Buna, as vrea sa va intreb daca mai exista sv decs modul cahe in Romania sau ma rog nu neaparat in Romania si in alte tari, dar sa mearga, nu ca multe sv pe care le stiam eu cum ar fi cache.cs16.ro...(e...? (mai mult)
Cum pot face Speed Fan, sa aiba aceleasi setari si dupa restart? S-au sa ramana RPM-ul la fel si dupa restart. Funda!
De unde pot luat Stereo Mix ca sa fac Let's Play pe windows xp pentru placa de sunet : realtek hd audio. Vreau sa am si boost faze stiu ca este un Driver daca stiti de unde sa- l iau lasati- mi si mie ...? (mai mult)
De ce am la twiter o poza pe care eu nu am pus-o, acolo twitpic.
Dati-mi si mie un joc,gen metin, 4 story...cv cu client...dar sa fie roman!
Cine joaca nfs world ce masina imi recomandati sa iau bmw m3 la 1.400.000 sau ford mustang la 1.000.000
Am o problema la Trainz 2006. De fiecre data cand deschid Content Meneger- ul imi apare o eroare UNABLE TO REGISTER URL REGISTRY KEY. Ce as putea sa fac in cazul asta? Cel mai bun Funda+...? (mai mult)
Salut, TPU Puteti sa ma Ajutati? Vreau si Eu un Download Pentru Metin2 Privat Dar sa Mearga (dau Funda).
Sal dau funda cine imi spune un joc darkorbit dar sa fie calumea
De ce nu merge sa bag jocul prison break the conspiracy in bara?
Salut, stie careva un joc online super misto? (pe care sa-l downloadez pe calculator si sa joc cu altii)
Era un joc online in care trebuia sa mergi pe strada si te atacau niste baieti iar tu ca sa te aperi trebuia sa faci tot felul de scarboseni sa ragai sa scuipi etc. cine imi zice si mie cum se numeste?...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont de RDS, DIGI 2_4!? ...sa pot sta si eu ca omul online...m-am mutat si n-am bagat inca netul! Multumesc!
Cine stie pe unde se intra in momaganon la perfect world?
Stiti un site de unde pot lua liga 1 si a 2-a (sau doar 1 daca nu gasiti) pentru Pro Evolution Soccer (PES) 2009 din ala in care sa nu-mi apara fbi anti piracy dati link pls. FUNDA!
AJUTOR. Caut urgent site-uri de creat layouturi GRATIS. am nevoie, va rog mult. Scuze categoria
Vinde cineva steam cu cs 1.6 pana in 3 4 euro? add adammoo31@yahoo.com
Exista vrun joc pc cu vampiri(mare nu bloodyrayne ceva de 7-8 gb...sa aibe grafica.)?
Cati bb castig dupa ce fac trofeul la porumb la jocul barn buddy?
Cine poate sa-mi dea niste exemple de jocuri pentru un procesor de 1.5 ghz 128 placa video
Vreau sa instalez jocuri dar cand sa le instalez mi se blokiaza la 99% de ce ca mai demult mi-a mers
Imi poate da si mie contul sau de mt2bob id andy_amc2012! Ms dau funda!:X
Salut @@@@ TPU :X am nevoie si eu de un fishbot pe metin2 ro si nu stiu de unde sa iau pentru ca fishboturile acelea cu verde m2fish nu mai merg va rog cine are un fishbot care prinde pestii automat nu...? (mai mult)
Asi dori sa stiu ce s- a intamplat cu jocul de biliard Play89? Nu se mai poate instala. Toate adresele cu Download Play89.com sunt directionate pe "euroDNS". Nu stiu prin ce metoda se mai poate ...? (mai mult)
Bai ma indruma cineva cum sa ajung in meniu >setting...,>resolution NFS MOST WANTED editie veche ca eu nu pot pentru ca am resolutia prea mare si nu pot sa vad nimic va rog ajutati-ma
Imi puteti zice cele mai bune metinuri aprute in luna septebrie-octobrie?
Un joc tare care sa aiba 1 ram dar nu de groaza ca mam plic de alea ceva tare fara groza ca mi sa urat de deste
Cine imi poate da un link de unde pot descarca crazy taxi 3? Funda! Urgent!
Salut tuturor, am incercat sa imi fac si eu un font ttf cu programul fontlab.prima data am facut alfabetul in photoshop si l- am salvat ca jpg, apoi am separat caracterele cu scanfont, dar cand deschid...? (mai mult)
Ce Secrete au Zergii in Starcraft II? Vreau sa invat sa joc cu ei si nu prea ma pricep...Dau funda xD! Care este rasa voastra preferata?
am o imprimanta HP deskjet 3050A. Cum pot s-o conectez la calculator prin wi-fi? multumesc anticipat...
Un program bun de editat stiti? vreau sa pun pe fundal o melodie si la inceput o descriere la un video; ) dar sa nu imi zice- ti de movie maker pentru ca nu citeste mp4 ca eu filmez HD; ) si nici Sony ...? (mai mult)
Cine stie un site asemanator drawspace dar sa fie in roamana?(Funda)
As avea nevoie de 1 wall pentru counter strike.Numi merge nici 1 din cate am incercat>no_apologi3s e idu meu add pls si help:))
Stie cineva ce sa intamplat cu serverul de minecraft numit minecraft.lcsnet.ro? nici site-ul nu merge! puteti sa ma informati si pe mine? multumesc anticipat!
Caut un servar de metin hard pvm clasic lvl 99 evoluari ca pe ro etc fara 6/7 ai fara modati dau funda.
Salut am o intrebare..mi.am schimbat pass la laptot si nu mai stiu care este..am auzit ca exisa niste litere sau cifre care le bagi si intri chiar daca nu stii parola...imi poate spune careva caree sunt?...? (mai mult)
Ceao am o intrebare pentru cei ce se pricep la PC! Mi se tot inchide singur pc ul si am inteles ca e de la temperatura. Cum pot regla temperatura?
Salut.De curand am incercat sa fac un server de mertin 2 dar nu imi apare nicaieri interfata de0! Specificatii: - am net wireless - am PC ce ruleaza corect Windows 7(8gb ram,...? (mai mult)
Hey salutare TPU eu am un ps2 si am timesplitter the future perfect si nu merge am card de memorie 8mb,sidiul nezgariat, ps bun ce ar putea fi help funda
Cand intru in programe(ex net, my computer etc)imi apare mai multe foi pe care scrie ca se instaleaza Microsoft office 2003 am incercat sa astept sal download dar nu vr sa se download ajutatima FUNDA!
Cand intru in metin2 ro imi apare o eroare couldn"t load library ajutati-ma spuneti-mi ce are FUNDA!
Cum sa le dau mancare pestilor de pe Fishdom : Spooky Splash? Dau Funda!
Va rog frumos dati-mi si mie un cont de Metin2 RO cu lvl 30 sau mai mare dar nu mai mic ca 30.Pentru pescuit, nu conteaza daca e crud sau gol. Va rog frumos! FUNDA + VOT PROMIT!
Am observat ca daca dau click pe un video pe youtube se face o vizualizare si daca dau 1000 de clickuri se fac 1000 de vizualizari? daca da e foarte stupid asa normal trebuie 1 viz la 24h
Cum se descarca pes 2005
Ceau TPU! care are nevoie de gm pe un sv de metin? am experienta 2 ani! cine stie add alin. xd12!
Care imi da si mie site-ul de la metin 2 experiment 2012, Cel mai bun raspuns primeste funda!
Stie careva melodia de pe serverul csreddevil.com? Adica, cand intri pe server incepe o melodie cu Welcome to hell la inceput. Stie careva cum se numeste?
De unde pot descarca windows xp? Spuneti-mi va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)