatii, un hack de bani daca se poate si cu o formatie foarte buna pentru steaua!? ...? (mai mult)
Am o problema cu jocul Minecraft...Acum cateva zile i- am pus un nou pachet de textura(nu prea stiu care scria ceva la download 516x516 sau nu stiu) si acum nu mai merge.Mi se blocheaza si nu mai...? (mai mult)
Dau cont stardoll lvl 37 cine este interesat? in schimbul unui cont royal sau ss... ofer cu placere contul
Dau cont stardoll lvl 37 cine este interesat? in schimbul unui cont royal sau ss... ofer cu placere
Dau cont stardoll lvl 37 cine este interesat? in schimbul unui cont royal sau ss...
Am nevoie de ajutor URGENT! chiar azi : sunt un "disperat" dupa cs si de cateva zile nu mai mrege si spune asa "windows can check online for a solution to the problem" daca sunteti amabili sa...? (mai mult)
cu aceste componente imi va merge gta 4? (Procesor AMD Athlon II X2 250 Dual Core, 3000 MHz. Placa de baza MSI 870S-C45 (FX), socket AM3. Placa video Sapphire AMD Radeon HD7750
Hei! Am o problema! Vreau sa ma joc metin2 osiris si cand dau pe descarcare imi zice : "Not Found". Asa i- a dat si prietenei mele. Ce pot sa fac? Adica stie cineva ce s- a intamplat sau cand pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!